İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir dakika yalnız Ramek’in kibar, genç bir ses tonu yok. Aksine yaşlı ve türkçeyi iyi kullanmayan, şiveli bir tarzı var. Elmira kelimelerini tek tek seçiyor, net ve çok güzel sesi var..bu durumda benim elmira dediğim sizde ramek...
Bunca aydır ortak çalışıyorlar o zaman? Ve son dönemde Ramek yeni telefon numarası almıştı, belkide anlaşılmamak içindi?

hayir yok yanlis kaydetme yok.arkadasima ramek diye numarayı verdim falı baktirsin diye.sonra da bak ramegin fali diye ses kaydı attım bu kim dedi ramek dedim .ben buna baktirmadim ki dedi..ama gerçekten güzel bakiyorlar onda suphe yok

Bu konuyu bende buradan bir arkadaşla konuştum. O arkadaş ve arkadaşı baktırıyorlar bir fark ediyorlarki aynı kişi ama ikisine bambaşka ses..bende anlatmıştım hatta elmiranın ses tonu farklı, diğerinin farklı diye..Çok enteresan bir durum

Bana farklı detaylar vermişti ikisi. Hatta arka arkaya baktırmıştım, sesten aynı kişi gibi anlamadım. Bir de Elmira daha şiveli konuşuyordu. Sonuç ikisi de geleceği bilemediğinden artık önemi yok
Bende de tam tersi ramek şiveli konuşuyordu :) bu arada bende hep söylediğim gibi anı ikiside bildi ama sonuç ikisinde de yok

Bana farklı detaylar vermişti ikisi. Hatta arka arkaya baktırmıştım, sesten aynı kişi gibi anlamadım. Bir de Elmira daha şiveli konuşuyordu. Sonuç ikisi de geleceği bilemediğinden artık önemi yok
Geleceği bilemedikleri net mi... bahsettikleri olay sonuçlandı mı sizde

Elmiraya baktirmadim arkadaşın Ramek mi bu diye attığı ses kaydi falı dinledim canim. Ben Ramek diye 3 kere baktirdigim bayan değildi. Yaşlı Ve şiveli bir sesti. Bana fal bakan Ramek in sesi gayet güzel dediğin gibi kelimeleri tek tek seçiyor düzgün bir türkçesi var. Herkeste bu kadar karışık ise olay bunlar ortak calisiyor

Geleceği bilemedikleri net mi... bahsettikleri olay sonuçlandı mı sizde
İkisinide denemissen kesin anlardın konuşma şekilleri gerçekten farklı. Ramek diye baktirdigim kişi ayrı olduğum dönem barışma zamanımı vadeyi uzun tuttuğu için bildi. Arkadaşımda Ramek diye baktirdigim kişi ses kaydını dinledim kötü bakmamış falına olacakları söylemiş çok fazla atmis desem yalan olur

Bambaşka ses yapamaz kuzum istersen fal kaydını sanada atayim Ramek diye kizin baktirdigi falı. Kadın sanki çok sigara içen bir bayan sesi yaşlı ve tamamen şive kasıyor. Diğer baktirdigimiz çok farklı hanı aynı kişi desek şive kasarak değiştiriyor o çatlak ses tonunu yapamaz

Benim baktirdigim gerçek Ramek ise düzgün dediğin gibi diğer kadın şiveli. Ama tuhaf olan arkadaş Ramek güzel bildi diye anlatti bana hep dun gece fali atinca ses kaydi ramek bu degil ki dedim . Tuhaf olan arkadas ramek guzel diye bu kadina baktiriyor ikimizde kendimizdeki teli attik aynı numara olması ortada bir oyun olduğunu gösterdi

ramek genç ve türkcesi iyi bir ses ile konuşmuştum

Bende de tam tersi canım :) Ramek yaşlı ve şiveli. Elmira ise çok düzgün bir türkçeyle konuşuyor. Şu çok net ki bir şeyler dönmüş

o zaman orta yaşlı çiveli kadın hangisi ise o iyi biliyor bende malesef tutturmuştu geleceği. pek memnun olmasam da
yaşlı şiveli olanda, sesi genç olanda güzel bakmıştı bana ama ikiside çıkmadı. Sesi genç olan duymak istediğim şeyleri söylemişti vadesi doldu çıkmadı. Hatta geçen yine baktırdım yeniden vade verdi. Zaten bir daha da baktırmam artık. Demekki dolsa yeniden arasam yine vade verecek. Yaşlı şiveli olan ise, acı gerçek olumsuz konuşmuştu ama onunda ekimde olumlu olacak dediği şeyler çıkmadı...bendeki durum bu...kısacası şu uzun süreli fal maceram bana gösteriyorki ya bende şans yok ya da geleceği bilen falcı yok..

Bende de tam tersi canım :) Ramek yaşlı ve şiveli. Elmira ise çok düzgün bir türkçeyle konuşuyor. Şu çok net ki bir şeyler dönmüş
Bende de bunun tersi Elmira turkce bozuk yaşli ve boğuk sesli, Ramek 45-50 yaslarinda turkcesi duzgun ve akici konusuyordu, soktayim su an

Ben Elmira’ya hiç baktırmadım ama bazı arkadaşlar Ramek’ten kız diye bahsetmiş:)
Ben yazın Ramek’e baktırmıştım ama kesinlikle genç değildi 50’li yaşlarda birisiydi. Zaten dediğiniz gibi birinin numarası başka bir arkadaşta da diğerinin numarası olarak kayıtlıysa ikisi beraber çalışıyor demektir. Zaten ikisi de İran asıllı bildiğim kadarıyla. Bunlar muhtemelen iki arkadaş ya da iki akraba.

ramek bende de duzgun türkceli orta yasli biriydi.dün bana arkadasim elmirayi atmis ramek diye.şiveli konusan elmira arkadaslar.gelecek ile ilgili bana ramek asla cikmadi.soyledigi seylerin zitti oldu.elmira ise büyüler var bozarsan olumlu olur bozdurmazsan olumsuz olur demisti.fakat ben bozdurmadim ugrasmadim ve dedigi gibi de olumsuz su an.ama net bir sey soylemek istemedigi icin de büyü diyip isin icinden cikmis olabilir.ama netice olarak ramek kesin cikmadi arkadaslar.hatta faliniz cikmadi dedigimde de sonucta fal bu cikmayabilir dedi sonucta fal ise ve yaptigin işi sen de kücümsüyorsan neden dunya kadar para aliyorsun bakima? diye sormak isterdim kendisine.neyse kerizlik bizde tabii donumuza kadar verdik bu kendine hayri olmayan insanlara

arkadaslar bakirkoy de ümit ve gülcan ablasi var.bu kisiler övülmüstü bayagi.gerci ümitin bir senedir hayatina biri girecek dedigi kisi girmedi ama olsun.yorumlarinizi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…