İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben mulla nın övüldüğünü pek duymadım daha önce de gitmedim zaten
AMa Şengül ben de harikalar yarattı soracak sorum kalmadı öyle böyle anlatmadı,kart yorumu falan da değildi en sinir oldugum seydır şu kart bunu anlatıyor yok ay kartı, yok yıldız kartı muhabbetı;ha bu arada söylediği sonuc ta beni mutlu edecek bir sonuc degıldı yanı agzıma bır parmak bal damlatmadı..
Bana böyleydi başkasına nasıl bakar bilemem..o yüzden yok tavsiye ederim.yok mutlaka gidin demiyorum isteyen istediğini yapsın

şengüle ben gidicem bu hafta
h.sonu gidicektim hastaydım ..
evden cıkmadım ..
artık alarm veriyor bünye
bi gidim yıl bitmeden

yanı ılk uyelık alıp ta yorum yapıp sunu cok begendım dıyen bırıne ki bu birisinin adını daha önce hiç duymadık ,sonra gene ılk yorumunda aa onu bende begendım dıyen diğer bırıne... yanı sımdı alenen ne oldugu bellı ama cidden ugrasamıcam kazene aa bak bunlar bence aynı kişi diyemicem ben bile sıkıldım artık.....Forumun eski tadı kalmadı bencee bu falcı arkadaslardan

serhan abla tam olarak nerde çalışyor??.. bir üsküdar bir kadıköy demişsiniz. :44:

serhan abla onceden kadıkoyde çalgıcı kafedeydı bu kafe ona aıttı sonra kafesını devrettı eskısı kadar sık fal bakmamaya basladı. ben kendıne tel acıyodum o sekılde herhangı bı yerde bulusuyorduk. benle en son gectıgımız yaz uskudarda bulustu ve butun kıs boyunca butun dedıklerı harfı harfıne cıktı. yanı sana tel numarasını gondermısımdır ara kendısıyle gorus bı yer belırlersınız orda bulusursunuz sımdılık bu kadar yardımcı olabılıyorum. tarot baktırmak ıstıyorsanız serhan ablaya gıdın tarotta cok ıyı ayrıca onun yanında ıskambıl falıda acabılıyo ama kahve falı ıcın bı yorum yapamıycam baktırmadım cunku arkadaslar. ben de sımdı bı falcıya gıtmek ıstıyorum ama karar veremedım gecen gun gulle konustum telde gel falan dedı ama o da cok yogun sureklı bölunuyo gule gıdınce ya telefon gelıyo gule yada kapısında halk ekmek gıbı bı kuyruk oluyo off bılmıyorum bende cok sıkıldım su 2011 e gırmeden once gıdıp genel bıse baktırmak ıstıyorum rıta demıssınız bırde batu demıssınız bu kısılere nasıl ulasabılırım ayrıca dılek demıssınız bıde bana bu kısılerın ırtıbat numaralarını gonderebılırmısınız bende artık su kafamdakı ıkılemden ve karmasadan kurtulayım ımdat dıye cıglık atasım var cunku

batu'ya bende uzun zamandır gitmiyorum...gerçekten iyi olduğunu unutmuşum....tekrar bir gitmek istiyorum esasında:)

banada bu batu ve tarıgın numarasını gonderebılırmısın. gule zaten gıttım dedıklerı kısa vadede cıkıyo zaten kısa vadelı fal bakıyo gul uzatmadan kestırıyo kısaca bır daha gıdelım dıye artık bu falcıları cozdum resmen cıgerlerını okuyorum nerdeyse :)

batu datarıkta taksım symbolde
gül kısa vadelı bakmıyo aslında gayette 2011 sonlarına kadar gittik biz falda..hatta sürekli gidince üzülüyo aramadımı ne oldu diye

zodyak diye birini duydunuzmu ünlüymüş baya ödülleri falan varmış her yerde reklamları dolu
15 dk 50 tl 30 dk 100 tl dedi

baya pahalı acaba giden bilen varmı nasıl biri

batu datarıkta taksım symbolde
gül kısa vadelı bakmıyo aslında gayette 2011 sonlarına kadar gittik biz falda..hatta sürekli gidince üzülüyo aramadımı ne oldu diye

tskler batunun yerını soyledıgın ıcın. gulun verdıgı tarıhler bana cıkmadı :) o yuzden kısa vadelı bakıyo dedım ben ne zaman gıtsem halk ekmek kuyrugu gıbıydı. o yuzden herkese 10 dk bakıp gonderıyodu. zaten bende artık gule gıtmıyorum telde soruyorum o da soyluyo kanka gıbı bıse olduk gulle bız :)

tunceray.. rıtayı begenmene sevındım cunku uzun zamandır ona gıtmeyı dusunup yorumlardan sonra ıyıkı gıtmemısım dıyenlerdenım.. bende hıc gıtmedım ama rıtanın uzun vadelı baktıgını hep duyardım yanı yıllar sonrasını sana soyluo sana o an aslaa ımkansızz gıbı gozuksede yıllar sonra oluyor ve sana cark edıyor

bende sonunda bugün levent'e gittim. aylardır tavsiye etmiş olduğunuz falcılara gideyim diyorum bi türlü kısmet olmamıştı. bence levent gayet iyi. mevcut durumu iyi yorumladı. gelecek için söylediklerini zaman içerisinde görecem. tarihlere pek takılmıyom. sonucda mutlak kaderi allah bilir...metin izinliymiş.ama onada mutlaka gitmek istiyorum. orda bekleyen birileri vardı. metin için süper dediler. babamın ismini bile söyledi dedi kız. önümüzdeki haftalarda metin'deyim....kısmet olursa...

arkadaşlar levent ve metin hangi kafede bilgi verirmisiniz banada lutfen ...

kızlar konuya el atmak istedim ;açıkça söyleyeyim bende bir falcıyım daha dogrusu kendımı böyle nıtelemek istemem ama günümüzde yaptıgm şeyn karşılığını vermek zor şöyle açıklayayım ; hiç bir falcı geleceği göremez sadece şimdiyi görür ve yorum yapar olayların gidişatıyla ilgili..geleceği görmek ancak suya bakan kendini yetiştrimş insanlarda mevcuttur ve bunuda tek başına yapmaz bunu bilesiniz.günümüzde ticaret halini almış bu sektöre paralar dökülmesini anlmsız buluyorum;daha doğrusu şimdiyle ilgili bilmek istedikleriniz varsa bu insanlar size yardımcı olabilir onun harici futursuzca atılan kehanetlerden başkası değildir yada tutuyorsada bunu size söyleyen şahıs değil başka bir şeydir..birde bilemedi edemedi demeyin tek gittiğiniz bir falcınız olsun enerji meselesi bu şahsen bende negatif elektrk aldıgım veya birsey hissedemedm insanlarla ilgili birşey söyleyemem ama elektriğin tutguyla ilgilide dökerim herşeyi ortaya ayrıca parasız bakıyorum insanların memnun yuzlerini görmek benm için önemli olan yoksa hayatımı kazanabileceğim çokçok iyi bir mesleğim var..o bakımdan çok para dökmeyin bu işe tutmaz çoğu şarlatan imaj sayılıları var ama parmakla gösterilecek kadar gerçekten kendılerını gelıştrmıs ınsanlar araştrırp bunları bulmalısınız çok sorun ettiğiniz bir durum var ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…