İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadasslar merhaba, muratcanin fali cikti, 20 aralik demisti 22 aralik oldu, dedigi sey oldu keske olmasaydiu, bu son yazisim olabilir umarim artik fal da baktirmam, buraya da girmem girmeye devam ettikce fali birakamiycam, yine de son kez soyleyeyim benim gibi boguntuda olup falci arayanlar muratcana isterse baktirsin, herkesin her konuda hakkinda hayirlisi olur umarim

Söylediklerinden olumsuz olan çıktı değil mi zaten bir onu tutturuyorlar....diğer falcılar ile tezat mıydı , diğerleri bilemedi sadece murat can mı bilmiş oldu? İnşallah senin İçin hayırlı olan olmuştur

Kızlar telefonda RAmek mi Safiye mi
Daha iyiiii!??????
Ramek ve Elmira boş. Elmira işyerinde devam edeceksin dedi ertesi gün işten çıkarıldım bu çocuk birdaha seni asla aramaz unut dedi yeniden başladık Allah aşkına kanmayın şu ikisine

Kızlar çok büyük üzüntü ile yazıyorum buraya. Elmira; ramek; ayse ; gulistan;besiktas safiye hepsi bana eski erkek arkadasim icin yeni kiz arkadasindan ayrilicak dediler. Dönup donmemesi degildi ilgilendigim. Ne mi oldu ayrilmayi birak bu haftasonu nisan yaptilar ustelik 2.5 aylik iliski sonrasinda. O yuzden inanmayin. Sakin baktirmayin. Cunku insanin unutucagi varsa da unutmuyor bazi seyleri ve sonra boyle kahroluyo.

Cok üzüldüm yıllar evvel bende böyle bi yıkım yasamıstım.. gecmiş olsun genel tecrübemi söyliyim en eskilerinizden sayılırım anı biliyorlar ama gelecek gaybı Allah bilir..

Geçmiş olsun Gerçekten hepsi ama hepsi boş. Söylediklerinizin çoğuna ben de baktırdım, hatta daha başka nicelerine. Dediklerinin tek kelimesi çıkmadı. Anı biliyor falan dediklerimizin de çoğunun hiç bir şey bildiği yok. Sorduğum kişinin gerçekte nasıl bir insan olduğunu hiç kimse bilememiş. Fal günah vs diyenlere çok kızardım, dinle de hiç alakam yoktur ama eğer doğruysa günah sayıldığı kadar var gerçekten. Fal baktırmak yerine güvendiğiniz bir insandan akıl almak en mantıklısı. Kim olduğu belirsiz saçma sapan bir sürü insan hem enerjimizi hem de paramızı sömürüyor. Çoğu da bizi aptal yerine koyuyor ve aşağılıyor. Kendimi de dahil ederek söylüyorum gerçekten asıl kabahatli biziz.

Hiç duymadım adı numarası fiyatı nedir
Bostancı +... baktırdığınız fala göre 75-150 tl arası değişiyor
christy902 bilge anne Bostancı da 2. katta evinde fal bakan, aynı caddede olan cafesinde tutunamayıp kapatan, sende büyü var deyip fahiş fiyatla Rus büyüsü yapıyorum, çok tutuyor, temizliyorum, koruma yapıyorum diyen ve büyüsü tutmayan hanımmış! Burada reklama gerek yok.Müşteri bitince reklam.Yıllar önce de bu forumda 2 mesajlık konu açılmış Bilge anne için.Ama o kişi uyumaya geçmiş.Ortada yok.bu da aynı..Kız kardeşim gitti.Boş ve fos.Kimseyi dolandırtmayınız yazık.Bir de internette site yapmışlar ailece.Kadının kendine hayrı yokmuş millete olsun.Gel keyfim gel.Gelsin tutmayan büyü paraları.Kız kardeşim helal etti mi hayır...Ama haram yarıyor sanırım. Devam.Bir şey bilse içim yanmaz diyor.Genel şeyler.Evliyken bekar demiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir bilge abla reklamı.Artık Bilge anne olmuş.Ama gittim iyi diyen kimse olmamış.İnternette uzaktan bakım para yatırın, havale yapın, randevu alın su, Rus, mum falı baktırın reklamları, sitesi mevcut, ama çıkan fal yok.Tutan büyü işlemi bilgisi yok.Yazık ya.Duygulara yazık.Bana şu parayı ver dua ederim dese daha hayırlı o yaşta insanlara.Hadi kolay gelsin.Aynı kişi Maltepe deymiş.Azerbeycan da yurt dışında müşterilerim var diye kız kardeşime de söylemiş.Ses kaydı var.Fal bir isim söylemiş.O kim bu kim.Büyü meselesine gelmiş.Öyle devam etmiş.Takır takır saydığı bir konu, bildiği bir konu yok.Evliye bekar demiş. En baştan bilememiş.Sonra çevir kazı yanmasın, misale çevirmiş.Bu mu fal bakıyorum diye ortaya çıkmak.El varmış.Ayıp.3.000-10.000 TL.den kapıyı büyü bozma için aç.Sonuç yok.İnanmayan gitsin denesin.

