İstanbul'da Fal - Falcılar

ben elmira ile ilgili şöyle bir yorumda bulunabilirim. Ki bunu 2-3 kere yazmışımdır zaten. Bence anda elmira ve ramek gerçekten iyi. ikisi de karakter analizini çok iyi yapıyor. elmira karşımdaki insanı benim onu anlatabileceğim kadar iyi anlatmıştı bana. lakin vadesi patladı. ama ben zamana çok takılmıyorum. vadeyi çok az insanın tutturabileceğine inanıyorum çünkü. şu sıra da hep aklımda 2. kez baktırsam mı diye, vade geçti sonuçta. ama baktırsam belki de yeni bir vade verecek ve bu sefer çılgınca onu bekleyeceğim. O yüzden şimdilik askıya aldım

bende çooook uzun zamandır bunu sorguluyorum. Keşke elmira'ya baktıran herkes birkaç yorumda bulunsa? Sizin dediğiniz gibi şu noktada sıkıştım bende. Ya olumlu olumlu diye yorum yapan bu falcılar halen bizim bitmeyen duygularımı görüyorsa ve sadece buna göre yorum yapıyorsa?? Ya da diyelim ki gerçekten karşı tarafında duyguları bitmedi dolayısıyla onunda enerjisini görüyor ve dönecek diyor ama belki de o kişi seviyor halen ama dönmeyi düşünmüyor asla. Böyle bir durum olduğu için olumla görüyorlarsa biz yandık demektir...her zamanki gibi boşa vakit, boşa para...

Bana bir kez soru sordu, devamini kendi getirdi, ama zaten ben ozellikle belirttim anda ve gecmiste iyiydi, gelecek vadesi henuz dolmadi, bakarsin cikmaz, ama umarim cikar, bir de en ilginci ikinci faliyla ilk fali hic celismedi

Genelde falcıların çok büyük kısmı olumlu konuşur zaten, bu cepte. Hiç bir şey hissetmeyip sırf sizi memnun etmek için olumlu konuşanlar çok fazla, bu birinci olasılık. Karşı tarafın hala sevdiğini ve özlediğini hisseden, buna dayanarak barışma olacak diyenler de var. Ama karşı taraf duygularına rağmen yine de geri dönmemeye karar vermiştir. Benim durumumun bu olduğunu düşünüyorum ben mesela. Bizim hala sevdiğimizi bilmek için ise falcı olmaya falan gerek yok, hala sevdiğimiz ve düşündüğümüz apaçık ortada değil mi bu adamlar için paralar döküp fal baktırdığımıza göre ?

bende aynı moda giriyorum galiba artık. Herhalde nasılsa az çok karşı tarafında duygularını görüyorlarsa bir gelecek var, umut var diye düşünüyorlar. Ben bunu tüm falcılara sormaya başladım gerçi. Diyorum mesela siz bunları karşı tarafın duyguları olduğu için görüyorsunuz bence ya da benim var diye, bence yanlış yorumluyorsunuz muhabbetine giriyorum. Ama cevap hep aynı, diyorlar ki, sizin duygularınız ve karşı tarafın duyguları hep farklı çıkar. Gelmelerini de ayrı görürüz, yani sizin hissettiğiniz duygularla alakası yok cevabını alıyorum. Ki zaten tersi olsa da haklısınız diyeceklerini de düşünmüyorum. Bu düşündüğümü sorgulamayı en az 10 falcıya sormuşumdur ama cevap hep size yukarıda yazdığım gibi...valla artık ne düşüneceğimi bende bilmiyorum çünkü işin içinden çıkamıyorum maalesef....

Neticede benim hiç bir falım çıkmadı. Hala çok seviyor ha döndü ha dönecek dedikleri adam bir daha tek bir kelime bile konuşmadı benimle. Hatta yüzüme bakmadı. Sonra da ardına bile bakmadan gidip başka ülkeye yerleşti.
Umarım sizin durumunuz bana benzemez. Ama çok da bir şey ummamaya çalışın. Kaderinizde o kişi varsa öyle ya da böyle bir gün olur.

