- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Hataydaki kader hanımsa bugün randevu verdi bana akşam dokuzdaKader nasıl baktırayımmı canan mı o nasıl
hataydaki bayani numarasinu alabilirmiyimHataydaki kader hanımsa bugün randevu verdi bana akşam dokuzda
Nasıl baktı size beğendiniz miHataydaki kader hanımsa bugün randevu verdi bana akşam dokuzda
Canan’a baktırdım hiç beğenmedim 2-3 kelimeyi evirdi çevirdiKader nasıl baktırayımmı canan mı o nasıl
nedenArkadaslar hataydaki kadriye hanim bakmicagini soyledi uzaktan baska tavsiye var mi telden baktiralim
Numaralrayı alabilir miyimBide Cezminin nosunu isteyenler olmus. Bende var nosu isteyenler mesaj atarsa ozelden yollarim. Ancak soyleyeyim ben kendisiyle yazistim ana sonra fal baktirmadim. Kendisine seneler evvel (belki 10-12 sene) bi arkadasim fal baktirmisti be dedikleri tek tek cikmisti ama dedigim gibi uzun zaman gecti performansini bilemem. Zira benimde Sislide harika bir falcim vardi dedikleri cikan hepimizi hayrete dusuren ama son 4-5 sene once gercekten sacmalamaya baslamisti. Gecen sene Ona neredeyse her ay fal baktiran bir arkadasim rastamis ayak ustu konusurlerken kadin artik bakamadigini be biraktigini soylemis
Safiyenın falı size cıktı mu acabaSelam kizlar,
Bende bugun safiyeye gittim. Hic kimsenin soylemedigi ve bilmedigi bir detay soyledi.
Yakin bir tarih verdi cikarsa yazarim.
Genel olarak ben memnun kaldim sevgilimin isminin son iki harfini soyledi sonrasinda bir arkadasim ile aram acik onu dile getirdi onunda isminin harflerini soyledi. Isabetli seyler soyledi pembeci biri oldugunu dusunmuyorum. En azindan evleneceksiniz yuzuk goruyorum 1/2 sene sonra diye bos laflar eden bir bayan degil. Tarotlar 3 aydan daha fazlasini gostermez ki kendi bunu da dile getirdi...
Isle alakali da bir kac sorular sordum soyledikleri ve dikkat etmem kisileri bile tarif etti ve benimde dusundugum biriydi.
Soyleidigim gibi fal cikarsa sizi bilgilendirecegim
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?