Yooo yasak değil.Kazen abi konunun ilk başına yazıyor artık. Hatta telefon falcılarından elli kere istedi vermedi kimse ne hikmetse. Gamze ve Buket hanımların numarasını da verebilirsiniz.
Gamze kimYooo yasak değil.Kazen abi konunun ilk başına yazıyor artık. Hatta telefon falcılarından elli kere istedi vermedi kimse ne hikmetse. Gamze ve Buket hanımların numarasını da verebilirsiniz.
Su falı bakıyormuş, telefon falcısı.Gamze kim
Biri ucuz dedi o baktıracak bakalım olursa bende baktırırım zeynepi istiyorum benSu falı bakıyormuş, telefon falcısı.
Ben senelerdir buradaki topikleri okuyorum, genelde falcılar müşteri çekmek için üye olup kendilerini över ve telefon numaralarını yazardı. Daha çok müşteri arasın diye. Kazen abi bu sene onlara bir kıyak geçti ve kuralı değiştirdi, direkt reklamları olacak, bir sürü müşteri gelecek. Falcı olsam kaçırmam bu fırsatı.
cnm yorumlarını bekliyoruz.iyi ise biz de deneriz belki.Biri ucuz dedi o baktıracak bakalım olursa bende baktırırım zeynepi istiyorum ben
Ben bakırköyde oturuyorum ama hiç duymadım ve Nalan’ın kötü olduğunu arkadaş dedi ben gitmedim nerde onun yeri
yok o sahteymiş. kafe77 deki nalan hanım. ama o da kırklı yaşlarda saçları sarı. bilemedim. belki ona benzetmişlerdir. ben hem kendisinden hem de klüpten duymuştum.hatta orjinal nalan hanım biraz sağlık sorunları olan biri ama bu sorunu söylemek etik olmaz.Nalan dediğiniz kişi cafe46'daki sarışın 50'li yaşlarda güler yüzlü olan mı? Derin Nalan adı
Benim gittiğim sahte mi bilmiyorum ama geçenlerde gittim, sorduğum kişinin adını nerde tanıştığımızı adımın nereli olduğunu filan ben söylemeden kağıda yazdı ve bildi. En özel hayatıma kadar neyi nasıl yaşadığımı söyledi. Gelecekle ilgili çok bi şey demedi, biraz paracı bi tip. Bi de tılsım diye bi şey yaptı sana iyi gelecek dedi. Genel toparlanma için olduğunu söyledi. Büyü değil altını çizeyim. O zaman kötüydüm kabul ettim. 21 gün içinde iyi olacak dedi. 2 hafta geçti daha iyi hissediyorum. Açıkçası yaptığı şey mi iyi geldi yoksa konunun üstünden zamanın geçmiş olması mı iyi geldi emin değilim. Bi süre daha dediğini yapmaya devam edeceğim,bakalım.yok o sahteymiş. kafe77 deki nalan hanım. ama o da kırklı yaşlarda saçları sarı. bilemedim. belki ona benzetmişlerdir. ben hem kendisinden hem de klüpten duymuştum.hatta orjinal nalan hanım biraz sağlık sorunları olan biri ama bu sorunu söylemek etik olmaz.
Bu Nalan neymiş ki böyle bir de sahtesi çıkıyor? Çok enteresan bir durum gerçekten.Benim gittiğim sahte mi bilmiyorum ama geçenlerde gittim, sorduğum kişinin adını nerde tanıştığımızı adımın nereli olduğunu filan ben söylemeden kağıda yazdı ve bildi. En özel hayatıma kadar neyi nasıl yaşadığımı söyledi. Gelecekle ilgili çok bi şey demedi, biraz paracı bi tip. Bi de tılsım diye bi şey yaptı sana iyi gelecek dedi. Genel toparlanma için olduğunu söyledi. Büyü değil altını çizeyim. O zaman kötüydüm kabul ettim. 21 gün içinde iyi olacak dedi. 2 hafta geçti daha iyi hissediyorum. Açıkçası yaptığı şey mi iyi geldi yoksa konunun üstünden zamanın geçmiş olması mı iyi geldi emin değilim. Bi süre daha dediğini yapmaya devam edeceğim,bakalım.
