Bende istiyorum telefondan fal bakanlarıHerkese merhaba
Güncel olarak telefondan iyi fal bakan biri önerebilir mısınız? Ek olarak numaralarını iletir mısınız?
Valla Buket i dene. Işlem falan lazımsa kesinlikle Buket derim.arayış içindeyim karar veremiyorum kimi önerirsiniz
İstanbul'daki Niko mu sizin dediğinizKotu ben gitmistim 2-3 yil once burdaki yorumlarla tavsiye etmem. Eglencesine gidilebilir.
Evet, gay bi cocuk. Ben Izmir'de baktirdim ama Istanbul'a gidip geliyorum dedi. Teo vardi bide oyle gidip gelen o bayaa iyi bakiyordu. Aslinda nosu vardi bende ama degistirmis.İstanbul'daki Niko mu sizin dediğiniz
Ben de baktirdim bisuru uye var baktiran kadin cidden iyi o yuzden ovuluyor. Cok cok ust olmasa bu kadar ovulmez diye dusunuyorum, benim icin hayatimdaki en efsane faldi. Bide taa 10 yil once berrin diye kizil sacli bi kadina baktirmistim ama 2 kere gitme sansim oldu kadin kayboldu ortaliktan. O felaketti. Kadin cat cat isim soylemisti bana gecmisi de gelecegi de okumustu ahh cok aradim onu.Bu Buketin reklami neden bu kadar yapiliyor ısrarla her ne hikmetse siteye yeni üye olunuyor arkasindan pat övgüler kusura bakmayin ama hic inandirici deil söylemesem rahatsiz hissedecektim kendimi
İzmirde mi Berrin?Ben de baktirdim bisuru uye var baktiran kadin cidden iyi o yuzden ovuluyor. Cok cok ust olmasa bu kadar ovulmez diye dusunuyorum, benim icin hayatimdaki en efsane faldi. Bide taa 10 yil once berrin diye kizil sacli bi kadina baktirmistim ama 2 kere gitme sansim oldu kadin kayboldu ortaliktan. O felaketti. Kadin cat cat isim soylemisti bana gecmisi de gelecegi de okumustu ahh cok aradim onu.
Izmirdeydi de coktaaan kayboldu diyorum ya 10 sene once diye canimCanım sordum ama yanlis anlamazsaniz umarim ben senin önerilerinin hepsine güvenerek gittim fal konusunda uzman oldugunu dusunuyorum bir de sonuc aranan falci bozdu olmaz umarimhani burda Emel aradilar iyi diye bulduk en sonunda ama eski performansi yokmus malesef oyle yazdilar simdi de Berrini bulurmusuz ayni sonuc olmaz tabi insAllah da
ne reklamı canm. Kadın değişik genelinizi biliyor. Tarihleri faln çok tutuyor.Bu Buketin reklami neden bu kadar yapiliyor ısrarla her ne hikmetse siteye yeni üye olunuyor arkasindan pat övgüler kusura bakmayin ama hic inandirici deil söylemesem rahatsiz hissedecektim kendimi
Neyse sağlık olsun o zamanIzmirdeydi de coktaaan kayboldu diyorum ya 10 sene once diye canim
Tabi düşünebilirsiniz hepimiz bazen bazı paylaşımları reklam diye düsünüyoruz elbette ben bu siteyi yillarca disardan takip ettim yorumlara bakarak gittim falcilaraBu Buketin reklami neden bu kadar yapiliyor ısrarla her ne hikmetse siteye yeni üye olunuyor arkasindan pat övgüler kusura bakmayin ama hic inandirici deil söylemesem rahatsiz hissedecektim kendimi
Size numarayi ben vermistim dimi yanlış hatırlamıyorsam? Memnun olmaniza sevindim bana dua edersinizne reklamı canm. Kadın değişik genelinizi biliyor. Tarihleri faln çok tutuyor.
Özel olacak ama o cümle gerçekleşti miArkadaşlar İzmir'de Asiye Hanım'a fal baktıran varsa bana buradan da olur özelden de olur bi yazabilir mi? Güzel bir enerjisi vardı bana bir cümle söylemişti her gittigimde aynı cümle üzerinde durdu sonra arkadasim benim adıma gitti gene o cümleyi söyledi hikmeti nedir anlamadim. Bu ara kafama takıldı yanlış anlamayın
Ben de merak ettimÖzel olacak ama o cümle gerçekleşti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?