Aklımızı okuyor da olabilirler o zaman jansete ve nihale gittiğinde çocugun sevgilisi oldugunu bilmiyorduk. arkadaşıma çocugun ondan hoşlandıgını ve ciddi bi ilişkisinin de hiç olmadıgını söylemiş çocugun kaç yıllık sevgilisi var çıktı
Ben baktırdım cikmadi
Her ikişi deOlumsuz muydu olumlumuydu
Bizimkiler aşk için gitti onlara aşk için vermiş sevgililer döndü hemde yalvariolar bende alacam ne kadarsa kadinn da randevu lari fullmus sadece yag alicam olmadı. Falcılara para vermekten bu kadına kalmadi resmenSelam ben de ara ara meditasyon yapıyorum, cidden faydalı.
Arkadaşlarına önerilen yağ esansı hangisi acaba bir sorabilir misin? Farklı kokular farklı çakraları açıyor diye biliyorum
Bizimkiler aşk için gitti onlara aşk için vermiş sevgililer döndü hemde yalvariolar bende alacam ne kadarsa kadinn da randevu lari fullmus sadece yag alicam olmadı. Falcılara para vermekten bu kadına kalmadi resmen
Arkadalar bu ask içindir bizzat arkadaşlarım yaptı. Saf olacak o kutuda aktardakiler olmiycak. Çarşıdan ya da nereden temin edebilirseniz onu bilmiorum. Bizim arkadaşlar çarşıdan almış. Büyük kavanozan veriolar mis döküp. Gül yagi,lavanta yagi,yasemin yağı, patcholi yağı,yang yang yağı, vanilya yağı bunları bizim kızlar getirmiş o da üstüne ritueli fln birseyler yapıp geri vermiş. Bildiğim bu paylaştım bende alicam bu yagiSelam ben de ara ara meditasyon yapıyorum, cidden faydalı.
Arkadaşlarına önerilen yağ esansı hangisi acaba bir sorabilir misin? Farklı kokular farklı çakraları açıyor diye biliyorum
Sadece aşk için calisma yapan bir kadin. Yağ ve ritueli uyguluo. Arkadaşlarim bu ritueli er sırasında vegan beslendiler ve cok uğraş verdilerNasıl yani ne bu biraz açar mısınız
150 tl paraya kısa mı bakıyor? Sence değer mi? Anlık yorumlama yapmadı mı?Iyi aksamlar, vedma ranaya fal baktirdim, ilginc bi kadin cok sinirli atarli, o kismina gicik oldum, kafenin bahcesindeydim cok ses var boyle bakamam dedi kapali yere gecip ara beni diye cat dedi yuzume kapadi telefonu, sinirlendim ama param yanmasin diye ses etmedim, neyse fala gelelim, kisilik analizi iyiydi gelecekle ilgili olumluya yakin konusup 4 vade verdi 4gun de olabilir 4 ayda dedi, ipler daha kopmamis dedi falan filan, ama karsi tarafin ailesiyle ilgili onemli iki seyi de dogru bilip yorumladi, boyle iste, kisa bakiyo direkt gelecekle ilgili konusuyo, ama kadin okadar acimasiz ki, olumsuz olsa olumsuz konuşurdu çat diye söylerdi diye dusunuyorum
Anlik da yapti ama genel de gelecege yonelikti150 tl paraya kısa mı bakıyor? Sence değer mi? Anlık yorumlama yapmadı mı?
Valla deger mi derken en cok şuna degmez, 150 lira parayi 14 dakikalik konusma icin alip dun whatsappta sesli mesajinda bugun telefonda azarladi beni, asil buna degmez ama bu fal olayi hastalik gibi, iki dudagindan cikacak laf icin normalde eyvallahim ve sohbetim olmiycak tiplerin kaprisini cekiyorum150 tl paraya kısa mı bakıyor? Sence değer mi? Anlık yorumlama yapmadı mı?