Sahtesiyle ilgili ben de burada okudum yorumları. umarım sahtesi değildir, öyleyse bile çok para vermem dışında fena değildiBu Nalan neymiş ki böyle bir de sahtesi çıkıyor? Çok enteresan bir durum gerçekten.
ben 3049556940 defa şansımı denedim, hatta farklı profillerden açtım ama en son kaç kere enerjimizin uyuşmadığını yazmam gerekiyor diye kızdı bana.Keşke yeşil çingene bana baksa ama bakmıyor sadece telweden mi bakıyo
cnm bu senin anlattığın sahte olan. gerçeği yazmıyor. ve işlem vermiyor. (benim baktırdığım ya çok iyi salladı. yada bildi. ya da ki bu daha büyük olasılık. bizim ankarada bir sıla vardı. beyin okur. o da öyle galiba. bakalım. bir olay var ona göre yazacağım. ama senin nalan orjinal olan değil. haberin olsun.)Benim gittiğim sahte mi bilmiyorum ama geçenlerde gittim, sorduğum kişinin adını nerde tanıştığımızı adımın nereli olduğunu filan ben söylemeden kağıda yazdı ve bildi. En özel hayatıma kadar neyi nasıl yaşadığımı söyledi. Gelecekle ilgili çok bi şey demedi, biraz paracı bi tip. Bi de tılsım diye bi şey yaptı sana iyi gelecek dedi. Genel toparlanma için olduğunu söyledi. Büyü değil altını çizeyim. O zaman kötüydüm kabul ettim. 21 gün içinde iyi olacak dedi. 2 hafta geçti daha iyi hissediyorum. Açıkçası yaptığı şey mi iyi geldi yoksa konunun üstünden zamanın geçmiş olması mı iyi geldi emin değilim. Bi süre daha dediğini yapmaya devam edeceğim,bakalım.
baktırınca yazarsanız memnun oluruzSu falı bakıyormuş, telefon falcısı.
Ben senelerdir buradaki topikleri okuyorum, genelde falcılar müşteri çekmek için üye olup kendilerini över ve telefon numaralarını yazardı. Daha çok müşteri arasın diye. Kazen abi bu sene onlara bir kıyak geçti ve kuralı değiştirdi, direkt reklamları olacak, bir sürü müşteri gelecek. Falcı olsam kaçırmam bu fırsatı.
Ben baktırmayı düşünmüyorum, baktıracak olsaydım da Kazen abi'ye numarasını verdikten sonra baktırırdım.baktırınca yazarsanız memnun oluruz
ee on gideyim ben de madem. bakıyor mu halen?cnm bu senin anlattığın sahte olan. gerçeği yazmıyor. ve işlem vermiyor. (benim baktırdığım ya çok iyi salladı. yada bildi. ya da ki bu daha büyük olasılık. bizim ankarada bir sıla vardı. beyin okur. o da öyle galiba. bakalım. bir olay var ona göre yazacağım. ama senin nalan orjinal olan değil. haberin olsun.)
aslında yazan yazıyor da iyi niyetlisini bulmak zor. 2015 yılında ben bir hocaya denk geldim ankarada inan parmağını adamın resimine koydu .bir okudu adam 15 20 gün sersem. ama o hocayı kaybettim ben. valla yapan yapıyor.ama buradaki olay bu yapan kişinin sonradan seni kullanmasına izin vermemek. zira anne adı vs.hele hele de resim ellerindeyse işlem yapan kişinin kölesi bile olabilirsiniz.tılsım öyle 5 dkda yazılabilecek bir şey değil diye biliyorum, esasen tam doğrusunu yapanlar aylarca uğraşıyor
belki psikolojik olarak etkilemiştir seni onun varlığı
aslında bunun böyle olduğunu internetten biraz araştırdığımıda gördüm ama yaptığım tek şey de zikir yani. Belki psikolojiktirtılsım öyle 5 dkda yazılabilecek bir şey değil diye biliyorum, esasen tam doğrusunu yapanlar aylarca uğraşıyor
belki psikolojik olarak etkilemiştir seni onun varlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?