İstanbul'da Fal - Falcılar

waterly 1 arkadaşımız neden bu şekilde tuhaf davranıyor anlayabilmiş değilim ,özel mesajla ulaştığı halde adres vermiyor kendisi

Çıkanları yazmak isterdim ama patlayan herkesi söylüyorum:Kuzey, Nihal, Aykut, Toprak, Ahmet, Şenay(son konuşmasında olumsuz konuşmuştu ama hep hisleri var diye söyledi, öyle bir şey yokmuş) Küba Esra, Neslihan, Enfal daha aklıma gelmeyeler var. İşi bile bilemediler.
Beyaz melek Gülten bakarken içim sıkılmıştı bir o kadın bilmiş.

Bakırköy deki beyaz melek mi yiğit orada mı baktırdınız mı yiğite

Kızlar kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama sakın ama sakın paranızı çar çur etmeyin. Kimse yok, ilişkiden korkuyor dedikleri insanların gayet ilişkileri var.

Bana buradan falcı numarası isteyen herkese elimden geldiğince mesajlarına cevap verdim. Sonra kendimle ilgili fal hariç başka bir sorunum olduğu için yardım istedim. En son hatay kaderin telini verdiklerim arasındaki bir bayan fal Sonra si beni kader hanımla konuşmuş. Gamze k.kulubunde daha başka şeyler yazıyor diye. Sessiz sakin isini halletsin kimseye bu konuyu açmasın demis. Keşke kadere degilde bana ozelden mesaj atsa idi konu hakkında bilgiye sahipse. Burada herkesin kendine göre sorunu var ve ne olacağını öğrenmek için çabalıyoruz.

ben de işte böyle muhabbetlerden dolayı iletişim bilgisi paylaşmak istememiştim ve bunu açıkça yazmıştım buraya da.
biri önce normal mesaj atmış, sonra profilime yazmış.
neden ısrar ediyorsunuz, kararıma saygı duymuyorsunuz dediğimde beni "umut taciri kötü kalpli insan" olmakla suçladı anında.
arkadaşım burada gerçekten böyle bilgileri paylaşmamak lazım.
keza çooook farklı niyetlerle telefon almak isteyenleri de çok duydum.

Aynen canım ya haklısın. Bu arada sana özelden mesaj attım

ya kizlar sadece anda iyi olsun başka bir şey istemiyorum...anda iyi dediginiz kim var?

Onu bende arıyorum valla an olsun yeter.. Telde baktırıcaktım eskiden telefonda baktırdıklarım cafedekilerden daha iyiydi ve çıksrdı şimdi burda kime baktırsam olumsuz yorumlar oluyor başka telefonda kime baktırabiliriz ki ya zehra, canan, zeynep hepsini eledim eskiden tutkuyla göker iyiydi zeynep te iyi de bazen karıştırıyor yaaa

Bunlar ani da bilemedi mi?? Gerçekten çok sasirdim saydıklarından iyi olanlardan var. Ne diyecegimi bilemedim. NesliHan enfal esra toprak anda iyi diler gelecek zaten kimse de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…