İstanbul'da Fal - Falcılar

Bostancı da bilge anne var. Üstüne tanımıyorum. Bir mum falı baktı, annemin bile bilmediklerini söyledi. Şiddetle tavsiye ederim. Ben de çok falcı gezdim, cafelerde baktırdım ama bilge anne bambaşka

adres,fiyat nedir? nasıl bakıyor daha önce çıktı mı söyledikleri?

Bostancı da bilge anne var. Üstüne tanımıyorum. Bir mum falı baktı, annemin bile bilmediklerini söyledi. Şiddetle tavsiye ederim. Ben de çok falcı gezdim, cafelerde baktırdım ama bilge anne bambaşka

Hiç duymadım adı numarası fiyatı nedir

Bana cezminin numarasını gönderebilir misimiz
Canim bi arkadas benim yerime cevap vermis sagolsun. O Cezmi O Cezmi degil demis ki ben bilemem cunku gormedim kendisini. Ama bu noyu aldigim kisi Sirinevlerdeki Cezmi ve ben eskiden beri baktiriyorum demisti ama dedigim gibi bilemem ben. Ne gordum ne baktirdim kendisine

Yahu bu Cezmi olayi niye pesimi birakmiyo anlamadim. Uzun zamandir twittera girmiyodum, girdigimde okunmamis bi mesajim oldugunu fark ettim ve acinca kisa sureli bi sok yasadim. Simdi atac yapmaya calisicam konusmayi, acaba diyorum ayni ismi hem twitterda hem burada kullaniyorum, burayi takip eden biri bana yem mi atiyo?? Kafamda deli sorular

Bana burdan birisi cezminin telini vermişti özelden. Sms at cevaplar demişti sms attim referans istedi bayanın ismini verdim tamam dedi. Ibani ve ismi yazdi. Adini hatırlamıyorum ama soyadi sanki koyuncu mu neydi 200 tl istedi sonra vazgeçtim.

Evet bana da oyle bi soyisimle hesap verdi ama isim Cezmi baska birisinin ismiydi hesap sahibi olan o yuzden vazgectim ben. Ama yengem gecen gun birine fal baktiricakti Musa mi neydi cocugun adi, o cocukta yengeme bi kadinin hesap nosunu vermis, kendi hesaplarini kullanmiyor olabilirler gibi geliyo simdi bana. Bilemedim valla

Ahu hanım ile ilgili gelecek vadesi dolan tutan var mı??

Telefonunu bende alabilir miyim?

BANADA CEZMININ NOSUNU YOLLARSAN SEVINIRIM

MERHABA CAGLA .BENDE BAKTIRMAYI DUSUNUYORDUM VAZGECTIM.YENI MI BAKTIRDINBIRDE. KAC TL ALDI.AKLINDA BASKA FALCI VARMI

MERHABA CAGLA .BENDE BAKTIRMAYI DUSUNUYORDUM VAZGECTIM.YENI MI BAKTIRDINBIRDE. KAC TL ALDI.AKLINDA BASKA FALCI VARMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…