Ben kendi deneyimi aktarayım ben İzmir’de baktırdım anda evet iyi ama gelecek le ilgili hiç bir şey söylemiyor iş aşk hepsi havada karşındaki boşanacak sana yeni bir aşk var başkaları bu gelecek vs demiş ama gelecek olan yeni kişi ama gelecek dedikleri önce yeni sonra eski Karar verme vs eskiyi tercih edeceksin diyende oldu yeni yi ama en azından nettiler açıktılar a sorusun cevabı olan A1 ise Gülistan C diyor sorulara verilen cevaplar alakasız cevap olumsuz olsun ama ortada dişe dokunur cevap olsun 300 TL veriyorsun size şunu idda ederim şu kafe falcılarını Gülistan gibi rahat ortama koyun Gülistan Falcı demezsin günde 5/6 fal bak patron baskısı olmasın çok iyi olurlar melekler de küçümsedikleri falcılar bile bırakın anı gelecekle ilgili bildikleri şeyler oldu anda iyi olmak hiçbirşey ifade etmiyor anda çok iyi biri mesela Hande hem anı öğren hemde pohpohlan !!! Açıkcası Gülistana verilen paraya acırım git ayakkabı al gez vsanda ve gecmiste cok iyidir gülistan.ama cok uzun vadede konustu bana.neyse ki asil konuya bir iki ay kaldi.onu yazicam oldu olmadi diye.
bu yüzden hep soyluyorum hicbir falci babamizin oglu degil.hele ki bu sekilde cilginca paralar donerken üc dort cümle kurup baslarindan atmalari hic hos degil.gecen x falci hakkinda olumsuz yorum yaptim diye mesajlar yagmuruna tutuldum...gercekten bu kadar fanatikligi anlayamiyorum ya da arkasinda art niyet ariyorum.Rab'bim guzel gunler gostersin inşallah bu bataktan hepimizi kurtarsin...Ben kendi deneyimi aktarayım ben İzmir’de baktırdım anda evet iyi ama gelecek le ilgili hiç bir şey söylemiyor iş aşk hepsi havada karşındaki boşanacak sana yeni bir aşk var başkaları bu gelecek vs demiş ama gelecek olan yeni kişi ama gelecek dedikleri önce yeni sonra eski Karar verme vs eskiyi tercih edeceksin diyende oldu yeni yi ama en azından nettiler açıktılar a sorusun cevabı olan A1 ise Gülistan C diyor sorulara verilen cevaplar alakasız cevap olumsuz olsun ama ortada dişe dokunur cevap olsun 300 TL veriyorsun size şunu idda ederim şu kafe falcılarını Gülistan gibi rahat ortama koyun Gülistan Falcı demezsin günde 5/6 fal bak patron baskısı olmasın çok iyi olurlar melekler de küçümsedikleri falcılar bile bırakın anı gelecekle ilgili bildikleri şeyler oldu anda iyi olmak hiçbirşey ifade etmiyor anda çok iyi biri mesela Hande hem anı öğren hemde pohpohlan !!! Açıkcası Gülistana verilen paraya acırım git ayakkabı al gez vs
Geçmiş ve anda nasıldı pekiGülistan hiç bir şey söylemedi ki fasa fiso 2. Falcılara gitme bla bla boşanacak o diyor sonra bekleme onu başkası gelecek bla bla hiç bir zaman net değil di ki verdiğim para ya acımak bir yana bir tane soruya net cevap vermedi anda iyi ama o kadar çok özel değil beni zerre etkilemedi cafe falcıları bile zaman zaman tutturuyor ama Gülistan tam hayal kırıklığı
Canım mutlaka yaz merakla bekliyorum yani önümüzdeki günlerde falSanırım Gülistan'ı bir beni çok seviyorum. İnsan olarak, çalışma prensibi olarak, karşılaştığım en iyilerden birisi. Bana dedikleri ise henüz tam olmadı , ama anda çok iyi Gülistan öyle böyle değil. Ve çok akıcı konuşuyor. Gelecek bir kaç ayda dananın kuyruğu kopacak, bakalım dedikleri çıkacak mı çıkarsa yazacağım buraya zaten.
Canım mutlaka yaz merakla bekliyorum yani önümüzdeki günlerde falbaktırmayı düşünmüyorum iyice sardı şu fal işi biraz ara vereceğim tekrar baktırsam ki bu kişi GÜLİSTAN olacak
Bazen şöyle birşey oluyor enerji uyuşması mı desem yoksa yani bazen insan gününde olmuyor belki o gün GÜLİSTAN gününde değil di yada fal baktıran kişi ondan da kaynaklanabilir bu fal işi çok ama çok farklı canım ben bunu anladımYa ben anlamadım inan. Başka birine tavsiye ettim Gülistan’ı, o hiç beğenmedi. Bir şeyi bilemedi dedi. Anlamadım ama.
Şöyle bir şey var ama biri hakkında sordum gülistan olumlu söyledi, karşı taraf ise aksini söylüyor. Ya baktırdığım kişi bana blöf yapıyor ya da gülistan anda bile yanıldı.
Geçmişle ilgili pek konuşmadı açıkcası hatta hiç konuşmadı ben beni seviyor mu ? Dedim sevmiş dedi yani ya sever ya da sevmeZ ! Geçmişi bilebilseydi ilişkinin neden bittiğinini bana nasıl haksızlık yapıldığını da bilirdi geçen bir kafa falcısına gittim sana büyük haksızlık yapıldığı için ona güvenmiyorsun dedi bu kadar basit ve açık gidip paranıza yazık etmeyin lütfenGeçmiş ve anda nasıldı peki
Bazen şöyle birşey oluyor enerji uyuşması mı desem yoksa yani bazen insan gününde olmuyor belki o gün GÜLİSTAN gününde değil di yada fal baktıran kişi ondan da kaynaklanabilir bu fal işi çok ama çok farklı canım ben bunu anladım
Doğruyu söylüyorsun net cevap bekliyorsun doğal olarak birde fiyatı gerçekten yüksek ki insanın beklentisi çok daha fazla oluyorGeçmişle ilgili pek konuşmadı açıkcası hatta hiç konuşmadı ben beni seviyor mu ? Dedim sevmiş dedi yani ya sever ya da sevmeZ ! Geçmişi bilebilseydi ilişkinin neden bittiğinini bana nasıl haksızlık yapıldığını da bilirdi geçen bir kafa falcısına gittim sana büyük haksızlık yapıldığı için ona güvenmiyorsun dedi bu kadar basit ve açık gidip paranıza yazık etmeyin lütfen
Kotu ben gitmistim 2-3 yil once burdaki yorumlarla tavsiye etmem. Eglencesine gidilebilir.Niko nasıl sizce gittiniz mi hiç
Teşekkür ler
Buraya yazinca reklam diyorlar ama herkes memnun oldugu kisiyi yaziyorsa benim de hakkim vardir elbette diye düşünüyorumBende duydum o hocayı ama giden kişi deneyimlerini anlatsın sizin memnun olduğunu kimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?