İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba ben de cıvıltı kafe suna'yı bi arkadaşımdan duymuştum ama yerini bilmediğimiz için gidemedim bakırköyde nerede acaba tarif eder misiniz

tşk ederim,sadece her şeyi yalnız yukardakinin bileceğini unutmamaya çalışıyorum. ama bu da fal yüzünden öteki tarafta yanmak üzere atılacak odun sayımı değiştirmiyor

sus suss... hepımız yanıcaz cayır cayır...
ama soz verıyorum bnm dılegım olsun fala tovbeee o zaman...

kesınlıklee angell.. ama yapamıyorum kemırıyorum beynımı beyın kaldıysa tabı.. :85:

Bu gün illa fal baktırıcam demiştim dün gece size... Ve evet karşı tarafa geçmeye üşendim... Zaten Şaman'a da tam anlamıyla inanamadım... O yüzden Pilav cafe Biriz'e gitmeye karar verdim... Kahve falı baktırdım, arkadaşım da tarot baktırdı... Uzun fal istiyorsanız tarot baktırın... Ben kahve falından memnun kaldım zaten çok uzun fal seven biri değilim... Sonuç olarak şuan Biriz'i tek geçiyorum o kadar falcıdan sonra ve umarım dedikleri de çıkar... İsim bildi gibi, şuanki durumu bildi... Gelecekle ilgili dedikleri inşallah çıkar... =)

merhaba ben de cıvıltı kafe suna'yı bi arkadaşımdan duymuştum ama yerini bilmediğimiz için gidemedim bakırköyde nerede acaba tarif eder misiniz

sus suss... hepımız yanıcaz cayır cayır...
ama soz verıyorum bnm dılegım olsun fala tovbeee o zaman...

kesınlıklee angell.. ama yapamıyorum kemırıyorum beynımı beyın kaldıysa tabı.. :85:

orda karşılaşırız zaten...bize özel bölme ayırırlar KK üyeleri diye. birbirimize sorarız hangi kazan daha iyi, ona gitme şurdaki daha iyi, o zebaniyi gözüm tutmadı hiç gibilerinden

sanırım işe yeni başlamış ben bugün ona fal baktırdım ve hem geçmişle ilgili yorumları hemde gelecekle ilgili söledikleri çok mantıklıydı ve çok kısa zamanlarla ve tarihlerle ilgili bilgiler verdi ve kendindende çok emindi umarım söledikleri çıkar bence denemelisiniz.. bu arada herşeyi sölüyor yani sadece pozitif değil duymak sitediklerimizi değilde gerçekleri söleyen bir havada umarım söledikleri olur gerçi bana sevgilimin dönmeyeceğini söledi ama bakalım ksımet :)

ya canımm mesaj kutu olayını ben dillendirdim öte yandan sanırım sana bakırköy laf cafe halil'i ben tavsiye ettim. aman yanlış anlaşılma olmasın artniyet ya da reklam amacım yok..

yokk yok canım anlatamadım ben sanırım...benim mesaj kutumaa ...ısımlı bir bayanın bakırkoyde fal bakıgı ile ilgili bir mesak gelmişti..aynı mesajın kendilerinede geldiğini söyleyen bir kaç kişi daha foruma yazdılarbanada geldi diye...gelenleree soylemek ıstedım ben gıttım ve memnun kalmadı gıden varsaa yorum yazabilir mi diye?

ayrıcaa bu reklam olayından ziyade benim daha cok rahattsız oldugum bızzdan falcıların burayı ızleyıp yorumları okuyo olması ayrıcaa kazenın dedıgı gıbı ılk once ılgılenıyormus gıbı yapıp sonra ben gıttım begenmedımmm deyıp ıstedıklerı falcıyaa yonlendırılmesı..bu cıdden gıcık bır durum!

bırde akbılge vardı bence bır bunu dene canım dıyennn....reklamın suyunu cıkarırcasına....kesın ona da gıdenler olmusturr ama kımse yazmıyor

yorum yazmak guzel de şak diye hayatımın falı mutlaka gidin yorumları sıkıyor artık beniii....

