ben de size cıvıltı cafe suna yı öneriyorum..ilk baktırdığımda dayanamyıp ağlamaya başlamıştım..hani kimselere anlatamadığınız bazı şeyler vardır ya..işte o sizin yüzünüze direkt söyleyince ister istemez etkileniyorsunuz.
sonraki gidişlerimle yanımdaki erkek ark.ımla evleniceğimi....evlendim....sonra boşanacağımı....boşandım...
vs...vs..
tşk ederim,sadece her şeyi yalnız yukardakinin bileceğini unutmamaya çalışıyorum. ama bu da fal yüzünden öteki tarafta yanmak üzere atılacak odun sayımı değiştirmiyor
kemdını o konudan uzaklastırmaya calıs...enerjını o olucak denılen seyden cekmelısın,cektıgın ve vazgectıgın baska seylere yogunlastıgın anda,ummadıgın anda olucaktır büyük ihtimal...beklemekten vazgecmelisin yanii
ben de size cıvıltı cafe suna yı öneriyorum..ilk baktırdığımda dayanamyıp ağlamaya başlamıştım..hani kimselere anlatamadığınız bazı şeyler vardır ya..işte o sizin yüzünüze direkt söyleyince ister istemez etkileniyorsunuz.
sonraki gidişlerimle yanımdaki erkek ark.ımla evleniceğimi....evlendim....sonra boşanacağımı....boşandım...
vs...vs..
sus suss... hepımız yanıcaz cayır cayır...
ama soz verıyorum bnm dılegım olsun fala tovbeee o zaman...
kesınlıklee angell.. ama yapamıyorum kemırıyorum beynımı beyın kaldıysa tabı.. :85:
ya canımm mesaj kutu olayını ben dillendirdim öte yandan sanırım sana bakırköy laf cafe halil'i ben tavsiye ettim. aman yanlış anlaşılma olmasınartniyet ya da reklam amacım yok..
merhaba ben de cıvıltı kafe suna'yı bi arkadaşımdan duymuştum ama yerini bilmediğimiz için gidemedim bakırköyde nerede acaba tarif eder misiniz
kontessa adlı kullanıcıdan bskırköyde seyhan isimli bir falcı önerildiyse ağer seyhana ben daha önce baktırmıştım hiiiççç birşey bilemiyor...
bingo...... elicecim:)) farklılık olsun dedim bakırkoye yakın oturuyorum nasıl olsaa hadı gıdek dedım ama nedense pek verimli bulmadım...
Bakırkoyde seagarden dıye bır yer var ıstanbul caddesınde balıkcının hemen yanındakı kafe dilek diye bir kız bakıyordu..eskiden cok guzel bakıyordu..hatta ılk gıttıgımde cok begenmıstım ama sonraki gıttıgımde asırı kalabalıktı baktıramadan cıktık ona gıden varmı hala ordamı calısıyor? 15 mıydı 20 mıydı ucuzda bıseydı...
Bakırkoyde anılan bir yiğit kaldı ..Onada gideyim yazarıum yorumları nolur kotu demeyin ondanda vazgeçmiyim:)) Angel bunu dediğim için kızacak ama vallaa benim favorim hala Talindir..yiğiti bilmiyorum ama bakırkoydeki en iyi falcı tabiki bana göre!
heee demek dilektee fall baka baka formunu kaybetmiş:))aynı dejavu duygu gıbı ...öyle bir calkalandıkı bı ara onun ısmı tum bakırkoy genclıgı gıtmıstır sımdı 3.subeyı kurmuslarda belkıde nedenı duygu bıle olabılır ...ama sımdı gelın gorunkı odaa baka baka artık bakamaz olmuş..
talin ablanın tarihleri hakketen çıkıyor..geçmiş konusundada kimi götürdüysem hiç yanıldığını gormedım ama yeni birilerinede baktırmak ıstıyorum ..bu su falı dedıgın nerde bakırkoyde falansa bıde ona gıdeyım:)
merhaba
talin'e nasıl ulaşabiliriz...bi de ne kadara bakıyor acaba...
o da bakırköyde..benim kuzenler o tarafta olduğu için ordaki falcıları ii bilirim..istasyon cafede bakıyor..25 tl ye...kahve si var yıldıznamesi var ..ama ben su istedim.yıldıznameye güvenemem herkese...ama sudan çok memnun kaldım..özel hayat dahil evin kaçıncı katta olduğuna kadar söyledi..:)))düşün artık[/QUOTE
portane sokagındakı awsar sinemasının karısındakia istasyonu :) adını hatırlıyonmy sımdı bırden fazla falcı varsa yanlısına sekmeyelim:)) ayrıca nedende su falına karsı benımde ayrı bır hassasıyetım var ..bomboş seyden bıseyler bılınce ınsan daha bı ınanası gelıyor:))
talin ablanın adresi gecmiş konularda var ama altıncıhis cafe talin diye yazarsan internette adresı hemen acıkıyor..aslında randevulu calısmıyorlar ama en azından cokmu kalabalık degılmı onu ogrenebılırsın...fiyatı 30 lira yapmıss yada yapacakmıs ama tanıklara hala 25 diyor:)) ben dun 3.gunum oldu dıye bişey vermiişti bana gıttım bereket olsun dıye sonra bana getır dedı dun soyledım kk'Dan gelenlere 25 yap dıye..sahibi oranın ..zaten belkıde ondan bu kadar sevıyorum onu hangı falcı kendıne bu kadar guvenıp cafe acarkine!
bingo...... elicecim:)) farklılık olsun dedim bakırkoye yakın oturuyorum nasıl olsaa hadı gıdek dedım ama nedense pek verimli bulmadım...
Bakırkoyde seagarden dıye bır yer var ıstanbul caddesınde balıkcının hemen yanındakı kafe dilek diye bir kız bakıyordu..eskiden cok guzel bakıyordu..hatta ılk gıttıgımde cok begenmıstım ama sonraki gıttıgımde asırı kalabalıktı baktıramadan cıktık ona gıden varmı hala ordamı calısıyor? 15 mıydı 20 mıydı ucuzda bıseydı...
Bakırkoyde anılan bir yiğit kaldı ..Onada gideyim yazarıum yorumları nolur kotu demeyin ondanda vazgeçmiyim:)) Angel bunu dediğim için kızacak ama vallaa benim favorim hala Talindir..yiğiti bilmiyorum ama bakırkoydeki en iyi falcı tabiki bana göre!
Bana arkadasinizdan bu mail geldi ona yolladigim cevabi aynen paylasiyorum ;
Not : Masallah butun komsularda falcilarin pesinde.... Ya da birinin evi internet cafe gibi
Bu arada kizlar gelin pro kart alin ben size ucretsiz bakacagim...
http://www.kadinlarkulubu.com/misc.php?do=form&fid=1
KK pro kart nedir bilen var mi ?
Umarim izah edici bir aciklamadir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?