Ramek nosunu alabilir miyim birde urfalı mehmetle Bakırköy ayşe hknda yorum.. Ayse sanırım tekirdağ zeynep gibi bakıyormuş dimi
Bu ramek'in no sunu bilen varsa atabilir mi?
** bir de beni bilenler bilir arada fal yorumlarımı yazarım, forumun sonlarında okuduğum kadarıyla yeni isimler çıkmış ortaya onları deneyemedim ama denediklerimi yazayım.
** laf cafedeki andaç çiğdem ve serhat hala çok iyi bende :)
** elmira yeni gözdem. enerji meselesi mi bilmem ama imkansız dediğim bir süreç tam da onun söylediği gibi oldu ben şok.
** refika abla fava atıp beklediklerimden, onu da ara ara arıyorum, gayet iyi.
** yiğite bir süre baya sarmıştım ama en son mesajıma dönmeyince bıraktım uyuz oldum çünkü ama çocuğun hakkını yiyemem yine de, baktığı dönem gayet iyiydi.
** nikonun anı çok iyiydi ama gelecek çıkmadı.
** hande ve fulya abla hala arada bir gittiklerimden, bende iyiler, memnun olmayan da çok var ama ben memnunum.
** bakırköy ayşe abla, valla efsane ama olumsuzu sevmeyenler asla aramasın, hiç bişeyi saklamaz. anda ve karşı tarafın düşüncelerinde çok ama çok iyidir.
** asmin cafe eraya baktırdım ama ben beğenmedim. beğenenler varmış, bekleyip görücez onu
** jansete gitmiştim nişantaşı. gayet iyiydi, söyledikleri de oldu ama zaman konusunda o da iyi değil, bu ona özgü bi sorun değil, genelde en iyi falcı da olsa zamanı tutturamıyor
** sizin bana tavsiyeleriniz varsa alayım :)))
bakırköy ayşe abla an da çok ama çok iyi, karşı tarafın düşüncelerinde efsane ben şahsen tavsiye ederim ama tek sıkıntı olumsuzu duymaya hazırsan ara. insanın ruh hali yerle bir olabiliyor :)
Ozaman daha iyi olduğum zmn baktıtayım
Bakirkoy ayşe dediginiz çok hizli konusan kadin mibakırköy ayşe abla an da çok ama çok iyi, karşı tarafın düşüncelerinde efsane ben şahsen tavsiye ederim ama tek sıkıntı olumsuzu duymaya hazırsan ara. insanın ruh hali yerle bir olabiliyor :)
Canım merhabaBu ramek'in no sunu bilen varsa atabilir mi?
** bir de beni bilenler bilir arada fal yorumlarımı yazarım, forumun sonlarında okuduğum kadarıyla yeni isimler çıkmış ortaya onları deneyemedim ama denediklerimi yazayım.
** laf cafedeki andaç çiğdem ve serhat hala çok iyi bende :)
** elmira yeni gözdem. enerji meselesi mi bilmem ama imkansız dediğim bir süreç tam da onun söylediği gibi oldu ben şok.
** refika abla fava atıp beklediklerimden, onu da ara ara arıyorum, gayet iyi.
** yiğite bir süre baya sarmıştım ama en son mesajıma dönmeyince bıraktım uyuz oldum çünkü ama çocuğun hakkını yiyemem yine de, baktığı dönem gayet iyiydi.
** nikonun anı çok iyiydi ama gelecek çıkmadı.
** hande ve fulya abla hala arada bir gittiklerimden, bende iyiler, memnun olmayan da çok var ama ben memnunum.
** bakırköy ayşe abla, valla efsane ama olumsuzu sevmeyenler asla aramasın, hiç bişeyi saklamaz. anda ve karşı tarafın düşüncelerinde çok ama çok iyidir.
