İstanbul'da Fal - Falcılar

Fikrinize saygi duyuyorum ama ben anne nasihati dinlemeye gitmedim hak verirsiniz ki, ayrica falcilara hali hazirda hayatinda duzeni olan insanlar gtmiyo

Fikrinize saygi duyuyorum ama ben anne nasihati dinlemeye gitmedim hak verirsiniz ki, ayrica falcilara hali hazirda hayatinda duzeni olan insanlar gtmiyo
Falcı tavsiye vermeye başladığı an içim daralıyor, zaten bu işin eğitimini almış psiko terapistler var, beleşe de arkadaşlarım var zaten
Tavsiye ile dakikaları harcayıp 100 tl alıyorlar. Kaldı ki atla deve bir tavsiyede bulunmuyor, hepimizin hali hazırda zaten bildiği ama maalesef ki uygulayamadığımız cümleleri tekrar bize söylemek o işin hakkı değil, daha doğrusu ben sana o amaçla gelmemişim

O zaman gözünüz aydın darısi herkesin başına diyelim :) peki kimin falı şu anki duruma yakin biseydi?
Teşekkür ederim, herkesin güzel falları çıksın inşallah :)

Symbol Aykut’un falı şu an için en yakın gibi. Hepsi karşı taraf için bir şeyi bahane ederek adım atacak diyordu, ben adım attım. Bir tek Aykut ‘sen adım atmazsan bir şey olmaz’ demişti. Bir de Nihal benim adım atmam gerektiğini söylemişti.

Süperrrr Bu karşı taraf ex mi yeni biri mi? Hadi bize biraz umut ver, güzel şeyler söyle biraz daha

Süperrrr Bu karşı taraf ex mi yeni biri mi? Hadi bize biraz umut ver, güzel şeyler söyle biraz daha
Yeni biri :)
Daha bi şey olmadı kızlar, sadece hepsi karşı tarafın adım atacağını söylemişti, tam tersi oldu. Çok olumsuz olan falımda, kadın direkt konuyu kapatmıştı hatta. O derece olumsuzdu. :)

Şaka maka kaderimizle oynuyor bu falcılar iyi ki onları dinlemeyip iç sesine göre hareket etmişsin, devamı da gelir inşallah hayırlı ise Kendim bulmuş kadar sevindim

Şaka maka kaderimizle oynuyor bu falcılar iyi ki onları dinlemeyip iç sesine göre hareket etmişsin, devamı da gelir inşallah hayırlı ise Kendim bulmuş kadar sevindim
Bugün ben de bunu düşündüm, onları dinleseydim aylarca böyle gidecekti belki de.
Hepimiz için hayırlısı neyse olsun

Symbol Aykut'a geçen sene bu aylarda gitmiştim. İlk iki falda verdiği zamanlar net çıkmıştı. Hiç unutmuyorum, ikinci falında "Bu kişiyle iki gün içinde görüşeceksin, cumartesi diyebilirim" demişti o net çıkmıştı. Ben tabii bunun üzerine sık sık gitmeye başladım, bence o yüzden sonraki falları tutmadı. Mirza'dan çok daha başarılı bence.

Mirza’ya baktırmadım, sanırım seninle konuştuktan sonra mirzaya gitmekten vazgeçmiştim zaten :)

Aykut şu an için daha tutarlı oldu. Sonu dediği gibi olur mu bilmiyorum ama en azından diğerlerinden farklı söyledi ve o şekilde oldu.

Burada kimin için iyi birsey çıksa seviniorum inanin ki. Hiç gormedigim sizlerle aramda bir bağ oluştu resmen. Hepimize şu olumlu fallar insalla çıkar. Ole bunaldim ki. Patlayan tüm falları bende bOrc olarak biliorum arkadaslar inanin tüm samimiyetimle burdayım. Ekimin sonunu cidden bekliorum. Zaten sadece bir buçuk ay kaldi. Artık bu dediklerin de zaman takılıyorum çünkü en son temmuzdu çıkmayın ekimin sonu yaptılar onu. Hala dedikleri şey yok orta da. Bakalım nolucak. İnşallah buradaki herkese iyi seyer çıkar.

Ya çok afedersiniz ama mirza berbat bi falcı . Salamasyon özensiz ayrı ca , iki guzel sey söyleyimde gitsin der gibi bakıyor .

Geneli öyle zaten :) bazen eşref saatlerine denk geliyoruz sadece :)
Symbol nişantaşındakilerin genel hal ve tavrı böyle gerçekten...Mirza, Fulya ve diğerleri...tıkmışlar bunları küçük bir odaya, aynı anda üç falcı fal bakıyor, bazen sesleri birbirine karışıyor, cafenin yapısı zaten düzgün fal bakmaya müsait değil, ayıp olmasa üç falcıyı aynı masaya oturturdu bunlar,ortam laçka, falcısı da laçka olacak tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…