Anladmm teşekkürlerBana iki gün sonra olacak şeyi bilemedi. Birseyi daha var onu da bilemedi tam tersi oldu.
Bana da yazar mısınız özelden acabaBen evini biliyorum yazabilirsiniz özelden
Bakırköy deki beyaz melek mi yiğit orada mı baktırdınız mı yiğiteÇıkanları yazmak isterdim ama patlayan herkesi söylüyorum:Kuzey, Nihal, Aykut, Toprak, Ahmet, Şenay(son konuşmasında olumsuz konuşmuştu ama hep hisleri var diye söyledi, öyle bir şey yokmuş) Küba Esra, Neslihan, Enfal daha aklıma gelmeyeler var. İşi bile bilemediler.
Beyaz melek Gülten bakarken içim sıkılmıştı bir o kadın bilmiş.
Yiğit tam bir atmasyon. İlişkine sahip çık diye saçma sapan şeyler söylemişti. Ne ilişkisi Yiğit :))Bakırköy deki beyaz melek mi yiğit orada mı baktırdınız mı yiğite
Bana buradan falcı numarası isteyen herkese elimden geldiğince mesajlarına cevap verdim. Sonra kendimle ilgili fal hariç başka bir sorunum olduğu için yardım istedim. En son hatay kaderin telini verdiklerim arasındaki bir bayan fal Sonra si beni kader hanımla konuşmuş. Gamze k.kulubunde daha başka şeyler yazıyor diye. Sessiz sakin isini halletsin kimseye bu konuyu açmasın demis. Keşke kadere degilde bana ozelden mesaj atsa idi konu hakkında bilgiye sahipse. Burada herkesin kendine göre sorunu var ve ne olacağını öğrenmek için çabalıyoruz.
Aynen canım ya haklısın. Bu arada sana özelden mesaj attımben de işte böyle muhabbetlerden dolayı iletişim bilgisi paylaşmak istememiştim ve bunu açıkça yazmıştım buraya da.
biri önce normal mesaj atmış, sonra profilime yazmış.
neden ısrar ediyorsunuz, kararıma saygı duymuyorsunuz dediğimde beni "umut taciri kötü kalpli insan" olmakla suçladı anında.
arkadaşım burada gerçekten böyle bilgileri paylaşmamak lazım.
keza çooook farklı niyetlerle telefon almak isteyenleri de çok duydum.
Hatay’daki kadının numarasını alabilir miyimBakırköy Ayşe'ye fal baktırmak ıstıyorum nosunu duyan bılen nasıl ulaşacagız kendısıne yardımcı olurmusun canım
ya kizlar sadece anda iyi olsun başka bir şey istemiyorum...anda iyi dediginiz kim var?
Bunlar ani da bilemedi mi?? Gerçekten çok sasirdim saydıklarından iyi olanlardan var. Ne diyecegimi bilemedim. NesliHan enfal esra toprak anda iyi diler gelecek zaten kimse de yokÇıkanları yazmak isterdim ama patlayan herkesi söylüyorum:Kuzey, Nihal, Aykut, Toprak, Ahmet, Şenay(son konuşmasında olumsuz konuşmuştu ama hep hisleri var diye söyledi, öyle bir şey yokmuş) Küba Esra, Neslihan, Enfal daha aklıma gelmeyeler var. İşi bile bilemediler.
Beyaz melek Gülten bakarken içim sıkılmıştı bir o kadın bilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?