** asmin cafe eraya baktırdım ama ben beğenmedim. beğenenler varmış, bekleyip görücez onu
** jansete gitmiştim nişantaşı. gayet iyiydi, söyledikleri de oldu ama zaman konusunda o da iyi değil, bu ona özgü bi sorun değil, genelde en iyi falcı da olsa zamanı tutturamıyor
** sizin bana tavsiyeleriniz varsa alayım :)))
Siz baktırmış mıydınızAyşeye baktıran lardab daha fala yorum alabilir miym
Ben bi ayşeye baktirdim ama bu o mu bilmiyorum, hic begenmeyip numarasini da sildim hatta, insan üstü bir hızla konuşuyo saçma sapan, okadar para aliyosun normal konuşsana beynim yandi, 60 70 lira para alip bir bucuk dakikada nefes almadan tukurukler sacar gibi konuşmak nedir ya, bir de en basindan uyardi ben hizli konusurum iyi dinle, sizli bizli olmam senli benliyimdir falan dedi, ben baktirdigim ayseden memnun kalmadim ama bu bahsettiiniz o mudur bilmiyorumAyşeye baktıran lardab daha fala yorum alabilir miym
Canım merhaba
Bu Elmira nerede? telefonda falan bakım yapıyor mu? Yine aynı şekilde Bakırköy ayşe abla da tel de bakıyorsa özelden telefon numarasını verir misin
Ben bi ayşeye baktirdim ama bu o mu bilmiyorum, hic begenmeyip numarasini da sildim hatta, insan üstü bir hızla konuşuyo saçma sapan, okadar para aliyosun normal konuşsana beynim yandi, 60 70 lira para alip bir bucuk dakikada nefes almadan tukurukler sacar gibi konuşmak nedir ya, bir de en basindan uyardi ben hizli konusurum iyi dinle, sizli bizli olmam senli benliyimdir falan dedi, ben baktirdigim ayseden memnun kalmadim ama bu bahsettiiniz o mudur bilmiyorum
Siz baktırmış mıydınız
Aynen kesinlikle degişiyo, ben kendi fikrimi soyledim tabi benim begenmemem onu genel anlamda kötü bi falci yapmaz illa ki cok memnun olanlar da vardir, benim de burda adi gecip cok begendigim ama başkalarinin begenmedigi isimler olmustu, dediginiz gibi kişiden kişiye degişiyobence aynı kişi. çok hızlı konuşuyo ve ben ilk falda hiç bişey anlamaıştım gerçekten.
ama nasıl beğenmediniz anlamadım :)))
10 dk falan bakıyo. gelecek konusunda iyi ama ayşe abla karşı tarafın düşünceleri konusunda efsane. bu konuda kefilim. hatta bazen ben korkudan aramıyorum olumsuzu duymak istemediğim için. özzellikle sevgilimle kavga ettiğimdeama tabi fal ya kişiden kişiye değişiyo demek ki
ekim daha bitmedi, umudunu kaybetmeKimsenin dedigi çıkmadı bende işte guya ekimin sonuna kadar gerçek aşkımı taniyacaktim. Önce temmuz sönüyor sonra ağustos oldu sonra da kesin ama kesin ekim sonu dediler. Ekimde bitti bırakın ole biriyle sevgili olmayı tanismadim bile. Gerçekten çok sinir bozucu. Bir dünya zaman ve para kaybi
Aynen kesinlikle degişiyo, ben kendi fikrimi soyledim tabi benim begenmemem onu genel anlamda kötü bi falci yapmaz illa ki cok memnun olanlar da vardir, benim de burda adi gecip cok begendigim ama başkalarinin begenmedigi isimler olmustu, dediginiz gibi kişiden kişiye degişiyo
Kim o favoriler soylesene ismini, aklimda bulunsun fal krizim gelince denerimaynen öyle.
benim de bazı favori kişilerim var mesela, hiç beğenmiolar. ilginç geliyo. ya da arkadaşımla gidiyoruz bana efsane oluyo ona olmuyo, ya da ona efsane oluyo bana bakamıyo. ay beynim yandı bu işlerden yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?