Özelden mesaj atılmıyor size nasıl ulaşabiliriz şu Aysel’e??Ben evini biliyorum yazabilirsiniz özelden
melekler kahvesindeydi kendisi. şu an orada mı bilemiyorumAhmet kım acaba
Bana da yazar mısınızBen yardımcı olabilirim?
Çikan degil ama anı yakalayamayan fal haberim var, ümit ve gülcan anı bilemediVar mı onerebileceginiz yeni birileri?? Ya da çıkan fallar
Anı yakalayamamakta çok vahim bence. Ben ümit i çok begenmiorum. Ama iyi birisi para meraklısı değil kesinlikle. Ama bir falcı da biraz olsun ani yakalamali hadi anladık gelecek çok zor onu artık buradaki herkes kabul etti. Ama anı bilmemek biraz tuhafÇikan degil ama anı yakalayamayan fal haberim var, ümit ve gülcan anı bilemedi
Iyilik ve samimiyette, isini hevesle ve istekle yapmakta on numara biri bence, adamda iyilik ve insanlik var kesinlikle, ama maalesef anı bilemedi hatta oyle iddiali konustu ki aksini söyleyene kesinlikle inanmiyosun dedi, ani bilemeyince gelecekten hic umidim yokAnı yakalayamamakta çok vahim bence. Ben ümit i çok begenmiorum. Ama iyi birisi para meraklısı değil kesinlikle. Ama bir falcı da biraz olsun ani yakalamali hadi anladık gelecek çok zor onu artık buradaki herkes kabul etti. Ama anı bilmemek biraz tuhaf
3 hafta doğru çıktı mı siz de?Ben de az önce kadere baktirdim, nisantasi symbol levent, mandal cafe ve toprak üçü de 3 hafta verdiler umarim dogru cikar, ucunun de agiz birligi yapmiscasina ayni vadeyi vermesi dusundurdu, umarim dedikleri gibi olur
Gülistan falın hakkını veriyor mu baktırmak ıstıyorumArkadaşlar merhaba,
Yeterince vadesi dolduğunu düşündüğüm için yazıyorum.. baktırdığım hiçbir falcının gelecekle ilgili söyledikleri tutmadı. Gülistan (izmir), hande (mi cafe), cem (kapriss), samet (kapriss), pelin (kadınlar kahvesi), melda (melekler), gamze (melekler), bir dilek tut dilek, fulya (nişantası sembol), şengül (etiler) tutmayanlar arasında :) bir tek aralarından Gülistan son konuştuğumuzda haziran-temmuz gibi bir şey söylemişti ondan önce haziran diyordu, Şengül de tam vade vermedi; ama artık söyledikleri olur mu emin değilim.
Bu saydıklarımın birçoğu anda çok iyi falcılar, Gülistan'ın bambaşka bir kanalı var zaten, kesinlikle Hande'nin de günündeyse tutturduğu çok şey oluyor. Cem nettir mesela, ne görüyorsa doğrudan söyler.. ancak işte günün sonunda insanın iradesi var, kimse asla geleceği tam bilemiyor:)
Gülistana baktırmalı mıyım sizce?Valla bilsem keşke. Hiç gelişme yok. Gülistan bana watsapp dan görüntülü aradi. Yüz yüze gibi düşün evet an da çok değişik şeyler bilio. Ama işte cikmayinca. Haziran demisti. Temmuz bitio. Bekleriz bakalım. Olsun da geç olsun.
Merhaba turku neslihan ddıgınız telefondan bakmıyor degl mı?Herkese Günaydın arkadaşlar!! An itibariyle çıkmadı dediğim fallar çıktı! İş konusu olarak evet gulistan gecikmeli çıktı tam 1 ay gecikmeli. Neslihan çıktı niko cikti. Neslihan vaktiyle bildi. Evet ama hande olayı neresi olduğunu kadına kadar bildi. Tutku zaman olarak bu kez tutturamadı. Bu kez şampiyonum hande!! Fallar yüzünden 5 kuruş kalmadi simdi çalışıp borç odiycem kredi kartlarına. Insallah herkesin her istediği olur.
Eskiden Yedikule de oturan Aysel hanımın yeni evini bildiğinizi, gittiğinizi, ev adresi için yardımcı olacağınızı yazmışssınız ama, özelden mesaj bile yazılmıyor size kapatmışssınız özel mesajı. İlginç.Bilmeden kapatmışta olabilirsiniz.Kontrol edip insanları umutlandırırsanız iyilik etmiş olursunuz.Lütfen siz özel mesaj kapalıyken yazabiliyorsanız adresini veya telefon numarasını bana da iletebilirseniz sevinirim.Çok eski tanıdığımdır Yedikule deki Aysel hanım.Oradaki evinden taşınmış, ben de telefon numarası da silinmişti çok uzun süredir ulaşamadım.Size birisi özeli kapatıp, sitede böyle yazsa ne yapardınız?.İlginçsiniz :)Ne güzel anlatmıssın onu :) her aşk acımda ona giderim haftaya yine gidicem az söyler ama herkesi bilir.. iki kelime eder bütün soru işaretlerin gider..
Bana iki gün sonra olacak şeyi bilemedi. Birseyi daha var onu da bilemedi tam tersi oldu.Gülistana baktırmalı mıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?