Ne zaman dedi ve üzerinden ne kadar geçti?Bana eli kulaginda dedi, tık yok
Dediginde eyluldu, hala bisey yok, ben zaman vermiyorum beceremiyorum vakit vermeyi ama emin ol eli kulaginda dediNe zaman dedi ve üzerinden ne kadar geçti?
sakın gitme
ben gittim iyi diyen nasıl diyor bilmiyorum gitmeni tavsiye etmem
Siz söyleyince baktım sayfasına :) instagram sayfalarına şüpheyle yaklaşıyorum hep. Baktırırsanız haber verir misinizInstagramda melegin kehanetlerine baktiran var mi aranizda
gitme...merhaba yarın bakırköy taraflarında olacagım nalana gideyim diyorum bu cafe 46 da olan (vip değil o sahte diye duydum) ne dersiniz gideyim mi yoksa başka öneriniz var mı?
Baktirdim iyiydi, bir de cok iddiali, acik acik ben iddialiyim bu boyle olacak diyor, gorucezSiz söyleyince baktım sayfasına :) instagram sayfalarına şüpheyle yaklaşıyorum hep. Baktırırsanız haber verir misiniz
2 ay geçmiş az da değil aslında...Dediginde eyluldu, hala bisey yok, ben zaman vermiyorum beceremiyorum vakit vermeyi ama emin ol eli kulaginda dedi
Bencede gitmeyin...gitme...
Kime baktırdınız?Baktirdim iyiydi, bir de cok iddiali, acik acik ben iddialiyim bu boyle olacak diyor, gorucez
Ne falı baktırdınız? Fiyatlarını istedim de birçok fal çeşidi varBaktirdim iyiydi, bir de cok iddiali, acik acik ben iddialiyim bu boyle olacak diyor, gorucez
Ben hiç beğenmedim, fal bakalı aylar oldu tık yok. Çok yuvarlak konuşuyor net değil, anımla ilgili bile net konuşamamıştı. Ama siz bilirsiniz tabi..bakırköy traflarında kimi önerirsniz?,birde melekler kahvesi gamze hk ne biliyorsunuz dedkleri çıkıyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?