İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu ara da asmin cafe eray fal a geri dönmüş geçen baktırdım çok beğendim .

Elmirayı burada duydum da merak ettim ama bence o da gol degil olumsuz yorum yapmayi sevmiyorum ama burada bi falciya 200 lira verdim diye bana laf etmislerdi fakat ben memnunum gene söyledigi bir olayi yasadim Buket Hanimin özelden soranlar olursa yasadigim olayi da anlatirim seffaf biriyim burada yorumumu okuyan arkadaslarim da var beni biliyorlar olayi da onlara anlattim arkadaslarimdan birseyler gizlemek istemedigimden. Lutfen 200 lirami da ben dusuneyim bi kere daha helal olsun verdigim para

Ya kusura bakmayın ama bana reklam yapıyormuşsunuz gibi geliyor.

Bu siteye üye oldugum günden beri cesit cesit falci sordum, okudugum yorumlara binayen gittim ve burada falcida baska birsey konusmadim isterseniz bakabilirsiniz yorumlarima art niyetli bir yazımı sezerseniz belirtirsiniz tesekkurler

Ya anlıyorum ben de reklam diye düsünürdüm ama ben fizanda falci var hadi gidelim deseler gidecek biriydim fal konusu müdavimi oldum artık gecmis yorumlarımdan da farkedersiniz bana cevremde günah hayatini fala göre mi yasican gibi yorumlar da yapiyorlar sanki her yaptigimiz sevap da benim falım kaldı tek günah ama hepimizin ortaminda var dimi kahveyi kapatmayi seven iyi bakan biri oldu mu annem bile kapatiyo sadece cevremden gelen elestirileri burada yakindim yanlis anlamayin lütfen

Medyum Buket'e ben de baktirdim cidden helali hos olsun catt cat yuzume soyledi her seyi gecmis ve an konusunda tam tahmin. Gelecekle ilgili beklemedeyim cunku 2 gun oldu baktirali. Simdi Elmira'nin nosunu aldim bu haftaici ona baktiracagim, bakalim bazilari memnun bazilari degil kararsiz kaldim. Onyargili gittigimde de kesinlikle enerjim uymuyor iste benim de boyle bi sorunum var.

Nostradamus yasemine giden var mı?? Dedikleri oluyor mu??

Gülistan cikmadi mi??

Zeynep bana da bildi

Yaa arkadaşlar lütfen enfal hakkında birileri lütfen yorum yapar misiniz?? Çok sevinirim

Arkadaslar purring de dediği gibi lütfen reklam yapmayalım. Buradaki kişiler nerdeyse herkesi denedi ve cok reklam gordu. Kapı kapı dolasıp reklam yapsanız daha iyi. Çünkü zaten herkeğin kafası karışık ondan faydalanmayalim lütfen. Yazık gerçekten.

Evet sizlere haber veriyim. An itibariyle gülistanın bir dediği çıktı. Küba cafe esra ablanın bir kaç dediği önemli şey çıktı. Sütlü kahve neslihan zamanıyla tam olarak tutturdu. Hande iki ay aksamali tuttu. Sonuç olarak sutlu kahve neslihan tam olarak tutturmus oldu. Hani bilin diye istedim. Zeynep te bildi ama ne zaman verdi ne birsey. Ve şunu gördüm anladım neslihan az zaman kala tam yakalayabilio çünkü an da başarılı biri. Benim yorumlarım bugunluk bole. İnşallah yardimci olabilmisimdir. Ve lütfen enfal için birileri yorum yaparsa sevinirim.

Arkadaslar eskiden Elano vardı herkes çok memnun bana kısmet olmadı zaten vefat etmiş ole dediler o ayar da kimse yok mu

Selam, tutturdu dediğiniz olay spesifik tahmin etmesi zor bir olay mıydı yoksa %50 ihtimali olan birşey mi? Hani işe gireceksin girmeyeceksin, ex geri dönecek dönemeyecek gibi. Çünkü bunlar bana tutturdudan daha çok tesadüf gibi geliyor artık, zaten %50 şansları var

Esra ablanın tutturduklari farklı şeylerdi. Neslihan in tutturdu gu şey şu bakımdan iyi zaman verdi tam olarak. Ve diğerlerinin bilmediği birseyi de dedi bende tam emin değildim.

Simdi bana encok yakin gelecek lazim neslihan ve kuba cafe esraya gitmedim hic sizce yakin gelecek ve anda teyit edilebilir şekilde iyilermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…