İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba lütfen burda bahsettiğiniz falcılardan numarası olanları mesaj atabilir misiniz çok umutsuz durumdayım umarım anlayıp yardımcı olursunuz

Çikan degil ama anı yakalayamayan fal haberim var, ümit ve gülcan anı bilemedi
Anı yakalayamamakta çok vahim bence. Ben ümit i çok begenmiorum. Ama iyi birisi para meraklısı değil kesinlikle. Ama bir falcı da biraz olsun ani yakalamali hadi anladık gelecek çok zor onu artık buradaki herkes kabul etti. Ama anı bilmemek biraz tuhaf

Iyilik ve samimiyette, isini hevesle ve istekle yapmakta on numara biri bence, adamda iyilik ve insanlik var kesinlikle, ama maalesef anı bilemedi hatta oyle iddiali konustu ki aksini söyleyene kesinlikle inanmiyosun dedi, ani bilemeyince gelecekten hic umidim yok

kızlaaar böyle falcıların uzun vade verdiği oldu mu ? Olduysa da bekleyip dediği sonucu aldınız mı ?

Ben de az önce kadere baktirdim, nisantasi symbol levent, mandal cafe ve toprak üçü de 3 hafta verdiler umarim dogru cikar, ucunun de agiz birligi yapmiscasina ayni vadeyi vermesi dusundurdu, umarim dedikleri gibi olur
3 hafta doğru çıktı mı siz de?

ben geçenlerde bi tanıdık vasıtasıyla birine baktırdım ilk defa çokta meraklı değilim ama bana dair hiçbir şey olmadı ve bir vade vrdi uzun. sanırım ALLAH ın işareti bunlar :)

Gülistan falın hakkını veriyor mu baktırmak ıstıyorum

Gülistana baktırmalı mıyım sizce?

Merhaba turku neslihan ddıgınız telefondan bakmıyor degl mı?

Ne güzel anlatmıssın onu :) her aşk acımda ona giderim haftaya yine gidicem az söyler ama herkesi bilir.. iki kelime eder bütün soru işaretlerin gider..
Eskiden Yedikule de oturan Aysel hanımın yeni evini bildiğinizi, gittiğinizi, ev adresi için yardımcı olacağınızı yazmışssınız ama, özelden mesaj bile yazılmıyor size kapatmışssınız özel mesajı. İlginç.Bilmeden kapatmışta olabilirsiniz.Kontrol edip insanları umutlandırırsanız iyilik etmiş olursunuz.Lütfen siz özel mesaj kapalıyken yazabiliyorsanız adresini veya telefon numarasını bana da iletebilirseniz sevinirim.Çok eski tanıdığımdır Yedikule deki Aysel hanım.Oradaki evinden taşınmış, ben de telefon numarası da silinmişti çok uzun süredir ulaşamadım.Size birisi özeli kapatıp, sitede böyle yazsa ne yapardınız?.İlginçsiniz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…