Eski mesajlarınıza baktım da kendi reklamınızı yapıyorsunuz. Bir şey söylerken önce eski mesajlarınızı kontrol edin ki böyle rezil olmayın.hayır ben astrolojıyle ugrasıyorum,
buranın da böyle bi sıkıntısı var işte, birini övdüğünüzde reklam yapıyo oluyosun, sonra herkes o kötü bu berbat baktı bir şey bilemedi yazıyo, ben daha iyisini görmediğim iyi kalpli birini anlatırken neden reklam yapıyo olayım, kendim olsam benim derim, senden mi çekinecem, pardon da !!!Eski mesajlarınıza baktım da kendi reklamınızı yapıyorsunuz. Bir şey söylerken önce eski mesajlarınızı kontrol edin ki böyle rezil olmayın.Mune
Pardon da!!! Lütfen eski mesajlarınızı bir kontrol edin. :)buranın da böyle bi sıkıntısı var işte, birini övdüğünüzde reklam yapıyo oluyosun, sonra herkes o kötü bu berbat baktı bir şey bilemedi yazıyo, ben daha iyisini görmediğim iyi kalpli birini anlatırken neden reklam yapıyo olayım, kendim olsam benim derim, senden mi çekinecem, pardon da !!!
ben tanıştığımda özel bi üniden çıkmak zorunda kalmış, bilindik fal kafalerde çalışıyodu, ama anlattığına göre ki inanırım diğer çalışanların tavırlarına dayanamayıp cıkan bi kızdı, ne zamandır ortalıkta yoktukim acaba dediğiniz kişi?
o degılım onun dilinden yazıyodum çünkü; herkesten cok hakedıyoPardon da!!! Lütfen eski mesajlarınızı bir kontrol edin. :)
100 liraya bakıyor, yolluyorum sizeZeynep telde kaça bakıyor acaba?? Nosunu ben de isterim
o zaman onun adına yazdım yardımcı olmak ıcın, bır sürü insan telini istedi, ulasmak istedi sıkıntılarından dolayı tek bir kişiye bile bakmadı burdan, bende sen bilirsin dedim, kimse bana baktı diyemez burda. gene yardımcı olmak istiyorum ona, sıkıntada olan herkese yardımcı olmayı çok seviyorum, elhamdülillah, sinirleriniz gerginse o konuda bir şeyler yapın, fal bakmıyorum baksamda kafam karısmazdı herhalde, son kez dıyorum o kız ben değilim, koydugunuz profil fotosundan kimin kafasının karısık oldugu cok acık,Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz ya? Zaten çok sinirliyim bu aralar, bir de gelmiş böyle onun adından yazıyordum falan diyorsunuz.
Fazla fal bakmaktan kafanız karışmış sizin.
Kimdi bu ve nerede acaba ?Vade vermedi zeynep ama adam bir anda takır takır yazacak yazacak yazacak.... bilirsin tekrarlar bende Mesajmi dedim evet dedi
O instagramda çok çıkıyor karşıma sanırım aynı kişi. Kendisini tanımıyorum ama Melekler'de çok aktif olan bir arkadaşım takip ettiği için aynı kişi olduğunu düşündüm. Bir bakın isterseniz. Özelden atıyorum kullanıcı ismini.Melekler kahvesindekş ataya haziranda fal baktırmıştım ve ağustos eylülde tarihler vermiş ve hepsi de çıkmış bana ses kaydını dinleyince fark ettim. Ki gittiğimde bu dediklerini yaşamam imkansızdı bilemedi diye sinir olmuştum. Meleklerden ayrılmış yerini bilen var mı?
Şimdi bir üye benim size yazdığım bir mesajı beğenince fark ettim ki ben sizinle o dönem konuşmuşum. :)o zaman onun adına yazdım yardımcı olmak ıcın, bır sürü insan telini istedi, ulasmak istedi sıkıntılarından dolayı tek bir kişiye bile bakmadı burdan, bende sen bilirsin dedim, kimse bana baktı diyemez burda. gene yardımcı olmak istiyorum ona, sıkıntada olan herkese yardımcı olmayı çok seviyorum, elhamdülillah, sinirleriniz gerginse o konuda bir şeyler yapın, fal bakmıyorum baksamda kafam karısmazdı herhalde, son kez dıyorum o kız ben değilim, koydugunuz profil fotosundan kimin kafasının karısık oldugu cok acık,
konusmus olabılırsın yanı ? sen buraya girip kimle nasıl kavga ederim diye mi bekliyosun anlamadımŞimdi bir üye benim size yazdığım bir mesajı beğenince fark ettim ki ben sizinle o dönem konuşmuşum. :)
Komiksiniz gerçekten, cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsunuz.
Aynen. :)konusmus olabılırsın yanı ? sen buraya girip kimle nasıl kavga ederim diye mi bekliyosun anlamadım
Bana da gönderebilir misiniz?O instagramda çok çıkıyor karşıma sanırım aynı kişi. Kendisini tanımıyorum ama Melekler'de çok aktif olan bir arkadaşım takip ettiği için aynı kişi olduğunu düşündüm. Bir bakın isterseniz. Özelden atıyorum kullanıcı ismini.
Bana da verir misiniz kimse tlf paylaşmıyor Canan ve Zeynebin tlf nedir ?Zeynep telde kaça bakıyor acaba?? Nosunu ben de isterim
Hangi cafe de bakıyor NeslihanSelam kızlar. Ben de bugün ümit e baktırdım. Anla ilgili 1 2 şey tutturdu, mekan olarak. Örn beylikdüzünde kim var? X isimli kişi kim gibi. Ama söylediği isim Mustafa Ayşe gibi çok sıradan ve bolca bulunan bir isim olduğu için etkilenmedim. Baktırdığım kişi ile ilgili söylediği şeyler doğru değildi. Örn hayatında biri yok diyor ama var biliyorum. Telefondan bir kadını aradı o da yurtdışına gidecek bu adam dedi ama kendisi devlette çalışıyor zaten pek bir ihtimal yok. Ümit Çok genel geçer tavsiyelerde bulundu vade vermedi olumlu konuştu. Ben tarzını da sevmedim azarlar gibi konuşuyor. Açıkçası hiç hoşuma gitmedi paylaşmak istedim.
Daha sonra hazır bakırköydeyken Neslihan a gideyim dedim bu sefer su falı baktırdım. Kim ne derse desin bu kadın anda muhteşem. Gelecekle ilgili söylediği şeyler tutar mı bakacağız uzun zaman verdi. Daha önce kahve+tarot baktırmıştım ve beğenmiştim. Bu sefer su denemek istedim ama su falı da olsa yine çok uzun sürmüyor belirteyim.inş dedikleri çıkar
Bakırköy sütlü kahveHangi cafe de bakıyor Neslihan
Zeynebi yollıyorum şimdiBana da verir misiniz kimse tlf paylaşmıyor Canan ve Zeynebin tlf nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?