En son yazdığınız cümle 2017’deki halimi hatırlattı bana. Kimi duyduysam koşturarak gittim, normalde ayaküstü iki dakika bile sohbet etmeye tenezzül etmeyeceğim tiplere dünya para bayıldım, bir de üzerine sizin gibi azarlandım. Bugün bir arkadaş yazmış enerjimizi fallarla kirletiyoruz diye. Ben de artık bundan eminim. Saçma sapan insanlardan aldığımız kötü enerjiler bizi hem mutsuz ediyor hem de en mümkün şeyleri bile imkansız kılıyor. Falcıların dedikleri çoğunlukla gerçekleşmez. Gerçekleşirse o da zaten kaderimizde olduğu için böyle olur, ama insan fal baktırırken sanki onlar sayesinde olacakmış gibi hisseder. Bunu da çok iyi anlıyorum ama işte bu bir yanılmaca. Bir şeyleri beklerken artık çok sabırsızlanıyorsanız fal yerine dua, meditasyon gibi şeylere yönelmek çok daha faydalı. Hem siz daha huzurlu hissedersiniz, hem de iyiyi kendinize çekersiniz. Bunu tam 2,5 yıllık bir fal macerasından elleri bomboş çıkan biri olarak söylüyorum.Valla deger mi derken en cok şuna degmez, 150 lira parayi 14 dakikalik konusma icin alip dun whatsappta sesli mesajinda bugun telefonda azarladi beni, asil buna degmez ama bu fal olayi hastalik gibi, iki dudagindan cikacak laf icin normalde eyvallahim ve sohbetim olmiycak tiplerin kaprisini cekiyorum
Ben ve dört arkadaşım da artık bunu anladık. Belki sadece yılda bir ya da yılda iki kere gidilebilecek birsey. Gerçekten meditasyon ve dua ederek arkadaşlarım düzeldi. Ole bir takinti oluo ki bu işler. Millet üstümüzden ole çok para kazanio ki dört ya da beş yıl önce birine gidiodum. Dedikleri nin biri çıkmadı. Dayanamadim agladim orada hayatımda ilk Def bole birsey yapti resmen beni kovdu oradan sanki dört beş yıldır bedava bakiomus gibi davrandi çıkmadı dediklerini dedim bekle dedi bende agladim yalan diye. O insanların ne acimalari ne vicdanlarda var hepsi paranin peşinde henuz iyi kalpli yardım etmek isteyen bir falcıyla karsilasmadim.En son yazdığınız cümle 2017’deki halimi hatırlattı bana. Kimi duyduysam koşturarak gittim, normalde ayaküstü iki dakika bile sohbet etmeye tenezzül etmeyeceğim tiplere dünya para bayıldım, bir de üzerine sizin gibi azarlandım. Bugün bir arkadaş yazmış enerjimizi fallarla kirletiyoruz diye. Ben de artık bundan eminim. Saçma sapan insanlardan aldığımız kötü enerjiler bizi hem mutsuz ediyor hem de en mümkün şeyleri bile imkansız kılıyor. Falcıların dedikleri çoğunlukla gerçekleşmez. Gerçekleşirse o da zaten kaderimizde olduğu için böyle olur, ama insan fal baktırırken sanki onlar sayesinde olacakmış gibi hisseder. Bunu da çok iyi anlıyorum ama işte bu bir yanılmaca. Bir şeyleri beklerken artık çok sabırsızlanıyorsanız fal yerine dua, meditasyon gibi şeylere yönelmek çok daha faydalı. Hem siz daha huzurlu hissedersiniz, hem de iyiyi kendinize çekersiniz. Bunu tam 2,5 yıllık bir fal macerasından elleri bomboş çıkan biri olarak söylüyorum.
