İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar şunu merak ediyorum. şu anki ilişkimde çok karışık bir durum var. kime fal baktırdıysam "sakın adım atma,hiçbir şey yazma, ondan bekle" diyor. zor sabrediyorum. falcılar "adım atma" dediği halde adım atan ve olumlu sonuç alan var mı?

Kizlar ben Doga Dana fal.baktirmak istiyorum ama Azerbaycandayim, yurtdışını araya biliyorlar mı?bilginiz var mı? bir de doğayla ilgili yorumlarinizi burdan veya mesaj atarsaniz sevinirim

ben de baktırdım ama sevmedim günahını almayım ama salladı gibi bazı konularda bayaa tutarsızdı ve ailede kaza hastalık olmadık şey bırakmadı sağolsun
Bende de aynı şekilde ve arkadaşıma da öyle yaptı. Çocuk resmen depresyona girdi. O ölecek, bu ölecek bir sürü şey söyledi ama iş değiştireceğini bildi. Bende de hastalık ve sağlıkla ilgili çok olumsuz konuştu. Ama bilemiyorum tabii başka arkadaşlara nasıl baktı...

Merhabalar, iki sorum olacaktı:
1)Bakırköy Ahu nerede bakıyor?
2) Bakırköy'deki Nalan Uçan için "gitme" denmiş birkaç kere, gitmeyi düşünüyorum tereddütte kaldım.

Merhabalar, iki sorum olacaktı:
1)Bakırköy Ahu nerede bakıyor?
2) Bakırköy'deki Nalan Uçan için "gitme" denmiş birkaç kere, gitmeyi düşünüyorum tereddütte kaldım.
1) ben telde baktırdım.
2) ben iki nalanada baktırdım. Hem cafe46’dakine hem de vipkafe46’ya. Hangisi hangisinde çalışıyordu hatırlamıyorum ama sarışın toplu olan derin nalan daha iyi baktı bana (yani sahte nalan denilen). Diğer Nalanın falı 5 dk sürdü. Ama sonuca baktığınızda ikisinde çıkmadı dedikleri...

Bugün youtube da muratcan savcı ya denk geldim . Yüzleşme: Falcı ( cinlerin var mı?) Diye yazar aratırsanız kendini anlatmış . Ilginç geldi burada baktiranlar vardi diye okumuştum izlemek isterseniz diye yazdim

Çok teşekkür ederim, özel mesaj yolladım size Ahu hanım'ın numarası için.

Muratcan Savcı isimli kişiyi yüzleşme yerine, YouTube kanalında soramazsın-cadı bölümünde izlerseniz bence fal baktırmazsınız kendisine :)

adaya iyi diyen olmus,cok şaşirdim kendisi dalga gecer gibi bes dk bakmisti bana üstelik tek bir şey bile cikmadi soyledigi.tekrar belirteyim ramek de anda iyi fakat doner dedigi kisi baskasiyla evlendi

adaya iyi diyen olmus,cok şaşirdim kendisi dalga gecer gibi bes dk bakmisti bana üstelik tek bir şey bile cikmadi soyledigi.tekrar belirteyim ramek de anda iyi fakat doner dedigi kisi baskasiyla evlendi
Ada anı görüyor , gelecek genelde çıkmıyor, ama anda kötü değil

Merhaba sizlere acil bir şey sormam lazım kızlar. Az önce buradan tanısip arkadaş olduğum bayan bana Ramek in baktığı falın ses kaydını attı. Bende bu tamek Degil dedim. Ramek e daha önce 3 kere baktirmistim. Kibar genç güzel bir ses tonu olan türkçeyi düzgün kullanan bir bayan. Baktiranlara soruyorum Ramek e yanlışım varmi. Sonra arkadaş bu ses kaydını başka birine atmis oda bu ses elmira demis yaşlı şiveli bir ses. Ben elmiraya baktirmadigim için bilmiyorum ama bana Ramek diye attığı bayan Ramek degil. Ondan kendisinde bulunan teli atmasını istedim bende bendeki Ramek in telini ona attim. Aynı tel cıktı şok olduk. Daha önce Ramek elmira ortak çalışıyor diye okumuştum haklı çıktınız kızlar Ramek elmira ortak calisiyor

Ben de her ikisini de baktirdim. Ama numaralari farkli bende. Ortak calisiyor olabilirler ama yine de ayni numarayi kullanmak bence fazla belli etmez mi? Acaba o arkadasiniz kaydederken yanlis kaydetmis olabilir mi? Genelde ikisinin ismi bir arada aniliyor ve yaziliyor.

Burdan bu konuyu bende bir arkadaşla konuştum. Aynı kişi bana farklı arkadaşıma farklı ses tonuyla konuşuyor demişti. Ama mesela ben baktırdığımda elmirada ramekte bambaşka ses tonu ve tarzıyla konuştular. İşin içinden çıkamamıştık. Yorum yapabilecek olanlar var mıdır? Hem Elmira hem Ramek’e baktıranlar? Bende bu arada ikisininde numarası farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…