Bir dakika yalnız Ramek’in kibar, genç bir ses tonu yok. Aksine yaşlı ve türkçeyi iyi kullanmayan, şiveli bir tarzı var. Elmira kelimelerini tek tek seçiyor, net ve çok güzel sesi var..bu durumda benim elmira dediğim sizde ramek...Merhaba sizlere acil bir şey sormam lazım kızlar. Az önce buradan tanısip arkadaş olduğum bayan bana Ramek in baktığı falın ses kaydını attı. Bende bu tamek Degil dedim. Ramek e daha önce 3 kere baktirmistim. Kibar genç güzel bir ses tonu olan türkçeyi düzgün kullanan bir bayan. Baktiranlara soruyorum Ramek e yanlışım varmi. Sonra arkadaş bu ses kaydını başka birine atmis oda bu ses elmira demis yaşlı şiveli bir ses. Ben elmiraya baktirmadigim için bilmiyorum ama bana Ramek diye attığı bayan Ramek degil. Ondan kendisinde bulunan teli atmasını istedim bende bendeki Ramek in telini ona attim. Aynı tel cıktı şok olduk. Daha önce Ramek elmira ortak çalışıyor diye okumuştum haklı çıktınız kızlar Ramek elmira ortak calisiyor
hayir yok yanlis kaydetme yok.arkadasima ramek diye numarayı verdim falı baktirsin diye.sonra da bak ramegin fali diye ses kaydı attım bu kim dedi ramek dedim .ben buna baktirmadim ki dedi..ama gerçekten güzel bakiyorlar onda suphe yokBen de her ikisini de baktirdim. Ama numaralari farkli bende. Ortak calisiyor olabilirler ama yine de ayni numarayi kullanmak bence fazla belli etmez mi? Acaba o arkadasiniz kaydederken yanlis kaydetmis olabilir mi? Genelde ikisinin ismi bir arada aniliyor ve yaziliyor.
Bu konuyu bende buradan bir arkadaşla konuştum. O arkadaş ve arkadaşı baktırıyorlar bir fark ediyorlarki aynı kişi ama ikisine bambaşka ses..bende anlatmıştım hatta elmiranın ses tonu farklı, diğerinin farklı diye..Çok enteresan bir durumhayir yok yanlis kaydetme yok.arkadasima ramek diye numarayı verdim falı baktirsin diye.sonra da bak ramegin fali diye ses kaydı attım bu kim dedi ramek dedim .ben buna baktirmadim ki dedi..ama gerçekten güzel bakiyorlar onda suphe yok
Bende de tam tersi ramek şiveli konuşuyordu :) bu arada bende hep söylediğim gibi anı ikiside bildi ama sonuç ikisinde de yokBana farklı detaylar vermişti ikisi. Hatta arka arkaya baktırmıştım, sesten aynı kişi gibi anlamadım. Bir de Elmira daha şiveli konuşuyordu. Sonuç ikisi de geleceği bilemediğinden artık önemi yok
Geleceği bilemedikleri net mi... bahsettikleri olay sonuçlandı mı sizdeBana farklı detaylar vermişti ikisi. Hatta arka arkaya baktırmıştım, sesten aynı kişi gibi anlamadım. Bir de Elmira daha şiveli konuşuyordu. Sonuç ikisi de geleceği bilemediğinden artık önemi yok
Elmiraya baktirmadim arkadaşın Ramek mi bu diye attığı ses kaydi falı dinledim canim. Ben Ramek diye 3 kere baktirdigim bayan değildi. Yaşlı Ve şiveli bir sesti. Bana fal bakan Ramek in sesi gayet güzel dediğin gibi kelimeleri tek tek seçiyor düzgün bir türkçesi var. Herkeste bu kadar karışık ise olay bunlar ortak calisiyorBir dakika yalnız Ramek’in kibar, genç bir ses tonu yok. Aksine yaşlı ve türkçeyi iyi kullanmayan, şiveli bir tarzı var. Elmira kelimelerini tek tek seçiyor, net ve çok güzel sesi var..bu durumda benim elmira dediğim sizde ramek...
Bunca aydır ortak çalışıyorlar o zaman? Ve son dönemde Ramek yeni telefon numarası almıştı, belkide anlaşılmamak içindi?
