İstanbul'da Fal - Falcılar

emine hanimin telini gönderebilirmisin lütfen...

Bana o kisilerin telini atarmisiniz bulamadım yazzkurt@gmail.com

Zamaninda taline gittik hiç çıkmadı gelecek arkadaslar

talinin falları çıkmasın mümkünseee :18:
o kdr saçmaladı öyle kötü şeyler söylediki resmen bunalıma soktu beni
babamın 25 sene ölmüş babaannesini diriltti babama onun tarafından büyüler yaptırdı falan

slm arkadaslar ben buraya uye olalı baya oldu ama fırsat bulupta dogru duzgun gıremıyorum. sıze fal maceralarımı kısaca anlatayım :) ben bu gule fal baktırdım bakırkoydeyken bana 2011 sonuna dogru evlencegımı soyledı ama ben 2010 sonunda evlendım bır sene rotarlı bılmıs oldu :) ama erkek arkadasımın adını yasını herseyını soyledı sonra pesımı bırakmayan sevgılımı de anlattı. kısacası soyle dıyım gul konsantre olursa guzel bakabılıyo ıkı kere gıttım ama ucuncuye gıtmedım :) sonra benım bı tanıdıgım falcı daha var adı serhan bu abla onceden kadıkoyde bı kafede bakıyodu bu kadın bana ne dedıyse yemın ederım abartmıyorum harfı harfıne cıktı.2010 a gırmeden once baktırmıstım ona ve bana dedıgı hersey cıktı calısıcagım ısyerıne kadar sevgılımle nerde tanısıcagım tıpı vs anlatmakla bıtmez kadın super tarot bakıyo. bundan baska angel kafede zeynepe gıttım hıc tavsıye etmem tırt cıktı bı halt bılmedı :) bırde benım soganlıkta emıne dıye bı falcım var kahve falı bakıyo kadının hıslerı cok kuvvetlı mesela ben evlenmeden once ona baktırmaya gıtmıstım bana dedı sen her an evlenebılırsın uzak yere gıdıceksın vs oglumun adına kadar soyledı yanı bu kadında cok guzel fal bakıyo ama evınde bakıyo. sımdı yenı bı falcı arayısına gırdım :) gercı bunların araısnda serhan ablayı tek gecerım kadının kalp gozu cok acık hıslerı cok kuvvetlı bır de tarotu bakarken enerjınız tutarsa dedıgı hersey cıkıyo sımdı haftaya ona gıdıcem bakalım 2011 e gırmeden gene bı toplu seans baktırcam ona :))) en kısa zamanda en ıyı falcıyı buluruz ınsallah :)

rica etsim serhan ablanin telini gönderebilirmisin özelden...

bugün elmira ya baktirdim gercekten cok cok memnun kaldim... gecmisi suani cok iyi bildi gelecek icin birsey diyemem insallah dedikleri cikar ama tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…