İstanbıldaysan mandal toprağı denemediysen anda öneririm canımYa yok bana anda tutturan birisi lâzım korktugum ciddi bişey var çünkü
İstanbıldaysan mandal toprağı denemediysen anda öneririm canım
Toprak kısa bakiyor ama anda fena değil gelecek yok tabii ki her zaman ki gibi. Ana kimseye kefil olamıyorum. Çünkü gerçekten yanılma payları çok çok yuksekLaubali değil dimi ciddi bi sorum var cunku cidden isine eğilen biri lazım Bana
En son baktırdım bebek sesi duymadımZeynep tekirdağ trans düzelmişmidir ya son zamanlarda baktıran varmı yoksa gene fonda bebek sesleri mi var
Özelden tlf verebilirim cafede bakmıyorAhu nerde bakıyor şuanda? cafenin bir ismi varsa?
Ahu iyi bakıyor anda ve kişilerle ilgili iyi gelecek ile ilgili söylediği tarihler tuttu herkes 4/4 lük tutturamazAhu nerde bakıyor şuanda? cafenin bir ismi varsa?
Özelden yazarmısınız tlf yollarımÇok mu iyi bu Ahu? ve nerede
:))))) bende vardi bebek sesi. Yalnız sabah erken saatte aramanızı tavsiye ederim. Performans daha yuksekEn son baktırdım bebek sesi duymadımama çocuk vardı gezen
Özelden yazın yollarım tlfnerde?
Toprak kısa bakiyor ama anda fena değil gelecek yok tabii ki her zaman ki gibi. Ana kimseye kefil olamıyorum. Çünkü gerçekten yanılma payları çok çok yuksek
En son baktırdım bebek sesi duymadımama çocuk vardı gezen
Arkadaşlar Ahu için burdan adres vermem doğru olmaz cafede bakmıyor yüzyüze bakıyor yada tlfda tlf özelden yollarım
Telefonu yazabilir misiniz özelden bir de ücret ne kadarArkadaşlar Ahu için burdan adres vermem doğru olmaz cafede bakmıyor yüzyüze bakıyor yada tlfda tlf özelden yollarım
Hahaaaa yalnız zeynepte çocuk çok biri büyüse diğeri arkadan geliyor ben 3 çocuk var diye biliyorumBüyüttü demekki
Hahaaaa yalnız zeynepte çocuk çok biri büyüse diğeri arkadan geliyor ben 3 çocuk var diye biliyorum
Küçük olan dibinden ayrılmıyor, sürekli sesi geliyor, artık bildiğin konuşuyor çocuk, eskiden tiz sesle ağlardı, şimdi bir Zeynep konuşuyor bir o, bazen aynı anda konuşuyorlarHahaaaa yalnız zeynepte çocuk çok biri büyüse diğeri arkadan geliyor ben 3 çocuk var diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?