merhaba, muratcan savcıyı birkaç kez ben sormuştum ama kimseden yanıt gelmemişti. Kimsenin baktırmadığını düşünmüştüm bende. Ben ve 2 arkadaşım beraber baktırdık muratcana. bende anı bildi, gelecek vadesi henüz bitmedi. Arkadaşımın birinde de hiç düşünmediği halde iş değiştireceğini bildi ama gelin görün ki o tutturduğu arkadaşıma o kadar çook olumsuz şeyde söyledi ki çocuk artık bir daha baktırmam dedi. O ölecek, bu ölecek, şu tanıdığın hastalanacak gibisinden bir sürü şey söyledi...Diğer arkadaşıma henüz söylediği bir şey çıkmadı. Bir de bana bakarken falın sonunda birazda şunu fark ettim çok soru soruyor. Bir ara şey oldum bunları onun bana söylemesi gerekmiyor mu? moduna geçtim. Yani işte yine enerji işine giriyoruz sanırım...
Ben ağustos 'ta çok sıkıldıgım dönem herkese baktiriken denedim. Dolandırıcı degil en azindan yarım saatten fazla konuşuyor bana Biraz kişilik analizi yaptı donecek falan dedi Yalnız kendi yorumlarını da kattığı için fal haricinde sohbet fal şeklinde idi o paraya tekrar denemem. Çok tavsiye etmemInstagramda melegin kehanetlerine baktiran var mi aranizda
Sana da kendini övdü mü iddialiyim falan diye, en önemlisi falı çıktı mı?Ben ağustos 'ta çok sıkıldıgım dönem herkese baktiriken denedim. Dolandırıcı degil en azindan yarım saatten fazla konuşuyor bana Biraz kişilik analizi yaptı donecek falan dedi Yalnız kendi yorumlarını da kattığı için fal haricinde sohbet fal şeklinde idi o paraya tekrar denemem. Çok tavsiye etmem
Instada buldugumda benim de dikkatimi en cok ceken kaza hastalik muhabbetleri olmustu, ben en basinda demistim hatta bana öyle şeyleri görsen de söyleme demistim, herkese mutlaka kaza hastalik diyo gibi geldi bana daben de baktırdım ama sevmedim günahını almayım ama salladı gibi bazı konularda bayaa tutarsızdı ve ailede kaza hastalık olmadık şey bırakmadı sağolsun
Instada buldugumda benim de dikkatimi en cok ceken kaza hastalik muhabbetleri olmustu, ben en basinda demistim hatta bana öyle şeyleri görsen de söyleme demistim, herkese mutlaka kaza hastalik diyo gibi geldi bana da
Anda ve gecmiste tutarliydi, dedigi bisey bu hafta cikti, asıl mevzu icin aralik dedi, bekliyorum umarim cikarpeki tutarlı mı sizce?
çıkan oldu mu söylediklerinden benim aşırı kafama takıldı ki genelde kafam dağılsın diye baktırırım ama aşırı negatif oldum faldan sonra.
Bir de ben bir ay arayla iki kez baktirdim, hic şaşmadi soyledikleri kelimesi kelimesine ayni seyleri soyledipeki tutarlı mı sizce?
çıkan oldu mu söylediklerinden benim aşırı kafama takıldı ki genelde kafam dağılsın diye baktırırım ama aşırı negatif oldum faldan sonra.
Bir de ben bir ay arayla iki kez baktirdim, hic şaşmadi soyledikleri kelimesi kelimesine ayni seyleri soyledi
Gülistan hastalık dışında birşey söylemiyor ;net değil hiçbir şey a sorusunun b cevabı veriyor alakasız cevaplar veriyorgülistan kesin cikmadi mi size?yorum yaparsaniz sevinirim.ben bayagi beklemedeyim onu da.
Ben tarot baktirdim, ikisinde de soyledi o cikti dedigim seyi ve omrum boyunca ay yok asla yapmam dedigim tarz biseydi ama yaptim, salliyo demistim ama tutturdu ya yapmam dedigimi yaptimnasıl baktırdınız siz?
ne gibi bir şeyi bildi özel değilse
Kime baktirdinizBen tarot baktirdim, ikisinde de soyledi o cikti dedigim seyi ve omrum boyunca ay yok asla yapmam dedigim tarz biseydi ama yaptim, salliyo demistim ama tutturdu ya yapmam dedigimi yaptim
Muratcan savciKime baktirdiniz
Telde mi bakıyor? Bir de ne kadar acaba?Muratcan savci
Muratcan mı canım meleğin kehanetlerimiBen tarot baktirdim, ikisinde de soyledi o cikti dedigim seyi ve omrum boyunca ay yok asla yapmam dedigim tarz biseydi ama yaptim, salliyo demistim ama tutturdu ya yapmam dedigimi yaptim
Ben yuzyuze baktirdim instagramdan bulmustum, ben memnun kaldim ama burda memnun olmayan da var, arastirirsiniz kararnizi ona gore verirsini, mesela melegin kehanetlerinin falini ben begendim, ama benden sonra burdan bi arkadas baktirmis 75 liram cöp oldu dedi, o yuzden fikrimi belirtirken tedirgin olmuyor degilim, benim kendi fikirlerim bunlar, kimseye baktirin falan demiyorum yanlis anlasilmasinTelde mi bakıyor? Bir de ne kadar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?