Ay işte bana da aynisi oldu, kadina kizmadim kendime kizdim en cok, her duyduguna atlar hergun tanimadigin birilerine fal parasi verirsen delirmiş gibi tabi böyle aptal yerine koyarlar seni dedim kendi kendime, kadin dalga gecer gibiydi yaKeşke gitmeyi düşündüğünü söyleseydin, ben vazgeçirirdim :) Benim hayatta gittiğim en kötü falcı olabilir Safiye. Aynen bana da saçma sapan yok annenin sinirleri bozuk, yok babanın sırtı ağrıyacak falan acaip gereksiz bir sürü şey saymıştı. Sorduğum kişinin hayatında biri vardı, devam ederler mi diye sorduğumda ben ne bileyim ederler herhalde falan diyordu. Aldığı 100 lira karşılığı en fazla 10 dk falan sürmüştür falı. İyi kötü bir sürü falcı gördüm ama onun baktığı şeye fal demeye utanırım ben. Bir de üstelik evine habersiz gitmişim gibi ekşi bir suratla karşıladı beni offf gerçekten berbat ötesi bir deneyimdi. Çok kızmıştım kendime.
Çok gereksiz bir davranış olmuş. En kötü ‘hayatında biri var, onunla mutlu.’ der geçerdi. Böyle sen ayırmak istiyormuşsun, bunun için gelmişsin gibi davranması hiç hoş olmamış.Merhaba, cok uzuldum o yuzden paylasmak istedim, bugün beşiktas safiyeye gittim ve cok pisman oldum, tarot acti ex icin, hayatinda baska biri var dedi, onu biliyorum zaten dedim onla ilgili geldim, yok acmam etik degil baska biri varken dedi, yani anlamadim zaten mutlu olsam adam benle olsa neden sana geleyim, ayrica adami kadindan ayır demiyorum bak yorum yap diyorum nesi etik degil, annemin ic sikintisini babamin kemik agrisini dinledim geldim, birileri icin anla ilgili yorum isteyen gitmesin bence ona, gelecekle ilgili soyledikleri su anda umrumda degil ama en azindan gecmisimden bahsedebilirdi hadi simdi baska bi kadin var anladik e gecmisinde ben vardim bi zahmet ona iki laf edeydin şöyle olmuş böyle olmuş, valla ben hic memnun kalmadim bilin
Aslında hemen de atlamamıştım ben ya, 2018 başlarından beri burda ara ara duyardım. Baktırıp baktırmamak arasında çok tereddüt ettim, tanımadığım insanın evine gitmekten çekindiğim için biraz da. Gitmekle yanlış karar vermişim. Kadına bir şey soruyorsun, ben ne bileyim falan diyor. 100 lirayı almayı biliyorsan bilmek de zorundasın ablacığım bir zahmet. Beğenenler neyini beğendi bilemiyorum, kamera şakası gibi bir 10 dakikaydı.Ay işte bana da aynisi oldu, kadina kizmadim kendime kizdim en cok, her duyduguna atlar hergun tanimadigin birilerine fal parasi verirsen delirmiş gibi tabi böyle aptal yerine koyarlar seni dedim kendi kendime, kadin dalga gecer gibiydi ya
Umarım :) yazarım çıkarsabelki gecikmeli cikar?
Valla arkadaşım 500 tl ler mi gitmedi 300 ler mi 200 ler mi hepsi boş kimse birsey bilemio ne yazık ki keşke birseyler çıksa bari para boşuna gitmemis olur. Bana da cikmio kendi hisleri mız bile aslında daha iyi belki ole olsun istemioruz iyi birseyler duymaya ihtiyacımız var o bile olabilir aslında kendi hissettiğimiz en dogrusuBu falcılar canının istediğine iyi, istemediğine kötü bakıp gönderiyor herhalde. Enfal benden foto isteyip, bir cümle ile falı sonlandırmıştı. Ben sordum şu bu olacak mı diye?
Küba Esra başkalarına harikalar yaratmış bende fıs.
Aykut'a baktırdım, merak ettiğim şeyler için ben dürttüm.
Neslihan enerji karıştırıp duruyor. Tanıdıkça aynı cümlelere bağlıyor. Şöyle şöyle olmuş, böyle böyle olmuş diye. Ee bacım ne olacak peki? Kötü değil, iyi olacak deyip kapatıyor mevzuyu.
Bunlar zaten bir aydan öncesini göremiyor. Bir ay bekleyip, görmek daha mantıklı.
