Bana ilk baktığında bundan 1.5 sene önce kimden aldın telimi diye sordu ona 100 e bakıyorum sanada öyle Olsun dedi. Ondan sonrada hep aynı kaldı. Yalnız kimi duydu isem hep 100 tl
Bende gelecekte genelde tutuyor toprakta. Enerjisi çok güzeldir toprağın. Düzenli gittiğim tek falcı o benim 2 yıldırLaubali değil dimi ciddi bi sorum var cunku cidden isine eğilen biri lazım Bana
Ben de geçen hafta baktırdım, bana da artık 150 yaptım ama 100 olsun falan dedi. Ben ona ilk baktırdığımda 70 liraydı o bile yüksek gelirdi bana. Zeynep fena bir falcı değildir aslında ama 150 lira da o fal için uçuk bir rakam bence.Bana ilk baktığında bundan 1.5 sene önce kimden aldın telimi diye sordu ona 100 e bakıyorum sanada öyle Olsun dedi. Ondan sonrada hep aynı kaldı. Yalnız kimi duydu isem hep 100 tl
Aynen 150 fazla . Açıkçası Bende 1 hafta olmadi baktirdigim birisinin beynine girmesini istedim hesap no vardi direkt attim sabahtan 10 bile olmamıştı. Hep der ya fala başlarken klasik cümlelerini direk yüz yüze görüşmen var diye normal başladı. Bir an noluyor diye şaşırdımBen de geçen hafta baktırdım, bana da artık 150 yaptım ama 100 olsun falan dedi. Ben ona ilk baktırdığımda 70 liraydı o bile yüksek gelirdi bana. Zeynep fena bir falcı değildir aslında ama 150 lira da o fal için uçuk bir rakam bence.
Yüzyüze görüştünmü peki banada var dedi yüzyüze imkansız:/Aynen 150 fazla . Açıkçası Bende 1 hafta olmadi baktirdigim birisinin beynine girmesini istedim hesap no vardi direkt attim sabahtan 10 bile olmamıştı. Hep der ya fala başlarken klasik cümlelerini direk yüz yüze görüşmen var diye normal başladı. Bir an noluyor diye şaşırdım)
Ben gittim sarışın tombul bir abla. Tatlı bir kadin ama hala çıkmadı dedikleri o ayriküba cafede edaya giden var mı?
Sadece 3 cümle için 150 çok. Hayatıma dair mutsuzum umutsuzum hiç iyi değilim kafam kafam üstüne. Sadece 1 soru sordum hala da onu bile bekliyorum. Çıkarsa yazarim ama haziran da baktırdım. 4 ay oldu bir gelisme yokAynen 150 fazla . Açıkçası Bende 1 hafta olmadi baktirdigim birisinin beynine girmesini istedim hesap no vardi direkt attim sabahtan 10 bile olmamıştı. Hep der ya fala başlarken klasik cümlelerini direk yüz yüze görüşmen var diye normal başladı. Bir an noluyor diye şaşırdım)
Daha 3 gün oldu baktirali yazarim çıkarsaYüzyüze görüştünmü peki banada var dedi yüzyüze imkansız:/
Bana zaman olayı tutuyor umarım seninde olurSadece 3 cümle için 150 çok. Hayatıma dair mutsuzum umutsuzum hiç iyi değilim kafam kafam üstüne. Sadece 1 soru sordum hala da onu bile bekliyorum. Çıkarsa yazarim ama haziran da baktırdım. 4 ay oldu bir gelisme yok
Ahuya fal baktirdim şimdi, iyiydi bence
Ahu anda iyiydi gelecek halen beklemede. Bir arkadaş yazmıştı güya tekstile geri döndü demişlerdi demekki yalanmış. Valla yerini öğrensekte gitsek
Ahuya mı baktırdınız?telefonda baktirdim ben, 50 tlye bakiyo, kahve ve iskambil bakti, gecmisi ve ani bildi, 7 ay 9 ay gibi de vade verdi, bakalim
telefonda baktirdim ben, 50 tlye bakiyo, kahve ve iskambil bakti, gecmisi ve ani bildi, 7 ay 9 ay gibi de vade verdi, bakalim
Hadi yaa pembeci miymiş boşa heveslendim deseneOooo 7aya ben dayanamam.. İşin içine uzun vade gidiyorsa ben şüpheleniyoeum... Yorumları okudum pembeci diyorlar kime baktırsamki
Buda yeni moda oldu zaten, bir ara herkes pembe tablocuydu baktırlar devir değişti bira nabız yoklayıp basıyorlar olumsuzu, zaten sende olumsuz modda gittiysen tamam. :)Ahu ya ne zaman baktırmıştım nasıl bakıyorum üslubu nasıl ayy şu ben olumsuzsa görsem söylerim modunda felaket tellalı gibiyse ayşe gibi zeynep gibi baltrmıycam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?