Merhaba, Pelin hanıma ben de bakım yaptırdım. Bende anda bile iyi değildi ve bana da ekim, kasım tarihlerini verdi. Ayrıca çok gergindi o instagramdaki sevecen tavrı pek yoktuBide anda iyi olan falci soran olmus bi kac kisi. Ben bu konuda Pelin Torosluydu sanirim adi bi Onu bide instagramda Adanali bi cocuga fal baktirmistim. Ikisi de anda superdi be benzer seyler soylediler. Hatta Pelin esimin is yerini tarif etti (esim ise baslamisti henuz gormedigim) esime aksam kadinin anlattiklarini sordum ve birebir cikti calistigi ofis. Pelin kayinbabamdaki prostat kanserini dolayli yoldan bildi. Soyleki dediki bu adamin karni cok sis bi rahatsizligi var orada sanki midesinin etrafinda biseyler dolaniyo (1ay sonraki kontrol testlerinde ogrendikki kanser hucreleri mide ile legen kemigi arasinda bi yere ilerlemis falan. Dedigim gibi ikiside anda cok iyilerdi be ikisi de bana eylul ekim kasim gibi bi tarih verdi asil odaklandigim konu icin. Eylul bitti sayilir ve gram bi gelisme yok cikarsa yazarim ama pek cikacak gibi gorunmuyor acikcasi yani bana gore imkansiz bunu da belirteyim
YaaaaMerhaba, Pelin hanıma ben de bakım yaptırdım. Bende anda bile iyi değildi ve bana da ekim, kasım tarihlerini verdi. Ayrıca çok gergindi o instagramdaki sevecen tavrı pek yoktu
Ben hatırlamıyorum tam olarak ne zaman baktırdığımı ama merak ettiğim insanla ilgili çok basit bir şeyi bilemedi anda, sonra çok düştüm zaten ben gelecekle ilgili söylediği şeyleri de çok önemseyemedim.Yaaaabana baktiginda cenazeden gelmisti sanirim arkadasinin esi vefat etmis. Oyle tatli bakmistiki esim ya cikmazsa dedikleri o kadar para verdin demisti. Bende olsun psikologa gitmisim farz et demistim o kadar sevecendi. Ne zamandir instagramda da yok. Ben martti sanirim baktirdigimda six ne zaman baktirdiniz?
Ay cok uzuldum az bi para degil yani. Benim dedigim gibi esimin is yerini tarif etti. Dediki ya 5 ya 6.kat ama en ust kat (ben ingilterede yasiyorum esimin butun calistigi yerler villa tipi 2 katliydi) esime sordum dediki evet en ust kat ama ucuncu kat dedi aaa bilemedi dedim. 1 hafta sonra ogrendimki altta 2 kat otopark varmis! Sonra dediki yerde mavi haliflexler var, mobilyalar acik renk (beyazmis) herkes kocaman bi odanin icinde (oyleymis ama bundan oncekilerde oda odaydi) be kocaman pencereleri var (esim dediki benim belimden tavana kadar cok buyuk pencereler). Sonra esinizin masasinda bi suru kagitlar be bu kagitlarda sayilar var, isi sayilarla (esim muhasebeci),Ben hatırlamıyorum tam olarak ne zaman baktırdığımı ama merak ettiğim insanla ilgili çok basit bir şeyi bilemedi anda, sonra çok düştüm zaten ben gelecekle ilgili söylediği şeyleri de çok önemseyemedim.
