Fikrinize saygi duyuyorum ama ben anne nasihati dinlemeye gitmedim hak verirsiniz ki, ayrica falcilara hali hazirda hayatinda duzeni olan insanlar gtmiyoTamam işte bakmak istememiş yani o konuyla ilgili bakamam demiş sende deseydinki ben bu konu için geldim bakmıyorsanız baktırmak istemiyorum deseydin keşke çünkü ben genelde bir konu üzerinde gidiyorsam tercihi kendim yaparım. Sen üzülmeye devam et demek de senin ısrarcı olman duymak istediğini söylemesini istemenden dolayı demiş olabilir. Yani sen onu beklemeye devam et demiş bunu annelerimizde söyler “iyi sen beklemeye üzülmeye devam et”. gibi
Ya hem başkasıyla birlikte olanı napıcaksın seni sevse sana gelir yani ölümlük kalımlık dünyada birşey yoksa o bak hayat yaşıyo İnan beklentiye sokan falcılardan uzak dur bu taksim, nişantaşı, bakırköy vs bunlar hep gel diye beklentiye sokar hatta bence bilmediklerinden. Ama Safiye ye anda inanabilirsin gelecek için ise kimseye :)
Falcı tavsiye vermeye başladığı an içim daralıyor, zaten bu işin eğitimini almış psiko terapistler var, beleşe de arkadaşlarım var zatenFikrinize saygi duyuyorum ama ben anne nasihati dinlemeye gitmedim hak verirsiniz ki, ayrica falcilara hali hazirda hayatinda duzeni olan insanlar gtmiyo
Umudumuzu yitirmeyelim başı kötü sonu iyi olur belkiNeredeyse tüm fallarımın başlangıç olarak patladığını söylemeyi bi borç bilirim
Yok aslında iyi anlamda patladı. :) özellikle çok olumsuz bir falım vardı, o tamamen patladı. :)Umudumuzu yitirmeyelim başı kötü sonu iyi olur belki
Kimin falı baktırmayalım biz deYok aslında iyi anlamda patladı. :) özellikle çok olumsuz bir falım vardı, o tamamen patladı. :)
Instagramda ebrulitarot diye birisine baktırmıştım. :)Kimin falı baktırmayalım biz de
O zaman gözünüz aydın darısi herkesin başına diyelim :) peki kimin falı şu anki duruma yakin biseydi?Yok aslında iyi anlamda patladı. :) özellikle çok olumsuz bir falım vardı, o tamamen patladı. :)
Teşekkür ederim, herkesin güzel falları çıksın inşallah :)O zaman gözünüz aydın darısi herkesin başına diyelim :) peki kimin falı şu anki duruma yakin biseydi?
Teşekkür ederim, herkesin güzel falları çıksın inşallah :)
Symbol Aykut’un falı şu an için en yakın gibi. Hepsi karşı taraf için bir şeyi bahane ederek adım atacak diyordu, ben adım attım. Bir tek Aykut ‘sen adım atmazsan bir şey olmaz’ demişti. Bir de Nihal benim adım atmam gerektiğini söylemişti.
Yeni biri :)SüperrrrBu karşı taraf ex mi yeni biri mi? Hadi bize biraz umut ver, güzel şeyler söyle biraz daha
Şaka maka kaderimizle oynuyor bu falcılarYeni biri :)
Daha bi şey olmadı kızlar, sadece hepsi karşı tarafın adım atacağını söylemişti, tam tersi oldu. Çok olumsuz olan falımda, kadın direkt konuyu kapatmıştı hatta. O derece olumsuzdu. :)
Bugün ben de bunu düşündüm, onları dinleseydim aylarca böyle gidecekti belki de.Şaka maka kaderimizle oynuyor bu falcılariyi ki onları dinlemeyip iç sesine göre hareket etmişsin, devamı da gelir inşallah hayırlı ise Kendim bulmuş kadar sevindim
Symbol Aykut'a geçen sene bu aylarda gitmiştim. İlk iki falda verdiği zamanlar net çıkmıştı. Hiç unutmuyorum, ikinci falında "Bu kişiyle iki gün içinde görüşeceksin, cumartesi diyebilirim" demişti o net çıkmıştı. Ben tabii bunun üzerine sık sık gitmeye başladım, bence o yüzden sonraki falları tutmadı. Mirza'dan çok daha başarılı bence.Teşekkür ederim, herkesin güzel falları çıksın inşallah :)
Symbol Aykut’un falı şu an için en yakın gibi. Hepsi karşı taraf için bir şeyi bahane ederek adım atacak diyordu, ben adım attım. Bir tek Aykut ‘sen adım atmazsan bir şey olmaz’ demişti. Bir de Nihal benim adım atmam gerektiğini söylemişti.
Mirza’ya baktırmadım, sanırım seninle konuştuktan sonra mirzaya gitmekten vazgeçmiştim zaten :)Symbol Aykut'a geçen sene bu aylarda gitmiştim. İlk iki falda verdiği zamanlar net çıkmıştı. Hiç unutmuyorum, ikinci falında "Bu kişiyle iki gün içinde görüşeceksin, cumartesi diyebilirim" demişti o net çıkmıştı. Ben tabii bunun üzerine sık sık gitmeye başladım, bence o yüzden sonraki falları tutmadı. Mirza'dan çok daha başarılı bence.
Ya çok afedersiniz ama mirza berbat bi falcı . Salamasyon özensiz ayrı ca , iki guzel sey söyleyimde gitsin der gibi bakıyor .Mirza’ya baktırmadım, sanırım seninle konuştuktan sonra mirzaya gitmekten vazgeçmiştim zaten :)
Aykut şu an için daha tutarlı oldu. Sonu dediği gibi olur mu bilmiyorum ama en azından diğerlerinden farklı söyledi ve o şekilde oldu.
Geneli öyle zaten :) bazen eşref saatlerine denk geliyoruz sadece :)Ya çok afedersiniz ama mirza berbat bi falcı . Salamasyon özensiz ayrı ca , iki guzel sey söyleyimde gitsin der gibi bakıyor .
Symbol nişantaşındakilerin genel hal ve tavrı böyle gerçekten...Mirza, Fulya ve diğerleri...tıkmışlar bunları küçük bir odaya, aynı anda üç falcı fal bakıyor, bazen sesleri birbirine karışıyor, cafenin yapısı zaten düzgün fal bakmaya müsait değil, ayıp olmasa üç falcıyı aynı masaya oturturdu bunlar,ortam laçka, falcısı da laçka olacak tabiiGeneli öyle zaten :) bazen eşref saatlerine denk geliyoruz sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?