Kafede mi bakıyor kuzu? Bende toprağa gideyim diyodum, baya oldu(1 ay falanAyşedeyim şuan bakırköy bakalm nasıl :) hemen yazarım
Nerde bakıyorAyşedeyim şuan bakırköy bakalm nasıl :) hemen yazarım
anı ve geçmişi iyi bilen ramektir canımŞu sıralar anı iyi bilen ben anlatmadan tak tak söyleyen birilerine baktırmak istiyorum . Neslihan ı beğeniyorum diye baktırdım ama başkasını da denemek istiyorum. Var mı tavsiye ?
Dememeyi düşünüyorumanı ve geçmişi iyi bilen ramektir canım
Denemeyi düşünüyorum numarasını yollayabilir misinanı ve geçmişi iyi bilen ramektir canım
merhaba,Beşiktaş da ıhlamur dere caddesinde hamurabi die bi börekçi var onun hemen yanındaki bina kapısında diş hekimi die zil var onun hemen üsründeki zil
Bende an tutmadi ramekanı ve geçmişi iyi bilen ramektir canım
Ayşedeyim şuan bakırköy bakalm nasıl :) hemen yazarım
Yazmayı unutmuşum normal standart herkesle aynı şeyi söyledi ama soru soramıyorsunuz transa geçip anlattıkları kadarı ile yetiniyorsunuz safiye ve nermin ile aybu şeylerdi hemen hemen iyiydi yaniMemnun kaldınız mı peki
nermin nerede bakıyor?Yazmayı unutmuşum normal standart herkesle aynı şeyi söyledi ama soru soramıyorsunuz transa geçip anlattıkları kadarı ile yetiniyorsunuz safiye ve nermin ile aybu şeylerdi hemen hemen iyiydi yani
Halkalı danermin nerede bakıyor?
Telefonda bakiyor mu peki nerminHalkalı da
Bende merak ediyorum.nermin ve bakirkoy ayşe nasil?
telefonda bakıyor mu? özelden bilgi verebilir misinizHalkalı da
Bana da atar mısınızKızlar halkalı nerminin nosunu banada atar mısınız? Bide ne kadara bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?