İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bir ayı geçti üzerinden baktırmıştım da çok net de hatırlamıyorum bir kaç kelimesi aklımda işte.. Ankara'da vera ve melek diyorlar zaten yanlış duymadiysam ☺
cnm veranın çıkmazmış. demişlerdi. çümkü o da falcı falcı geziyormuş. o derece.

Benle enerjisi mi tuttu acaba uç noktaları söylemişti bana ve doğruydu geçmişin hepsi
valla ben ankaradayken öğrenciler hariç kimse beğenmezdi. yada ben fal gurmesi oldum ondan mı acaba?
açıçası beni her falcı kesmiyor.
valla ben de merakla şu nalan mı ?yoksa niko mu ?çıkacak. yoksa ikisi de patlayacak mı? merak ediyorum. bakalım belli olur. çünkü her ikisine de çok araştırıp gittim.

Enerji meselesine de inanıyorum ben ama genel manada fena değil gelecek konusunu bilemiyorum. Bende gelecekte Buket net cikariyo fakat artık çok baktirdim hem pahalı hem tüm enerjimi aldı biliyo herşeyimi. Bana yeni böyle tak tak herşeyi sayacak biri lazım daha çıkmadı denemiycem artık kimseyi kendime söz verdim en azından 3 haftam kaldı sözümün süresine

o bana da lazım. bak eğer nalan çıkarsa vede görebilir isek tabi .....
o telden bakıyormuş.şaşırdım .bakalım. benim işler çok uzun vade de en erkeni yaza.görürsek tabi.

o bana da lazım. bak eğer nalan çıkarsa vede görebilir isek tabi .....
o telden bakıyormuş.şaşırdım .bakalım. benim işler çok uzun vade de en erkeni yaza.görürsek tabi.
Tabi ki görebilirsek tabi ama çıkarsa yazarsın ve ben işlemdi sende büyü vardı bunları söylemeyecek birini istiyorum artık skldm bunlardan ve geçen biri yazdı ya öyle azıtıyorlar diye içimdeki hislere tercüman olmuş

bakalım.kısmet artık. çok övdüler ama????

Yakında biz falcı olacağız klasik cümleleri ezberledik Allah korusun ya tövbeler olsun hep şakasını yapıyorduk ama istemem yani fal parası yemek
olur mu olur. gide gide artık uzman olduk.

Vera anda ve gelecek de bana tutturmuşdur.isimleri net olarak çıkarmıştır. Babamın ölümünden sonra gittim ve ölümü söylemiş ve babamın amcamla kırgınlığına kadar bilmiştir. Daha da yazmayacağım pek çok şey var. Kendisi falcı falcı geziyor mıu bilemem ama hisleri kuvvet olanlarda kendine bakamaz bunu da yazayım buraya

valla cnm benim bildiğim bu.hatta sineme gidiyordu sık sık.inşallah çıkar.ALLAH herkesin gönlünün muradını versin.
önce de bu corona belasından bir kurtulsak tüm dünya olarak inşallah gerisi kolay.
ölümden başka her şeyin bir çıkar yolu mutlaka bulunur.

Ever bunu ankara topiğinde anlatmışlardı. Zaten orada da sadece bir kız övüyordu, onun yüzünden gitti millet hep, daha çıktı diyen de duymadım. Istanbul topiğinde denk geldim ilk defa çıktı diyen birine.

yok o çıkmaz eminim. çıksaydı ben mutlaka bilirdim.

Çıkmasını çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…