İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay işte bana da aynisi oldu, kadina kizmadim kendime kizdim en cok, her duyduguna atlar hergun tanimadigin birilerine fal parasi verirsen delirmiş gibi tabi böyle aptal yerine koyarlar seni dedim kendi kendime, kadin dalga gecer gibiydi ya

Çok gereksiz bir davranış olmuş. En kötü ‘hayatında biri var, onunla mutlu.’ der geçerdi. Böyle sen ayırmak istiyormuşsun, bunun için gelmişsin gibi davranması hiç hoş olmamış.

Ay işte bana da aynisi oldu, kadina kizmadim kendime kizdim en cok, her duyduguna atlar hergun tanimadigin birilerine fal parasi verirsen delirmiş gibi tabi böyle aptal yerine koyarlar seni dedim kendi kendime, kadin dalga gecer gibiydi ya
Aslında hemen de atlamamıştım ben ya, 2018 başlarından beri burda ara ara duyardım. Baktırıp baktırmamak arasında çok tereddüt ettim, tanımadığım insanın evine gitmekten çekindiğim için biraz da. Gitmekle yanlış karar vermişim. Kadına bir şey soruyorsun, ben ne bileyim falan diyor. 100 lirayı almayı biliyorsan bilmek de zorundasın ablacığım bir zahmet. Beğenenler neyini beğendi bilemiyorum, kamera şakası gibi bir 10 dakikaydı.

Bu falcılar canının istediğine iyi, istemediğine kötü bakıp gönderiyor herhalde. Enfal benden foto isteyip, bir cümle ile falı sonlandırmıştı. Ben sordum şu bu olacak mı diye?
Küba Esra başkalarına harikalar yaratmış bende fıs.
Aykut'a baktırdım, merak ettiğim şeyler için ben dürttüm.
Neslihan enerji karıştırıp duruyor. Tanıdıkça aynı cümlelere bağlıyor. Şöyle şöyle olmuş, böyle böyle olmuş diye. Ee bacım ne olacak peki? Kötü değil, iyi olacak deyip kapatıyor mevzuyu.
Bunlar zaten bir aydan öncesini göremiyor. Bir ay bekleyip, görmek daha mantıklı.

Valla arkadaşım 500 tl ler mi gitmedi 300 ler mi 200 ler mi hepsi boş kimse birsey bilemio ne yazık ki keşke birseyler çıksa bari para boşuna gitmemis olur. Bana da cikmio kendi hisleri mız bile aslında daha iyi belki ole olsun istemioruz iyi birseyler duymaya ihtiyacımız var o bile olabilir aslında kendi hissettiğimiz en dogrusu

Gerçekten kendi hissettiklerimiz daha iyi.Yaşadığımızı en yakınımız bilmezken falcıdan medet umuyoruz Bir de kötü konuştuklarında kötü enerji ile dolup, iyi konuştuklarında beklentiye giriyoruz.
Benim en sinir olduğum müşteriye saygısızlık edenler. Zeynep'i anlatmışlar çoluk çocuk sesi içinde bakıyor diye. O kadın bilse ne olur? Bi Melek Sevgi resmen laflarıyla yerin dibine sokup, yolluyor. O bana çıksa ne olur?
Bir de duygusal yoğunluk diye bir laf çıkarmışlar. Bunun sana duygusal yoğunluğu var ama egosundan konuşmuyor. He evet, o ego bir bana var, başkalarına yok zaten.
O sebepten demem o ki, ayda yılda bir baktırıp, iyi niyetli olduğunu düşündüğümüz kişilere baktırmak ve beklentiye girmemek en temizi. Bana yeni kişiyi tarif ettiklerinde hayatımda kimseyi istemiyordum ve sadece kariyer kısmını dinlemiştim. İşte o zamanki fallarım çıktı bana. Onlar da her zaman söylerim:Nihal ve Kuzey'dir. He sonra baktırdıklarımın hiçbiri çıkmadı ikisinin de...

