İstanbul'da Fal - Falcılar

Normalde reklam yapmayı sevmem Eski üyeyim reklam içinde yazmıyorum. Kadiköyde deniz abla var burç cafede gerçekten ne dediyse çıktı.

neslihan deneyimim söyle oldu,aklımdan yaklasık yarım saat once gecırdgm bıseyı tak dıye söyledı,öregın sen taşınmayı mı düşünüyorsun? gbi aslında suan hemen olcak bısy degılde yolda gelırken bu tarz bıseyler vardı kafamda akıl ıcındekılerı okuduklarını kesinlikle düşünüyrum.10. ay ıle ılgılı önemli gelişmelerden bahsetti,olursa yazarım ama genel anlamda cok doyurucu değil falı..yanı cok kısa tatmın edıyor mu eıdyor ama hop 4 umle kurup sorulara geçiyor bu kısım eleştirilir cnku ben falcının soru sorarak kart cektırmesı degıl pat pat gündemdekı konular neys esöylemesı lazım

Kızlar bi Edi varmış, numarası olan var mı?
Bana değil, bi arkadaşıma lazım

Bence lisan ole. Sen demeden kendi soluo ve bi de uyarıyor. Sakın bilgi vermeyin dio. O da aklımdan geçenleri dedi tabii ki ama değişik farklı ayrıntılar verdi o ayrı hakkını yiyemem. Ama hala beklemedeyim. Bakalım nolucak

Kızlar son dönemde ümit yükselişteydi, baktıranlardan memnun kalmayanlar olmuş sanırım.. ramek de bir ara gündemdeydi o konuda da konsensusa varamamışız :) Gittiklerimden yorumlayacaklarım:
Laf cafe çiğdem: eski falımla aynı şeyleri söyledi (beyaz araba, ikiz bebek vs) tarzı iyi bazı şeyleri de bildi ama çok spesifik deildi..
Ataköy cansu: kesinlikle memnun kalmadım galeriye bakma bahanesiyle arama listesine bakıp oradan isim verdi.. oraya bakmadan önce verdiği bazı isimler tuttu ama bu hareketle bende bitti. Artı tarzı çok itici..
Yeşilköy küba esra: burçlara dayalı ve tarot bakıyor. Başta çok gerçekçi gelmedi ama sonra düşündüğümde tutturduğu şeyler olmuş. Adında şu şu harfler olan bi kadın sana taktı demişti mesela nokta atışı oldu..

Sonuç, telde değil yüz yüze makul fiyata baktırmak istiyorum. Tarz olarak azarlamayan :) çok uçuk fiyatlı olmayanlardan gene bköy civarı Neslihan ya da hande yi düşündüm. Kimi önerirsiniz? Bir şeye bakmadan direkt yüzüne söyleyen ve isim verenler de beni çok çekiyor.. anı iyi yorumlaması çok önemli benim için..

Bir de aslında cafe yerine evde bakanlar daha güvenilir.. son yazılarda ayşe abla diye birini gördüm, o kimdir? Nerede ne kadara bakıyor acaba?

Kadıköyde de benzer niteliklerde önerebileceğiniz birileri varsa o da olabilir. Sanki koray Emre birtakım isimler geçiyordu ama her kafadan bir ses çıkıyor haliyle :)

Uzun mesaj oldu kusura bakmayın, azıcık toparlayayım da istemiştim nacizane.. şimdiden teşekkürler

Tşkler güzel bir bilgilendirme.. ama ben cansu da öyle bir liste kurcalama görmedim. Elimde baktrdım.. aldı ama galeri dısında isim bakma çabasına ben denk gelmedim açıkcası.. ramek için de ben spesifik wowwwww diyeceğim birşey duymadım. Vadesi de doluyor.. bakırköy de emel cafe de emel hakkında fikri olan var mı? Şu iranlı arman mı ne.. itici bakışlı adam. M var a var diyor. Annenin dizinde ağrı olabilir mi diyor. Anne bu olabilir demiştim. Yaşları var... çıtır halde değil yani.. sonuç vasattı. Cansu için de tekrar diyeyim 21 günlük süre verdi..2 gün oldu gideli çıkarsa söylerim

Hande diye söz ettiğiniz Beşiktaş Hande ise aman sakın diyeyim. Fincan, kart vs ye bakmadan konuşan Kadıköyde Müzeyyen’i biliyorum ben. Bir de sanırım Telve cafe Gülşah da öyleydi. Yalnız enerjileri biraz ağır, size iyi gelir mi bilemem.

