Bende de aynı şekilde ve arkadaşıma da öyle yaptı. Çocuk resmen depresyona girdi. O ölecek, bu ölecek bir sürü şey söyledi ama iş değiştireceğini bildi. Bende de hastalık ve sağlıkla ilgili çok olumsuz konuştu. Ama bilemiyorum tabii başka arkadaşlara nasıl baktı...ben de baktırdım ama sevmedim günahını almayım ama salladı gibi bazı konularda bayaa tutarsızdı ve ailede kaza hastalık olmadık şey bırakmadı sağolsun
+1 bende ve arkadaşımda da aynı şey oldu.Instada buldugumda benim de dikkatimi en cok ceken kaza hastalik muhabbetleri olmustu, ben en basinda demistim hatta bana öyle şeyleri görsen de söyleme demistim, herkese mutlaka kaza hastalik diyo gibi geldi bana da
ben yaklaşık 3 ay önce falan baktırmıştım, anımı iyi bildi. Vade verdi ama verdiği vade dolmadan geçen tekrar baktırdım. Şuanda zamanı var ama anımı tutturduArkadaşlar Bakırköy’deki Ahu hanıma daha önce baktıranlara soruyorum, bu kadının falları çıkıyor mu?
prenses ramek in no var mı?ben yaklaşık 3 ay önce falan baktırmıştım, anımı iyi bildi. Vade verdi ama verdiği vade dolmadan geçen tekrar baktırdım. Şuanda zamanı var ama anımı tutturdu
Atıyorum özeldenprenses ramek in no var mı?
1) ben telde baktırdım.Merhabalar, iki sorum olacaktı:
1)Bakırköy Ahu nerede bakıyor?
2) Bakırköy'deki Nalan Uçan için "gitme" denmiş birkaç kere, gitmeyi düşünüyorum tereddütte kaldım.
1) ben telde baktırdım.
2) ben iki nalanada baktırdım. Hem cafe46’dakine hem de vipkafe46’ya. Hangisi hangisinde çalışıyordu hatırlamıyorum ama sarışın toplu olan derin nalan daha iyi baktı bana (yani sahte nalan denilen). Diğer Nalanın falı 5 dk sürdü. Ama sonuca baktığınızda ikisinde çıkmadı dedikleri...
Ada anı görüyor , gelecek genelde çıkmıyor, ama anda kötü değiladaya iyi diyen olmus,cok şaşirdimkendisi dalga gecer gibi bes dk bakmisti bana üstelik tek bir şey bile cikmadi soyledigi.tekrar belirteyim ramek de anda iyi fakat doner dedigi kisi baskasiyla evlendi
Ben de her ikisini de baktirdim. Ama numaralari farkli bende. Ortak calisiyor olabilirler ama yine de ayni numarayi kullanmak bence fazla belli etmez mi? Acaba o arkadasiniz kaydederken yanlis kaydetmis olabilir mi? Genelde ikisinin ismi bir arada aniliyor ve yaziliyor.Merhaba sizlere acil bir şey sormam lazım kızlar. Az önce buradan tanısip arkadaş olduğum bayan bana Ramek in baktığı falın ses kaydını attı. Bende bu tamek Degil dedim. Ramek e daha önce 3 kere baktirmistim. Kibar genç güzel bir ses tonu olan türkçeyi düzgün kullanan bir bayan. Baktiranlara soruyorum Ramek e yanlışım varmi. Sonra arkadaş bu ses kaydını başka birine atmis oda bu ses elmira demis yaşlı şiveli bir ses. Ben elmiraya baktirmadigim için bilmiyorum ama bana Ramek diye attığı bayan Ramek degil. Ondan kendisinde bulunan teli atmasını istedim bende bendeki Ramek in telini ona attim. Aynı tel cıktı şok olduk. Daha önce Ramek elmira ortak çalışıyor diye okumuştum haklı çıktınız kızlar Ramek elmira ortak calisiyor
Burdan bu konuyu bende bir arkadaşla konuştum. Aynı kişi bana farklı arkadaşıma farklı ses tonuyla konuşuyor demişti. Ama mesela ben baktırdığımda elmirada ramekte bambaşka ses tonu ve tarzıyla konuştular. İşin içinden çıkamamıştık. Yorum yapabilecek olanlar var mıdır? Hem Elmira hem Ramek’e baktıranlar? Bende bu arada ikisininde numarası farklı...Merhaba sizlere acil bir şey sormam lazım kızlar. Az önce buradan tanısip arkadaş olduğum bayan bana Ramek in baktığı falın ses kaydını attı. Bende bu tamek Degil dedim. Ramek e daha önce 3 kere baktirmistim. Kibar genç güzel bir ses tonu olan türkçeyi düzgün kullanan bir bayan. Baktiranlara soruyorum Ramek e yanlışım varmi. Sonra arkadaş bu ses kaydını başka birine atmis oda bu ses elmira demis yaşlı şiveli bir ses. Ben elmiraya baktirmadigim için bilmiyorum ama bana Ramek diye attığı bayan Ramek degil. Ondan kendisinde bulunan teli atmasını istedim bende bendeki Ramek in telini ona attim. Aynı tel cıktı şok olduk. Daha önce Ramek elmira ortak çalışıyor diye okumuştum haklı çıktınız kızlar Ramek elmira ortak calisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?