Ben yine baktirdim istanbuldayim yüzyüze bakımda yapıyorum dedi. Ayni kuzeyden mi bahsediyoruzkuzey var bende izmire tasinmis bana yazin.ama kuzey bana cikmadi.
Evet north cafe kuzey.Benim özelden sana gönderdiğim nukara beşiktaştaki north mu neydi o cafedeki Kuzey. Başka kuzey daha mı var ki??
sametin cikmadigini duydum.umay cikmadi zaten tarzi da berbat sürekli çak yapiyor senle aşiri samimi modda ve hemen bitiriyor sokaga at parani daha iyiSENTİNUS CAFE UMAY NASIL FAL BAKIYOR
KAPRİS CAFE SAMET NASIL FAL BAKIYOR BU İKİ KİŞİYE FAL BAKTIRAN VAR MI NASIL FAL BAKIYOR DEDİKLERİ ÇIKIYOR MU
Bana cezminin numarasını gönderebilir misimizBide Cezminin nosunu isteyenler olmus. Bende var nosu isteyenler mesaj atarsa ozelden yollarim. Ancak soyleyeyim ben kendisiyle yazistim ana sonra fal baktirmadim. Kendisine seneler evvel (belki 10-12 sene) bi arkadasim fal baktirmisti be dedikleri tek tek cikmisti ama dedigim gibi uzun zaman gecti performansini bilemem. Zira benimde Sislide harika bir falcim vardi dedikleri cikan hepimizi hayrete dusuren ama son 4-5 sene once gercekten sacmalamaya baslamisti. Gecen sene Ona neredeyse her ay fal baktiran bir arkadasim rastamis ayak ustu konusurlerken kadin artik bakamadigini be biraktigini soylemis
Cezmi bin numarasını alabilir miyimcezmi aciyor ya ben ulasiorm
SENTİNUS CAFE UMAY NASIL FAL BAKIYOR
KAPRİS CAFE SAMET NASIL FAL BAKIYOR BU İKİ KİŞİYE FAL BAKTIRAN VAR MI NASIL FAL BAKIYOR DEDİKLERİ ÇIKIYOR MU
Bence o kisi cezmi dgil insanlari kandiriyo cezmiyim diye, cezmi denilen insan 15 20 yillik falciymis yazilanlardan anladigim kadariyla, ben 20 25 yaslarinda biriyle gorustum, whatsaptan dönmüyo, yüzyüze bakmiyo, sadece sms lere dönüyo, bildigin kuzey gibi toprak gibi biriydi yani, bende numarasi var isterseniz tabiiki veririm ama 200 liraniz cope giderBana cezminin numarasını gönderebilir misimiz
umay fotoğraf görme bahanesiyle telefonunu alıp bakan ve son aramadaki isimlerden yürüyen biri.SENTİNUS CAFE UMAY NASIL FAL BAKIYOR
Sanırım aynı Cezmi den bahsetmiyoruz bosvereyim ben onuBence o kisi cezmi dgil insanlari kandiriyo cezmiyim diye, cezmi denilen insan 15 20 yillik falciymis yazilanlardan anladigim kadariyla, ben 20 25 yaslarinda biriyle gorustum, whatsaptan dönmüyo, yüzyüze bakmiyo, sadece sms lere dönüyo, bildigin kuzey gibi toprak gibi biriydi yani, bende numarasi var isterseniz tabiiki veririm ama 200 liraniz cope gider
Ben de numarasini senin istedigin arkadastan almistim, şu meshur cezmi diye, hani ölmüş falan dedikodulari cikmis, benim bahsettigim o, numarayi o diye aldim ama gencten biriyle konustum, adam resmen gizlenerek fal bakiyo ve bence bu gizlenmenin sebebi de gercek cezmi olmadigi anlasilmasin diye, ben pisman oldum ona baktirdiimaSanırım aynı Cezmi den bahsetmiyoruz bosvereyim ben onu
ozelden numarasini yazar msnz rica etsemSevgi isterseniz bana özelden mesaj atın, size benimkinin numarasını vereyim. O telefonda bakıyor, gitmeniz gerekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?