Ama o kadın nettir ben gittiğimde bir kız vardı oda senin gibi çıktı bakamam demiş onada ben girdiğimde mesela bu adamın sevdiği biri yok işte hovarda takılıyor falan bana baya anlattı ama seninle olucak sana aşık demedi bana o eğer ex kişinin başkasını sevdiğini görüyorsam karşı tarafın asla bakmam der. Hatta mevzusu geçti mesela dedi ben eğer bu çocuğun başkasını sevdiğini görseydim bakmam dedi bana bellide üzmemek için bakmamıştır sana yani fal tabi bu ama benim nadir beğendiğim falcılardan bende dedikleri karşı tarafın bana cümlelerini aramızdaki sırra kadar bildi anda çok başarılı biri sadece iş konum çıkmadı bence sen alman gerekeni al bence ama tabi fal geleceği Allahtan başkası bilemez İnan 100lerce baktırdım bir tanesinin dediği çıkmadı geleceğe yönelik :)) üzülme oyüzden ama başarılı bir kadındır

Son düzenleme:
Valla herhalde burada fal limitini aşmış baktırmadığı kalmamış biri olarak söylüyorum 1tane dahi çıkmadı şu 3 senede döktüğüm paranın hesabı yok pişmanım şuan ama baktırmadığımdan beride okadar rahatım ki geleceğe odaklandım eskileri artık hayatımdan çıkardım. Birde sürekli arka arkaya baktırmak da falın çıkmasını engelliyor bence

Kesinlikle katiliyorum. Ayda yilda bir baktirdigim tum fallarim cikti ama su son 1 senedir hic cikmiyor cubku krizlere girip ayda 10 fal baktirdim neredeyse

Bende ayni durumdayim. Ayda yılda bir baktirilanlar kesinlikle daha iyi. Bir arkadasim var sadece yılda bir kere gidio ve kesinlikle cikio. Bende ayı bırak günde 5 kişiye gittiğimi bilirim. Noldu hiç birşey olan yok tüm iyi seyler de battı şimdi onları düzeltmeye çalışıyorum. Mahvetti o enerjiler beni. Şimdi sole yapiorum o 60 tl yi gidip hemen birsry aliorum. Ya da arkadaslarla zaman geçiriyorum fal aklıma gelince 50 tl cebimde koyup cikiosam yolda birsey aliorum kuafore uğruyor bölece o parayi da oraya verip kurtuluorum. Şu nu düşündüm gerçekten o anda bize belki az gelio o paralar fakat 10 dakika için ne 100 tl ler ne 200 tl ler gitti. Hatta benim 500 tl lerim bile gitti. Onlarla ne çok üst baş aliniomus onu gördüm

safiye bana da ilk baktığında gerçekten kötü şeyler söylemişti. hatta boşa kürek sallıyorsun demişti. ama nettir ama duygu ve dusuncelerı anlatmaması seninle ilgili ya en kötü seni sevmiyor de birsey de sasırdım

selamlar. uzun zaman yazamamıştım, keşke güzel haberlerinizi okusaydım şimdi girdiğimde..

arkadaşlar ben şöyle bir yorum getiriyorum artık: insanların arasında görünmez enerji bağları var. karşı taraf o bağı kopardığında bence aslında bu falcı arkadaşlar bunu anlıyor fakat işte hep gidilsin diye umut veriyorlar. çok az falcı olumsuzu görüp dan diye söylüyor. diğerleri bekletmek ve bi daha gidilmesini sağlamak için sanki birşey varmış gibi anlatıyor. ben artık duraksamalarından anlıyorum aslında olumsuz gördüklerini ama yansıtmadıklarını.

