oooo kimler gelmiş seni burda görmek çok güzell ben de safiye çok beğenirim malesef ne derse çıktı çıkmasa iyiydi de neyse üç aylık bakıyor ben üç ayda bir kere baktırıyorum baska var mı sende vardır kesın :)Canlar uzun zamandır girmiyordum bu süreçde gittiğim tek falcı Safiye oldu çünkü ne dediyse birebir onun dediği gibi yaşadım ısrarla nişanım olucağını ama atılacağını söyledi evet nişanımdan bi gün sonra kavga ettik :)) dört gündür konuşmuyoruz o bitti dedi ben ailesini göndermeyi bekliyorum ama safiyenin dediği gelecek dio bunj sanki sen bırakıcaksın dio amaa ilişkime dair a dam z ye ne söylediyse onun dediklerini yaşadığım için bi tek ona gidiyorum . Kız arkadaşıma da iki sene ayrı kaldığı sevgilisi için ısrarla barışacaklarını söylüyordu iki yılın sonunda 10 gün önce barıştılar şuan iyiler çok şükür .
birde halkalı nermin Evin odasının renginin füme olduğuna kdr bildiçok kullanılmayan bi renkdir çnk atıp tutamixağı cinsden banakullandığı cümleleri vesaireleri herşeyi bildi . Dün alternatif olarak bursa da falcı denedim YouTube da da var venüs diye oda oturaklı bi faldı ama bi Safiye nermin kadar değil . Telefonda fikriye diye birine baktırdım isim bildi ama fal tutarsızdı . Cumartesi de ayşeyi denicem yazarım .
haaaa bu arada salı asmin can a gittim oda çok güzelll bi fal baktı. Yaşadığımız şeyleri bildi amaaa nişanlımın bana söylediğibi cümleyi nerminbizzat sana böyle söylemiş böyle itham etmiş dedi şok olduk . Yani benim artk üç falcım var nermin safiye can .Tekirdağdan edirneye bursaya her falcıya gitmiş biri olarak :)
Aşkımsuuuu özelden bana numaranı yaz :) yaa ben geçen en yakın arkadaşımı götürdüm dediki bunun hayatında bi başkası var kız da biliyormuş zaten dedi evet biliyorum bak safiyeme sen hele :)oooo kimler gelmiş seni burda görmek çok güzell ben de safiye çok beğenirim malesef ne derse çıktı çıkmasa iyiydi de neyse üç aylık bakıyor ben üç ayda bir kere baktırıyorum baska var mı sende vardır kesın :)
Telefonda bakmıo yüz yüze baktırman gerek istanbul beşiktaş daSafiye kim acaba? Telefonla bakım yapıyo mu?
Keşke olsa ben gidecem. YokŞu sıralar anı iyi bilen ben anlatmadan tak tak söyleyen birilerine baktırmak istiyorum . Neslihan ı beğeniyorum diye baktırdım ama başkasını da denemek istiyorum. Var mı tavsiye ?
beşiktaşta nerde bakıyor numarası varsa bana gönderir misiniz?Telefonda bakmıo yüz yüze baktırman gerek istanbul beşiktaş da
safiyenin numarasını özelden gönderir misiniz?oooo kimler gelmiş seni burda görmek çok güzell ben de safiye çok beğenirim malesef ne derse çıktı çıkmasa iyiydi de neyse üç aylık bakıyor ben üç ayda bir kere baktırıyorum baska var mı sende vardır kesın :)
Nerde bakıyor acaba açık adres alsak :)Canlar uzun zamandır girmiyordum bu süreçde gittiğim tek falcı Safiye oldu çünkü ne dediyse birebir onun dediği gibi yaşadım ısrarla nişanım olucağını ama atılacağını söyledi evet nişanımdan bi gün sonra kavga ettik :)) dört gündür konuşmuyoruz o bitti dedi ben ailesini göndermeyi bekliyorum ama safiyenin dediği gelecek dio bunj sanki sen bırakıcaksın dio amaa ilişkime dair a dam z ye ne söylediyse onun dediklerini yaşadığım için bi tek ona gidiyorum . Kız arkadaşıma da iki sene ayrı kaldığı sevgilisi için ısrarla barışacaklarını söylüyordu iki yılın sonunda 10 gün önce barıştılar şuan iyiler çok şükür .
birde halkalı nermin Evin odasının renginin füme olduğuna kdr bildiçok kullanılmayan bi renkdir çnk atıp tutamixağı cinsden banakullandığı cümleleri vesaireleri herşeyi bildi . Dün alternatif olarak bursa da falcı denedim YouTube da da var venüs diye oda oturaklı bi faldı ama bi Safiye nermin kadar değil . Telefonda fikriye diye birine baktırdım isim bildi ama fal tutarsızdı . Cumartesi de ayşeyi denicem yazarım .
haaaa bu arada salı asmin can a gittim oda çok güzelll bi fal baktı. Yaşadığımız şeyleri bildi amaaa nişanlımın bana söylediğibi cümleyi nerminbizzat sana böyle söylemiş böyle itham etmiş dedi şok olduk . Yani benim artk üç falcım var nermin safiye can .Tekirdağdan edirneye bursaya her falcıya gitmiş biri olarak :)
Beşiktaş da .. die onun hemen yanındaki bina kapısında diş hekimi die zil var onun hemen üsründeki zilNumarasını atma şand
Nerde bakıyor acaba açık adres alsak :)
Safiye bana da olumsuz konuşunca gelip burda çom kötüledim :) eski mesajlarıma bak sonra onun dediği gibi olunca helallik bile istedimBirine bilen birine bilemio burada safiye ye de bir ara çok kötü dediler. Nereye gideceğimi sasirdim.
Valla olumsuz olsa kizmiycam gerçekten gittiklerim adamla ilgili tek birsry bilemio ne yazık ki. Safiye ye gidecektim ama burada kötü yazık paranıza yazmiŞti bir kaç kişi ondan dolayı bende gitmedimSafiye bana da olumsuz konuşunca gelip burda çom kötüledim :) eski mesajlarıma bak sonra onun dediği gibi olunca helallik bile istedim
Ben çok memnunum . Kadın artk ne dese kesinlikle inanıyorum çünkü aklıma gelemicek şeyleri ble biliyorValla olumsuz olsa kizmiycam gerçekten gittiklerim adamla ilgili tek birsry bilemio ne yazık ki. Safiye ye gidecektim ama burada kötü yazık paranıza yazmiŞti bir kaç kişi ondan dolayı bende gitmedim
Evde mi bakıyorBeşiktaş da ıhlamur dere caddesinde hamurabi die bi börekçi var onun hemen yanındaki bina kapısında diş hekimi die zil var onun hemen üsründeki zil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?