Bostancı da bilge anne var. Üstüne tanımıyorum. Bir mum falı baktı, annemin bile bilmediklerini söyledi. Şiddetle tavsiye ederim. Ben de çok falcı gezdim, cafelerde baktırdım ama bilge anne bambaşka
Bostancı da bilge anne var. Üstüne tanımıyorum. Bir mum falı baktı, annemin bile bilmediklerini söyledi. Şiddetle tavsiye ederim. Ben de çok falcı gezdim, cafelerde baktırdım ama bilge anne bambaşka
Madam denis kafedeki denise baktıran var mı?
Gelecek hiç çıkmıyor ama anda guvenilirmi acaba
Canim bi arkadas benim yerime cevap vermis sagolsun. O Cezmi O Cezmi degil demis ki ben bilemem cunku gormedim kendisini. Ama bu noyu aldigim kisi Sirinevlerdeki Cezmi ve ben eskiden beri baktiriyorum demisti ama dedigim gibi bilemem ben. Ne gordum ne baktirdim kendisineBana cezminin numarasını gönderebilir misimiz
Bende numarasi var aradim acmiyor, mesaj attim dönmedi, ben de koşmadin daha peşindeBeylikdüzü Serpil’e giden birileri yorum yapabilir mi?
Bana burdan birisi cezminin telini vermişti özelden. Sms at cevaplar demişti sms attim referans istedi bayanın ismini verdim tamam dedi. Ibani ve ismi yazdi. Adini hatırlamıyorum ama soyadi sanki koyuncu mu neydi 200 tl istedi sonra vazgeçtim.Yahu bu Cezmi olayi niye pesimi birakmiyo anlamadim. Uzun zamandir twittera girmiyodum, girdigimde okunmamis bi mesajim oldugunu fark ettim ve acinca kisa sureli bi sok yasadim. Simdi atac yapmaya calisicam konusmayi, acaba diyorum ayni ismi hem twitterda hem burada kullaniyorum, burayi takip eden biri bana yem mi atiyo?? Kafamda deli sorular
Evet bana da oyle bi soyisimle hesap verdi ama isim Cezmi baska birisinin ismiydi hesap sahibi olan o yuzden vazgectim ben. Ama yengem gecen gun birine fal baktiricakti Musa mi neydi cocugun adi, o cocukta yengeme bi kadinin hesap nosunu vermis, kendi hesaplarini kullanmiyor olabilirler gibi geliyo simdi bana. Bilemedim vallaBana burdan birisi cezminin telini vermişti özelden. Sms at cevaplar demişti sms attim referans istedi bayanın ismini verdim tamam dedi. Ibani ve ismi yazdi. Adini hatırlamıyorum ama soyadi sanki koyuncu mu neydi 200 tl istedi sonra vazgeçtim.
Telefonunu bende alabilir miyim?ben seda ablaya baktırıyorum sürekli telefondan da bakıyor yeri de bahçelievlerde ben memnun kalmıştım istanbulda çok falcı gezdim devamlı baktırdıgım tek kişi kendisi suan tarot bakıyor mu bilmiyorum ben genelde kahve baktırıyorum nosunu yazaym kızlar ....
BANADA CEZMININ NOSUNU YOLLARSAN SEVINIRIMCanim bi arkadas benim yerime cevap vermis sagolsun. O Cezmi O Cezmi degil demis ki ben bilemem cunku gormedim kendisini. Ama bu noyu aldigim kisi Sirinevlerdeki Cezmi ve ben eskiden beri baktiriyorum demisti ama dedigim gibi bilemem ben. Ne gordum ne baktirdim kendisine
MERHABA CAGLA .BENDE BAKTIRMAYI DUSUNUYORDUM VAZGECTIM.YENI MI BAKTIRDINBIRDE. KAC TL ALDI.AKLINDA BASKA FALCI VARMIKADIKÖY - eski adı Narçın, yeni ismi ise FESLEYRM CAFE deki. Falcıyım diye geçinen ZERRİN CEYLAN adlı Şahız tam bir pislik ! telefonumuzu istiyor- anne baba sevgili resimi görmek icin. o ara telefonunu karistirip ne son aranan numaralara ve ya instagram mesajlarina bakip ordan isimleri sana söylüyor. örnegin „aylini taniyor musun“ ve herseyi yanlis söyleyip- sende sonra düzelttiginde „iste canim bende öyle demek istedim“ diyor. ona verdigim parayi helal etmiyorum. umarim bi yerinden cikar o para. insanlari kandiriyor. fincanima bir kere bile bakmadi sürekli gözü kapida kim gelmis kac kisi gelmisler. ve kendi telefonuyla oynuyor. serefsiz kadin.
MERHABA CAGLA .BENDE BAKTIRMAYI DUSUNUYORDUM VAZGECTIM.YENI MI BAKTIRDINBIRDE. KAC TL ALDI.AKLINDA BASKA FALCI VARMIKADIKÖY - eski adı Narçın, yeni ismi ise FESLEYRM CAFE deki. Falcıyım diye geçinen ZERRİN CEYLAN adlı Şahız tam bir pislik ! telefonumuzu istiyor- anne baba sevgili resimi görmek icin. o ara telefonunu karistirip ne son aranan numaralara ve ya instagram mesajlarina bakip ordan isimleri sana söylüyor. örnegin „aylini taniyor musun“ ve herseyi yanlis söyleyip- sende sonra düzelttiginde „iste canim bende öyle demek istedim“ diyor. ona verdigim parayi helal etmiyorum. umarim bi yerinden cikar o para. insanlari kandiriyor. fincanima bir kere bile bakmadi sürekli gözü kapida kim gelmis kac kisi gelmisler. ve kendi telefonuyla oynuyor. serefsiz kadin.
Baktım ama bulamadım beninstagramda nakta var dusunce okuma konusunda muhtesem.Defalarca test ettim ,yanilma payi olmadi hic.Genel gidisati da bildi ayda 1 yada 2 3 ayda bir ona atiyorum yetiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?