Anladım.. inşallah dedikleri tutar gönlünüzden geçenlerse tabi :) fal işi enerji meselesi ben buna inanırım. Yine de deneyimimi paylaşmak istemiştim. Arman bey de vasatmış anlaşılan.. emeli bilmiyorum hiç
Beşiktaş hande olabilir ben bköy diye yanlış hatırladım öyleyse. Yüze konuşanların genelde enerjileri ağır oluyor ama ben hazırım her şeye :) fiyat bilgisi verebilir misiniz? Ya da gülşah ya da müzeyyenden hangisini önerirsiniz?

Neslihan da kısa bakıyormuş ve 100 tl imiş.. onun kahve tarot ya da su falından hangisini önerirsiniz kızlar?

Ya ben 2017 baharında gitmiştim ikisine de, fiyatları aklımda değil ama geçen kış bir arkadaşımı Gülşaha göndermiştim sanırım 55 tl demişti. Mutlaka öneriyorum diyemem ama ikisinden birine tekrar gidecek olsam herhalde Gülşahı seçerdim. An konusunda daha iyi ve söylediği şeyin bir kısmı çıktı. Müzeyyen an konusunu en başta tam tutturamamıştı, yönlendirmem gerekti ama bence boş biri değil. Çalıştıkları yerler Melekler, symbol vs gibi insanların özellikle fal için geldikleri yerler değil. Dolayısıyla gün içinde daha az fal bakıyorlar ve daha fazla yoğunlaşabiliyorlar.

Cansu bende tamamen fostu. Bi arkadaşım götürmüştü benide 2 yıldır geliyorum çok iyi dedi, 3 kişi gittik herkese o an aklında olan hoşlandığı erkek için bu senin kaderin dedi. Bu arada o 2 yıldır giden arkadaşımında kaderi o olmadı benimde üçüncü arkadaşımızında:)

Onu çok beğenenlerin olduğunu ben de duydum ama neden beğendiklerini bilmiyorum. Bir de galiba bayağı pembeciymiş bu kadın, oysa beni bir dövmediği kalmıştı.

Onu çok beğenenlerin olduğunu ben de duydum ama neden beğendiklerini bilmiyorum. Bir de galiba bayağı pembeciymiş bu kadın, oysa beni bir dövmediği kalmıştı.
Herkese kaderin bu diyo bence ama fal bakarken döverek bakıyo demişti o üçüncü arkadaş bizimde. Onu da sevmemiş galiba. İki yıldır giden arkadaş kıl kaptı mı böyle gıcık bişeyler oldu mu ters davranıyomuş

Nerede bulabiliriz gülşah hanımı telve cafe gülşah?1 baktırmaya değer mi pat pat söylüyormu müzzeyyrn hanım nerde kadıkoyde tarıf edermısın

Nerede bulabiliriz gülşah hanımı telve cafe gülşah?1 baktırmaya değer mi pat pat söylüyormu müzzeyyrn hanım nerde kadıkoyde tarıf edermısın
Müzeyyen Moda’da Kurukahveci Selim diye bir yerdeydi. Şimdi baktım mekanın adı değişmiş, kadın hala orada mıdır bilemiyorum arayıp sormak lazım. Gülşahı da Bostancı Telve kafe diye aratarak bulabilirsin. Yani boş bir olduğunu düşünmüyorum anı bayağı iyi bildi bende, fakat söylediklerinin bir kısmı tuttu. Başka bir arkadaşıma ise gelecekle ilgili epey tutturdu. Ama siz beğenmeyebilirsiniz de tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…