heee cıvıltııdakıı suna ablaa hala aynıı kadınmıı yaww...tamammıı canımm tammmammıı ablacım dıyenmii..iyiy nıyetlı bır jkadın yalnız..bulundugu kafe bıraz urkutucu bız ıkı kız gıtmıstık bırazcık gerılmıstık son halınıbılmıyorum ama gıttıgımızdae kırmızı ısıkılar falan vardı:))) caroselın tam karsısındakı postane sokagında kocaman camekanlı bır yer engilish time'ın karsısındakı bınada 2. katta:)

kontessa adlı kullanıcıdan bskırköyde seyhan isimli bir falcı önerildiyse ağer seyhana ben daha önce baktırmıştım hiiiççç birşey bilemiyor...

bingo...... elicecim:)) farklılık olsun dedim bakırkoye yakın oturuyorum nasıl olsaa hadı gıdek dedım ama nedense pek verimli bulmadım...

Bakırkoyde seagarden dıye bır yer var ıstanbul caddesınde balıkcının hemen yanındakı kafe dilek diye bir kız bakıyordu..eskiden cok guzel bakıyordu..hatta ılk gıttıgımde cok begenmıstım ama sonraki gıttıgımde asırı kalabalıktı baktıramadan cıktık ona gıden varmı hala ordamı calısıyor? 15 mıydı 20 mıydı ucuzda bıseydı...

Bakırkoyde anılan bir yiğit kaldı ..Onada gideyim yazarıum yorumları nolur kotu demeyin ondanda vazgeçmiyim:)) Angel bunu dediğim için kızacak ama vallaa benim favorim hala Talindir..yiğiti bilmiyorum ama bakırkoydeki en iyi falcı tabiki bana göre!

ben taline yiğite dileğe ve sunaya baktırmıştım bakırköy bölgesinde...dilek bilemiyor.dedikleri hiç çıkmadı..talin'i iyi bilirim..uzun zamandır hemde..tarihleri ii bilir...dediği günler çıkar o kadar...yiğit havasında mı değildi anlayamadm ama acaip salladı..hayır benim burcum bu..hayır şu kadar kardeşim var falan demeye başladım..suna ise favorim...ha bide ömür çıktı yeni piyasaya..su falı baya iyi...arabamın rengi o su busu baya sööledi :)))

heee demek dilektee fall baka baka formunu kaybetmiş:))aynı dejavu duygu gıbı ...öyle bir calkalandıkı bı ara onun ısmı tum bakırkoy genclıgı gıtmıstır sımdı 3.subeyı kurmuslarda belkıde nedenı duygu bıle olabılır ...ama sımdı gelın gorunkı odaa baka baka artık bakamaz olmuş..

talin ablanın tarihleri hakketen çıkıyor..geçmiş konusundada kimi götürdüysem hiç yanıldığını gormedım ama yeni birilerinede baktırmak ıstıyorum ..bu su falı dedıgın nerde bakırkoyde falansa bıde ona gıdeyım:)

o da bakırköyde..benim kuzenler o tarafta olduğu için ordaki falcıları ii bilirim..istasyon cafede bakıyor..25 tl ye...kahve si var yıldıznamesi var ..ama ben su istedim.yıldıznameye güvenemem herkese...ama sudan çok memnun kaldım..özel hayat dahil evin kaçıncı katta olduğuna kadar söyledi..:)))düşün artık

Niye kiziyim canim ki gitmedim taline bi bunalim aninda ona da gideris elbett:))

arkadaşlar viversum elif anaya nasıl üye oluyoruz site almanca yardımcı olabilirmisiniz?

Benim pro kartım var.
Bende fal yorumlarımı alayım lütfen.
Sakın yan çizmeye kalkma burada kapı gibi belge var
Kart alana fal

Kızlar an itibariyle bu hafta baktırdıgım tüm fallar çıkmadı.Bahar,Batu,toprak ve bayıldıgım Şengül...
Belkı falcılarda degıl de bende vardır problem arada kaldıgım adamları hayatımdan cıkardım attımm bu durumda fallar cıkmamıs oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…