Niye kiziyim canim ki gitmedim taline bi bunalim aninda ona da gideris elbett:))
Talin'in söyledikleri çıkıyor mu gerçekten?ona göre gidicem.
Arkadaşlar, bana Beylikdüzü'ndeki Şivga'nın telefon numarasını verebilecek misiniz? Merak ettim gitmek istiyorum...
dedikleri en azından diğer falcılardan cok daha tutarlı geliyor bana:))geçmiş ve bu an konusunda istikrarl en azından 100 lira vermekten ıyıdırr deyıpp psıkolojımi rahatlatım donuyorum..talin o cafenin sahibi..nebılıyım bı falcı kendıne guvenmese cafe acmaz dıye dusunuyorum bi yandan..ayrıcaa benım lımıtım 50 liraydı hep ama ondan daa ıyısıyle karsılasmadım...
Bugun usenemedım etmedim ..taa ıstastona kadar gıttım ömürü sordum..sansımaa cıktı dedıler neymıs ıişi varmıiş..bu nee yaa yıgıte gıdıyorum ızınlıı omure gıdıyorum gıtmıss..ayrca soda moda sen ne zaman baktında 25 lıraydı ben fıyatını sordugumda bana 30 lıra dedıler bugun tipimimi begenmediler ne:)))
ya cnm adamına göreymiş...benim arkadaşlarıma da aynısın yaptılar...sana da yapmışlar bak....yıldıznameyede 40 demiştir kesin:))))
arkadaşlar bana da hangi ünide okuyacağımı tarık bildi, dilek ve senem(senem bi kez baktı sonra kaybettim izini) hayatımı bildi :), nesil ve serkan bildi, eski komşumuz pervin teyze bildi bildi...
ama hep aman bunlar bilmez diye baktırıp dediklerini beklemedim.
mesela dilek'in her dediği oldu, bir tane mayısta x olacak dedi, aklıma sadece onu kaydedip ümitle bekledim olmadı(
falı unutmak odaklanmamak lazım bence.
bir de habersiz aniden karar verdirerek baktığın fallar daha çok çıkıyor, amna bi kahve kapatlaım dediğimiz zaman çıkıyor gibi geliyor bana.
yıldıznameyı sormadımm vallaa sen su onerdıgın ıcın dırekk suyu sordum oda bana boyle dedı hem tarot hem sumu bakıyor acep 30 dedı:)) kafveylee bırlıkte dımı 25 verdın yarın dırek sey derım bır tanıdıgım geldı25 baktırmıs 25lıra dımı derım :)) yarın yine gıdıcem bu sefer bıraz erken cıkatyımda gıdeyım bari:)) allahımm yaa ıyıcee sasırdım ben talin ablanın bereket kısmet olsun dıye yaptıgı sey ıcın bır daha okudu falan 3 gun sonra yıne geldı ...allahtan boyle seyler ıcın talin abla para mara almıyoo hos alsa yaptırmazdım ama olsun hepten batardım heralde... cıkıstada oraya gıderım:)) yuhh dıyorum kendımeee baskada bısey demıyorum..
Bu arada Kadıköy'de tarif ettiğim Aysun hanıma giden olursa bana yazarsa sevinirim
kuaförüm bahsetti birinden ..
söyliyim telefonunu alsın ..
alibeyköydeymiş ..
ben baktırmam korkarım dedi
ben baktırırım diye atıldım hemen
30 liraymış ..
ayrıntı öğreniyim yazarım
ben Mercan'a telefonda fal baktırdım İstanbul'un neresinde ikamet eder inan bilmiyorum :) istersen telefonunu mail atabilrim
eğer serap'tan bahsediyorsan samimiyetim yok kadınla ben de başkalarına rica ettim beni de götürün diye. evinde herkese bakmıyor anladığım kadarıyla. benden önce de şu yaprak dökümünün ceydası ordaymış. neye göre bakıyor ne yapıyor bilmiyorum. çok değişik bir tip zaten çarpılmış gibi töbe töbe. deli sandım gördüğümde, korktum. gidersem rica edicem kendisinden bir kaç akadaşım var toplansalar bulşanız bakar mısınız diye. tek de gidemem arkadaşım giderse anca. gittiğimde sorup haber vericem
elmira'ya ben telefonda baktırdım güzeldi iyi bakıyor oda memnun kaldım ben sende telde baktırabilirsin yeri uzaksa eğer
ben artık fal baktırmak ıstemıyorum yıldızname baktırmaya karar verdım...
işinin ehli iyi birini bulan bana bildirsin.. o da cok ıyı olmalı cafede fln olmamalı...
1 kere baktırıp bu sayfayı kapatıcam. kendıme soz verdım.
alamadım daha numarasını ..
dün söyledim tamam alırım dedi ..
müşterisi gidiyomuş ..
alır almaz gidicem bende zor bi dönemden geçiyorum ..
avutucu sözlere ihtiyacım var ..
çok mu güveniyorum fala hayır ama işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?