İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep gece bakmaz dimi İki baktırdıgım falı dinledim gece 12bucukta baktıgı fal daha saglammış bı de 5te baktırmıştım boyna çocuk sesi hatta bana "canım bebek durmuyor cabuk sor "diyordu bebeklerin uyuduğu zamana denk getirmek lazım enazınsan "siyah renkli bir arabaya binrceksin"gibisinden ufacık detayı görüyor enazından diyorum...

Onun işi belli olmaz, bir mesaj at istersen müsaitse sana dönüş yapar. Ben de tüm falcılardan vazgeçtim, eleye eleye bir tek Zeynep kaldı. Her şeyi bilemez tabii ki ama iyi kötü isabetli şeyler söyleyebilen tek falcıdır benim için. Telefonda fal baktırmak bana özellikle saçma gelmiştir hiç bir enerji alışverişi olmadığı için. Ama kadın saçma bir şekilde bir şeyler biliyor bence.

Merhaba, tarot mu bakıyor bir de ücret nedir yazar mısınız lütfen

Artik Ben de yazayim kizlar. Pelin Torosluya baktirmistim durugoru bakiyo anda super otesiydi bana eylul-ekim-kasim icin tarih vermisti kasim henuz bitmedi ama patladi bence. Adanali Yusuf diye bi cocuga baktirmistik ayni sekilde anda super super superdi ve Pelinle ayni seyleri hemen hemen soylemisti ve ayni vadeleri vermisti yani O da patladi. Bu arda Yusufa mesaj attim patladi falin diye geri dondu abla ariim musaitsen dedi ama musait diildim oyle kaldi. Bide haziranda Ingilterede kendine medyum diyen Kibrisli bi bayana baktirmistim arkadasim cok ovmustu 2 senede dedikleri bir bir cikti o yuzden kotu soyledigi seylere saplanip kaliyosun cunku cikiyo demisti. Neyse Ben kadini anda super begenmistim hatta kaydi dinledigimde bi kere bi kere daha begendim ama onun disinda begenmemistim. Sureyi doldurmak icin hep harfler sayilar veriyo gibi hissetmistim. Kadin Turkiyede biri hapise giricek alicaksin haberini dediginde gulup gecmistim ki Agustosta arkadasin esinin hapse dustugunu ogrendim. Esine bi yerden 10bin gibi bi para gelicek 2019 bitmeden demisti ki ne alaka dedim cunku kimseden alacakli falan degiliz derken mahkemelik bi olayimiz vardi 10 aydir suren esim karsi tarafla anlasti mahkemede derken hakim o sure icinde odedigimiz avukatlik masraflarinin bize odenmesini soyledi ve 9bin kusur geri aldik. 2020 de sana tasinma goruyorum dedi ki buda imkansizdi cunku evimiz mortgage ve cok borcumuz var falan ama tasinmak gercekten istiyorum. Esim bu ay basinda yazin evi kiraya verelim fark odeyerek istedigin bolgeye gecelim dedi (olur olmaz bilemem ama oncesinde tasinamayiz diyodu)

Ustune bide 10 gun once falan birine fal baktirmistim kahvenin resmini yolladim ama telde anladigim tarot aciyo. Anda O da baya baya iyiydi ve O da inatla hayatim 7 gun ile 7 ay arasi sana tasinma goruyorum deyip durdu ki Ona da hic bilgi vermedim. Benden simdilik bu kadar

Kıbrıslı bayan ne kadara bakiyor

Evet Zeynep’in bildiği şeyler var, ama hayatımdaki en önemsiz şeyleri bildi, en önemli olanları 2 gün öncesinde baktırmama rağmen bilemedi , bir ara deli gibi baktırıyordum , sonra baktım ki elde var sıfır, çünkü faldan sonra zannediyorsun ki hayat tamamen onun dediği gibi ilerleyecek ve rahatlıyorsun, ama sonra bir bakıyorsun ki başına onun hiç bahsetmediği çok kötü durumlar da gelebiliyormuş . Defalarca yaşadım ben bunu , bir de karşıma çıkacak dediği aşklar ve tarif ettiği adamlar hiç çıkmadı, iki saniyelik konuştuğum adam isimlerini saymış hep...Zeynepİn söylediği şeylerin niteliği, hayatımızda oluşturduğu etki hiçte Fas’a söylendiği gibi değil, çok önemsiz şeyler söylenmiş çok önemli şeyler atlanmış olduğunu çok geçfarkettüm

Evet bir garip, ben onun olayını biraz çözdüm aslında uyku uyanık lık arasında iken direkt aklıma zeynep geldi.. Ama hiçbir falcı bence geleceği bilemez çünkü gelecek pekçok kişinin ortak kararıyla oluşur ve hatta dünyada sistem güçlünün güçsüzü ezmesi yoluyla çoğu kez ilerler bu yüzden ben artık erdim gelecek bilinemez ama hani böyle ufak tefek olayların çıkması iste zeynep in geçen sene bana "koyu renk araca biniceksin"demesi gibi ben 2haftada askeri araca binmiştim gibi olaylarda insanı sevindiriyor ama asla şu kişiyle olurmu son varmı yokmu gibisi neden olumlu da olsa olumsuzsa olsa inanmıyorum sadece anlık epeydir görmediğimiz karsı taraflar hakkında bilgi verdiği için seviyoru z ötesi yalan bence..

Aynısı bana da oldu o dönem en kötü şeyi yaşadım duygusal hayatla ilgili ve 2yıl geçti halen ceremesini çeki yorum isten ayrılmıştım misal onu söylememişti

Bence reklam gibi çünkü resmen özel hayatınızı anlatmışsınız

Alakası yok, yine yargıya varmışsın tanımadığın insanlar hakkında! Selma ile aylardır yazışırız, reklamla alakas olmayan falcı da olmayan ama anlattığı şeyleri aylar önce özelden de bana yazan, süreci bekleyen ve sürecin ilerlemesine göre gruba yazacağını söyleyen bir insan.

Canim istedigini dusunebilirsin. Reklami en son yapacak bi kac kisiden biriyim. Reklami kim icin yapmisim ki? Ingilteredeki kadin olabilir anca ki Onun reklamini yaptigimi dusunmeniz sacma zira kadina ulasamaniz kolay diil. Ha yolla whatsabini ses kaydini yollim istersen. Ne kadar ayip yani tanimadan etmeden reklam falan suclamasi yapmak. Ha bu ararada gecmis postlarima bak zaten bu 3 kisiden bahsetmistim aylar once ve cikarsa soylerim demistim

Canim cok sagol. Ne garip insanlar var ya soylesen bi dert soylemesen ayri dert. Burda Adanali cocugu oven ve ozelden isteyenlere nosunu yollayan benim ve simdi de diyorumki cikmadi arkadaslar. Uyariyorum napim bilemwdim

Keşke başkalarına laf yetiştirmek yerine sizden bilgi isteyenlere de böyle cevap verseniz.sizin yaptığınız ayıp gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…