İstanbul'da Fal - Falcılar

Eski mesajlarınıza baktım da kendi reklamınızı yapıyorsunuz. Bir şey söylerken önce eski mesajlarınızı kontrol edin ki böyle rezil olmayın. Mune
buranın da böyle bi sıkıntısı var işte, birini övdüğünüzde reklam yapıyo oluyosun, sonra herkes o kötü bu berbat baktı bir şey bilemedi yazıyo, ben daha iyisini görmediğim iyi kalpli birini anlatırken neden reklam yapıyo olayım, kendim olsam benim derim, senden mi çekinecem, pardon da !!!

Pardon da!!! Lütfen eski mesajlarınızı bir kontrol edin. :)

Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz ya? Zaten çok sinirliyim bu aralar, bir de gelmiş böyle onun adından yazıyordum falan diyorsunuz.
Fazla fal bakmaktan kafanız karışmış sizin.

Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz ya? Zaten çok sinirliyim bu aralar, bir de gelmiş böyle onun adından yazıyordum falan diyorsunuz.
Fazla fal bakmaktan kafanız karışmış sizin.
o zaman onun adına yazdım yardımcı olmak ıcın, bır sürü insan telini istedi, ulasmak istedi sıkıntılarından dolayı tek bir kişiye bile bakmadı burdan, bende sen bilirsin dedim, kimse bana baktı diyemez burda. gene yardımcı olmak istiyorum ona, sıkıntada olan herkese yardımcı olmayı çok seviyorum, elhamdülillah, sinirleriniz gerginse o konuda bir şeyler yapın, fal bakmıyorum baksamda kafam karısmazdı herhalde, son kez dıyorum o kız ben değilim, koydugunuz profil fotosundan kimin kafasının karısık oldugu cok acık,

Melekler kahvesindekş ataya haziranda fal baktırmıştım ve ağustos eylülde tarihler vermiş ve hepsi de çıkmış bana ses kaydını dinleyince fark ettim. Ki gittiğimde bu dediklerini yaşamam imkansızdı bilemedi diye sinir olmuştum. Meleklerden ayrılmış yerini bilen var mı?

O instagramda çok çıkıyor karşıma sanırım aynı kişi. Kendisini tanımıyorum ama Melekler'de çok aktif olan bir arkadaşım takip ettiği için aynı kişi olduğunu düşündüm. Bir bakın isterseniz. Özelden atıyorum kullanıcı ismini.

Şimdi bir üye benim size yazdığım bir mesajı beğenince fark ettim ki ben sizinle o dönem konuşmuşum. :)
Komiksiniz gerçekten, cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsunuz.

Şimdi bir üye benim size yazdığım bir mesajı beğenince fark ettim ki ben sizinle o dönem konuşmuşum. :)
Komiksiniz gerçekten, cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsunuz.
konusmus olabılırsın yanı ? sen buraya girip kimle nasıl kavga ederim diye mi bekliyosun anlamadım

Bana da gönderebilir misiniz?

Hangi cafe de bakıyor Neslihan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…