Çıktı mı size neleri bildiBen kadıkoye gidince gamzeye giderim burç cafe
Gülistana baktırdınız mı??Bende baktırmak istiyorum gülistana fakat fiyatı çok yüksek geldi((
Ahmet kım acababenim gidişatta aynı diyebilirim. ama ramek de ahmet de ağız birliği yapmışlar gibi aynı seyi söylediler. tabi ki kesin çıkacak gözüyle bakmıyorum ama bi acaba da diyorum kısmet artık
Numarayı alabilir miyimNumaralrayı alabilir miyim
Begendınız mı siz?Bakırköy ümit Bakırköy sahildeki bistro cafeye gitmemi istemişti ve orafa baktı bana falı
Hatay kaderın telefonunu alabilir miyimm bendeMerhaba Kader hau
Merhaba Hatay'daki Kader ve Lal Cafe Canan'ın telefon numaralarını alabilir miyim? Bir de kaça bakıyorlar :)
Çok teşekkürler
Hayır ben beğenmedim ama beğenenler vardı. Bana tutturamadı genellikleBegendınız mı siz?
Çıktı mı size neleri bildi
Yedikule Aysel :) her başım sıkıştığında ona giderim.. ne derse ÇıkarŞirinevler deki aynı Aysel mi bilmem hala çalışıyor mu? işlem yapar o çok fal anlamında tek tek anlatmaz diye hatırlıyorum. Balık etli hoş hanımdır. Kızı olurdu hep yanında. Olsaydı dedikleri biz burada olmazdık. Ooo onlar çok eskiler. Yedikule Aysel, Remziye, Şirinevler Aysel...Cafe falcıları yoktu o zamanlar..
Ben yardımcı olabilirim?Arkadaşlar diğer hesabım talebim üzerine pasif olmuş nasıl oldu bilmiyorum. Yedikule Aysel e ulaşan olursa bana yazsin
Ne güzel anlatmıssın onu :) her aşk acımda ona giderim haftaya yine gidicem az söyler ama herkesi bilir.. iki kelime eder bütün soru işaretlerin gider..Reklam yaptığınızı düşünerek hesabınız pasif olmuş olabilir.Kuzey deyip kalmışsınız yorumunuzda.Aysel konusunda haklısınız.O az, öz söyleyen enerjisi iyi, para istemeyen ne verirsen kabul eden, vermesende gülümseyen bir hanımdır.
Ben evini biliyorum yazabilirsiniz özeldenKizlar birde ben Yedikule de Aysel diye bir falcı vardı 5 yıl önce gittim. O da çok iyiydi ama artik bulamıyorum. Arkadaşımla aradık aradık evini bulamadık. Eğer bilen gören varsa bana numarasını verirse sevinirim. Bu profili sırf onu bulmak için açtım. O da çok iyiydi
Benimle de paylaşabilir misiniz numarasınıBen yardımcı olabilirim?
waterlily1 bana tel ve adresini atabilir misin ayselin
[/QUOTE. İyi çıkarsa bana da adres teli atar mısın bir de ne kadar alıyor:)
Nasıl yardımcı olmayı planlıyordunuz, özel mesaj bile yazılamıyor sizeBen yardımcı olabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?