İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar son iki buçuk yılda sayısız fal baktırdım. Sonucunda da para, aşk vs. den fazla şey kaybetmişimdir. Mesela sağlık. Çünkü kimisi öyle iğrenç senaryolar uydurdu ki, kendimi çok ama çok kötü hissettim.
Önceden falcı önerirdim şimdi engin tecrülerime dayanarak şunu söyleyebilirim, sana adım atacak diye kestirip atanları bir geçiniz :) Onu genelde söylüyorlar zaten. He çok net bir tarih verirlerse o zaman iletişim mümkün olabiliyor. Bana genelde çıkan fallar ayrıntı verilen fallardı. Sanırım gelecek edecekten ziyade sana şöyle diyecek, sonra böyle olacak tarzında söylenenler çıktı. Bazıları tam olarak gidişatı bildi, bazıları yarısına kadar.
Bir hafta arayla beni tanıdığı halde iki farklı senaryo yazan falcı oldu. İlk gidişte çok iyi konuşuyor, son gidişte çok kötü. Bir de bunlar için tonla para vermeye de gerek yok. Kafe falcıları diye küçümsenenler çıkmıştır bana.
Mesela Nihal, Fulya, Şenay bir ara benim için efsaneydi ama şu an hiç birini öneremiyorum çünkü bir falları çıksa onu çıkmıuor :)Üstelik Şenay yine sen mi geldin tavırlarına bürünüyor:) O yüzden fala inanmayın, falsız da kalmayın :))

arkadaşlar selam,

bana postumdan ötürü çok mesaj geldi, çıkanların numaralarını vermem için. burada başkalarından numaraya ulaşıp baktırıp hiç memnun kalmayanlar da olmuş. ben de işte kimseye bu şekilde bir şey yaşatmak istemiyorum. o nedenle de bilgi paylaşmak istemedim.

misal laf cafe canan, bana anlattığı süreç aynen dediği gibi oldu ve tam dediği gün dediği şeyi yaşadım. ama başka biri demiş ki bana 2-3 kelimeyi evirip çevirdi. oysa bana bir dönem neredeyse her gün bakmasına rağmen hep uzun uzun anlattı. ha şunu eklerdi: bak 1 günde değişmez, senin vaden var, daha tamamlanmadı. hatta bazen cidden zorla bakardı ben ısrar ediyorum diye.

ama işte bir başkasına göre de laf çeviren, yetersiz bir falcı.

kınamıyorum, olabilir, ama ben bu sebeple paylaşıp vebal almak istemiyorum işte.

Yedikule Aysel :) her başım sıkıştığında ona giderim.. ne derse Çıkar

Ne güzel anlatmıssın onu :) her aşk acımda ona giderim haftaya yine gidicem az söyler ama herkesi bilir.. iki kelime eder bütün soru işaretlerin gider..

Ben evini biliyorum yazabilirsiniz özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…