Ever bunu ankara topiğinde anlatmışlardı. Zaten orada da sadece bir kız övüyordu, onun yüzünden gitti millet hep, daha çıktı diyen de duymadım. Istanbul topiğinde denk geldim ilk defa çıktı diyen birine.
[/QUOTEhatta siz bilirsiniz ermeni ebru vardı ankarada millet korkuyordu bakışlarından filan.
gerçi çok pahallıdr. ve özet bakar ben geçen sene 500 tl vermiştim.
değer mi?hayır.ama işin özet kısmını bilir.
onun zaten çok olumlu fal bktıgını duymadım ben:) tarzı o:) gönlündeki neyse olsun inşallah:)Teşekkür ederim ama olumsuz şeyler söyledi inşallah tam tersi çıkar
Vera çıktı gibi olur çıkmaz. 2 sene salak gibi gittim durdum ( şuan görüyorsa eminim hesabı vardır) verdiğim paralara acıyorum ama hata bizde biz taviz veriyoruzVeraya ben baktırmıştım, çıkmadı.
Yazdı mı beğendin miİlk kez online fal denedim yeşil çingeneye attım. Nasıl bir falcı çıkar mı çıkmaz mı ? Baktıranlar yazabilir mi
Burası öyle bir hale geldi ki kendimizden bile şüpheleneceğizVera çıktı gibi olur çıkmaz. 2 sene salak gibi gittim durdum ( şuan görüyorsa eminim hesabı vardır) verdiğim paralara acıyorum ama hata bizde biz taviz veriyoruz
YazDı. Karışık geldi cümleleriYazdı mı beğendin mi
Niko için sıra mı bekledinarkadaşlar hiç yok mu yorumu olan .niko ve nalan hakkında.
yada yeni ama çıkan falcı önerisi olan.
Hayır aramadım canım Mayıs ayını bekliyorum umarımEn güzelini yapiyorsun ben de artik secici davranmayi dusunuyorum fal konusunda, umarım tutabilirim bunuSana verdigim numarayi aradin mi denizlideki?
Hadi bakalım hayırlısı inşallahHayır aramadım canım Mayıs ayını bekliyorum umarımkendime tutmaya devam ederim
evet cnm. Çıkar mı bilmem ama bekledim ve denedim ama yaza kadar belli değil.Niko için sıra mı bekledin
Kaçta gitmem lazım peki bide kaç paraevet cnm. Çıkar mı bilmem ama bekledim ve denedim ama yaza kadar belli değil.
Arkadasımla gittim nikoya ikimizde ses kaydı aldık aynı cümleler yurtdışı seyahatlerin artıcak vb. Orda tanımadığımız bir kız vardı arkadasımla ona agustosta a ve i harfi olan biriyle tanışcan demiş aynı harfleri benim arkadasımada dedi. Yani sallamasyon bana dediği şeyler tam tersi oldu bence parana yazık etmeKaçta gitmem lazım peki bide kaç para
Adana fatma ise Bana cikmadi. Hayatına yeni biri girecek dedi klasik. Ama karakter analizi iyi idi. Zaten bu ara herkes patlıyor. Burada ismi daha önce tartışmalara sebep olan o sıra durumum iyi gibi bende yaptırdım diye yazmak zorunda kaldığım bayan da patladıBurada pek çok kişiye de özelden birebir falci sorduklarim oldu. Açıkçası buradan aldığım referanslarla baktirdiklarim pek net çıkmadı çoğu patladı diyebilirim. Birebir referansla tanıdığım çevresinden adanadan bir bayanla telefonla görüşmesi gerçekleştirdik. Anda ve geçmişte çok iyiydi. Verdigie bir vade vardı. Bu hafta gerçekleşeceğini söyledi. Ve imkansız birşeydi. Gerçekleşti. Diğer vaadler ne olur bilemiyorum.
Adanadan fatma değil eceydi. Ece diye birine baktirdiniz miAdana fatma ise Bana cikmadi. Hayatına yeni biri girecek dedi klasik. Ama karakter analizi iyi idi. Zaten bu ara herkes patlıyor. Burada ismi daha önce tartışmalara sebep olan o sıra durumum iyi gibi bende yaptırdım diye yazmak zorunda kaldığım bayan da patladı
Adana diyince fatmanın telini verdiler bu yüzden sordum.Adanadan fatma değil eceydi. Ece diye birine baktirdiniz mi
Sizin önereceğiniz başka bir isim var mıdır? Vadesi tutan?Adana diyince fatmanın telini verdiler bu yüzden sordum.
Kaç para?Sizin önereceğiniz başka bir isim var mıdır? Vadesi tutan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?