İstanbul'da Fal - Falcılar

kurşunn döktürmekkk istiyrumm kim varr bildirirmisiniz lütfen yardımcı olurmusun cok ıhtıyacım var kurşuna cok ınanırm yararını gordum daha evvel kim var el almış dökebilen istanbulda?

KADIKÖY - eski adı Narçın, yeni ismi ise FESLEYRM CAFE deki. Falcıyım diye geçinen ZERRİN CEYLAN adlı Şahız tam bir pislik ! telefonumuzu istiyor- anne baba sevgili resimi görmek icin. o ara telefonunu karistirip ne son aranan numaralara ve ya instagram mesajlarina bakip ordan isimleri sana söylüyor. örnegin „aylini taniyor musun“ ve herseyi yanlis söyleyip- sende sonra düzelttiginde „iste canim bende öyle demek istedim“ diyor. ona verdigim parayi helal etmiyorum. umarim bi yerinden cikar o para. insanlari kandiriyor. fincanima bir kere bile bakmadi sürekli gözü kapida kim gelmis kac kisi gelmisler. ve kendi telefonuyla oynuyor. serefsiz kadin.

VE SANA

merhaba,
yakın zamanda memnun kaldığınız kimler var?
aşırı fal baktırasım var ama kötü biri olmasın istiyorum memnun kaldığınız varsa yazar mısınız?

Kizlarr falci nazife nin adresini bilen varmi zeytinburnundaaa evde kursunda dokuyordu
.evinde köpegi vardi

bu yumurtacı dedikleri değil mi? ben de çok gitmek istiyorum ona bir de gebze tarafında bir hoca varmış yıldızname için bilen var mı?

merhaba,
yakın zamanda memnun kaldığınız kimler var?
aşırı fal baktırasım var ama kötü biri olmasın istiyorum memnun kaldığınız varsa yazar mısınız?
Ben bu hafta instagramdan birine baktirdim memnun kaldim tarottu, bir de binnazda uyumsuzz a baktirdim yildizname o da iyiydi, ama vadeleri var daha, gelecek cikar mi bilmem

bu yumurtacı dedikleri değil mi? ben de çok gitmek istiyorum ona bir de gebze tarafında bir hoca varmış yıldızname için bilen var mı?
Yumurtayla fal bakan kişiden bahsediyorsanız asla tavsiye etmem. Arkadaşımla 200’er lira para verdik. Söylediklerinden 1 tane bile çıkmadı ikimizin de

Bostancı da bilge anne var. Üstüne tanımıyorum. Bir mum falı baktı, annemin bile bilmediklerini söyledi. Şiddetle tavsiye ederim. Ben de çok falcı gezdim, cafelerde baktırdım ama bilge anne bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…