Tarothouse' u hiç denemedim ama anadolu yakasında gitmek istersen bir isim önerebilirim Emine hnm evinde fal bakıyor güzel öyle patpat söyler iyi kötü ne varsa bir yılı aşkın süredir gidiyorum ayda bir falan seninde memnun kalacağını düşünüyorum sadece tarihlere takılmayacaksın verdiği tarihten daha önce veya sonra çıkabiliyor söyledikleri
banada özelden yazarsan sevinirim cok ihtiyacim var lütfen simdiden tesekkürler
sayet serap la konusur nr alirsaniz lütfen banada cok cok cok acil ulastirabilirmisinz!!!!
selamlar,
arkadaslar seneler evvel kadiköy de sanirim savciligin arka sokaklarinda bir yerde betül hanim diye ermeni bir bayana gitmistim herseyi ama herseyi bilmisti bilen duyan gören var mi??? bir apartmanin bodrum katinda oturuyordu bahceden merdivenleri inerek gidiliyordu evine...
onun disinda size kesinlikle önerebilecegim nazli erarslan ve emel omuzdas dir... pahali bakarlar harbiye de bürolari var ayrica tv de bakiyorlar google isim yazarsaniz cikar... her dedileri cikiyor gercekten...
Zamaninda taline gittik hiç çıkmadı gelecek arkadaslartalin ne falı bakıyor?? :26:
Ben yaklaşık 2006 senesinde gitmiştim.erkek ark yurtdışında iş bulacağını ve ondan sonra ayrılıp x isminde biriyle exleneceğimi söyledi ve tutmuştu.çoğu şeyi de bilmişti.
kim ki bu aysun hanım yaa ben nasıl oldu da kaçırdım :))
aaaaa evet ya sen nasıl kaçırdın
aaaaa evet ya sen nasıl kaçırdın
valla bılmıyommm ben önce sizler gitmeden hiçbiriyle ilgilenmiyom
Önce bi siz gidin begenirseniz gidiyorumm
sana mesaj atamıyorum posta kutun doluymuş :)
Zamaninda taline gittik hiç çıkmadı gelecek arkadaslar
slm arkadaslar ben buraya uye olalı baya oldu ama fırsat bulupta dogru duzgun gıremıyorum. sıze fal maceralarımı kısaca anlatayım :) ben bu gule fal baktırdım bakırkoydeyken bana 2011 sonuna dogru evlencegımı soyledı ama ben 2010 sonunda evlendım bır sene rotarlı bılmıs oldu :) ama erkek arkadasımın adını yasını herseyını soyledı sonra pesımı bırakmayan sevgılımı de anlattı. kısacası soyle dıyım gul konsantre olursa guzel bakabılıyo ıkı kere gıttım ama ucuncuye gıtmedım :) sonra benım bı tanıdıgım falcı daha var adı serhan bu abla onceden kadıkoyde bı kafede bakıyodu bu kadın bana ne dedıyse yemın ederım abartmıyorum harfı harfıne cıktı.2010 a gırmeden once baktırmıstım ona ve bana dedıgı hersey cıktı calısıcagım ısyerıne kadar sevgılımle nerde tanısıcagım tıpı vs anlatmakla bıtmez kadın super tarot bakıyo. bundan baska angel kafede zeynepe gıttım hıc tavsıye etmem tırt cıktı bı halt bılmedı :) bırde benım soganlıkta emıne dıye bı falcım var kahve falı bakıyo kadının hıslerı cok kuvvetlı mesela ben evlenmeden once ona baktırmaya gıtmıstım bana dedı sen her an evlenebılırsın uzak yere gıdıceksın vs oglumun adına kadar soyledı yanı bu kadında cok guzel fal bakıyo ama evınde bakıyo. sımdı yenı bı falcı arayısına gırdım :) gercı bunların araısnda serhan ablayı tek gecerım kadının kalp gozu cok acık hıslerı cok kuvvetlı bır de tarotu bakarken enerjınız tutarsa dedıgı hersey cıkıyo sımdı haftaya ona gıdıcem bakalım 2011 e gırmeden gene bı toplu seans baktırcam ona :))) en kısa zamanda en ıyı falcıyı buluruz ınsallah :)
Tatlım bu kimdi bana da özelden gönderebilir misin adını ve telini neye kaça nerde bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?