İstanbul'da Fal - Falcılar

Kim o favoriler soylesene ismini, aklimda bulunsun fal krizim gelince denerim

ya mesela laf cafe çiğdem ve andaç. bende hep çok iyiler. ama onların gününe denk gelmen lazım, ben galiba geliorum :)
fulya abla ve hande. fulya ablaya herkes eskiden efsaneydi şimdi kötü yazıoalr burda ama ben ona ara ara hep giderim, hep de söledikleri çıkar. keza hande de öyle. bende hep tutar. enerji meselesi işte

Fulyayi ben de begenmedim, hande hangi cafede ya da telde mi, iletisim bilgisi paylasirsan sevinirim, cafe adi ya da telefondaysa ozelden numarasini yazabilirsen

Bakırköy Ayşe abla nerede bakıyo

Bakırköy ayşe ablanın numarasını iletebilir misiniz?

Aynen o kişi. Bana gelecekte olmayacaksiniz başkası olacak dedi yanildi

Çoğu kişi birsry bilmio gerçekten mevcut duru iyi analiz etse yeter. Kadın bana soruo sevgilin var mı diye?? Hadi var diodun bu sefer de başlıolar yok ole yok bole adamla ilgisi olmayan şeyler. Yani burada bazı falcılara arada çok yuklenilio ama gerçekten mevcut durumu aralarında bilen var. Ama gelecek tutmuo işte. Herkes tesaduf tutturur sa tutturuo

Şu sıralar anı iyi bilen ben anlatmadan tak tak söyleyen birilerine baktırmak istiyorum . Neslihan ı beğeniyorum diye baktırdım ama başkasını da denemek istiyorum. Var mı tavsiye ?

Merhaba hanımlar,
Güneş hanım a fal baktırıpta memnun kalanlarınız var mı ? Bilgi verirseniz sevinirim

Canım Ayşe anla nerde bakıyor tlf alabilir miyim

Canlar uzun zamandır girmiyordum bu süreçde gittiğim tek falcı Safiye oldu çünkü ne dediyse birebir onun dediği gibi yaşadım ısrarla nişanım olucağını ama atılacağını söyledi evet nişanımdan bi gün sonra kavga ettik :)) dört gündür konuşmuyoruz o bitti dedi ben ailesini göndermeyi bekliyorum ama safiyenin dediği gelecek dio bunj sanki sen bırakıcaksın dio amaa ilişkime dair a dam z ye ne söylediyse onun dediklerini yaşadığım için bi tek ona gidiyorum . Kız arkadaşıma da iki sene ayrı kaldığı sevgilisi için ısrarla barışacaklarını söylüyordu iki yılın sonunda 10 gün önce barıştılar şuan iyiler çok şükür .
birde halkalı nermin Evin odasının renginin füme olduğuna kdr bildiçok kullanılmayan bi renkdir çnk atıp tutamixağı cinsden banakullandığı cümleleri vesaireleri herşeyi bildi . Dün alternatif olarak bursa da falcı denedim YouTube da da var venüs diye oda oturaklı bi faldı ama bi Safiye nermin kadar değil . Telefonda fikriye diye birine baktırdım isim bildi ama fal tutarsızdı . Cumartesi de ayşeyi denicem yazarım .
haaaa bu arada salı asmin can a gittim oda çok güzelll bi fal baktı. Yaşadığımız şeyleri bildi amaaa nişanlımın bana söylediğibi cümleyi nerminbizzat sana böyle söylemiş böyle itham etmiş dedi şok olduk . Yani benim artk üç falcım var nermin safiye can .Tekirdağdan edirneye bursaya her falcıya gitmiş biri olarak :)

Safiye kim acaba? Telefonla bakım yapıyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…