Tavsiye edeceğiniz kimdirmerhaba benim bir falcım var aslında ayda bir sefer muhakkak ona baktırırım resmen bir aylık döker önüme ama farklı birilerini de denemek istiyorum.
Burç cafe gamze çıkmadı bendePeki burç cafe gamze yada odun cafe tarık a baktıran var mı çok enteresan bir şekilde bana onlar çıktı hayatım çok karmaşık şuan kimse bilemedi benim kanım bu adı çok duyulmuş kişiler bence reklam yapıyor kuvvetlice... Daha duyulmamış olanlar çıkıyor sanki.. Gamzeyi bir arkadaşa daha çıktığı için baktırmıştım tarık bana 3kere çıktı
Evet gittim biliyorum onu beğendim dedikleri şimdilik çıkmadı
Alabilir miyim no sunumerhaba benim bir falcım var aslında ayda bir sefer muhakkak ona baktırırım resmen bir aylık döker önüme ama farklı birilerini de denemek istiyorum.
Burç cafe gamze çıkmadı bende
Ben begenmedim ama oraya gelenlerden konuştuklarım vardı çıktı felan dedi. Enerji meselesi.Anda nasıldı peki benim için anda önemli birşey sormuştumda
Telefonda bakıyorZeynep nerede bakıyor ?
Melekler Ahmet'in annesi rahatsız o yüzden ne zaman döneceği belli değil demişlerdi. Ayrıldı demediler hiç bana.Arkadaşlar Bakırköy Beyaz Melek Asu ayrılmış nerde bakıyor acaba çok iyi bakmıştı bana ve arkadaşlarıma birde Taksimde Melekler Kahvesindeki Ahmet Ayrılmış nerde bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?