İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar kuzeyin numarası olan varsa bana atabilir mi özelden. Numarasını kaybettim. Bana bir yıl önce dediklerini not almışım ve dediği gibi biri var hayatımda ama durumlar çok karışık bi şekilde ulaşmam lazım cafeyi kapatmış gittim yok. Lutfen nosu olan bana yazsın cok acil

instagramda falcihatunn diye bir hesap var, daha once baktiran var mi aranizda bu hesaba?

Ben bakırköyde cafe lafa gidiyodum tutturdukları şeyler oldu ama eninde sonunda gitmeyi bıraktım insan duyduklarına göre şekilleniyo sanki

SENTİNUS CAFE UMAY NASIL FAL BAKIYOR
KAPRİS CAFE SAMET NASIL FAL BAKIYOR BU İKİ KİŞİYE FAL BAKTIRAN VAR MI NASIL FAL BAKIYOR DEDİKLERİ ÇIKIYOR MU

KAPRİS CAFE SAMET NASIL FAL BAKIYOR BU İKİ KİŞİYE FAL BAKTIRAN VAR MI NASIL FAL BAKIYOR DEDİKLERİ ÇIKIYOR MU
sametin cikmadigini duydum.umay cikmadi zaten tarzi da berbat sürekli çak yapiyor senle aşiri samimi modda ve hemen bitiriyor sokaga at parani daha iyi

Bana cezminin numarasını gönderebilir misimiz

Samet bana iyiydi kendini verirse iyi bakıyor hatta oturduğum yere kadar söylemişti

Bana cezminin numarasını gönderebilir misimiz
Bence o kisi cezmi dgil insanlari kandiriyo cezmiyim diye, cezmi denilen insan 15 20 yillik falciymis yazilanlardan anladigim kadariyla, ben 20 25 yaslarinda biriyle gorustum, whatsaptan dönmüyo, yüzyüze bakmiyo, sadece sms lere dönüyo, bildigin kuzey gibi toprak gibi biriydi yani, bende numarasi var isterseniz tabiiki veririm ama 200 liraniz cope gider

umay fotoğraf görme bahanesiyle telefonunu alıp bakan ve son aramadaki isimlerden yürüyen biri.
ayrıca yeterince zeki de olmadığı için kurcalarken aramış milleti telefonumdan.
paranız boşuna gitmesin.

Sanırım aynı Cezmi den bahsetmiyoruz bosvereyim ben onu

Sanırım aynı Cezmi den bahsetmiyoruz bosvereyim ben onu
Ben de numarasini senin istedigin arkadastan almistim, şu meshur cezmi diye, hani ölmüş falan dedikodulari cikmis, benim bahsettigim o, numarayi o diye aldim ama gencten biriyle konustum, adam resmen gizlenerek fal bakiyo ve bence bu gizlenmenin sebebi de gercek cezmi olmadigi anlasilmasin diye, ben pisman oldum ona baktirdiima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…