- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
Teşekkür ederim avrupa tarafında mi peki? Bir de ne kadarBen yuzyuze baktirdim instagramdan bulmustum, ben memnun kaldim ama burda memnun olmayan da var, arastirirsiniz kararnizi ona gore verirsini, mesela melegin kehanetlerinin falini ben begendim, ama benden sonra burdan bi arkadas baktirmis 75 liram cöp oldu dedi, o yuzden fikrimi belirtirken tedirgin olmuyor degilim, benim kendi fikirlerim bunlar, kimseye baktirin falan demiyorum yanlis anlasilmasin
Avrupada 100 tl, instagramdan arastirabilirsinizTeşekkür ederim avrupa tarafında mi peki? Bir de ne kadar
Avrupa olmasa iyiymiş. Çok teşekkür ederim :)Avrupada 100 tl, instagramdan arastirabilirsiniz
Söylediğin isimler telefonda bakıyor mutecrubeli biri olarak yazıyorum
kadıkoyde sıgınak cafede niko var ustune kımseyı tanımam ve ses kaydı acmayı unutmayın..tarih veriyo karekter dusunce tip isim ne varsa soyluyo gecmiş şimdi yakın gelecek ve uzak gelecek soyluyo..Fena bişey cogu dediği cıkıyo ama yınede cok kaptırmayın kendinizi.....gunde 10 kısıden fazla bakmaz .
mandal cafede ada var gecmiş şimdi ve yakın gelecegı biliyo ve yontem verıyo soyle yap boyle davran vs cıkıyo dedikleri
gecen gun bakırkoyde almıra cafede enfale gıttım parama acıdım o falcıysa niko ve ada ne acaba...
Ay nosu var mı kuzu baya bilmiş aslında.Slmlar.. muratcan yazınca bakmak istedim sayfasına. Görünce hatırladım. Bahçelievler tarafında bakıyor. 100 liraya baktrdım. Bana plaka için sayı verip kaza olck dedi. Malesef oldu. Aşkla ilgili de ocak ayı için yeni biri olacak dedi. Direk isim veremiyor. Harf verebiliyor. Agsts ayında baktrdım. Kaza eylül ekim dedi. Ekimde kaza oldu. Aşkla ilgili olan sorumda da arar ama olmaz dedi. Yani evet aradı ama olmadı. Biraz rahat konuşma tarzı var. Tekrar baktırmadım. Spesifik birşey bildiğini düşünmüyorum. Ocak ayında bahsettği gibi bir aşka başlarsam yzarım:)
Ama profile bakın herkese illa ki kaza demiş. Ne bileyim tekrar denememişim. Belden aşağı bölümle ameliyat vs dedi. O yok çok şükür. Cnm numara instgramda yazıyor. Muratcan savcıAy nosu var mı kuzu baya bilmiş aslında.
Tamam canım sağol. Ben onlinelardan devam edeyim o zaman:)Ama profile bakın herkese illa ki kaza demiş. Ne bileyim tekrar denememişim. Belden aşağı bölümle ameliyat vs dedi. O yok çok şükür. Cnm numara instgramda yazıyor. Muratcan savcı
Online memnun olduginuz tavsiye edebileceginiz biri var mi?Tamam canım sağol. Ben onlinelardan devam edeyim o zaman:)
Binnazda doğa dan ama fiyatı yüksek o nedenle kesin baktır diyemem canımOnline memnun olduginuz tavsiye edebileceginiz biri var mi?
Gelecekle dedikleri cikiyo mu, siz deneyimlediniz miBinnazda doğa dan ama fiyatı yüksek o nedenle kesin baktır diyemem canım
Ben 2 yıla yakın zamandır baktırıyorum. Valla bunca yıllık fal bsktırma maratonumda en çok falları çıkan yorumcu o oldu. O nedenle güveniyorum ben ama bişey diyemem tabi 150 tl çnüküGelecekle dedikleri cikiyo mu, siz deneyimlediniz mi
Deneyeyim bi, merak ettimBen 2 yıla yakın zamandır baktırıyorum. Valla bunca yıllık fal bsktırma maratonumda en çok falları çıkan yorumcu o oldu. O nedenle güveniyorum ben ama bişey diyemem tabi 150 tl çnükü
Banada haber ver durumu o zamanAy bi
Deneyeyim bi, merak ettim
Simdi indirdim uygulamayi kredi de satin aldim ama cevrimdisi gorunuyor falci, ne zaman cevrimici olur, cok mu seyrek bakiyor yoksa, ay cok heveslenmistim ;(Banada haber ver durumu o zaman
Bildirimini aç canım. Sisteme girdiğinde bildirim gelir sana. Dün akşam online görmüştüm baya ama bugünü bilemem kiSimdi indirdim uygulamayi kredi de satin aldim ama cevrimdisi gorunuyor falci, ne zaman cevrimici olur, cok mu seyrek bakiyor yoksa, ay cok heveslenmistim ;(
Actim bildirimini, umarim bu aksam online olur, baktirdiktan sonrq yazarim buraya herkese fikir olurBildirimini aç canım. Sisteme girdiğinde bildirim gelir sana. Dün akşam online görmüştüm baya ama bugünü bilemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?