Nerde bahsedilmiş ki, ben ilk defa duyuyorum
MERHABA 1 GÜN ÖNCE İLK DEFA RİTAYA FAL BAKTIRDIM ÜŞENMEDİM GİRDİM BURAYA CEVAP YAZMAK İÇİN SAKIN GİTME O KADAR SALLIYOR YANİ HİÇ BİR SAMİMYET YOK SALLADI DURDU ALMIŞ ELİNE PİS BİR BARDAKZaza nerede biliyor musun?
SALLIYOR ARKADAŞLAR NETTTBen yenı gıttım bır suru sey soyledı rita ve enerjımı cok dusurdu cok kafaya taktım herkes cıkıyor dediği için lutfen bana cıkmıyor de...
hangi hande?Son dönemde handeye gidip memnun kalan var mı ?
oh beee sonunda!bence de rezalet!SALLIYOR ARKADAŞLAR NETTT
AHu en son kayıptı, nerede bulundu ben orayı kaçırmışımgeçen hafta ahuya fal baktirmistim . o zaman için sıradan bir fal gibi gelmişti. dediği ummadım bi kaç şey oldu . kısa vadede söylediği bazi şeyler oldu . asmin cafe utku faldan ziyade muhabbet gibi geçti. öyle etkileyecek birşeyler soylemedi
Nuray sayari mi nurcan sayari mikizlar nurcan sayari ya giden var mi arkadasimin evlenecegi kisiyi zamani nasil tanisacagini her seyi bilmis
Ben de merak edip fiyatını sormuştum ama emin olamadığım için baktırmadımGecen bir arkadas sormustu yasemin ülgü diye birini, ben her zamanki gibi hemen atladim instagramdan buldum iletisime gectim, telefonda 300 yuzyuze 500 tl, baktiran ya da duyan var mi, telefondan gina geldi, ben kahve ya da tarot bakmiyorum direkt yazarak soyluyorum dedi, sizce param boşa gider mi?
Ne biliym böyle hemen dönmdi iki gun sonra dönüş yapti falan bir de instada bir postunda yazmis ben agzindan salya akarak musteri bekleyenlerden degilim falan diye, acaba dedim cidden isinin ehli mudanasiz biri mi, ama internette hic yorum yok kadinla ilgili ya, bu cok ilginc geldi banaBen de merak edip fiyatını sormuştum ama emin olamadığım için baktırmadım
İnstagram sayfası çok reklam kokuyorNe biliym böyle hemen dönmdi iki gun sonra dönüş yapti falan bir de instada bir postunda yazmis ben agzindan salya akarak musteri bekleyenlerden degilim falan diye, acaba dedim cidden isinin ehli mudanasiz biri mi, ama internette hic yorum yok kadinla ilgili ya, bu cok ilginc geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?