İstanbul'da Fal - Falcılar

Dünden beri bu başlığı okuyorum ..yaş 35..20-27 li yaşlarımda fala çok baktırırdım.. meditasyon gibi gelirdi kendi kendime umut eder mutlu ederdi sonra hiçbirşey gerçek olmadı ama hiçbiri.. yakın zamanda bir ayrılık yaşadım güzel birşey duyma ihtiyacı hissettim geri döneceği umudunu istedim ama biliyorum öyle olmayacak burada birkaç kişi demiş ya hiçbir falcı eski sevgilinizi geri getirmez..öyle giden gidiyor .. ihtiyacım var bir isme bir falcı adına ama kimi burada reklam peşinde biliyorum öyle bir isim yok.. ayrıca hoca deneyimlerim bile oldu onlar inanın daha sahteler.. içten bir şekilde bana bir falcı önerecek var mı .. en büyük açlık sevgidir.. kimseyi sevgisiz bırakmasın..

Beşiktaş da ıhlamur dere caddesinde hamurabi die bi börekçi var onun hemen yanındaki bina kapısında diş hekimi die zil var onun hemen üsründeki zil
merhaba,
safiye nin numarasını özelden gönderebilir misiniz rica etsem? bir de kaça bakıyor acaba? teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…