İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya yok bana anda tutturan birisi lâzım korktugum ciddi bişey var çünkü

Laubali değil dimi ciddi bi sorum var cunku cidden isine eğilen biri lazım Bana
Toprak kısa bakiyor ama anda fena değil gelecek yok tabii ki her zaman ki gibi. Ana kimseye kefil olamıyorum. Çünkü gerçekten yanılma payları çok çok yuksek

Arkadaşlar Ahu için burdan adres vermem doğru olmaz cafede bakmıyor yüzyüze bakıyor yada tlfda tlf özelden yollarım

Zeynep 100 tl bakıyorum sana, ama başkalarına 150 tl dedi, burda 150 tl'ye baktığı biri var mı?? varsa lütfen yazsın

Bana ilk baktığında bundan 1.5 sene önce kimden aldın telimi diye sordu ona 100 e bakıyorum sanada öyle Olsun dedi. Ondan sonrada hep aynı kaldı. Yalnız kimi duydu isem hep 100 tl

Hahaaaa yalnız zeynepte çocuk çok biri büyüse diğeri arkadan geliyor ben 3 çocuk var diye biliyorum
Hahaaaa yalnız zeynepte çocuk çok biri büyüse diğeri arkadan geliyor ben 3 çocuk var diye biliyorum
Küçük olan dibinden ayrılmıyor, sürekli sesi geliyor, artık bildiğin konuşuyor çocuk, eskiden tiz sesle ağlardı, şimdi bir Zeynep konuşuyor bir o, bazen aynı anda konuşuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…