İstanbul'da Fal - Falcılar

Teşekkür ederim avrupa tarafında mi peki? Bir de ne kadar

tecrubeli biri olarak yazıyorum
kadıkoyde sıgınak cafede niko var ustune kımseyı tanımam ve ses kaydı acmayı unutmayın..tarih veriyo karekter dusunce tip isim ne varsa soyluyo gecmiş şimdi yakın gelecek ve uzak gelecek soyluyo..Fena bişey cogu dediği cıkıyo ama yınede cok kaptırmayın kendinizi.....gunde 10 kısıden fazla bakmaz .
mandal cafede ada var gecmiş şimdi ve yakın gelecegı biliyo ve yontem verıyo soyle yap boyle davran vs cıkıyo dedikleri
gecen gun bakırkoyde almıra cafede enfale gıttım parama acıdım o falcıysa niko ve ada ne acaba...

Arkadaşlar Bakırköy’deki Ahu hanıma daha önce baktıranlara soruyorum, bu kadının falları çıkıyor mu?

Söylediğin isimler telefonda bakıyor mu

Slmlar.. muratcan yazınca bakmak istedim sayfasına. Görünce hatırladım. Bahçelievler tarafında bakıyor. 100 liraya baktrdım. Bana plaka için sayı verip kaza olck dedi. Malesef oldu. Aşkla ilgili de ocak ayı için yeni biri olacak dedi. Direk isim veremiyor. Harf verebiliyor. Agsts ayında baktrdım. Kaza eylül ekim dedi. Ekimde kaza oldu. Aşkla ilgili olan sorumda da arar ama olmaz dedi. Yani evet aradı ama olmadı. Biraz rahat konuşma tarzı var. Tekrar baktırmadım. Spesifik birşey bildiğini düşünmüyorum. Ocak ayında bahsettği gibi bir aşka başlarsam yzarım:)

Ay nosu var mı kuzu baya bilmiş aslında.

Ama profile bakın herkese illa ki kaza demiş. Ne bileyim tekrar denememişim. Belden aşağı bölümle ameliyat vs dedi. O yok çok şükür. Cnm numara instgramda yazıyor. Muratcan savcı
Tamam canım sağol. Ben onlinelardan devam edeyim o zaman:)

Gelecekle dedikleri cikiyo mu, siz deneyimlediniz mi
Ben 2 yıla yakın zamandır baktırıyorum. Valla bunca yıllık fal bsktırma maratonumda en çok falları çıkan yorumcu o oldu. O nedenle güveniyorum ben ama bişey diyemem tabi 150 tl çnükü

Simdi indirdim uygulamayi kredi de satin aldim ama cevrimdisi gorunuyor falci, ne zaman cevrimici olur, cok mu seyrek bakiyor yoksa, ay cok heveslenmistim ;(
Bildirimini aç canım. Sisteme girdiğinde bildirim gelir sana. Dün akşam online görmüştüm baya ama bugünü bilemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…