Yok yok sıkıntı degil benim icin. Malesef henuz degil ama neden hep onu diyo anlayamadim ben aklima geldi takildim o cumleye bu araÖzel olacak ama o cümle gerçekleşti mi
Kesinlikle yazacagim buraya eger gerceklesirseBen de merak ettim
Bende telefon numarasını alabilir miyimTabi düşünebilirsiniz hepimiz bazen bazı paylaşımları reklam diye düsünüyoruz elbette ben bu siteyi yillarca disardan takip e
Tabi düşünebilirsiniz hepimiz bazen bazı paylaşımları reklam diye düsünüyoruz elbette ben bu siteyi yillarca disardan takip ettim yorumlara bakarak gittim falcilarasonradan sormak icin actim ve hep fal falci yorumu yaptim bu konuda icim cok rahat disaridan tanidiklarim da var bu sitede.
Size numarayi ben vermistim dimi yanlış hatırlamıyorsam? Memnun olmaniza sevindim bana dua edersiniz
ttim yorumlara bakarak gittim falcilarasonradan sormak icin actim ve hep fal falci yorumu yaptim bu konuda icim cok rahat disaridan tanidiklarim da var bu sitede.
Size numarayi ben vermistim dimi yanlış hatırlamıyorsam? Memnun olmaniza sevindim bana dua edersiniz
BuketTabi düşünebilirsiniz hepimiz bazen bazı paylaşımları reklam diye düsünüyoruz elbette ben bu siteyi yillarca disardan takip ettim yorumlara bakarak gittim falcilarasonradan sormak icin actim ve hep fal falci yorumu yaptim bu konuda icim cok rahat disaridan tanidiklarim da var bu sitede.
Ben de telefon numarasını alabilir miyimValla Buket i dene. Işlem falan lazımsa kesinlikle Buket derim.
Bende telefon numarasını alabilir miyim
Mesaj kutunuza bakabilirsiniz
Aa kusura bakmayın lütfen internet bağlantımda sıkıntı olmuştur belki baktim hemen tekrarBaktım ama yokcanım
Bu arada buna kafa yorarken sunu da soyliyim aynö sokaktaki Sevda hanım da ayni sekilde baska bir sey icin soylemisti ben yorumun birinde yazmistim hatta ciksa da cikmasa da gidecegim diye ama cikmadiArkadaşlar İzmir'de Asiye Hanım'a fal baktıran varsa bana buradan da olur özelden de olur bi yazabilir mi? Güzel bir enerjisi vardı bana bir cümle söylemişti her gittigimde aynı cümle üzerinde durdu sonra arkadasim benim adıma gitti gene o cümleyi söyledi hikmeti nedir anlamadim. Bu ara kafama takıldı yanlış anlamayın
Ucuz terapi gibi anda oldukça iyi ama seni pohpohlamak dışında oldukça iyi an için olurYeşilköy Duygu hakkında bilgi verebilecek var mı ?
Benim mezhebi bildi çok ilginç değil mi ! Bana sen ondan nefret edeceksin! Ben kimseden nefret edecek biri değilim ki büyük haksızlıklara uğrmamama rağmen kimseden nefret etmem kalbi mi kirletmek !!! Falcılara güvenme ne muhteşem analizler fiziksel yer kişi tarifini melekler eren çok iyi yapardı ama 30 TL ye !!! 300 TL ye çok acıdımYa adamın işini çalıştığı yeri tarif etti calışma şeklini falan harfi harfine. Çevresinde kimle çalıştığını falan çok ilginçti
Kimdi bu? Ve numarasi var mi?Benim mezhebi bildi çok ilginç değil mi ! Bana sen ondan nefret edeceksin! Ben kimseden nefret edecek biri değilim ki büyük haksızlıklara uğrmamama rağmen kimseden nefret etmem kalbi mi kirletmek !!! Falcılara güvenme ne muhteşem analizler fiziksel yer kişi tarifini melekler eren çok iyi yapardı ama 30 TL ye !!! 300 TL ye çok acıdım
Sizin düşüncenize de saygı duyuyorum. Bu sitede ne eski nede yeni uyeyim. Buket hanım Benim memnun kaldigim ve devamında işlemlerimi yapan güvendiğim birisi. Gerçekten merak ettim özel olmazsa neyi bilemedi hayatınızda? Bakıma başlarken istediği resim gibi bazı şeyler var. Bunları net olarak kendisine gönderdiniz mi? Benim işlemlerim hala devam ettiği için olaylarım şekillenmeye başladığında buket hanımla gerçekleştirmeye çalıştığımız olaylar hakkında daha ayrıntılı bilgi verecegimArkadaşlar Günaydın ben dün Büket hanıma baktırdım hayatımın falcısı diyenler anlamadım kadın bana ne işimi ne olduğum durumu vs hayatımda kimse varmı yok mu bilemedi. Ben anlattım sanki anlattıkça tastik eden kişi oldu. Güzin abla gibi yani falcılıkla alakası yok bu kişinin yapmayın 200 tl çöp oldu yazık!
Hayatımla ilgili hiç bir ayrıntıyı bilemedi siz işlem için aradınız ben ise iş için gelecek için ama şimdiyi bile bilmediSizin düşüncenize de saygı duyuyorum. Bu sitede ne eski nede yeni uyeyim. Buket hanım Benim memnun kaldigim ve devamında işlemlerimi yapan güvendiğim birisi. Gerçekten merak ettim özel olmazsa neyi bilemedi hayatınızda? Bakıma başlarken istediği resim gibi bazı şeyler var. Bunları net olarak kendisine gönderdiniz mi? Benim işlemlerim hala devam ettiği için olaylarım şekillenmeye başladığında buket hanımla gerçekleştirmeye çalıştığımız olaylar hakkında daha ayrıntılı bilgi verecegim
Valla kadına bu mesajı iletmişler dekont istiyor. Kısmımız neymiş merak ediyor. Buradan yada özelden paylaşırsanız o da duruma hakim olacakmış. Yani siz bakım yaptirsiysaniz isim verin bizi de töhmet altında bırakmayınHayatımla ilgili hiç bir ayrıntıyı bilemedi siz işlem için aradınız ben ise iş için gelecek için ama şimdiyi bile bilmedi
Ne münasebet siz kimsiniz burda biz beğenmedik diyince ispat ettirecek ben burda çok eski üyeyim hayatımda böyle birşey görmedim.Valla kadına bu mesajı iletmişler dekont istiyor. Kısmımız neymiş merak ediyor. Buradan yada özelden paylaşırsanız o da duruma hakim olacakmış. Yani siz bakım yaptirsiysaniz isim verin bizi de töhmet altında bırakmayın
Valla kadına bu mesajı iletmişler dekont istiyor. Kısmımız neymiş merak ediyor. Buradan yada özelden paylaşırsanız o da duruma hakim olacakmış. Yani siz bakım yaptirsiysaniz isim verin bizi de töhmet altında bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?