bana da yazar msnz rica rtsemNumarasını özelinize yazdım...
bana da yollar.msnzCanım,
Özeline yazdım...
VE SANAKADIKÖY - eski adı Narçın, yeni ismi ise FESLEYEN CAFE deki. Falcıyım diye geçinen ZERRİN CEYLAN adlı Şahız tam bir pislik ! telefonumuzu istiyor- anne baba sevgili resimi görmek icin. o ara telefonunu karistirip ne son aranan numaralara ve ya instagram mesajlarina bakip ordan isimleri sana söylüyor. örnegin „aylini taniyor musun“ ve herseyi yanlis söyleyip- sende sonra düzelttiginde „iste canim bende öyle demek istedim“ diyor. ona verdigim parayi helal etmiyorum. umarim bi yerinden cikar o para. insanlari kandiriyor. fincanima bir kere bile bakmadi sürekli gözü kapida kim gelmis kac kisi gelmisler. ve kendi telefonuyla oynuyor. serefsiz kadin. Ve sana bütün isimleri sayıyor, ahmet mehmet ali hüseyin hasan .. tanıyor musun? E elbet bir isimden biri vardır insanın hayatında.
Kizlarr falci nazife nin adresini bilen varmi zeytinburnundaaa evde kursunda dokuyordu
.evinde köpegi vardi
Ben bu hafta instagramdan birine baktirdim memnun kaldim tarottu, bir de binnazda uyumsuzz a baktirdim yildizname o da iyiydi, ama vadeleri var daha, gelecek cikar mi bilmemmerhaba,
yakın zamanda memnun kaldığınız kimler var?
aşırı fal baktırasım var ama kötü biri olmasın istiyorum memnun kaldığınız varsa yazar mısınız?
Yumurtayla fal bakan kişiden bahsediyorsanız asla tavsiye etmem. Arkadaşımla 200’er lira para verdik. Söylediklerinden 1 tane bile çıkmadı ikimizin debu yumurtacı dedikleri değil mi? ben de çok gitmek istiyorum ona bir de gebze tarafında bir hoca varmış yıldızname için bilen var mı?
Ben bu hafta instagramdan birine baktirdim memnun kaldim tarottu, bir de binnazda uyumsuzz a baktirdim yildizname o da iyiydi, ama vadeleri var daha, gelecek cikar mi bilmem
Falcihatunnadı neydi?
bulabildiniz mi iyi bir hoca,bende arıyorumArkadaşlar zor durumdayım. İyi bir hoca arıyorum. İstanbul içi ya da başka şehir de olabilir. İyi bir hoca tavsiye edebilecek biri varsa bana özelden yazarsa çok sevinirim.
Özelden yazarsan yardım etmeye çalışayım. Bende aradığım için bulduklarim ve denediklerim var. Ozellikle istanbulda bir adama ulaşmaya çalışıyorum oldukça zorluyor bizibulabildiniz mi iyi bir hoca,bende arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?