İstanbul'da Fal - Falcılar

Kaçta gitmem lazım peki bide kaç para
Arkadasımla gittim nikoya ikimizde ses kaydı aldık aynı cümleler yurtdışı seyahatlerin artıcak vb. Orda tanımadığımız bir kız vardı arkadasımla ona agustosta a ve i harfi olan biriyle tanışcan demiş aynı harfleri benim arkadasımada dedi. Yani sallamasyon bana dediği şeyler tam tersi oldu bence parana yazık etme

Burada pek çok kişiye de özelden birebir falci sorduklarim oldu. Açıkçası buradan aldığım referanslarla baktirdiklarim pek net çıkmadı çoğu patladı diyebilirim. Birebir referansla tanıdığım çevresinden adanadan bir bayanla telefonla görüşmesi gerçekleştirdik. Anda ve geçmişte çok iyiydi. Verdigie bir vade vardı. Bu hafta gerçekleşeceğini söyledi. Ve imkansız birşeydi. Gerçekleşti. Diğer vaadler ne olur bilemiyorum.

Adana fatma ise Bana cikmadi. Hayatına yeni biri girecek dedi klasik. Ama karakter analizi iyi idi. Zaten bu ara herkes patlıyor. Burada ismi daha önce tartışmalara sebep olan o sıra durumum iyi gibi bende yaptırdım diye yazmak zorunda kaldığım bayan da patladı

Adanadan fatma değil eceydi. Ece diye birine baktirdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…