İstanbul'da Fal - Falcılar

Özel olacak ama o cümle gerçekleşti mi
Yok yok sıkıntı degil benim icin. Malesef henuz degil ama neden hep onu diyo anlayamadim ben aklima geldi takildim o cumleye bu ara tarifi biraz degisti sonra gene eskisini dedi bekliyorum. Izmire gittigimde ugrarim yine yanina ve eger gerceklesirse buraya kesinlikle yazacagim

Bende telefon numarasını alabilir miyim

Buket
Valla Buket i dene. Işlem falan lazımsa kesinlikle Buket derim.
Ben de telefon numarasını alabilir miyim

Bu arada buna kafa yorarken sunu da soyliyim aynö sokaktaki Sevda hanım da ayni sekilde baska bir sey icin soylemisti ben yorumun birinde yazmistim hatta ciksa da cikmasa da gidecegim diye ama cikmadi 2017de 29 eylul ddi, 2018de dogum gununden 247 gun sonra ddi, 2019da da dogum gununden 247 gün sonra ddi olmadi ama hatta tam tersi biseyler oldu gene de fal enerji isidir diye dusunuyorum.... ama sevda hanim mi asiye hanim mi dersek asiye hanimi tercih ederim farkli bi enerjisi var olayi cikarsa kesinlikle yazacagim da lütfen bana asiye hanimla ilgili baktiranlar özelden ya da burdan yazabilir mi?

Ya adamın işini çalıştığı yeri tarif etti calışma şeklini falan harfi harfine. Çevresinde kimle çalıştığını falan çok ilginçti
Benim mezhebi bildi çok ilginç değil mi ! Bana sen ondan nefret edeceksin! Ben kimseden nefret edecek biri değilim ki büyük haksızlıklara uğrmamama rağmen kimseden nefret etmem kalbi mi kirletmek !!! Falcılara güvenme ne muhteşem analizler fiziksel yer kişi tarifini melekler eren çok iyi yapardı ama 30 TL ye !!! 300 TL ye çok acıdım

Kimdi bu? Ve numarasi var mi?

Arkadaşlar Günaydın ben dün Büket hanıma baktırdım hayatımın falcısı diyenler anlamadım kadın bana ne işimi ne olduğum durumu vs hayatımda kimse varmı yok mu bilemedi. Ben anlattım sanki anlattıkça tastik eden kişi oldu. Güzin abla gibi yani falcılıkla alakası yok bu kişinin yapmayın 200 tl çöp oldu yazık!

Merhaba bende buket e baktırmayı düşünüyordum ama şimdi bilemiyorum başka baktırıpta yorum yapacak varmı 200 gerçekten çok

Sizin düşüncenize de saygı duyuyorum. Bu sitede ne eski nede yeni uyeyim. Buket hanım Benim memnun kaldigim ve devamında işlemlerimi yapan güvendiğim birisi. Gerçekten merak ettim özel olmazsa neyi bilemedi hayatınızda? Bakıma başlarken istediği resim gibi bazı şeyler var. Bunları net olarak kendisine gönderdiniz mi? Benim işlemlerim hala devam ettiği için olaylarım şekillenmeye başladığında buket hanımla gerçekleştirmeye çalıştığımız olaylar hakkında daha ayrıntılı bilgi verecegim

Hayatımla ilgili hiç bir ayrıntıyı bilemedi siz işlem için aradınız ben ise iş için gelecek için ama şimdiyi bile bilmedi

Hayatımla ilgili hiç bir ayrıntıyı bilemedi siz işlem için aradınız ben ise iş için gelecek için ama şimdiyi bile bilmedi
Valla kadına bu mesajı iletmişler dekont istiyor. Kısmımız neymiş merak ediyor. Buradan yada özelden paylaşırsanız o da duruma hakim olacakmış. Yani siz bakım yaptirsiysaniz isim verin bizi de töhmet altında bırakmayın

Ne münasebet siz kimsiniz burda biz beğenmedik diyince ispat ettirecek ben burda çok eski üyeyim hayatımda böyle birşey görmedim.

Lütfen ne içiyorsanız bana çok değil bir şişe yollayın ....

Şimdiyi bilemedi, şunu bilemedi ! Bunu bilemedi .... hayatında biri var mı onu bilemedi!

Bana sor bende biliyorum hayatında kimse yok biri olsa falcıya gitmezsin zaten. hatta hayatında ki eski başkası ile beraber sende bu sebeple çıldırıyorsun.

İşlemlerinizi yapıyormuş bu abla : ) bu yardımcı asistan filan mı ? getir götür işlerinizi mi yapıyor ? Yoksa vizeye başvurdunuz evraklarınızı mı takip ediyor ?

Eğer böyleyse 200 çok para ben vize işlemlerimi kendim yapıyorum bedavaya geliyor.

Hee birde işlemler devam ediyormuş kontinyuuuu yani bir sefer yapıp bitmiyor süre gelen bir sağma işlemi ...

Çok samimi soruyorum bunların cevabını alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz ?

Dalga geçtiğim için çok özür dilerim ama bu işleri neden eğlence tadında bırakmıyorsunuz ? Bu ablalara sizi iten sebep nedir ? Yahu bu paraları neden ödüyorsunuz ?

Falcı dedikleriniz kim biliyor musunuz ? BU KISMI SİLDİM BAYA HAKARET ETMİŞİM FALCILARA

Yapmayın etmeyin lütfen ....

Birde 1 şişe istiyorum ...

Beni yorumalrınız ile gömebilirsiniz... çok üzerinize geldim, söz bana söylediklerinizden dolayı ceza vermeyeceğim.

şu mesajı da anlayamadım biraz açar mısınız ? Ne dekontu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…