İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba,

Ferikoydeki bu Adem Hoca acaba herkesin icinde bakan hoca mi ? Yillar önce arkadasim gitmisti ortalik yerde kısık sesle bakiyor demisti. Bir de numarasini kaybetmistik alabilir miyim özelden?
Adem hoca fal mı bakıyor yoksa cin işlerine mi anlamadım.

rita şuan cinarciktaymis . yılbaşından sonra gelecekmiş. onun gibi evde bakan falcı bildiğiniz var mı ?

rita şuan cinarciktaymis . yılbaşından sonra gelecekmiş. onun gibi evde bakan falcı bildiğiniz var mı ?
Rita vefaat etti diye biliorum ben ya cokkk yaslanmış olmalı taa babanemler giderdi kurtulusta bilmezde cınarcıkta yazlıgı vardı kumar oynardı eskiden orda yasıosada bosuna beklemeyin onu..

Demek arkadaşınızın ağzından yazdınız tüm bu olayları. 21 senelik en yakın arkadaşımın hayatını bile bu kadar net bilmiyorum ben, hiçbir falcı arkadaş oldu diye de bu kadar özelini fal baktığı kişiye anlatmaz.
Ha bir de annesinin babasından kalan malları kiraya verseler gayet rahat geçinirlermiş, olayı dramatize edeyim derken çelişkiler yumağı etmişsiniz.

Hiç daha komik bişey okumamıstım beyinsiz bunlar annem bu emege yazık o diil bastan sonada okudum kötü flash tv hikayesi gibi hahaha neyse ztn dondurulmuş hesabı:)))

Kesinlikle aynı fikirdeyim ve beklemedeyim
Bana bir sürü falcı aynı şeyleri söyledi ve yakın konuşan çok oldu öyleyse bütün falcılar ortakmi çalışıyor o gözlemi bakalım anlamadım gülistan ümitle bana aynı şeyleri anlatılar bire bir olmasada çok yakın konuştular hepsi ağız birliği yapıyor yada hepsi falcıların söylediği genelleme konuşmaları yapıyorlar anlamadım
[/QUOTE]
Ümit bakırkoy ıncırlı tarafında mı bakıyor?

Kızlar şu mandal cafe toprağa baktirmistim sürekli instasini takip ediyorum sürekli çıkan falları paylaşıyor geçmiş ve anda iyidi böyle olunca insan umutlaniyor toprağa baktirip falı çıkan var mı

Kızlar şu mandal cafe toprağa baktirmistim sürekli instasini takip ediyorum sürekli çıkan falları paylaşıyor geçmiş ve anda iyidi böyle olunca insan umutlaniyor toprağa baktirip falı çıkan var mı
Bende bekliyorum valla bende de anda ve gecmiste iyiydi instagrami ne bende bir bakiyim

M mermaid250 cnm toprak Kobal instagram ismi nerdeyse her gün paylaşıyor falı çıkanları boş biri degil o an ne hissediyorsa onu söylüyor bunu hissettim

Arkadaslar selam. Uzun zamandir Turkiyede tatildeydik. Bi kac hafta once donduk ancak buralara bakabiliyorum. Bana Ankarada Zehra Hanim bide Istanbuldu sanirim Gunes Hanim bu ikisinin teli olanlar rica etsem yollayabilirler mi?

Bide Cezminin nosunu isteyenler olmus. Bende var nosu isteyenler mesaj atarsa ozelden yollarim. Ancak soyleyeyim ben kendisiyle yazistim ana sonra fal baktirmadim. Kendisine seneler evvel (belki 10-12 sene) bi arkadasim fal baktirmisti be dedikleri tek tek cikmisti ama dedigim gibi uzun zaman gecti performansini bilemem. Zira benimde Sislide harika bir falcim vardi dedikleri cikan hepimizi hayrete dusuren ama son 4-5 sene once gercekten sacmalamaya baslamisti. Gecen sene Ona neredeyse her ay fal baktiran bir arkadasim rastamis ayak ustu konusurlerken kadin artik bakamadigini be biraktigini soylemis

Bide anda iyi olan falci soran olmus bi kac kisi. Ben bu konuda Pelin Torosluydu sanirim adi bi Onu bide instagramda Adanali bi cocuga fal baktirmistim. Ikisi de anda superdi be benzer seyler soylediler. Hatta Pelin esimin is yerini tarif etti (esim ise baslamisti henuz gormedigim) esime aksam kadinin anlattiklarini sordum ve birebir cikti calistigi ofis. Pelin kayinbabamdaki prostat kanserini dolayli yoldan bildi. Soyleki dediki bu adamin karni cok sis bi rahatsizligi var orada sanki midesinin etrafinda biseyler dolaniyo (1ay sonraki kontrol testlerinde ogrendikki kanser hucreleri mide ile legen kemigi arasinda bi yere ilerlemis falan. Dedigim gibi ikiside anda cok iyilerdi be ikisi de bana eylul ekim kasim gibi bi tarih verdi asil odaklandigim konu icin. Eylul bitti sayilir ve gram bi gelisme yok cikarsa yazarim ama pek cikacak gibi gorunmuyor acikcasi yani bana gore imkansiz bunu da belirteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…