Söylediklerinden olumsuz olan çıktı değil miArkadasslar merhaba, muratcanin fali cikti, 20 aralik demisti 22 aralik oldu, dedigi sey oldu keske olmasaydiu, bu son yazisim olabilir umarim artik fal da baktirmam, buraya da girmem girmeye devam ettikce fali birakamiycam, yine de son kez soyleyeyim benim gibi boguntuda olup falci arayanlar muratcana isterse baktirsin, herkesin her konuda hakkinda hayirlisi olur umarim
Safiye telefonda bakmazKızlar telefonda RAmek mi Safiye mi
Daha iyiiii!??????
Ramek ve Elmira boş. Elmira işyerinde devam edeceksin dedi ertesi gün işten çıkarıldım bu çocuk birdaha seni asla aramaz unut dedi yeniden başladık Allah aşkına kanmayın şu ikisineKızlar telefonda RAmek mi Safiye mi
Daha iyiiii!??????
+...Hiç duymadım adı numarası fiyatı nedir
Bostancı +....baktırdığınız fala göre 75-150 tl arası değişiyoradres,fiyat nedir? nasıl bakıyor daha önce çıktı mı söyledikleri?
Cok üzüldüm yıllar evvel bende böyle bi yıkım yasamıstım.. gecmiş olsun genel tecrübemi söyliyim en eskilerinizden sayılırım anı biliyorlar ama gelecek gaybı Allah bilir..Kızlar çok büyük üzüntü ile yazıyorum buraya. Elmira; ramek; ayse ; gulistan;besiktas safiye hepsi bana eski erkek arkadasim icin yeni kiz arkadasindan ayrilicak dediler. Dönup donmemesi degildi ilgilendigim. Ne mi oldu ayrilmayi birak bu haftasonu nisan yaptilar ustelik 2.5 aylik iliski sonrasinda. O yuzden inanmayin. Sakin baktirmayin. Cunku insanin unutucagi varsa da unutmuyor bazi seyleri ve sonra boyle kahroluyo.
Geçmiş olsunKızlar çok büyük üzüntü ile yazıyorum buraya. Elmira; ramek; ayse ; gulistan;besiktas safiye hepsi bana eski erkek arkadasim icin yeni kiz arkadasindan ayrilicak dediler. Dönup donmemesi degildi ilgilendigim. Ne mi oldu ayrilmayi birak bu haftasonu nisan yaptilar ustelik 2.5 aylik iliski sonrasinda. O yuzden inanmayin. Sakin baktirmayin. Cunku insanin unutucagi varsa da unutmuyor bazi seyleri ve sonra boyle kahroluyo.
Hiç duymadım adı numarası fiyatı nedir
christy902 bilge anne Bostancı da 2. katta evinde fal bakan, aynı caddede olan cafesinde tutunamayıp kapatan, sende büyü var deyip fahiş fiyatla Rus büyüsü yapıyorum, çok tutuyor, temizliyorum, koruma yapıyorum diyen ve büyüsü tutmayan hanımmış! Burada reklama gerek yok.Müşteri bitince reklam.Yıllar önce de bu forumda 2 mesajlık konu açılmış Bilge anne için.Ama o kişi uyumaya geçmiş.Ortada yok.bu da aynı..Kız kardeşim gitti.Boş ve fos.Kimseyi dolandırtmayınız yazık.Bir de internette site yapmışlar ailece.Kadının kendine hayrı yokmuş millete olsun.Gel keyfim gel.Gelsin tutmayan büyü paraları.Kız kardeşim helal etti mi hayır...Ama haram yarıyor sanırım. Devam.Bir şey bilse içim yanmaz diyor.Genel şeyler.Evliyken bekar demiş.Bostancı +... baktırdığınız fala göre 75-150 tl arası değişiyor
Eski bir bilge abla reklamı.Artık Bilge anne olmuş.Ama gittim iyi diyen kimse olmamış.İnternette uzaktan bakım para yatırın, havale yapın, randevu alın su, Rus, mum falı baktırın reklamları, sitesi mevcut, ama çıkan fal yok.Tutan büyü işlemi bilgisi yok.Yazık ya.Duygulara yazık.Bana şu parayı ver dua ederim dese daha hayırlı o yaşta insanlara.Hadi kolay gelsin.Aynı kişi Maltepe deymiş.Azerbeycan da yurt dışında müşterilerim var diye kız kardeşime de söylemiş.Ses kaydı var.Fal bir isim söylemiş.O kim bu kim.Büyü meselesine gelmiş.Öyle devam etmiş.Takır takır saydığı bir konu, bildiği bir konu yok.Evliye bekar demiş. En baştan bilememiş.Sonra çevir kazı yanmasın, misale çevirmiş.Bu mu fal bakıyorum diye ortaya çıkmak.El varmış.Ayıp.3.000-10.000 TL.den kapıyı büyü bozma için aç.Sonuç yok.İnanmayan gitsin denesin.kızlar maltepe'de bilge abla diye bir falcı var su zamana kadar para veripte parama acımadıgım tek falcıydı.falı acar acmaz burcumu ve sevgilimin burcumu kardesimin rahatsızlıgını falan söyledi söyledikleri içinden sunu salladı diyebilecegim hiç bişey olmadıuzun yıllar yurtdısında da fal bakmıs azerbaycanda fransada falan .zaten fransadan daimi müsterleri varmıs her gün telefondan skypedan falan baktırıyolarmışbence.Deneyin bence pişman olmazsınız maltepeye kadar gitmenizde yok havale parasını havale olarak yatırdıktan sonra bakıyo
sitesi www..................
bana ayse'nin telini atabilir misiniz?Ben üzülme derim sana arkadaşim, sıkma canini, cunku ne olumlu olan cikiyo ne olumsuz, sadece allah biliyo, biz burdaki insanlar bunu bile bile yine de baktiriyoruz cunku saplanmisiz bu fal mevzusuna, nasil ki olumlu duyduklarin cikmadiysa bu da cikmayacak, boyle dusun rahatlat kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?