İkisinide denemissen kesin anlardın konuşma şekilleri gerçekten farklı. Ramek diye baktirdigim kişi ayrı olduğum dönem barışma zamanımı vadeyi uzun tuttuğu için bildi. Arkadaşımda Ramek diye baktirdigim kişi ses kaydını dinledim kötü bakmamış falına olacakları söylemiş çok fazla atmis desem yalan olurGeleceği bilemedikleri net mi... bahsettikleri olay sonuçlandı mı sizde
Bambaşka ses yapamaz kuzum istersen fal kaydını sanada atayim Ramek diye kizin baktirdigi falı. Kadın sanki çok sigara içen bir bayan sesi yaşlı ve tamamen şive kasıyor. Diğer baktirdigimiz çok farklı hanı aynı kişi desek şive kasarak değiştiriyor o çatlak ses tonunu yapamazBu konuyu bende buradan bir arkadaşla konuştum. O arkadaş ve arkadaşı baktırıyorlar bir fark ediyorlarki aynı kişi ama ikisine bambaşka ses..bende anlatmıştım hatta elmiranın ses tonu farklı, diğerinin farklı diye..Çok enteresan bir durum
Benim baktirdigim gerçek Ramek ise düzgün dediğin gibi diğer kadın şiveli. Ama tuhaf olan arkadaş Ramek güzel bildi diye anlatti bana hep dun gece fali atinca ses kaydi ramek bu degil ki dedim . Tuhaf olan arkadas ramek guzel diye bu kadina baktiriyor ikimizde kendimizdeki teli attik aynı numara olması ortada bir oyun olduğunu gösterdiBana farklı detaylar vermişti ikisi. Hatta arka arkaya baktırmıştım, sesten aynı kişi gibi anlamadım. Bir de Elmira daha şiveli konuşuyordu. Sonuç ikisi de geleceği bilemediğinden artık önemi yok
ramek genç ve türkcesi iyi bir ses ile konuşmuştumBir dakika yalnız Ramek’in kibar, genç bir ses tonu yok. Aksine yaşlı ve türkçeyi iyi kullanmayan, şiveli bir tarzı var. Elmira kelimelerini tek tek seçiyor, net ve çok güzel sesi var..bu durumda benim elmira dediğim sizde ramek...
Bunca aydır ortak çalışıyorlar o zaman? Ve son dönemde Ramek yeni telefon numarası almıştı, belkide anlaşılmamak içindi?
Bende de tam tersi canım :) Ramek yaşlı ve şiveli. Elmira ise çok düzgün bir türkçeyle konuşuyor. Şu çok net ki bir şeyler dönmüşElmiraya baktirmadim arkadaşın Ramek mi bu diye attığı ses kaydi falı dinledim canim. Ben Ramek diye 3 kere baktirdigim bayan değildi. Yaşlı Ve şiveli bir sesti. Bana fal bakan Ramek in sesi gayet güzel dediğin gibi kelimeleri tek tek seçiyor düzgün bir türkçesi var. Herkeste bu kadar karışık ise olay bunlar ortak calisiyor
Bende ise, tam tersi..baktıran arkadaşlarda yorumlarını yazarlarsa iyi olurramek genç ve türkcesi iyi bir ses ile konuşmuştum
yaşlı şiveli olanda, sesi genç olanda güzel bakmıştı bana ama ikiside çıkmadı. Sesi genç olan duymak istediğim şeyleri söylemişti vadesi doldu çıkmadı. Hatta geçen yine baktırdım yeniden vade verdi. Zaten bir daha da baktırmam artık. Demekki dolsa yeniden arasam yine vade verecek. Yaşlı şiveli olan ise, acı gerçek olumsuz konuşmuştu ama onunda ekimde olumlu olacak dediği şeyler çıkmadı...bendeki durum bu...kısacası şu uzun süreli fal maceram bana gösteriyorki ya bende şans yok ya da geleceği bilen falcı yok..o zaman orta yaşlı çiveli kadın hangisi ise o iyi biliyor bende malesef tutturmuştu geleceği. pek memnun olmasam da
Bende de bunun tersi Elmira turkce bozuk yaşli ve boğuk sesli, Ramek 45-50 yaslarinda turkcesi duzgun ve akici konusuyordu, soktayim su anBende de tam tersi canım :) Ramek yaşlı ve şiveli. Elmira ise çok düzgün bir türkçeyle konuşuyor. Şu çok net ki bir şeyler dönmüş
Aynen bende. Ama bazıları Ramek diye yaşlı ve şiveli olan kadınla görüşmüşramek genç ve türkcesi iyi bir ses ile konuşmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?