İstanbul'da Fal - Falcılar

Haklisiniz reklam olduğunu düşünenler oldu ama bi o kadarda memnun kalan oldu bende bi ara kafam karıştı ama beni etkilemişti fal konusunda ve söylediklerini yaşayınca burdaki arkadaşlara paylaşmak istedim artık uzun bi süre girmem buraya bende şuan hayatım düzene girdi inş burdaki herkesinde istediği gibi olur

Bende ramek i baktırdığımda anda çok iyi oldugunu begendiğimi etkilendiğimi söyleyebilirim. Ama verdiği 3 haftalık vade doldu bugün itibariyle. Çok inanmıyordum çıkacağına imkansız diye düşünmüştüm zaten. Çıkmadı. Vadeye de takılmamak mı gerekiyor sarkabilir mi bilmiyorum ama çıkmadı yani.

[/QUOTE]

Canım ramek sana ne kadar süre vermşti?

Ciddi misin bişey demedi mi başka?mehmet nasıl peki

Ben artık kesinlikle her falcının herkese çıkmadığına inanıyorum.

Belki ilk falı olmakla son falı olmak bile farkdiyor. Neticede tüm gün bi sürü değişik insanın sorununu dinliyolar. Onlar da insan, yorgunluk etkiliyor olabilir.

Bi de biri bende şu kişinin falı çıktı diyince hepimiz tabir i caizse çullanıyoruz. Kader bana kendi dedi, sağolsun kk da övmüşler ama bir saatte o kadar üstüste arandım ki neyin ne olduğu kafamda karıştı..

Dürüstlüğünü takdir ettim açıkçası..

Ramek bana da çıkmadı maalesef ama bana Kader de bilemediği için sorun onlarda değil bende diye düşünüyorum artık
Cafe falcıları gibi onlar da üst üste telefon alıyorsa performansları düşüyor olabilir ama diğer yandan da o an enerjileri düşükse keşke şu an yorgunum 3 gün sonraya sana randevu vereyim falan deseler. Bu kadar etik davranan bir tellwe'deki yeşil çingeneyi gördüm gerçi.. Enerji alamadığı zaman direkt adrese geri posta yapıyor :)

Şöyle az müşterisi olan, butik birilerini bulmak lazım, cafe'de çalışmayan evinde belki alan ya da bir yerde buluşulan ama çok zor tabi. Burada hepimiz iyi niyetliyiz. Derdi olan diğerine empati yapabildiği için birinden memnun kalınca paylaşıyoruz, o yüzden dediğin gibi birden yükleniyoruz. Ama keşke onlar da kabul etmeseler yorgunlarsa

mesela kader bana ilk falında daha iyiydi. ben hiçbirşey demeden döktü. ikincide gerçekten belliydi yorgun olduğu.

kızlar ben de bu müzeyene gittim :) bana sana musallat olmuşlar bundan kurtulmazsan hayatında kimse olmaz falan dedi korkuttu beni başka da bişi demedi bu kadaını bilen deniyen var mı inanamalı mıyım bilemedim:) düşününcede bir saçma geliyor :)

Yüzüne bakarak bakıyor dedikleri mi bu? Nasıl baktı

Siz yeni mi gittiniz? Ben de tekrar ona gitmek isterim, böyle şeyler bana da saçma gelirdi ama son dönemde yaşadığım terslikleri de başka türlü açıklayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…