Son düzenleme:
Hellooo herkese. Çok uzun zamandır foruma bakmıyordum, şifremi unutmuştum bu vesileyle de buradan biraz uzaklaşmış oldum.
Uzun zamandır fal baktırmıyorum, ve yazdan beri baktırdığım fallarla ilgili bilgi verebilirim artık.
Öncelikle Nihal: Başta harika olacak, çok mükemmel olacak dediği şeye daha sonra hayırlı değil demeye başladı. Hep 2 enerji alıyorum diyip duruyordu, dediği gibi olmadı.

Ramek: Çıkmadı, ama bazı şeyler onun dediği gibi ilerledi.

Aykut: Bazı söyledikleri oldu, ama devamı onun dediği gibi olmadı.

Nakta: Büyük beklentilerle baktırdım, başta iyi gibi geldi ama sonradan düşününce çok saçmaladığını gördüm. Ona baktırdığım dönemde okulda son 2 dersim kalmıştı, mezuniyetim için 2,5 sene sonra bitireceksin dedi, son 2 dersi 2,5 senede vermek çok saçma olsa gerek. :) dediği gibi olmadı, tek derslerde verip mezun oldum. Çevrende şu tipte birileri var demişti, öyle birileri yok. Aşk ile ilgili söyledikleri de çıkmadı. Çok fazla detay vermişti, verdiği detayların hiçbirini yaşamadım.
Gelelim İnstagram/YouTube falcılarına.

Ebrulitarot: çok çok kötüydü, hem aşırı modumu düşüren bir faldı hem de çok verimsizdi. Üstüne bi de 150 lira vermiştim. Sorduğum soruya sadece kafasını sallayarak cevap vermişti, asla olmaz dediği şey oldu.

Yumi: Her şeyden önce tavrını ve samimiyetini sevdim. Söylediği bazı şeyleri yaşadım.

Hayriye Taş: Bu da modumu düşüren fallardan biriydi. Tekrar baktırmayı düşünmem.

bunlar dışında baktırdığım unuttuğum da olabilir, demek ki onlar da çıkmamış. Bu aralar tam bir boşvermişlik halindeyim, para verip baktırmıyorum, bir şeyler duymak istersem de YouTube’da tarot faslı gibi kanalların açılımlarını dinliyorum, güzelleri aldım kabul ettim diyorum
Aşk ile ilgili de bir beklentim kalmadı, artık her şeyi akışına bıraktım.
Umarım her şey hepimiz için çok güzel olur.
Herkese çok mutlu olacağı, kendisini ve çevresini mutlu eden dileklerinin gerçek olacağı güzel bir sene dilerim.

merhabalar,

Onceki postlarda bazi zeynep'lerdeb bahsedilmis ama benim baktirdigim degil sanirim. Sisli'de oturuyor ve metro hattinda kahve fali bakiyor. Istediginiz yerde bulusuyorsunuz. Biraz detay verdim ki baktiran varsa o da yorumunu yazsin.

Neyse ben de bir arkadasim ( kendi baktirmamis zaten) dan almistim telefonu ve bulustum yuz yuze.

yani son zamanlarda baktirdigim en fos fal diyecegim fal da degildi. karsima gecmis 1 saat psikologluk oynadi iyi mi? kardesim senden karakter analizi isteyen oldu mu ? ya da akil alacak olsam herhalde danisacagim daha basiretli insanlar vardir.!

hicbirsey tutturamafigi gibi sordugum sorulara da cevap veremedi . hatta o an falda benim soyledigim seyi de dinlememis salak galiba ki bana yok o ulkede zamanin az dedi. ( ben zaten donmusum demisim falan) tabi bir de ustune iste basiret baglanmis isler rotarli oluyor sen birine okut bulamazsan elbetteeee ben bulurum! bu da yeni ayak.

baktiran varsa paylassin lutfen ama ben uyariyorum . zaman ve bos para kaybi. yargi dagitiyor karsima gecmis allahin falcisi.

yeni yilin ilk yazisi da benim olmus .

bunun yaninda memnun kaldigim insanlar da:

Bursa' li yasemin: bazen akli karisir ama ortalamanin ustu tahminleri var ozellikle yakin zamanla ilgili. zaten uzun zamani kimse bilmiyor , kendileri de soyler eger aptal yerine koymuyorsa. Aman etki altinda kalanalr zatem bu islere hic girmesin.

kerim: telefonda baktirdim isim bile almadi. cok nokta atislari var , gelecek atis olabilir ama enerjisi de cok yuksekti.
karsi tarafi memnun etme cabasi da yok. ben begendim.

birini begenince de ona baktirin devam edin, cok enerjinizi bolmeyin derim.

bana ayse'nin telini atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…