İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana ilk baktığında bundan 1.5 sene önce kimden aldın telimi diye sordu ona 100 e bakıyorum sanada öyle Olsun dedi. Ondan sonrada hep aynı kaldı. Yalnız kimi duydu isem hep 100 tl

Sanırım yakında 150 yapacak, onun ortamını hazırlıyor

Bana ilk baktığında bundan 1.5 sene önce kimden aldın telimi diye sordu ona 100 e bakıyorum sanada öyle Olsun dedi. Ondan sonrada hep aynı kaldı. Yalnız kimi duydu isem hep 100 tl
Ben de geçen hafta baktırdım, bana da artık 150 yaptım ama 100 olsun falan dedi. Ben ona ilk baktırdığımda 70 liraydı o bile yüksek gelirdi bana. Zeynep fena bir falcı değildir aslında ama 150 lira da o fal için uçuk bir rakam bence.

Aynen 150 fazla . Açıkçası Bende 1 hafta olmadi baktirdigim birisinin beynine girmesini istedim hesap no vardi direkt attim sabahtan 10 bile olmamıştı. Hep der ya fala başlarken klasik cümlelerini direk yüz yüze görüşmen var diye normal başladı. Bir an noluyor diye şaşırdım)

Yüzyüze görüştünmü peki banada var dedi yüzyüze imkansız:/

Sadece 3 cümle için 150 çok. Hayatıma dair mutsuzum umutsuzum hiç iyi değilim kafam kafam üstüne. Sadece 1 soru sordum hala da onu bile bekliyorum. Çıkarsa yazarim ama haziran da baktırdım. 4 ay oldu bir gelisme yok

ay bende baktırdım zeynebe ben tabiki uzmanlaştım zeynep konusunda artık bana diyor iste bak kavga etmiş başka kadınla benimle olmasın o kavga dedim ya da başka birinin beynine giriyor o da ben olabilirim emin misin diyorum. sonra onun söylediği şeyin aksini söyledim ben öyle olması imkansız dedim cinleri biz eminizz dedi herhalde o da bana biz eminiz efendimmm dedi :))

Bana zaman olayı tutuyor umarım seninde olur

Zeynebe fazla o para ya.. Birde aradaki olayları bazen göremiyor bnm çok yüzyüze gelişim vardı baktırdıgım sene onlara değişmedi direkt bitiş söyledi oysaki 1bucuk sene boyunca ben çok yüzyüze gorusmuşum yani zeynep bazen aradaki olayları atlayarak gidiyor o da anlık düşünce meri merak edenler için olumsuz bir durum

Ahu anda iyiydi gelecek halen beklemede. Bir arkadaş yazmıştı güya tekstile geri döndü demişlerdi demekki yalanmış. Valla yerini öğrensekte gitsek

Ahu ya ne zaman baktırmıştım nasıl bakıyorum üslubu nasıl ayy şu ben olumsuzsa görsem söylerim modunda felaket tellalı gibiyse ayşe gibi zeynep gibi baltrmıycam çünkü

telefonda baktirdim ben, 50 tlye bakiyo, kahve ve iskambil bakti, gecmisi ve ani bildi, 7 ay 9 ay gibi de vade verdi, bakalim

telefonda baktirdim ben, 50 tlye bakiyo, kahve ve iskambil bakti, gecmisi ve ani bildi, 7 ay 9 ay gibi de vade verdi, bakalim

Oooo 7aya ben dayanamam.. İşin içine uzun vade gidiyorsa ben şüpheleniyoeum... Yorumları okudum pembeci diyorlar kime baktırsamki

Kadıköy Nalan (rengarenk cafe) ve Deniz (burç cafe) nasıl giden varmı

Ahu ya ne zaman baktırmıştım nasıl bakıyorum üslubu nasıl ayy şu ben olumsuzsa görsem söylerim modunda felaket tellalı gibiyse ayşe gibi zeynep gibi baltrmıycam çünkü
Buda yeni moda oldu zaten, bir ara herkes pembe tablocuydu baktırlar devir değişti bira nabız yoklayıp basıyorlar olumsuzu, zaten sende olumsuz modda gittiysen tamam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…