İstanbul'da Fal - Falcılar

serhan abla kaça bakıyor?

serhan abla bana en son gectıgımız yaz bakmıstı 25 tl ıdı sımdı kaca bakar bılmıyorum. ben genelde telde falan gorusuyorum bıde ben toplu baktırıyorum senelık gıbı bıse :)

hayır bakırkoyde tıkky nın orda bakan degıl. serhan abla anadolu yakasında bana uskudarda bıde kadıkoyde bakmıstı ozelden yazamıyorum maılını gonderırsen atarım numarasını msj

armağan konusuna kesinlikle katılıyorum. benim de favorim. bi de sevgi diye gençten bi kızcağız vardır. bak kafesinin adını unuttum şimdi. o da fena diildi. geçmiş yazılardan tarayabiliyosan bulursun

armağına bende baktırmıştım...tatlı ve hoş sohbet bir bayan..ama gelecek ile ilgili maalesef fosss

serhan abla bana en son gectıgımız yaz bakmıstı 25 tl ıdı sımdı kaca bakar bılmıyorum. ben genelde telde falan gorusuyorum bıde ben toplu baktırıyorum senelık gıbı bıse :)

selam canım banada o ıkı kadını numaralarını yazarmısın
ozel msj hakkın var maıle gerek yok yanı artk atarsan sevınırım
bunlar evdemı bakıyorlar yoksa bı yerdemı bulusuyorsunuz nasıl oluyor
sen hangısını tavsıye edersın en cok

armağına bende baktırmıştım...tatlı ve hoş sohbet bir bayan..ama gelecek ile ilgili maalesef fosss

katılıyorummmmmmm yıllar once baktırmıstım cok atmıstı bana hatta o bnm arkadasımın arkadasıydı o sekılde gıtmıstım pehhhhhh

İyi de anlamadıgım benim yazdıgım yazı ayhan la ilgiliydi, benden yaptıgın alıntının altına alakasız bir şey eklemişsin sanki benim yazdıgıma cevap gibi ben mi acaba bir şey atlıyorum açıklayabilir misin

Bu arada ayhan yine kayıplarda yakında ona ulaşabilen oldu mu?

Kırmızıdaki meliha nın oradan ayrıldıgı söylenmişti şimdi nerede bilen var mı?

bende dilek ablaya gitmek istiyorum.anadolu yakasında oturuyorum.karşıya geçmek benim için zor olacak.gidip bulamamak benim için kötü olur.lütfen telefon numarasını veya hangi günler ve saatlerde baktığını yazarsanız sevinirim.dileğin methini çok duydum.lütfen yardımcı olun.

burada yazılan bütün bu yorumların ve neden tek bir isimde birleşemediğimizin örneği olmuş. benim çalışmadığım dönemde o kadar falcı gezdim hepsi bi tarih söyledi tutmadı. armağan nerede çalışacağımın semtine kadar tarif etti, zamanı da tuttu. ve dediği tarihte tarif ettiği yerde çalışmaya başlamıştım. sonra başka bir iş durumum oldu. işte ozaman bi daha gittim ne yapmalıyım diye. şimdi söyledikylerinin çıkmasını bekliyorum. yani herkes herkese bilemiyo olabilir. onların da moral durumu iyi günleri kötü günleri var. bana tutan size tutmamış olabilir. benim için muhteşemdi.

armağan hoş sohbet bir kadın iyi bir elektriği var insan ister istemez etkileniyor. bakarken evet işte bu diyorsun ama geleceğe dair söyledikleri bana hiç çıkmadı.

