İstanbul'da Fal - Falcılar

anda ve gecmiste cok iyidir gülistan.ama cok uzun vadede konustu bana.neyse ki asil konuya bir iki ay kaldi.onu yazicam oldu olmadi diye.
Ben kendi deneyimi aktarayım ben İzmir’de baktırdım anda evet iyi ama gelecek le ilgili hiç bir şey söylemiyor iş aşk hepsi havada karşındaki boşanacak sana yeni bir aşk var başkaları bu gelecek vs demiş ama gelecek olan yeni kişi ama gelecek dedikleri önce yeni sonra eski Karar verme vs eskiyi tercih edeceksin diyende oldu yeni yi ama en azından nettiler açıktılar a sorusun cevabı olan A1 ise Gülistan C diyor sorulara verilen cevaplar alakasız cevap olumsuz olsun ama ortada dişe dokunur cevap olsun 300 TL veriyorsun size şunu idda ederim şu kafe falcılarını Gülistan gibi rahat ortama koyun Gülistan Falcı demezsin günde 5/6 fal bak patron baskısı olmasın çok iyi olurlar melekler de küçümsedikleri falcılar bile bırakın anı gelecekle ilgili bildikleri şeyler oldu anda iyi olmak hiçbirşey ifade etmiyor anda çok iyi biri mesela Hande hem anı öğren hemde pohpohlan !!! Açıkcası Gülistana verilen paraya acırım git ayakkabı al gez vs

bu yüzden hep soyluyorum hicbir falci babamizin oglu degil.hele ki bu sekilde cilginca paralar donerken üc dort cümle kurup baslarindan atmalari hic hos degil.gecen x falci hakkinda olumsuz yorum yaptim diye mesajlar yagmuruna tutuldum...gercekten bu kadar fanatikligi anlayamiyorum ya da arkasinda art niyet ariyorum.Rab'bim guzel gunler gostersin inşallah bu bataktan hepimizi kurtarsin...

Sanırım Gülistan'ı bir beni çok seviyorum. İnsan olarak, çalışma prensibi olarak, karşılaştığım en iyilerden birisi. Bana dedikleri ise henüz tam olmadı , ama anda çok iyi Gülistan öyle böyle değil. Ve çok akıcı konuşuyor. Gelecek bir kaç ayda dananın kuyruğu kopacak, bakalım dedikleri çıkacak mı çıkarsa yazacağım buraya zaten.

Ben burada herkesin mesajlarina incelik ve nezaketle cevap yazıyorum karşılığında da aynı nezaketi bekliyorum. Kimseden bir çıkarım yok, düşmanlığım da yok! Beni şikayet eden kişinin kalitesi çok önemli. Ben öğretmenim falcı değilim. Tabiki de begendigim kisiyi tavsiye ederim. Burada avukat arayana da, fal hacı hoca soranlara da, özel hayatinda sıkıntısı olanlara da yardimci oldum. Hayatim hakkinda bircok seyi de msjlarda anlattim ki kendi halimde insan oldugumu arkadaslarim okuyor biliyor. Falcı sanıp fal atanlara bile aynı nezaketle yanıt verdim, herhangi bir tartışmaya girmedim kimseyle, girmem de zaten. Beni şikayet ederken demiyorum bencillik etmiyorum gene, herhangi birini sikayet ederken diyorum iki kere dusunelim. Şikayet eden kisi ya da kisiler de eminim yardimim dokunanlardir. Yaranamamak dedikleri sey bu olsa gerek biz insanogluna...

Geçmiş ve anda nasıldı peki

Canım mutlaka yaz merakla bekliyorum yani önümüzdeki günlerde fal baktırmayı düşünmüyorum iyice sardı şu fal işi biraz ara vereceğim tekrar baktırsam ki bu kişi GÜLİSTAN olacak

Canım mutlaka yaz merakla bekliyorum yani önümüzdeki günlerde fal baktırmayı düşünmüyorum iyice sardı şu fal işi biraz ara vereceğim tekrar baktırsam ki bu kişi GÜLİSTAN olacak

Ya ben anlamadım inan. Başka birine tavsiye ettim Gülistan’ı, o hiç beğenmedi. Bir şeyi bilemedi dedi. Anlamadım ama.

Şöyle bir şey var ama biri hakkında sordum gülistan olumlu söyledi, karşı taraf ise aksini söylüyor. Ya baktırdığım kişi bana blöf yapıyor ya da gülistan anda bile yanıldı.

Bazen şöyle birşey oluyor enerji uyuşması mı desem yoksa yani bazen insan gününde olmuyor belki o gün GÜLİSTAN gününde değil di yada fal baktıran kişi ondan da kaynaklanabilir bu fal işi çok ama çok farklı canım ben bunu anladım

Geçmiş ve anda nasıldı peki
Geçmişle ilgili pek konuşmadı açıkcası hatta hiç konuşmadı ben beni seviyor mu ? Dedim sevmiş dedi yani ya sever ya da sevmeZ ! Geçmişi bilebilseydi ilişkinin neden bittiğinini bana nasıl haksızlık yapıldığını da bilirdi geçen bir kafa falcısına gittim sana büyük haksızlık yapıldığı için ona güvenmiyorsun dedi bu kadar basit ve açık gidip paranıza yazık etmeyin lütfen

Ya adamın işini çalıştığı yeri tarif etti calışma şeklini falan harfi harfine. Çevresinde kimle çalıştığını falan çok ilginçti

Doğruyu söylüyorsun net cevap bekliyorsun doğal olarak birde fiyatı gerçekten yüksek ki insanın beklentisi çok daha fazla oluyor

Ya adamın işini çalıştığı yeri tarif etti calışma şeklini falan harfi harfine. Çevresinde kimle çalıştığını falan çok ilginçti
Demek ki senin ve onun enerjiniz uyumlu olmuş sana net cevaplar vermiş ne güzel bende onu istiyorum K Kakazen de öyle olmamış oda aslında öyle istiyor doğal olarak

Bende duydum o hocayı ama giden kişi deneyimlerini anlatsın sizin memnun olduğunu kimdir
Buraya yazinca reklam diyorlar ama herkes memnun oldugu kisiyi yaziyorsa benim de hakkim vardir elbette diye düşünüyorum Buket hanimdan memnunum kendisinin hocasi var. Bizzat gorusmedim fakat Buket hanim araciligiyla irtibat kurmustum iyiydi yani memnun kaldim belirtiyorum sadece

Duygunun adi senelerdir burda gecer gidipte fali cikti diyene rastlamadim,her gidene bana davetiye ile geleceksin diyip pembe tablolar cizer,ben 2 kere gitttim davetiye ile geleceksin dedigi kisi ile baktirdiktan sonra hic gorusmedim bu kisi 6 ay sonrada baskasi ile evlendi tam tersi,paraniza yazik gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…