İstanbul'da Fal - Falcılar

oooo kimler gelmiş seni burda görmek çok güzell ben de safiye çok beğenirim malesef ne derse çıktı çıkmasa iyiydi de neyse üç aylık bakıyor ben üç ayda bir kere baktırıyorum baska var mı sende vardır kesın :)

Aşkımsuuuu özelden bana numaranı yaz :) yaa ben geçen en yakın arkadaşımı götürdüm dediki bunun hayatında bi başkası var kız da biliyormuş zaten dedi evet biliyorum bak safiyeme sen hele :)

Numarasını atma şand
Nerde bakıyor acaba açık adres alsak :)

Safiye bana da olumsuz konuşunca gelip burda çom kötüledim :) eski mesajlarıma bak sonra onun dediği gibi olunca helallik bile istedim
Valla olumsuz olsa kizmiycam gerçekten gittiklerim adamla ilgili tek birsry bilemio ne yazık ki. Safiye ye gidecektim ama burada kötü yazık paranıza yazmiŞti bir kaç kişi ondan dolayı bende gitmedim

Valla olumsuz olsa kizmiycam gerçekten gittiklerim adamla ilgili tek birsry bilemio ne yazık ki. Safiye ye gidecektim ama burada kötü yazık paranıza yazmiŞti bir kaç kişi ondan dolayı bende gitmedim
Ben çok memnunum . Kadın artk ne dese kesinlikle inanıyorum çünkü aklıma gelemicek şeyleri ble biliyor

Eskiden Kasımpaşa’da Gülşen vardı evinde bakan numarası olan var mı?

Bakırköy Ayşe abla ile ilgili yorum alabilir miyim baktiranlar varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…