- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
Symbolde kime baktırdınız? Ve hangi şubede?Ya ben 2017 baharında gitmiştim ikisine de, fiyatları aklımda değil ama geçen kış bir arkadaşımı Gülşaha göndermiştim sanırım 55 tl demişti. Mutlaka öneriyorum diyemem ama ikisinden birine tekrar gidecek olsam herhalde Gülşahı seçerdim. An konusunda daha iyi ve söylediği şeyin bir kısmı çıktı. Müzeyyen an konusunu en başta tam tutturamamıştı, yönlendirmem gerekti ama bence boş biri değil. Çalıştıkları yerler Melekler, symbol vs gibi insanların özellikle fal için geldikleri yerler değil. Dolayısıyla gün içinde daha az fal bakıyorlar ve daha fazla yoğunlaşabiliyorlar.
Nişantaşı Symbolde Fulya ve Aykuta baktırmıştımSymbolde kime baktırdınız? Ve hangi şubede?
Sevgili Nalan, mükemmel bir reklam çalışması. Hem rakibi kötüle hem de kendini öv.
Forumdan güle güle. @Mune
Ramek çıkmadı mi?? Vadesi mi dolmadi.ben de artik bu defteri kapatacagim yakinda kizlar...cikmayanlara ekleme yapayim:kader,mehmet,laf canan,zehra hn,didem,ramek,öznur,kadir,kuzey,madam denis...gülistan ve güneşe iyi derim sadece...
Al bende de o kadar güneş hanımı denemedim bilmiorum. Ama bu dediklerine bende baktırdım ramek dışında hepsi çöp hiç bir dedikleri çıkmadı. Gülistan uzun süre verdiği için bende beklemedeyim.gülistan da uzun vadede beklemede su an...yanliş anlaşilmasin.henüz bana cikmadi.ama anda ve gecmiste fena degil.güneş zaten gülistanla ayni seyleri soyluyor.o gülistandan daha detayli anda ve gecmiste.bu arada tutku da cikmadidaha kimler kimler var aklima geldikce yazarim cikmayanlari.
Yani ramek dışında hepsine baktırdım. Ramek e hiç gitmedin bile. Gülistan anda ve gecmiste iyi sayılır fakat gelecek belli degilAl bende de o kadar güneş hanımı denemedim bilmiorum. Ama bu dediklerine bende baktırdım ramek dışında hepsi çöp hiç bir dedikleri çıkmadı. Gülistan uzun süre verdiği için bende beklemedeyim.
Bu Güneş dediğiniz nerede bakıyorgülistan da uzun vadede beklemede su an...yanliş anlaşilmasin.henüz bana cikmadi.ama anda ve gecmiste fena degil.güneş zaten gülistanla ayni seyleri soyluyor.o gülistandan daha detayli anda ve gecmiste.bu arada tutku da cikmadidaha kimler kimler var aklima geldikce yazarim cikmayanlari.
aa bu mehmet eskişehirdeki denilen miben de artik bu defteri kapatacagim yakinda kizlar...cikmayanlara ekleme yapayim:kader,mehmet,laf canan,zehra hn,didem,ramek,öznur,kadir,kuzey,madam denis...gülistan ve güneşe iyi derim sadece...
Ramek bana da çıkmaz inşallahben de artik bu defteri kapatacagim yakinda kizlar...cikmayanlara ekleme yapayim:kader,mehmet,laf canan,zehra hn,didem,ramek,öznur,kadir,kuzey,madam denis...gülistan ve güneşe iyi derim sadece...
Ayyy o kadar sevindim ki anlatamamHerkese meraba hayırlı fal sonuçları olsun herkesebenim bugun bi olayım gerçeklesti ve ramek hinimin dediği gibi de oldu ilişki konusunda bastıra bastıra söylediği bir olayım vardı ve onu bugün yaşadım çok mutlu oldum söylediği tarihe daha bir hafta zaman var ve bugün oldu zamana takılmıyorum çıktığına çok mutlu oldum ona yakın konuşan ümit ve gülistan da olmuştu ben ramek hanıma daha çok inanmıştım çünkü baktirdigimda beni etkilemişti söyledikleriyle gülistanda etkiledi ama ilk rameke baktirdigim için onun falı çıktı diye bakıyorum olaya umarım herkesin umutla beklediği faları çıkar
Herkese meraba hayırlı fal sonuçları olsun herkesebenim bugun bi olayım gerçeklesti ve ramek hinimin dediği gibi de oldu ilişki konusunda bastıra bastıra söylediği bir olayım vardı ve onu bugün yaşadım çok mutlu oldum söylediği tarihe daha bir hafta zaman var ve bugün oldu zamana takılmıyorum çıktığına çok mutlu oldum ona yakın konuşan ümit ve gülistan da olmuştu ben ramek hanıma daha çok inanmıştım çünkü baktirdigimda beni etkilemişti söyledikleriyle gülistanda etkiledi ama ilk rameke baktirdigim için onun falı çıktı diye bakıyorum olaya umarım herkesin umutla beklediği faları çıkar
Haklısın her falcinin dedikleri herkese çıkmıyor. Bende senin gibi bir ay boyunca hemen hemen herkesi denedim.ben de artik bu defteri kapatacagim yakinda kizlar...cikmayanlara ekleme yapayim:kader,mehmet,laf canan,zehra hn,didem,ramek,öznur,kadir,kuzey,madam denis...gülistan ve güneşe iyi derim sadece...
Hayırlı olsun inşallah hepimiz oluruz mutlu buradaki herkes için aynı şeyi diliorum. Gülistan nin dediği de çıktı o zamanHerkese meraba hayırlı fal sonuçları olsun herkesebenim bugun bi olayım gerçeklesti ve ramek hinimin dediği gibi de oldu ilişki konusunda bastıra bastıra söylediği bir olayım vardı ve onu bugün yaşadım çok mutlu oldum söylediği tarihe daha bir hafta zaman var ve bugün oldu zamana takılmıyorum çıktığına çok mutlu oldum ona yakın konuşan ümit ve gülistan da olmuştu ben ramek hanıma daha çok inanmıştım çünkü baktirdigimda beni etkilemişti söyledikleriyle gülistanda etkiledi ama ilk rameke baktirdigim için onun falı çıktı diye bakıyorum olaya umarım herkesin umutla beklediği faları çıkar
Yakın şeyler söylemişti ramek gibi net konuşmamıştı oHayırlı olsun inşallah hepimiz oluruz mutlu buradaki herkes için aynı şeyi diliorum. Gülistan nin dediği de çıktı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?