İstanbul'da Fal - Falcılar

duygu dios cafedeki hicbir seye bakmadan yuzune bakip konusan bayansa eger cok pembeci.sordugum iki kisiye de dönecek kapinda yatacak falan demisti.ikisi de evlendi ani biliyor görüyor tabii kisilerin ismini falan soyluyor o zaman cok şaşirmiştim ve mutlu ayrilmistim.ama gelecek kesinkes patladi.

Bu Buketin reklami neden bu kadar yapiliyor ısrarla her ne hikmetse siteye yeni üye olunuyor arkasindan pat övgüler kusura bakmayin ama hic inandirici deil söylemesem rahatsiz hissedecektim kendimi
Ben de baktirdim bisuru uye var baktiran kadin cidden iyi o yuzden ovuluyor. Cok cok ust olmasa bu kadar ovulmez diye dusunuyorum, benim icin hayatimdaki en efsane faldi. Bide taa 10 yil once berrin diye kizil sacli bi kadina baktirmistim ama 2 kere gitme sansim oldu kadin kayboldu ortaliktan. O felaketti. Kadin cat cat isim soylemisti bana gecmisi de gelecegi de okumustu ahh cok aradim onu.

İzmirde mi Berrin?

Canım sordum ama yanlis anlamazsaniz umarim ben senin önerilerinin hepsine güvenerek gittim fal konusunda uzman oldugunu dusunuyorum bir de sonuc aranan falci bozdu olmaz umarim hani burda Emel aradilar iyi diye bulduk en sonunda ama eski performansi yokmus malesef oyle yazdilar simdi de Berrini bulurmusuz ayni sonuc olmaz tabi insAllah da

Izmirdeydi de coktaaan kayboldu diyorum ya 10 sene once diye canim

Bu Buketin reklami neden bu kadar yapiliyor ısrarla her ne hikmetse siteye yeni üye olunuyor arkasindan pat övgüler kusura bakmayin ama hic inandirici deil söylemesem rahatsiz hissedecektim kendimi
ne reklamı canm. Kadın değişik genelinizi biliyor. Tarihleri faln çok tutuyor.

Tabi düşünebilirsiniz hepimiz bazen bazı paylaşımları reklam diye düsünüyoruz elbette ben bu siteyi yillarca disardan takip ettim yorumlara bakarak gittim falcilara sonradan sormak icin actim ve hep fal falci yorumu yaptim bu konuda icim cok rahat disaridan tanidiklarim da var bu sitede.
ne reklamı canm. Kadın değişik genelinizi biliyor. Tarihleri faln çok tutuyor.
Size numarayi ben vermistim dimi yanlış hatırlamıyorsam? Memnun olmaniza sevindim bana dua edersiniz

Arkadaşlar İzmir'de Asiye Hanım'a fal baktıran varsa bana buradan da olur özelden de olur bi yazabilir mi? Güzel bir enerjisi vardı bana bir cümle söylemişti her gittigimde aynı cümle üzerinde durdu sonra arkadasim benim adıma gitti gene o cümleyi söyledi hikmeti nedir anlamadim. Bu ara kafama takıldı yanlış anlamayın

Özel olacak ama o cümle gerçekleşti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…