İstanbul'da Fal - Falcılar

Son dönemde meleklere giden var mı ? Ahmet ayrılmış tavsiye edeceğiniz kimse var mı ?

merhaba benim bir falcım var aslında ayda bir sefer muhakkak ona baktırırım resmen bir aylık döker önüme ama farklı birilerini de denemek istiyorum.

Burç cafe gamze çıkmadı bende

Merhaba arkadaşlar. Buraya Melekler Kahvesi Gamze'ye gittiğimi yazmıştım. O zamanlar görüştüğüm biri vardı. Aşık değildim ama hoşlantım vardı. Kartları açar açmaz o kişiyle evleneceğimi ve 2 çocuğumuzun olacağını söyledi :) O an pişman olmuştum zaten. Ağustos ayında ise kendi isteğimle o kişiyi hayatımdan çıkardım, kendimi kurtarmışım diyorum. Fiyatı galiba 50 liraydı.
Cafe Bimelek Sevgi'ye gittim. Fiyatı 40 lira olabilir. Kendisi fal bakmıyor, müşteriyi ezerek hayat dersi veriyor. Sorduğum sorulara kart açmadan ya da fincana bakmadan aklından cevap verdi. Yine çok pişman olduğum falcılardan biri. Giden parama bu kadar üzülmemişimdir. Şu anı bile bilemedi. Genel şeyler söyleyip hayat dersi vermeye başladı. Bana olumsuz konuştu ama olumsuz konuştuğu için kötülediğimi sanmayın. Ne geçmişe, ne şu ana dair hiçbir şey bilmediği halde klasik cümlelerle nasihat verdi.
Eklemeyi unutmuşum, kendisi fal boyunca sadece tek bir kart açmıştı. Fincana bile fazla bakmıyor zaten. Baksa da aynı klasik cümleleri söyleyip duruyor. Bir de varlıklarla bakıyor sanırım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Bakırköy Beyaz Melek Asu ayrılmış nerde bakıyor acaba çok iyi bakmıştı bana ve arkadaşlarıma birde Taksimde Melekler Kahvesindeki Ahmet Ayrılmış nerde bakıyor

Arkadaşlar Bakırköy Beyaz Melek Asu ayrılmış nerde bakıyor acaba çok iyi bakmıştı bana ve arkadaşlarıma birde Taksimde Melekler Kahvesindeki Ahmet Ayrılmış nerde bakıyor
Melekler Ahmet'in annesi rahatsız o yüzden ne zaman döneceği belli değil demişlerdi. Ayrıldı demediler hiç bana.

Symbol Aykut benim için önemsiz bir kişinin tekrar yazacağını bildi. Ayın 18 gibi demişti, ayın 19 u yazdı.
Bu arada Neslihan bir şeyleri görüyor ama yanlış görüyor haberiniz olsun. Bana aklımdaki kişiye hayatımda biri olduğunu söyleyeceğimi anlatmıştı. Ben dediği tarihte öyle bir konuşma yaptım ama aklımdaki kişiye değil, benim için bir anlamı kalmayan birine yaptım. Neslihan biriyle birlikteyken böyle bir konuşma olacak demişti halbuki kimse yoktu hayatımda. Gıcıklığına öyle demiş bulundum.
Bu ara benim fal baktırmanın anlamsız olduğuna şu enerji karıştırma işlerinden sonra karar verdim :) Önceden konuştuğum tek kişi vardı, bir parça onunla ilgili olanlar çıkardı. Şimdi onun için dediklerini başkalarıyla yaşıyorum.
Kariyer anlamındaysa henüz kimsenin dediği çıkmadı.

Kızlar selam, yarın için küba esra ve bköy füsun izinliler bildiğim kadarıyla.
Aslında bdüzünde serpile gitmek istiyordum ama verilen tel nodan ulaşamıyorum. Son zamanlarda giden varsa tel gönderebilirse sevinirim.
Ayrıca Symbol serkana mı gitsem bilemedim.
Pff kararsız kaldım şöyle anı adamakıllı yorumlayacak biri olsa keşke.. ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…