İstanbul'da Fal - Falcılar

Symbolde kime baktırdınız? Ve hangi şubede?

gülistan da uzun vadede beklemede su an...yanliş anlaşilmasin.henüz bana cikmadi.ama anda ve gecmiste fena degil.güneş zaten gülistanla ayni seyleri soyluyor.o gülistandan daha detayli anda ve gecmiste.bu arada tutku da cikmadi daha kimler kimler var aklima geldikce yazarim cikmayanlari.

Al bende de o kadar güneş hanımı denemedim bilmiorum. Ama bu dediklerine bende baktırdım ramek dışında hepsi çöp hiç bir dedikleri çıkmadı. Gülistan uzun süre verdiği için bende beklemedeyim.

Al bende de o kadar güneş hanımı denemedim bilmiorum. Ama bu dediklerine bende baktırdım ramek dışında hepsi çöp hiç bir dedikleri çıkmadı. Gülistan uzun süre verdiği için bende beklemedeyim.
Yani ramek dışında hepsine baktırdım. Ramek e hiç gitmedin bile. Gülistan anda ve gecmiste iyi sayılır fakat gelecek belli degil

Bu Güneş dediğiniz nerede bakıyor

Herkese meraba hayırlı fal sonuçları olsun herkese benim bugun bi olayım gerçeklesti ve ramek hinimin dediği gibi de oldu ilişki konusunda bastıra bastıra söylediği bir olayım vardı ve onu bugün yaşadım çok mutlu oldum söylediği tarihe daha bir hafta zaman var ve bugün oldu zamana takılmıyorum çıktığına çok mutlu oldum ona yakın konuşan ümit ve gülistan da olmuştu ben ramek hanıma daha çok inanmıştım çünkü baktirdigimda beni etkilemişti söyledikleriyle gülistanda etkiledi ama ilk rameke baktirdigim için onun falı çıktı diye bakıyorum olaya umarım herkesin umutla beklediği faları çıkar

Ayyy o kadar sevindim ki anlatamam mutluluğun daim olsun inş darısı başımızaaa

aa çok sevindim, darısı hepimizin başına :) ümit'in çıkmış olmasına sevindim, bu isimlerden sadece ona baktırıyorum ben çünkü..

ben de artik bu defteri kapatacagim yakinda kizlar...cikmayanlara ekleme yapayim:kader,mehmet,laf canan,zehra hn,didem,ramek,öznur,kadir,kuzey,madam denis...gülistan ve güneşe iyi derim sadece...
Haklısın her falcinin dedikleri herkese çıkmıyor. Bende senin gibi bir ay boyunca hemen hemen herkesi denedim.

Hayırlı olsun inşallah hepimiz oluruz mutlu buradaki herkes için aynı şeyi diliorum. Gülistan nin dediği de çıktı o zaman

ramek bana vade vermemisti ama uzun süre gecti olmadi,zaten tutarsiz ve imkansizdi.kendisine gerceklesmedigini soyledigimde de fal bu cikmayabilir garantisi yok dedi:)tekrar kontrol amacli bakabilirdi bence,en azindan kart acabilirdi...ümit de fos ona da aylar once baktirdim.mehmet eskişehir mehmet burda cok tatli bir üyeden aldim numarasini.güneş ve gülistan olumsuzdu ve soyledikleri gibi ilerliyor her sey nalet olsun ki.yalniz birebir ayni şeyleri soylemediler,ama benzer en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…