- 17 Şubat 2019
- 131
- 91
- 28
- 30
Nikoya ben de geçen yİl nisanda baktırmıştım. Bana dedikleri çıkmadı. Daha önce de yazmıştım o kadar saat beklediğime yanarımKaçta gitmem lazım peki bide kaç para
50 tlye baktirdim benKaç para?
Kim bu bana özelden numara verir misinizBurada pek çok kişiye de özelden birebir falci sorduklarim oldu. Açıkçası buradan aldığım referanslarla baktirdiklarim pek net çıkmadı çoğu patladı diyebilirim. Birebir referansla tanıdığım çevresinden adanadan bir bayanla telefonla görüşmesi gerçekleştirdik. Anda ve geçmişte çok iyiydi. Verdigie bir vade vardı. Bu hafta gerçekleşeceğini söyledi. Ve imkansız birşeydi. Gerçekleşti. Diğer vaadler ne olur bilemiyorum.
Numarasını atar mısınız50 tlye baktirdim ben
Buradan yazmak yasak diye biliyorum. Emin değilim dilerseniz özelden iletebilirimNumarasını atar mısınız
O ankaraya taşınmış diye okumuştumYedikulede oturan Aysel’e giden var mı
O millete öyle diyor o işleri bıraktığı için evinde kimseyi istemiyo geçen hafta ondaydımO ankaraya taşınmış diye okumuştum
Seni ben çok iyi anladım “kimseye güvenim kalmadı” derken. Aynen öyle ne dersen doğru. Ben elmiraya 8 Eylül’de baktırdım işimi sordum iş yerinde mutlusun uzun süre çalışacaksın dedi. Ertesi gün çıkarıldım bu mu yanı mutlu olmak ramek desen oda onun aynısı hepsi ayni ben bunu gördüm zeynep falan. Hata bizde günah olan İşlere giren biziz Allah bize akıl fikir versinEski yorumlarımdan bakarsanız görürsünüz. Nikoyu fena bulmazdım. Ama tamamen üçkağıtçı olduğunu anladim. Cok olayım var. Sıra falan beklenmez. Yaramaz da. Elmira'yı defalarca övdüm, uğrunda diğer üyelerle bile tartıştım ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Adına büyü mü dersiniz vefk mi dersiniz öyle insanlarla çalıştım, ilkin muradima erdim dedim ama kavuşmadan sonra onların hallerinden davranışlarından bile soğudum. Artik kimseye güvenmiyorum. Evet iddia ediyorum benden deneyimli kimse yoktur. Şurada adı geçen birçok falcı evime girdi ben de onlarin evine girdim. Edirneli rahmetli meliha teyze dışında hiç kimseye güvenim kalmadı. Tek güvendiğim kadın da ölmüş bugün edirnedeki akrabaları söyledi. Şurada adı geçen herkes AMA HERKES aynı. Elmira? Ramek? En çok övdüklerim? Hepsi aynı. Herkes maddiyatcı. Iyi geceler
Hiç güleceğim yoktuKonudaki falcılar temsili
Geçmiş olsun Gülistan ile bende fikrimi yazmıştım 300 TL verdim ama bu iyi Falcı olduğu için değil az falbakmak ve pahalı iyiydir algısı yaratmak için ; cevapları net değil beni seviyor mu diyorum cevabın ya hayır yada evet dışında olma seçeceği yok sevmiş diyor sonra fal arasında bu yasak aşk diyor ! Benden aldığı cümlelerle başkası için tekrar aynı yorumu yapması bana diyorki falcılara güvenme eee sen nesin ? Anda iyi karşıdaki kişinin durumumu biliyor ama o kadar mesela geçici olarak İzmir’e gitmiştim burada mı yaşayacağım diye sordum evet dedi sonra ben İstanbul’dan geliyorum vs dedim sonra kıvırdı gideceksin sonra buraya döneceksin 50 TL lik birçok Falcı bile bundan iyiydi paranızı kaptırmayın umarım kimsede kaptırmazGulistanin verdiği tarihler dolmuştu gelişme yoktu ama yine de biraz yanılma payı vardır diye bekledim fakat tam tersi şeyler oldu iş ve aile üzerinde. Patladı yani
Gonca Polat bana bir erkek seni maddi sıkıntıya sokacak dedi inanmadım güldüm geçtim gerçekten soktu enerjisi tutması lazım bende tutuyo onun enerjisiKızlar
Gonca polat
Vera
Adana ece
Bunlardan vadesi tutan var mı
Onu bana da yollasınlar lütfen. Bakırköydeki mi bilmiyorum ama bu adam gençti kumral şişman, uzun boylu bi adam kizlarrr lütfen numarasını istiyorumAllah aşkına İzmirde Orhan’a fal baktırdım onun numarası kimde var anda çok iyiydi lütfen biri söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?