Gerçekten kendi hissettiklerimiz daha iyi.Yaşadığımızı en yakınımız bilmezken falcıdan medet umuyoruz Bir de kötü konuştuklarında kötü enerji ile dolup, iyi konuştuklarında beklentiye giriyoruz.Valla arkadaşım 500 tl ler mi gitmedi 300 ler mi 200 ler mi hepsi boş kimse birsey bilemio ne yazık ki keşke birseyler çıksa bari para boşuna gitmemis olur. Bana da cikmio kendi hisleri mız bile aslında daha iyi belki ole olsun istemioruz iyi birseyler duymaya ihtiyacımız var o bile olabilir aslında kendi hissettiğimiz en dogrusu
Ama o kadın nettir ben gittiğimde bir kız vardı oda senin gibi çıktı bakamam demiş onada ben girdiğimde mesela bu adamın sevdiği biri yok işte hovarda takılıyor falan bana baya anlattı ama seninle olucak sana aşık demedi bana o eğer ex kişinin başkasını sevdiğini görüyorsam karşı tarafın asla bakmam der. Hatta mevzusu geçti mesela dedi ben eğer bu çocuğun başkasını sevdiğini görseydim bakmam dedi bana bellide üzmemek için bakmamıştır sana yani fal tabi bu ama benim nadir beğendiğim falcılardan bende dedikleri karşı tarafın bana cümlelerini aramızdaki sırra kadar bildi anda çok başarılı biri sadece iş konum çıkmadı bence sen alman gerekeni al bence ama tabi fal geleceği Allahtan başkası bilemez İnan 100lerce baktırdım bir tanesinin dediği çıkmadı geleceğe yönelik :)) üzülme oyüzden ama başarılı bir kadındırMerhaba, cok uzuldum o yuzden paylasmak istedim, bugün beşiktas safiyeye gittim ve cok pisman oldum, tarot acti ex icin, hayatinda baska biri var dedi, onu biliyorum zaten dedim onla ilgili geldim, yok acmam etik degil baska biri varken dedi, yani anlamadim zaten mutlu olsam adam benle olsa neden sana geleyim, ayrica adami kadindan ayır demiyorum bak yorum yap diyorum nesi etik degil, annemin ic sikintisini babamin kemik agrisini dinledim geldim, birileri icin anla ilgili yorum isteyen gitmesin bence ona, gelecekle ilgili soyledikleri su anda umrumda degil ama en azindan gecmisimden bahsedebilirdi hadi simdi baska bi kadin var anladik e gecmisinde ben vardim bi zahmet ona iki laf edeydin şöyle olmuş böyle olmuş, valla ben hic memnun kalmadim bilin
Kesinlikle katiliyorum. Ayda yilda bir baktirdigim tum fallarim cikti ama su son 1 senedir hic cikmiyor cubku krizlere girip ayda 10 fal baktirdim neredeyseValla herhalde burada fal limitini aşmış baktırmadığı kalmamış biri olarak söylüyorum 1tane dahi çıkmadı şu 3 senede döktüğüm paranın hesabı yok pişmanım şuan ama baktırmadığımdan beride okadar rahatım ki geleceğe odaklandım eskileri artık hayatımdan çıkardım. Birde sürekli arka arkaya baktırmak da falın çıkmasını engelliyor bence
safiye bana da ilk baktığında gerçekten kötü şeyler söylemişti. hatta boşa kürek sallıyorsun demişti. ama nettir ama duygu ve dusuncelerı anlatmaması seninle ilgili ya en kötü seni sevmiyor de birsey de sasırdımAma o kadın nettir ben gittiğimde bir kız vardı oda senin gibi çıktı bakamam demiş onada ben girdiğimde mesela bu adamın sevdiği biri yok işte hovarda takılıyor falan bana baya anlattı ama seninle olucak sana aşık demedi bana o eğer ex kişinin başkasını sevdiğini görüyorsam karşı tarafın asla bakmam der. Hatta mevzusu geçti mesela dedi ben eğer bu çocuğun başkasını sevdiğini görseydim bakmam dedi bana bellide üzmemek için bakmamıştır sana yani fal tabi bu ama benim nadir beğendiğim falcılardan bende dedikleri karşı tarafın bana cümlelerini aramızdaki sırra kadar bildi anda çok başarılı biri sadece iş konum çıkmadı bence sen alman gerekeni al bence ama tabi fal geleceği Allahtan başkası bilemez İnan 100lerce baktırdım bir tanesinin dediği çıkmadı geleceğe yönelik :)) üzülme oyüzden ama başarılı bir kadındır
Ben de simdi senin dedigin gibiyimBende ayni durumdayim. Ayda yılda bir baktirilanlar kesinlikle daha iyi. Bir arkadasim var sadece yılda bir kere gidio ve kesinlikle cikio. Bende ayı bırak günde 5 kişiye gittiğimi bilirim. Noldu hiç birşey olan yok tüm iyi seyler de battı şimdi onları düzeltmeye çalışıyorum. Mahvetti o enerjiler beni. Şimdi sole yapiorum o 60 tl yi gidip hemen birsry aliorum. Ya da arkadaslarla zaman geçiriyorum fal aklıma gelince 50 tl cebimde koyup cikiosam yolda birsey aliorum kuafore uğruyor bölece o parayi da oraya verip kurtuluorum. Şu nu düşündüm gerçekten o anda bize belki az gelio o paralar fakat 10 dakika için ne 100 tl ler ne 200 tl ler gitti. Hatta benim 500 tl lerim bile gitti. Onlarla ne çok üst baş aliniomus onu gördüm