Banada özelden yazarmısınıxhocanın kendisi sizmisiniz ?...hocanın bir tanıdığı ve hocanın kendisi hesap açıp birbirine cevap yazıyorlar.....burası bunları çok gördü
Fal dünyasındaki fal bakan bazı şahıslar, İnsanı biraz paralı zengin vs hissettikleri zaman pek bi cicili bicili anlayışlı oluyorlar. Yok arada gel kurşun dökelim, yok enerji çalışması yapalım kanalları açalım; sonra herşey tersine tersine gitmeye başlar daha daha kötü olur en zor anında parasız kalırsın veya gözün açılır onlara para musluklarını kesersin, o sana hayallerini anlatıp enerji çalışması İle paranı alan sana cicili bicili davranan falcılar en zor anında telefonlarını açmazlar, sen batağa battıkça batarsın. Sonra yavaş yavaş kendini onlardan çekersin, nasıl değişik yapıları olduğunu anlarsın ki inanın hayatları bizlerden daha kötü... İçinde oldukları, haber aldıkları dünya kötü olduğu için kendileri de gittikçe kötü insan oluyorlar ve bu işten para kazansalar da değişik bir düzensizlikleri oluyor. Beni faldan en çok soğutan düşünce; bana gelen iyi bir nasibi de bunların kem nazarları, o kötü enerjileri mi engel olmaya çalışıyor olmuştu. Evet bu konu beni çok düşündürdü. Dengesiz ne olduğu belli olmayan kişilere para karşılığı sırlarımızı döküyoruz. Tecrübelerini paylaşan Arkadaşlar gerçekten şu konuda haklılar; normalde iki söz ortak hiçbir şeyimiz olmayacak şahıslara bir buhran İle denge yitimi sonucu elimizle para dökerek iki laf, iki umut için saçma sapan yöneldik. İnsanın bir dönem hastalık şeklinde fala çılgın gibi sarıp, Fal dünyasının kötü bir enerjiye sahip olduğunu görünce “ben ne yapıyorum ya iyice saçmaladım” demesi ile kendini toplaması arasında biraz para, zaman ve enerji yitimi oluyor ama bu da bir tecrübe... gerçekten hani Yaratanın hediyesi olarak duru görüsü olan, rüya gören, hissiyatı açık olan arkadaşlar var onlara saygım da var ancak onlar hem çok azlar hem de paracı filan degıller hem de “Allah bilir ama böyle gördüm, böyle hissediyorum ancak ben gaybı bilmem, Allah bilir” vs diye kendilerini bilerek konuşuyorlar. Onları da bulmak gerçekten çok zor veya kendını Yaratan’a vermek ile bize duru olarak yol gösterilmesi daha iyi. Benim bu fal hastalığım maalesef hala şiddeti azalsa da devam edıyor ancak kahve dışında asla su falı baktırmıyorum. 100, 150 TL bedel ödemiyorum. Maksimum bir 40 TL kahve için ödüyorum. Onda da mutlaka fala bakanı baktırmadan önce takip ediyorum; sıkıntılı, hasis, kaprıslı, değişik bir yapısı varsa veya uzaktan baktıracağım kişi nezaketsız davranıyor ise ondan bana fayda gelmez deyıp es geçiyorum. Aslında derdimi anlatacak kimsem olmaması, ketum bir yapıya sahip olmam sebebi ile bazen falcıya düşüyorum. O falcıya da bir kere baktırıp ona uğramamak lazım olduğunu anladım. Asla onlardan arkadaş Derttaş olmaz, olmuyor da zaten değişik bir dengesizlikleri, ürkütücü bir ters tarafları var; bir kaç kişiye öyle denk geldim. Aslında bir an hiçbir şey umrunuzda olmayıp amaaan zaten ölecegım battı balık yan gider hiçbir şeyi takmayacağım olan neyse tamam razıyım dediğinizde herşey tersine çevrilip düzelmeye başlıyor da o nokta ağır bir kırılma noktası... onu yaşayana hissedene kendiniZ doğruyu görene kadar birşeyler yaşıyorsunuz işte...Ben ve dört arkadaşım da artık bunu anladık. Belki sadece yılda bir ya da yılda iki kere gidilebilecek birsey. Gerçekten meditasyon ve dua ederek arkadaşlarım düzeldi. Ole bir takinti oluo ki bu işler. Millet üstümüzden ole çok para kazanio ki dört ya da beş yıl önce birine gidiodum. Dedikleri nin biri çıkmadı. Dayanamadim agladim orada hayatımda ilk Def bole birsey yapti resmen beni kovdu oradan sanki dört beş yıldır bedava bakiomus gibi davrandi çıkmadı dediklerini dedim bekle dedi bende agladim yalan diye. O insanların ne acimalari ne vicdanlarda var hepsi paranin peşinde henuz iyi kalpli yardım etmek isteyen bir falcıyla karsilasmadim.
