Yani arkadaşlar bu kadar mı kötü olabilir,Cafe özgede MULLAYA GİTTİM BURDA DUYUP GİTTİM AAA SÜPER FALAN DENİLDİ Bİ DENEYEYİM DDEDİM BU KADAR MI OLUR YANİ berbattı.Adam hiçbişiyi bilemedi 0 koca bir sıfır düşünün artık sonra şengüle gittik 2 saat bekledik eh yani olan durumu bildi gelecek ne kadar çıkar bilemiyorum ama kartları okudu yani falcı hisleri yoktu bu kadar övülen şengül bu muydu dedim yani şengül mullaya görebi nebze daha iyiydi ama ikisi de tamin etmedi YOK MU TAKSİM KADIKÖYDE DÜZGÜN FALCI YAAAAAAAAAAAAAA BURCU ANGELS MESELA SÜPER SEYLER DEMİŞTİ AMA ÇIKMADI VE BİLMİŞTİ GEÇMİŞİ AMA BİLEMEDİ OFFFFFFF ŞARLAATAN BUNLAR((
serhan abla tam olarak nerde çalışyor??.. bir üsküdar bir kadıköy demişsiniz. :44:
batu'ya bende uzun zamandır gitmiyorum...gerçekten iyi olduğunu unutmuşum....tekrar bir gitmek istiyorum esasında:)
banada bu batu ve tarıgın numarasını gonderebılırmısın. gule zaten gıttım dedıklerı kısa vadede cıkıyo zaten kısa vadelı fal bakıyo gul uzatmadan kestırıyo kısaca bır daha gıdelım dıye artık bu falcıları cozdum resmen cıgerlerını okuyorum nerdeyse :)
zodyak diye birini duydunuzmu ünlüymüş baya ödülleri falan varmış her yerde reklamları dolu
15 dk 50 tl 30 dk 100 tl dedi
baya pahalı acaba giden bilen varmı nasıl biri
batu datarıkta taksım symbolde
gül kısa vadelı bakmıyo aslında gayette 2011 sonlarına kadar gittik biz falda..hatta sürekli gidince üzülüyo aramadımı ne oldu diye
Evvet, daha evvelki yorumlarımdan gordugunuz uzere bu topic te asil ismi olan bir kac kisiye gitmis olmakla beraber (Rita, Melahat, Gul) ilgili tecrubelerimi yazmıstım.
En son Rita'ya gidip 35 lira mi vermistim ve kendi kendime lanet etmistim ama cıktı. Bana soyledigi bir yatirim yapacaksin ev isin icinde ama bu ay cok maddi sıkıntı yapacaksın dedi. Evet tesaduf 2 senedir bos olan eve kiraci cikti maddi sıkıntıjm yoktu hatta 1,5 ay kira ve 1 ay depozit aldim fakat evimi gordukten sonra (3 yildir gormemis emlakci kiraya vermisti) bir suru masraf cıktı. Kira artı depozir uctu artı masraflar ve ben o gun Ritaya kizarken gene beni ters koseye yatırdı. O gun fazla bakmadı fakat subatta gelecek demisti Gul ama sen istemeyebilirsin demisti o subatta bekledigimin eski kiz arkadasi ile konustum bugun ayri gecen zamanlarda neler oldugunu ogrendim ve kizla kanki oldum kisacasi artik beni sevsede ya da ben bunu bilsemde o kiza haksizlik yapmam. Ve Rita'da bunu demisti bana detaylı degil ama onun ici senin adini duydugunda sizliyor ama sen 3 yil sonra yani 38 yasinda evleneceksin ve bir yabanci ile Yahudi sanirsam bu. Gul, Subat sonu geliyor (ama iki arada bir derede kaldi Gul) ama istemeyeceksin onu ben israr ettim beni kirmadi aa bunla sevgili olacaksiniz sonunda (cinsellik onunla hic olmadi) ama dedii usteleyince evet onunla dedi bana kiyamadi meleklerini gonderdi!!! Kısacası bugun 10 yildir haber alamadigim eskisinden haberler aldim. Ama o istese bile benim matigimin kabul etmedigini anladim.
