Hadi yaa pembeci miymiş boşa heveslendim desene
Canım ikisinin de kendine göre kötülükleri var..olumsuz olunca olabilecek iyi şeyler engellenebilir, ama pembeci olunca kötü bir ilişkiye saplanıp, olabilecek başka iyi şeyler engellenebilir....bence en iyisi şuan bunu hissediyorum deyip, gelecek hakkında net yargılarda bulunmamakYorumları okudum ben baktırmadım negatiften iyidir ama durumları net ozetlese ben onu bekliyorum sadece pembecik diyerek bence aldatıyolar
Kesinlikle katiliyorum. Yoruldum beklemekten gerçekten yani. Aşırı yoruldum. Bir tek şey cikmio hePSİ yalan dolanCanım ikisinin de kendine göre kötülükleri var..olumsuz olunca olabilecek iyi şeyler engellenebilir, ama pembeci olunca kötü bir ilişkiye saplanıp, olabilecek başka iyi şeyler engellenebilir....bence en iyisi şuan bunu hissediyorum deyip, gelecek hakkında net yargılarda bulunmamak
iyi bakıyor mu sizce yoksa sallıyor mu gitmeye değer mi?Ben gittim sarışın tombul bir abla. Tatlı bir kadin ama hala çıkmadı dedikleri o ayri
O da mı pembeci yaniHadi yaa pembeci miymiş boşa heveslendim desene
Çok pembe tablo yapacak bir kadına benzemiyor ahu bence..yorumlarını alsak arkadaşların? Herkese çok mu olumlu baktı? Ancak öyle anlarız? Birde numarasını atabilir misiniz bana da?Yorumları okudum ben baktırmadım negatiften iyidir ama durumları net ozetlese ben onu bekliyorum sadece pembecik diyerek bence aldatıyolar
Çok pembe tablo yapacak bir kadına benzemiyor ahu bence..yorumlarını alsak arkadaşların? Herkese çok mu olumlu baktı? Ancak öyle anlarız? Birde numarasını atabilir misiniz bana da?
Sanki olumlu olumsuz ne varsa söyleyecek bir kadın gibi duruyor. Sadece bir kez baktırmıştım ben ve memnun kalmıştım açıkçası. Bir yorum varsa iyi bariAlttarafı bir yorum var, bence de pek benzemiyor
Canım ikisinin de kendine göre kötülükleri var..olumsuz olunca olabilecek iyi şeyler engellenebilir, ama pembeci olunca kötü bir ilişkiye saplanıp, olabilecek başka iyi şeyler engellenebilir....bence en iyisi şuan bunu hissediyorum deyip, gelecek hakkında net yargılarda bulunmamak
Hmmm o zaman hiç baktırmamak riske girmemek lazım. Sevdiklerimizi de mi tehlikeye atıyoruz? Bu kadar riskli mi, Allah affetsın ya ne diyeyım.Hallısın ama öyle olmuyor iste negatifin çekme özelliği var hem fal baktıran hem bakan biri olarak bunu biliyorum anda da göremeyince yalan söyleyen falcılar var o bile garanti değil oyızden hep derim sevgisinden emin olmadığımız kişiler hakkında inanın ama öbür türlü negatifi çeker ve anında yaşarsınız hele birde ses kaydına aldıysanız ve boyna dinliyorsanız
Ben ses kaydı kısmını anlayamadımHallısın ama öyle olmuyor iste negatifin çekme özelliği var hem fal baktıran hem bakan biri olarak bunu biliyorum anda da göremeyince yalan söyleyen falcılar var o bile garanti değil oyızden hep derim sevgisinden emin olmadığımız kişiler hakkında inanın ama öbür türlü negatifi çeker ve anında yaşarsınız hele birde ses kaydına aldıysanız ve boyna dinliyorsanız
Hmmm o zaman hiç baktırmamak riske girmemek lazım. Sevdiklerimizi de mi tehlikeye atıyoruz? Bu kadar riskli mi, Allah affetsın ya ne diyeyım.
Ben ses kaydı kısmını anlayamadımbiraz açabilir misiniz? Hepimiz öğrenelim :)
Aynen En son Icimden bi sus artık diye çocuğa kızdım habire bisi anlatıyor zaten zeynep zor dahada zor oluyorKüçük olan dibinden ayrılmıyor, sürekli sesi geliyor, artık bildiğin konuşuyor çocuk, eskiden tiz sesle ağlardı, şimdi bir Zeynep konuşuyor bir o, bazen aynı anda konuşuyorlar
Hmm anlıyorum teşekkürler bilgi içinSürekli dinliyorsanız bilinçaltınıza işliyor bir durumu sürekli düşünmek gibi düşünün yani.. Çoğu falcı buyızden ses kaydı aldırmaz
An itibariyle toprak da patladı şimdiki zamanı bile bilemedi.
Arkadaşıma çocuk senden hoşlanıyo sevgilisi yok dedi. Çocugun uzun süreli bir ilişkisi var çıktı ve kızı da gayet seviyor. Bunu da bilemiyorrsa hiç fal bakmasınHadi ya, anı bile bilememek moda oldu ya bu ne boyle sın günlerdeki haberler hep bu yönde "anı bile bilemedi"...
anı bile bnilemeyen hangi falcı , ismi nedir? Çoğu falcı baktıran kişinin beynini okumaktan ileri gidemediği için baktıran da adamın hayatında başkası olduğunu bilmiyorsa onu da göremez, zaten biz ne zaman bazı şeylerden haberdar oluruz, o zaman fallar birden değişir, artık tüm gittiğimiz falcılar görmeye başlar, ama biz bilmediğimizde onlar da bilmez...işte falcıların çoğu bu şekilde sadece bizim beynimi okurArkadaşıma çocuk senden hoşlanıyo sevgilisi yok dedi. Çocugun uzun süreli bir ilişkisi var çıktı ve kızı da gayet seviyor. Bunu da bilemiyorrsa hiç fal bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?