yüzde yüz katılıyorum. Valla benim haziran ayından beri herhalde tanımadığım falcı kalmadı, kalsa kalsa 5-10 kişi falan kalmıştır. Onlara da baktırmadım henüz. sorsanız adam bana temmuz ayından beri gelecek daha tık yok. Eğer ki zamanla ilgili bir sarkma varsa bence hiç problem değil, çünkü geleceği henüz kimsenin tutturduğunu görmedim. Anla ilgili tutturan yeterince falcı tanıdım, kişilik analizini yapan bir sürü falcı da buldum. Ama gelin görün ki gelecek sanırım hayal. Şu temmuz ayından beri falcılarla ilgili yazacağım olumlu olumsuz çok fazla şey var. Ama şuanda en azından bir süre daha bekleyeceğim çünkü kimsenin günahını almak istemiyorum. Vadeler tam dolduğunda da yazacağım. Sizi de çok iyi anlıyorum çünkü artık ümitlenmekten, boşa ümit verilmesinden bende yoruldum. Her falda söze şöyle giriyorum. Lütfen olumsuz bir şey görürseniz söyleyin diye uyarıyorum...Dediğiniz gibi umarım bende de olumsuz olmaz ( yeterince modum düşük zaten...

Ben daha önce de Elmira ve Ramek için yazmıştım, verdikleri vadenin üzerinden aylar geçti ve çıkmadı ikisi de. Hatta Elmira’ya birkaç kez baktırdım. Sonuç elde var sıfır
Elmira çok uzun vadeli görüyor olabilir mi? Yani olumlu konuştuysa hala olabilitesi var mı olayınızın

Elmira çok uzun vadeli görüyor olabilir mi? Yani olumlu konuştuysa hala olabilitesi var mı olayınızın
Yani olabilitesi var da vadesini de bilmesi önemli değil mi verdigi vadenin dolmasinin uzerinden 3 ay geçti nerdeyse. İlk fal baktırdığımda da 2 ay sonra gibi bir vade denmişti. Yani toplamda 5 ay oldu, ben hala bekliyorum orası ayrı

Elmiranın bana verdiği vadede geçti. Kasım başı demişti. Dün randevu aldım. Şimdide ocak dedi. Ocakta arasam herhalde mart diyecek Ama anda yine iyiydi..

kızlar forumda arama yaptım, telefonda bakan güneş hakkında güzel şeyler yazılmış. bir kere daha güncel olarak sormak istedim, hala beğenen var mı?

Elmiranın bana verdiği vadede geçti. Kasım başı demişti. Dün randevu aldım. Şimdide ocak dedi. Ocakta arasam herhalde mart diyecek Ama anda yine iyiydi..
Elmira ne vadesi verdi size... genelde konuşma , haberleşme gibi küçük iletişimletden hiç bahsetmez falında, hep gross olayları anlatıyor, en azından bende öyledeydi... bana bir evlilik tarihi verdi o da yıllar sonra, bende küçük olay tarihi hiç olmadı, benim falda mı gariplik var... bana fal tarzı( su baktırdım) sanki ayrıntıya çok müsait değil gibi, yani ana konuları görüyor gibi

Önce handeyi çok övüp sonra ya bişey yok gibi cümleler kuruyor herkese gidiyor ama birşey yok bende anlamadım ne yapmaya çalışıyor Gülistana 500 TL veriyor övüyor sonra hiçbir şey çakmadı diyor ben onun yüzünden 300 TL verdim boşuna Gülistan hayatımda gördüğüm en boş falcılardan bir tanesi ona güvenmek büyük hata

Kesinlikle katılıyorum Kaç kez yazdım kendisine, buraya girdiği halde mesaja olumlu ya da olumsuz dönüş yapmadı.

gülistan kesin cikmadi mi size?yorum yaparsaniz sevinirim.ben bayagi beklemedeyim onu da.

Ben direkt barışma tarihi sordum, tarot baktırdım. Öncekinde de yanlış hatırlamıyorsam hem tarot hem kahve baktırmıştım. Ama ikisi arasında da çok fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası. İlk falında kasım başı demişti, dedim en azından ay sonuna kadar bekliyim. Baktım tık yok tekrar baktırdım size yazdığım gün şimdide ocak tarihi verdi. Ay vallahi artık bilemedim. Dediğim gibi belkide ocakta arasam mart diyecek Ama yine anda iyiydi, ilk falımla bunun arasında hemen hemen 3 ay var. Önceki söylediklerini hatırlayacağını hiç sanmıyorum..
Bir de şöyleki eski yorumlarına bakıyorum elmiranın birçok kişi tutturduğunu söylüyor ama son yorumlara bakıyorum gelecekle ilgili herkes olumsuz konuşmuş...
Sizde genel olarak nasıldı? Açıkçası şuanda benim hayatımdaki büyük olay zaten barışma, evlilik falan görmesi imkansız diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…