Enerji meselesi tamamen, belki de gününde değildi. Eğer size güzel şeyler söylediyse umarım hepsi olur:)Ay cok uzuldum az bi para degil yani. Benim dedigim gibi esimin is yerini tarif etti. Dediki ya 5 ya 6.kat ama en ust kat (ben ingilterede yasiyorum esimin butun calistigi yerler villa tipi 2 katliydi) esime sordum dediki evet en ust kat ama ucuncu kat dedi aaa bilemedi dedim. 1 hafta sonra ogrendimki altta 2 kat otopark varmis! Sonra dediki yerde mavi haliflexler var, mobilyalar acik renk (beyazmis) herkes kocaman bi odanin icinde (oyleymis ama bundan oncekilerde oda odaydi) be kocaman pencereleri var (esim dediki benim belimden tavana kadar cok buyuk pencereler). Sonra esinizin masasinda bi suru kagitlar be bu kagitlarda sayilar var, isi sayilarla (esim muhasebeci),
Valla bana gercekten cook guzel seyler soyledi ve ustune bu Adanali cocuga baktirdim Oda benzer seyleri benzer tarihlerle soyledi ama gercekten pek imkansiz gorunuyor:)))Enerji meselesi tamamen, belki de gününde değildi. Eğer size güzel şeyler söylediyse umarım hepsi olur:)
Beğenmedim. Anda bi iki şey bildi sadece önemsizSon günlerde bakırköy ümiti deneyen var mı? Yorumlarınız nasıldır kızlar?
Tamam canım teşekkürlerBeğenmedim. Anda bi iki şey bildi sadece önemsiz
safıye gelecek ıle soyledıklerı cıktı anı da ıyı yorumladı dıyebılırım zeynep karsı tarafın beynınden gecenlerı dusuncelerı tabı cok dıkkatlı dınlersenız yanı onun gıbı transta olmanız lazım yoksa kacırıyorsunuz cunku 35 kere aynı cumleyı derken o arada bırsey soyluyor o cumle ıste gercekten dogru ıdı bende gelecekle ılgılı oyle hepsı dıyemem ama ıstıkrarlı
ben 2 ay önce baktırdığımda verdiği vade ve sonuç tuttu. ancak hiç beğenmeyenler de var.Son günlerde bakırköy ümiti deneyen var mı? Yorumlarınız nasıldır kızlar?
60 saniye mi? Şaka gibi. 10 dakika Bakanlara az diyordum ben. Ne kadar alıyor ücreti?Bende Cuma günü symbol cafe Serkan’a gittim daha önce de bir kez çok metnini duyduğum için meraktan gitmiştim 3 dakika sürmüştü çok aman aman etkilenmemiştim boşanmak üzere olan bir arkadaşımın gazıyla birlikte tekrar gittik aradan uzun bir süre geçti ama, önce arkadaşımı gönderdim sigara yaktım iki nefes almadan geri döndü ağzı kulaklarında ona 6 ay kadar zor bir dönem kaldığını sonrasında çok paralar kazanacağı bir işi olacağını ve tekrar evleneceğini söylemiş olur da tekrar evlenirse dönüp kesin yazarım ☺ Sonra ben girdim yaklaşık 60 saniye sürmüştür çok kısa baktı ama çok hızlı konuştuğu için birçok şey sığdırdı kaç çocuğum olduğunu bildi kızlarımdan birinin ve eşimin ismini direk söyledi kızlarımın karakter özelliklerini aynen tutturdu büyük kızımın çok iyi bir eğitim alacağını söyledi bana da son dönem de yaşadığım duygu durumunu kısmen tahmin etti ve yılbaşından sonra kadınlarla ilgili bir ii yapacağımı söyledi bakalım kısa vade çıkarsa yine yazarım buraya kesin,başka falcı deneyimim olacağını sanmıyorum çünkü beni fena halde korkutuyorlar çok ürküyorum sonrasında yazmış bulundum ama yine de Allah kimseyi falcılarda çare arayacak durumda bırakmasın
Bende pazar günü baktırdım begendım gibi ama vadesıne daha varben 2 ay önce baktırdığımda verdiği vade ve sonuç tuttu. ancak hiç beğenmeyenler de var.
1 saniye eksiği vardır fazlası yoktur gerçekten 1 dakika sürmedi 50 tl aldılar en son müşteri olduğumuz için yorulmuş kısa tutmuş önceki 3 dk sürmüştü soru sormak istersen sorabiliyordun oturdum tamam bitti dedi kalktım60 saniye mi? Şaka gibi. 10 dakika Bakanlara az diyordum ben. Ne kadar alıyor ücreti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?