Eger Falciya mi gitmek istiyorsunuz. Paraniz fazla demek. Gelecegi Allahtan baska kimse bilmez!! Bu isi sansa birakin Melahat, Rita ve Gul'u deneyin. Ama 1 gunde degil benim gibi aralarında aylar ya da yıllar olmalı.
Bu arada hic birinin telefonu ya da emaili yok bende sadece yol tarifi yapabilirim. Ama hic birinin savunucusu degilim.. Ama Melahat ve Rita asmis. Rita eskisi gibi iyi degil. Melahata en son 2001 yılında gitmistin o bazen kardesi Zeynepe yonlendirir tavsiye etmem Zeynepi.
Kısacası Rita en son 3 hafta evvel gttim duymak istediklerimi soylemedi ve basindan savdi ama simdi farkındayım dogruları soylemis.
Gul: Duymak istedigimi soyledi (aslinda Rita da aynı seyi soyledi aynı cumleyi senin adını duyunca ici sizliyor) subata gelecek segili olacak evleneceksinz dedi. bu bir utopya.
Ama basta dedigim gibi MElahata gitmistim 2003 yılında belki bu 1 ay icinde tekrar gidip fal olayını kapatac<gim.
Ama Rita 2 senedir satilik olan ve satilmayan kiraya verip kiraci cikmayan v.s soyledi ve 1 hafta sonra kiraci cikti.
Rita optimistic. Gul: iyi niyetli. Melahat uzun yıllar gecti ama son bir defa gidecegim.
NoT: adres yada telefon vermem reklam yapmiyorum sadece dusuncelerimi soyluyorum
Sonuc: Rita my best fakat kaprisini cekemem, su an merakettiginiz bir sey varsa GUL derim. Kısacası ben Gul'u cok tuttum ve alevkonun youmlarını bekliyorum cunıku onun tavsiyesine uyarak
gul'e gitmwk icin 1 ayı bekliyorum. Bu arada benim bekledigim ama gelmeyecegini bildigim exin eski sevgilisini de Gul'e goturecegim:)
çıkan fal: bugün mazlum'un tarihi çok net olarak belirtmediği hayatımın dönüm noktası olabilecek nitelikteki o şeyin başlangıcını yaşadım. tuhaf adam dedikleri bir bir çıkmaya başladı...
arkadaşım ben yazdım o ithal kızılderiliye gitmeyin diye ama görmedin sanırım. biri gitti attı ortaya sonra herkese özelden mesajlar göndermiş. bir dediği diğer dediğiyle tutmuyor o adamın. ancak memnun olanlar da var. yalnız bilsinler ki tutarlı değil kendisi. 2 kez gittim 2 sinde de farklı sonuçlar için ben dediysem olur dedi. o da ayrı saçmalaık sen kimsin ki dediysen olur.
levent'e gidip memnun kalmayanlar var ona da şans diyorum adamın bana dediği şeyler çıkıyor sağolsun 2 senenin özetini çıkarmış bana. anca oluyor...
ahhh ahh ne dıyım kı şımdık ben
bende sonunda bugün levent'e gittim. aylardır tavsiye etmiş olduğunuz falcılara gideyim diyorum bi türlü kısmet olmamıştı. bence levent gayet iyi. mevcut durumu iyi yorumladı. gelecek için söylediklerini zaman içerisinde görecem. tarihlere pek takılmıyom. sonucda mutlak kaderi allah bilir...metin izinliymiş.ama onada mutlaka gitmek istiyorum. orda bekleyen birileri vardı. metin için süper dediler. babamın ismini bile söyledi dedi kız. önümüzdeki haftalarda metin'deyim....kısmet olursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?