Ama zaten açık değil mi kadının dediği başkasını sevdiğini görüyorsam bakmıyorum diyor. Buda şu demek başkasını seviyor demek oluyor benim anladığım bu söylemelimi bilmiyorum belki o riske girmek istemiyor karşıdakinden tepki alırım diye çünkü çok şahit oldum bu çocuk seni aldatıyo yada sevmiyo dediğinde ortalığı yıkan kişiler belki ondandır. Bence gayet net ve doğru bir kadın en azından yalan yere umutlandırmıyor. Mesela bana direk dediği olmaz bu iş dedi daha ne desin bakma nedeni de çocukta kimseye aşk almıyorum alsaydım bakmazdım cevabı da.safiye bana da ilk baktığında gerçekten kötü şeyler söylemişti. hatta boşa kürek sallıyorsun demişti. ama nettir ama duygu ve dusuncelerı anlatmaması seninle ilgili ya en kötü seni sevmiyor de birsey de sasırdım
Bu dediginize katilmiyorum hele demin bi üyenin attigi mesajda soyledigi seyden sonra tamamen anladim ki kadin resmen bakmak istemedi ve bakmadi "etik"nedir ya, büyü yap ikisini ayır mı diyorum sanki, ayrica risk almamak falan da degil tepki korkusundan da degil, tepkiden imtina eden insan "üzüldüm" diyen insana "sen üzülmeye devam et" demez, resmen dalga gecti kadin benleAma zaten açık değil mi kadının dediği başkasını sevdiğini görüyorsam bakmıyorum diyor. Buda şu demek başkasını seviyor demek oluyor benim anladığım bu söylemelimi bilmiyorum belki o riske girmek istemiyor karşıdakinden tepki alırım diye çünkü çok şahit oldum bu çocuk seni aldatıyo yada sevmiyo dediğinde ortalığı yıkan kişiler belki ondandır. Bence gayet net ve doğru bir kadın en azından yalan yere umutlandırmıyor. Mesela bana direk dediği olmaz bu iş dedi daha ne desin bakma nedeni de çocukta kimseye aşk almıyorum alsaydım bakmazdım cevabı da.
Zeynep’ in telefonunu bende alabilir miyim lütfenben Zeynep'e şöyle bir durum yasamistim benim erkek arkadaşım beni hastanede bırakıp tatile gitti bende ayrıldım o çaresizlikle zeynebe baktırdım bana şöyle dedi beynine girdiğinde ben suan burdayım olmak zorundaydım seni tek başına bıraktım bana kizginsin biliyorum ama senden çok sıkıldım beni boguyorsun hep kavga çıkarıyorsun bunaldim anliyormusun sen den kacmak istiyorum kafamı dinlicem dedi.geldigimde sordum aynı seyleri dedi bana ondan etkilendim.
Tamam işte bakmak istememiş yani o konuyla ilgili bakamam demiş sende deseydinki ben bu konu için geldim bakmıyorsanız baktırmak istemiyorum deseydin keşke çünkü ben genelde bir konu üzerinde gidiyorsam tercihi kendim yaparım. Sen üzülmeye devam et demek de senin ısrarcı olman duymak istediğini söylemesini istemenden dolayı demiş olabilir. Yani sen onu beklemeye devam et demiş bunu annelerimizde söyler “iyi sen beklemeye üzülmeye devam et”. gibiBu dediginize katilmiyorum hele demin bi üyenin attigi mesajda soyledigi seyden sonra tamamen anladim ki kadin resmen bakmak istemedi ve bakmadi "etik"nedir ya, büyü yap ikisini ayır mı diyorum sanki, ayrica risk almamak falan da degil tepki korkusundan da degil, tepkiden imtina eden insan "üzüldüm" diyen insana "sen üzülmeye devam et" demez, resmen dalga gecti kadin benle
Hayır bir de bu nedenden dolayı bakmayacaksa ücreti de kabul etmemesi gerekir. Yeşilçingene’nin geri çevirdiği fallardan burda çok kişi söz etti mesela, ki benim de 2 kez falımı geri çevirdi param iade edildi. 100 lirayı cebe atıp ondan sonra ben bakmayacağım demek etik değildir asıl. Adamın kalbinde başkası var derken doğru söyleyip söylemediğini de bilmiyoruz üstelik.Bu dediginize katilmiyorum hele demin bi üyenin attigi mesajda soyledigi seyden sonra tamamen anladim ki kadin resmen bakmak istemedi ve bakmadi "etik"nedir ya, büyü yap ikisini ayır mı diyorum sanki, ayrica risk almamak falan da degil tepki korkusundan da degil, tepkiden imtina eden insan "üzüldüm" diyen insana "sen üzülmeye devam et" demez, resmen dalga gecti kadin benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?