Persembe aksami bakacak, baktirinca yazicam buraya, özelden de soran olmuş, persembe aksami baktirdiktan sonra yazarimBaktırdın mı canım
pelin kadinlar kahvesi beni bikac ay guzel oyaladi.kesinlikle tavsiye etmem su an evli ya da nişanli olacaktim ona gore.
Hangi nihal bu? Symbol mu?Nihalle jansete arkadaşım gitmişti. Çocugun sevgilisi yok senden hoşlanmış falan dediler çocuğun sevgilisi varmış ikisi de patladı hemde anda..
EvetHangi nihal bu? Symbol mu?
Var canım aynı şekil devam ediyor....Falı baktıran kişi ile sorulan adamı karıştırdığı doğru....Adam için söylenenleriben yaşadım, karıştırma oranı % 50 gibi yüksek bir oran bence...artık adam için söylediklerinin hangisini ben yaşayacam diye düşünmeden edemiyorumZeynep tekirdağ trans düzelmişmidir ya son zamanlarda baktıran varmı yoksa gene fonda bebek sesleri mi var
IUzak gelecek dediğin ne kadar...bana 1-2 yıllık sürelerin üstüne çıkmadıElmira da çok uzun vade veriyor olumsuz değilde gördüğünü görüyor ama bence yalanda katıyor vadeyi uzun uzun tuttuğuna göre bu böyle yani ben ilk hafiz sonra su baktırdım hafızda söylediği şeyler üzerine gitti ama ilginç bi şekilde ailemide bildi ve uzak gelecek verdi ama bence atışta yapıyor
Var canım aynı şekil devam ediyor....Falı baktıran kişi ile sorulan adamı karıştırdığı doğru....Adam için söylenenleriben yaşadım, karıştırma oranı % 50 gibi yüksek bir oran bence...artık adam için söylediklerinin hangisini ben yaşayacam diye düşünmeden edemiyorum
IUzak gelecek dediğin ne kadar...bana 1-2 yıllık sürelerin üstüne çıkmadı
Fiyatı 80 di en son ben baktırdıgımda. Yarım saat aynı lafları etti. Hayatıma dair umutsuzum mutsuzum ben hiç iyi değilim. Çok kotuyum falan dedi. Benim içinde iyi degilim kotuyum dedi. Tam 30 dakika olunca da bitti. Soru da bir tane sorabildim o kadar. Not geciyim kimsenin dediği birsey de çıkmış değil. Zaten çıksa diycem. Ama gerçekten şu an hala birsry yok ortada. Gülistan ve ramek i çok ovmus erdi burada. Gulistan bir şeyi bilmiŞti. Sonra tekrar kısa seans baktırdım anda yanıldı. Ramek te anda hep ters şeyler solemis sonradan ogrendimAyy o çok kötü cunku karşımda ki adamda yok yok yani karıştırırsa fena ama aradaki deredeki olayları biliyordu enazından fiyatı kaç oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?