Öle güzel anlatmış sin ki gerçekten çok haklisin artık ben sadece dua edicem hakkımızda hayırlisi olsunFal dünyasındaki fal bakan bazı şahıslar, İnsanı biraz paralı zengin vs hissettikleri zaman pek bi cicili bicili anlayışlı oluyorlar. Yok arada gel kurşun dökelim, yok enerji çalışması yapalım kanalları açalım; sonra herşey tersine tersine gitmeye başlar daha daha kötü olur en zor anında parasız kalırsın veya gözün açılır onlara para musluklarını kesersin, o sana hayallerini anlatıp enerji çalışması İle paranı alan sana cicili bicili davranan falcılar en zor anında telefonlarını açmazlar, sen batağa battıkça batarsın. Sonra yavaş yavaş kendini onlardan çekersin, nasıl değişik yapıları olduğunu anlarsın ki inanın hayatları bizlerden daha kötü... İçinde oldukları, haber aldıkları dünya kötü olduğu için kendileri de gittikçe kötü insan oluyorlar ve bu işten para kazansalar da değişik bir düzensizlikleri oluyor. Beni faldan en çok soğutan düşünce; bana gelen iyi bir nasibi de bunların kem nazarları, o kötü enerjileri mi engel olmaya çalışıyor olmuştu. Evet bu konu beni çok düşündürdü. Dengesiz ne olduğu belli olmayan kişilere para karşılığı sırlarımızı döküyoruz. Tecrübelerini paylaşan Arkadaşlar gerçekten şu konuda haklılar; normalde iki söz ortak hiçbir şeyimiz olmayacak şahıslara bir buhran İle denge yitimi sonucu elimizle para dökerek iki laf, iki umut için saçma sapan yöneldik. İnsanın bir dönem hastalık şeklinde fala çılgın gibi sarıp, Fal dünyasının kötü bir enerjiye sahip olduğunu görünce “ben ne yapıyorum ya iyice saçmaladım” demesi ile kendini toplaması arasında biraz para, zaman ve enerji yitimi oluyor ama bu da bir tecrübe... gerçekten hani Yaratanın hediyesi olarak duru görüsü olan, rüya gören, hissiyatı açık olan arkadaşlar var onlara saygım da var ancak onlar hem çok azlar hem de paracı filan degıller hem de “Allah bilir ama böyle gördüm, böyle hissediyorum ancak ben gaybı bilmem, Allah bilir” vs diye kendilerini bilerek konuşuyorlar. Onları da bulmak gerçekten çok zor veya kendını Yaratan’a vermek ile bize duru olarak yol gösterilmesi daha iyi. Benim bu fal hastalığım maalesef hala şiddeti azalsa da devam edıyor ancak kahve dışında asla su falı baktırmıyorum. 100, 150 TL bedel ödemiyorum. Maksimum bir 40 TL kahve için ödüyorum. Onda da mutlaka fala bakanı baktırmadan önce takip ediyorum; sıkıntılı, hasis, kaprıslı, değişik bir yapısı varsa veya uzaktan baktıracağım kişi nezaketsız davranıyor ise ondan bana fayda gelmez deyıp es geçiyorum. Aslında derdimi anlatacak kimsem olmaması, ketum bir yapıya sahip olmam sebebi ile bazen falcıya düşüyorum. O falcıya da bir kere baktırıp ona uğramamak lazım olduğunu anladım. Asla onlardan arkadaş Derttaş olmaz, olmuyor da zaten değişik bir dengesizlikleri, ürkütücü bir ters tarafları var; bir kaç kişiye öyle denk geldim. Aslında bir an hiçbir şey umrunuzda olmayıp amaaan zaten ölecegım battı balık yan gider hiçbir şeyi takmayacağım olan neyse tamam razıyım dediğinizde herşey tersine çevrilip düzelmeye başlıyor da o nokta ağır bir kırılma noktası... onu yaşayana hissedene kendiniZ doğruyu görene kadar birşeyler yaşıyorsunuz işte...
Nerde bahsedilmiş ki, ben ilk defa duyuyorumBalata ercan dan bahsedilmiş telefondan uzun uzun bakan numarası olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?