Ben de simdi senin dedigin gibiyim
Baktirsam da tek tuk idi ama gecen kac tl harcadigimi hesaplayinca ondan da vazgectim artik
Ve kesinlikle enerjimi cok etkiliyor onu farkettim. Tamam exi unutmama yardimci oldu ama hayatimda o kadar kotuye giden seyler oldu ki o ara exi unutup o dertlerime yoneldim. Sonra dedim, bi erkek icin deger mi be obsessivebuddy kendini ve hayatini mahvediyosun gor artik, simdi iyiyim cok sukur. Acim da yok artik ex acisindan.
Yoksa ben kac kere aglayip krizlere girip Allah’im dayanamiyorum bu aciyi benden al diye yalvardigimi bilirim...
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Ama zaten açık değil mi kadının dediği başkasını sevdiğini görüyorsam bakmıyorum diyor. Buda şu demek başkasını seviyor demek oluyor benim anladığım bu söylemelimi bilmiyorum belki o riske girmek istemiyor karşıdakinden tepki alırım diye çünkü çok şahit oldum bu çocuk seni aldatıyo yada sevmiyo dediğinde ortalığı yıkan kişiler belki ondandır. Bence gayet net ve doğru bir kadın en azından yalan yere umutlandırmıyor. Mesela bana direk dediği olmaz bu iş dedi daha ne desin bakma nedeni de çocukta kimseye aşk almıyorum alsaydım bakmazdım cevabı da.

Bu dediginize katilmiyorum hele demin bi üyenin attigi mesajda soyledigi seyden sonra tamamen anladim ki kadin resmen bakmak istemedi ve bakmadi "etik"nedir ya, büyü yap ikisini ayır mı diyorum sanki, ayrica risk almamak falan da degil tepki korkusundan da degil, tepkiden imtina eden insan "üzüldüm" diyen insana "sen üzülmeye devam et" demez, resmen dalga gecti kadin benle

Zeynep’ in telefonunu bende alabilir miyim lütfen

Merhaba,
Yıllar önce sanıyorum 2010 olabilir, yine buradaki forumdan görüp Bakırköy'de bir falcıya gitmiştim. Ahşap renkte döşenmiş, çay bahçesine benzer bir yerde bakıyordu, bahçe tarafında, orada akşam üzeri 17:00'dan sonra olan orta yaşlı sarışın bir kadındı. Sadece kahve falı bakıyor ve fincanı açmadan konuşuyordu. O zaman hiç olmayacak şeyleri, örneğin o sene, 23 yaşındayken İstanbul'da yaşıyordum bana 26 yaşında Ankara'ya taşınacaksın ve kendi başına yaşayacaksın gibi şeyler demişti ve aynı şeyler aradan 3 sene sonra gerçekleşmişti ki hiç öyle bir niyetle gitmemiş, sadece bitmiş bir ilişkiye dair yorum isteme amacıyla gitmiştim. Tekrar aklıma gelince sizlere danışmak istedim, site içerisinde de aradım ama maalesef bir sonuca ulaşamadım. Acaba zamanında böyle birine giden ve hatırlayan var mı, o çay bahçesi gibi dediğim yer de göbek gibi bir yerden geçip karşısında yer alan sokağın sonundaydı diye hatırlamıyorum ama Bakırköy'e gitsem dahi bulamam diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tamam işte bakmak istememiş yani o konuyla ilgili bakamam demiş sende deseydinki ben bu konu için geldim bakmıyorsanız baktırmak istemiyorum deseydin keşke çünkü ben genelde bir konu üzerinde gidiyorsam tercihi kendim yaparım. Sen üzülmeye devam et demek de senin ısrarcı olman duymak istediğini söylemesini istemenden dolayı demiş olabilir. Yani sen onu beklemeye devam et demiş bunu annelerimizde söyler “iyi sen beklemeye üzülmeye devam et”. gibi
Ya hem başkasıyla birlikte olanı napıcaksın seni sevse sana gelir yani ölümlük kalımlık dünyada birşey yoksa o bak hayat yaşıyo İnan beklentiye sokan falcılardan uzak dur bu taksim, nişantaşı, bakırköy vs bunlar hep gel diye beklentiye sokar hatta bence bilmediklerinden. Ama Safiye ye anda inanabilirsin gelecek için ise kimseye :)

Hayır bir de bu nedenden dolayı bakmayacaksa ücreti de kabul etmemesi gerekir. Yeşilçingene’nin geri çevirdiği fallardan burda çok kişi söz etti mesela, ki benim de 2 kez falımı geri çevirdi param iade edildi. 100 lirayı cebe atıp ondan sonra ben bakmayacağım demek etik değildir asıl. Adamın kalbinde başkası var derken doğru söyleyip söylemediğini de bilmiyoruz üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…