İstanbul'da Fal - Falcılar

Gider

Ahuya ben gecen hafta baktirdim, cok tatliş ve iletişime acık biri, konuşmasi falan da çok duzgun

Bana Ahu’nun numarasını verebilir misiniz

Bakırköy eskı beyaz melek de kı ahu ya ulaşan var mı calıstıgı yerı kımse soylemıyor

Valla artık mermaid e inanmıorum ve kasıtlı yaptıgını düşünüorum kimi önerse ya cok zor ya bakmıo ya dolu.. kocamustafapasada mehmet hoca dedi olmadı, bu kadını söylüo doluymuş dio.. ver telini dolulugu beni ilgilendirsin.. iletişim kurdurmucaksanız önermeyinde..

Sıradan olmayan bir falcı lazım bana, Ahu telden bakan klasik tsrotmu bakıyor

Arkadaşlar merhaba, benim icten ice huzursuz oldugum bi konu var yazmak paylasmak istiyrum.Cunku bazi arkadaslarla ozelden konusunca forumda bahsetmedigim halde ismini zikrediyorum kendisinin bu seferde acaba "gizli reklamci" diye etiketlenir miyim diye endiselendim acikcasi, kaldi ki forumda hic bahsedilmedigi icin adini anmamam da reklam sanilir korkusuydu. Burda bi arkadas muratcan savciyi sormustu kimse yorum yapmadi, ismi arastirip instagramdan ulastim ve baktirmistim. Hatta burda yazmistim araliga vade verdi diye. 1 ay aradan sonra kendisine karşi tarafin niyetine tekrar fal baktirdim ve kelimesi kelimesine ayni fali bakti hic celismedi soyledikleri, tabi verdigi vade ne olur bilmem orasini belki de cikmaz orasini allah bilir, ama anda ve gecmiste cok iyiydi. Burdan ozellikle bunu belirtiyorumki özelden konusup dertlestigim insanlara tavsiye ettigimde yanlis anlasilmayayim. Yeni ve iyi falci arayanlara da tavsiyem olur, numarasini benden istemeyin baktirmak isterseniz de, internette cikiyo zaten. Umarim kendimi ifade edebilmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…