ya arkadaslar ben gule ıkı kere gıttım gulu cozdum :))) gul aslında oyle ahım sahım fal bakmıyo ama su bır gercekkı gul cok ıyı nıyetlı. falı bıze soyleyen gul degıl sızde bunu anlamıssınızdır gule soyletılıyo :) ama ben her zaman sundan yanayım kendı dusunceme gore hıslerı ve enerjısı kuvvetlı olan bırının baktıgı fal daha guzel cıkıyo. gule mesela o anla ılgılı sormak ıcın gıdın yakın gelecek bır kac hafta yada ay sonrası ıcın gıdın cok ılerı gelecegı kımse bılemez. benım tarotcum serhan abla hep mesela derkı kızım gaybı allahtan baska kımse bılemem ben sızın basınıza yakın zamanda gelcek olan seylerı ve mesela der bı seyde kararsızsın sonuca ulasamıyosun sor sana kartlar soylesın der ve bana gorede en mantıklı fal budur. cunku kımse %100 kımse gelecegı bılemez kızlar. falcılara yanı o kadar cok buyuk bır beklentı duymak kendımızı yorar bosu bosuna celıskıler ve yakın zamanda ask ve ıs analızlerını ogrenmek en mantıklısı bence :)
aldım msjını :) cvp gonderıcem her 10 dk da bır atabılıyomusum msj :)
armağan konusuna kesinlikle katılıyorum. benim de favorim. bi de sevgi diye gençten bi kızcağız vardır. bak kafesinin adını unuttum şimdi. o da fena diildi. geçmiş yazılardan tarayabiliyosan bulursun
serhan abla bana en son gectıgımız yaz bakmıstı 25 tl ıdı sımdı kaca bakar bılmıyorum. ben genelde telde falan gorusuyorum bıde ben toplu baktırıyorum senelık gıbı bıse :)
armağına bende baktırmıştım...tatlı ve hoş sohbet bir bayan..ama gelecek ile ilgili maalesef fosss
armağına bende baktırmıştım...tatlı ve hoş sohbet bir bayan..ama gelecek ile ilgili maalesef fosss
burada yazılan bütün bu yorumların ve neden tek bir isimde birleşemediğimizin örneği olmuş. benim çalışmadığım dönemde o kadar falcı gezdim hepsi bi tarih söyledi tutmadı. armağan nerede çalışacağımın semtine kadar tarif etti, zamanı da tuttu. ve dediği tarihte tarif ettiği yerde çalışmaya başlamıştım. sonra başka bir iş durumum oldu. işte ozaman bi daha gittim ne yapmalıyım diye. şimdi söyledikylerinin çıkmasını bekliyorum. yani herkes herkese bilemiyo olabilir. onların da moral durumu iyi günleri kötü günleri var. bana tutan size tutmamış olabilir. benim için muhteşemdi.
burada yazılan bütün bu yorumların ve neden tek bir isimde birleşemediğimizin örneği olmuş. benim çalışmadığım dönemde o kadar falcı gezdim hepsi bi tarih söyledi tutmadı. armağan nerede çalışacağımın semtine kadar tarif etti, zamanı da tuttu. ve dediği tarihte tarif ettiği yerde çalışmaya başlamıştım. sonra başka bir iş durumum oldu. işte ozaman bi daha gittim ne yapmalıyım diye. şimdi söyledikylerinin çıkmasını bekliyorum. yani herkes herkese bilemiyo olabilir. onların da moral durumu iyi günleri kötü günleri var. bana tutan size tutmamış olabilir. benim için muhteşemdi.
Bu arada ayhan yine kayıplarda yakında ona ulaşabilen oldu mu?
Kırmızıdaki meliha nın oradan ayrıldıgı söylenmişti şimdi nerede bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?