Yine zeynebi aradım dayanamayıp kendime sözde vermiştim aslında gercekten hastalık bu fal işi işin garibi cıkmadıda ..
Dediklerini anlıyorumda bu sefer biraz ütopik isim verdim düşüncelerini sordum sadece.. teyit edemiorumda bilemedim..Anladın mı bari söylediklerini? Dedikleri çıkmadı mı hiç sana?
Mi kafe Beşiktaşhangi hande?
GiderGecen bir arkadas sormustu yasemin ülgü diye birini, ben her zamanki gibi hemen atladim instagramdan buldum iletisime gectim, telefonda 300 yuzyuze 500 tl, baktiran ya da duyan var mi, telefondan gina geldi, ben kahve ya da tarot bakmiyorum direkt yazarak soyluyorum dedi, sizce param boşa gider mi?
Baktirdiniz mi daha once kendisine
Ahuya ben gecen hafta baktirdim, cok tatliş ve iletişime acık biri, konuşmasi falan da çok duzgunÇok reklam kokuyor bence de parayı beğenmeyen egolu falcının dediklerine itibar eder miyim diye düşündüm yoksa yazması daha iyi bana göre ama ego düşürdü.. Egolu biri yalanda söyler madem paraya ihtiyacı yok neden fal bakıyor çirkin br uslubla yazmış bence o kadın
buarada ahu nasıl ben artik egolu falcı istemiyorumda.
Ahu nerede bakıyor ?Ahuya ben gecen hafta baktirdim, cok tatliş ve iletişime acık biri, konuşmasi falan da çok duzgun
Telefonda baktirdimAhu nerede bakıyor ?
Bana Ahu’nun numarasını verebilir misinizgeçen hafta ahuya fal baktirmistim . o zaman için sıradan bir fal gibi gelmişti. dediği ummadım bi kaç şey oldu . kısa vadede söylediği bazi şeyler oldu . asmin cafe utku faldan ziyade muhabbet gibi geçti. öyle etkileyecek birşeyler soylemedi
Ahuya ben gecen hafta baktirdim, cok tatliş ve iletişime acık biri, konuşmasi falan da çok duzgun
Valla bende vip46 nalan ve cafe46’ya baktırdım. Ne yazıkki ikiside çıkmadı, acı gerçek..hele cafe46 nalanın falı sanırım 5 dakika falan sürdü. Her şey güzel olacak dedi aradan aylar geçti tık yokBu benim sorduğum kadıköy nalanmı şimdi adı rengarenk cafe olan
Arkadaslar aylardır hatta yıllardır bu fal işine gidioruz gordugüm kadar elimize birsey gecmedi. Bende artık farklı yollar olmalı dedim biz 5 arkadasiz. Hepimize duygusal konuda zor durumdayız. Eğitimli,bakımlı,işi olan insanlarız eminim ki burada ki çoğu kişi ole. Ve hep falci falci dolaştık bu arkadaş grubuyla ne yazık ki hersey daha kötü gitti. Aramızdan biri meditasyon yoga ya gönül verdi hersry duzelmeye başladı sonra diğeri denedi eski sevgilisi şu an için deliriyor ama o istemio. Bunun üstüne diğer arkadaşta denedi o da olumlu sonuç aldı adam deli gibi peşinde. Çalıştıran kadin demis fal ile enerji alanınızı kirletmeyin bunlara yag vermiş şişe de bunu sürümde frekanslari da yukselimus. Ben kadını şu an tanımıyorum zaten falci değil. Buradan falci olmadığı için zaten paylasamam ama 3 une yaradi. Olmaz dediğimiz şeyler oldu. Kendim denedince birsey de diyemiorum. Ama faldan iyi olacağına eminim. Çünkü gerçekten benny dusunsem bana onu diolar. Ani bile kimsebilmio. 500 tl ler 300 tl ler 150 tl ler havalar da ucustu da kimse tek birsry bilemedi.
Evet lütfen bizim içinde öğrensen, tutunacak bir şey kalmadıSelam ben de ara ara meditasyon yapıyorum, cidden faydalı.
Arkadaşlarına önerilen yağ esansı hangisi acaba bir sorabilir misin? Farklı kokular farklı çakraları açıyor diye biliyorum
Ahu’nun numarasını alabilir miyim?Ahuya ben gecen hafta baktirdim, cok tatliş ve iletişime acık biri, konuşmasi falan da çok duzgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?