Bu ara da asmin cafe eray fal a geri dönmüş geçen baktırdım çok beğendim .
Ya kusura bakmayın ama bana reklam yapıyormuşsunuz gibi geliyor.Elmirayı burada duydum da merak ettim ama bence o da gol degil olumsuz yorum yapmayi sevmiyorum ama burada bi falciya 200 lira verdim diye bana laf etmislerdi fakat ben memnunum gene söyledigi bir olayi yasadim Buket Hanimin özelden soranlar olursa yasadigim olayi da anlatirim seffaf biriyimburada yorumumu okuyan arkadaslarim da var beni biliyorlar olayi da onlara anlattim arkadaslarimdan birseyler gizlemek istemedigimden. Lutfen 200 lirami da ben dusuneyim bi kere daha helal olsun verdigim para
Bu siteye üye oldugum günden beri cesit cesit falci sordum, okudugum yorumlara binayen gittim ve burada falcida baska birsey konusmadimYa kusura bakmayın ama bana reklam yapıyormuşsunuz gibi geliyor.
Gülistan cikmadi mi??Ramek bana Eylül sonu demişti olmadı !! Yok bunla barışacaksın sonra ayrılacaksın başkasıyla evleneceksin ; mantıksal olarakta hatalarla dolu bir faldı Gülistan keza Café falcılarını saymıyorum bile.; tarottan ziyade kahve falı baktırmayı tercih ediyorum artık hissiyatı kuvvetli olursa ancak biliyorlar benim çıkan fallarım hep kahve olmuştu tarot bakmak büyük maharet ve zaman isteyen bir kavram5-10 dakika da fal mı bakılır
Zeynep bana da bildiMerhaba, telefonda bakan zeyneple ilgili yorumu olan var mı acaba? Ben bir kere baktırdım ve direkt isim söyledi bu kim diye baktıracağım kişi için. Bir isim daha söyledi ben de öyle birini tanımıyorum dedim. Sonra tesadüfi bir şekilde bir ay içinde o isimde biriyle tanıştım ve hoşlanmaya başladım. Yani geleceği tahmin edebilen bir o oldu baktığım zaman ama çok karışık ve anlaşılmaz konuşuyor. Sorduğum kişiyle ilgili ne dediğini de pek hatırlamıyorum. Valla kararsız kaldım, size tuttu mu hiç gelecek?
Arkadaslar purring de dediği gibi lütfen reklam yapmayalım. Buradaki kişiler nerdeyse herkesi denedi ve cok reklam gordu. Kapı kapı dolasıp reklam yapsanız daha iyi. Çünkü zaten herkeğin kafası karışık ondan faydalanmayalim lütfen. Yazık gerçekten.Ya kusura bakmayın ama bana reklam yapıyormuşsunuz gibi geliyor.
Selam, tutturdu dediğiniz olay spesifik tahmin etmesi zor bir olay mıydı yoksa %50 ihtimali olan birşey mi? Hani işe gireceksin girmeyeceksin, ex geri dönecek dönemeyecek gibi. Çünkü bunlar bana tutturdudan daha çok tesadüf gibi geliyor artık, zaten %50 şansları varEvet sizlere haber veriyim. An itibariyle gülistanın bir dediği çıktı. Küba cafe esra ablanın bir kaç dediği önemli şey çıktı. Sütlü kahve neslihan zamanıyla tam olarak tutturdu. Hande iki ay aksamali tuttu. Sonuç olarak sutlu kahve neslihan tam olarak tutturmus oldu. Hani bilin diye istedim. Zeynep te bildi ama ne zaman verdi ne birsey. Ve şunu gördüm anladım neslihan az zaman kala tam yakalayabilio çünkü an da başarılı biri. Benim yorumlarım bugunluk bole. İnşallah yardimci olabilmisimdir. Ve lütfen enfal için birileri yorum yaparsa sevinirim.
Esra ablanın tutturduklari farklı şeylerdi. Neslihan in tutturdu gu şey şu bakımdan iyi zaman verdi tam olarak. Ve diğerlerinin bilmediği birseyi de dedi bende tam emin değildim.Selam, tutturdu dediğiniz olay spesifik tahmin etmesi zor bir olay mıydı yoksa %50 ihtimali olan birşey mi? Hani işe gireceksin girmeyeceksin, ex geri dönecek dönemeyecek gibi. Çünkü bunlar bana tutturdudan daha çok tesadüf gibi geliyor artık, zaten %50 şansları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?