Maalesef bu bir gerçek, Allahtan başka hiç kimse gaibi bilemez. Ama biz maalesef kendimize (bazılarımız çok, bazılarımız az) hakim olamiyoruz. Zaten iyi bir falcı herzaman allahtan başkası gaibi bilemez der ve öylede bakar. Zaten bu lafı işittikten sonra insan bir daha baktırmak istemiyor, çünkü kesinlikle bunun doğru olduğunu da biliyor. Yani bir çelişki. Problemlerin yoksa zira hiç bir falcı sana çok birşey söyleyemiyor, ama problemlerin varsa geçmişi ve anı bilebiliyorlar. Ancak bana daha gerçekten yaşadıklarımı (yani en korkunçları)hiç ama hiç kimse söyleyemedi. Bir arkadaşımız daha evelki sayfalarda bir falcının burada neler görüyoruz, ama konuşmuyoruz yoksa kimseler gelmez yazdığını görmüştüm. Bence o falcı atıp tuttu. Herkes asıl olanları duyabilmek için gidiyor, ama o görüyor ve söylemiyor. Bu bence biraz çok tuhaf. Bilse söyler diye düşünüyorum, çünkü öyle para kazanılır. Zira para kazanabilmek için bakıyorlar, yani bir tür ticaret......Bende çok az da olsa gittiğim oldu ve gidiyorum. Fakat mümkün olduğunca öylesine gidiyorum, çünkü öbür türlü hem para verip bel bağlamak çok anlamsız ve eğer tutmazsa çok kızdırıcı buluyorum. Zaten o kadar çok atan insanlarla karşılaştım ki of of of........Mesela o Tuzladaki Melek (çok yıllar önce gitmiştim, adını doğru hatırlıyorsam eğer), burada birçok kişiye suya bakmış ve insanlar memnun kalmış, bende ise tamamen fos ve yalan dolan bir su falı olmuştu. Bana en az on erkek ismi saydı, bunlardan biri ile evleneceksin demişti, yuh deyip yapıştım çünkü ben zaten evli idim, sonra bir ton daha şey söyledi bende hep hayır hayır demek durumunda kaldım ve sonunda bana sen regl olmuşsun ondan bakamiyorum demişti. Halbuki öyle bir durumda söz konusu değildi ve kadın felaket pahalı idi.....o zamanda bile zor ödemiştim.......Neyse ve bunun gibi bir çok tane.........anı ve geçmişi bilebilirler, ama onları zaten kendin de biliyorsun, çok matrah olmuyor o nedenle..........işte böyle.......Ama yinede bu sene sona ermeden bir kişi bulup gitmek istiyorum........

Ya arkadaşlar o zaman şöyle yapalım madem herkesin falı herkese uymuyor..madem kii birinee super bakarken bırınee o kadarda ıyı bakamıyor...yınedee en azından kotu falcı kotu falcıdırr bari kendimizi ondan sakınalım değil mii.. herbirine 10 üzerinden bir değer verelim ama gerçekci olmaya çalışarak..kotu falcıı hep cok dusuk alacagından onlaraa para harcamak zorunda kalmayız:))

Melehat...1 kez gidilebilen..kaderi okumaya çalısan bırı..dun bır arkadasım gıtmıss hala formunda sayılır 10 üzerinden 6 verriyorum.
Rita: Kadının en uyuz oldugum yanıı hıc hıc bısey bılemedıgınde bıle bakamadım sana demesıne ragmen 40 lıra parayıı rahat rahat alabılen bır kadın o yuzden 10 uzerınden 5 verıyorum..
Cıvıltıdaki suna abla: 10 üzerinden 6....geçmişi iyi ama gelecek olarak hep guzel vaaadler verıyor herkese
Seyhan Abla: 10 üzerinden 3 veriyorum...yazık oldu paralarıma..
Dejavu Kafedeki Elif: 10 uzerınden 4 verıyorum oylesınee kahve ıcerken kapatılır o kadar...
Altıncı Hisdeki Talin Abla: Yorumları beni rahatlatıyor ve gercekcı geldıgınden 1O uzerinden 8
Ömür Ablada: 10-8 veriyorum..

Arkadaslarr bu arada bu armagan nerde anadolu yakasındaı?

bu arada içimden geldi söyliyimm dedimm kendinii övenn..evet dogru dedıgınde bakk nasılldaa bıldım deyıp sevınen falcılaraa uyuzz oluyorumm..zatennn oylee olunca canımı sıkıyolar..attım tuttumm sansımaa dıyee sevınıyolar gıbı gelıyor bana..
şimdide yeni adet cıkmıss...adın ne yasın kac ne burcusun nerelisin...ee bıdee faldaa sekıller varr yan gel yanınday yatt bu kadar soru soranada uyuz oluyorum... adını alırsınn sevdıgın esın varsa onu alırsın anladık daha ne karıstırıyon...

bu arada armağan başlarda baya populermıss cok tutulmuss sonrada kımse begenmemeye baslamışş..sımdı yıne kendını ıyı hıssedıyor heralde kendısını:)) yakınlardamıı gıttınızde begendınız=

çıkan fal: bugün mazlum'un tarihi çok net olarak belirtmediği hayatımın dönüm noktası olabilecek nitelikteki o şeyin başlangıcını yaşadım. tuhaf adam dedikleri bir bir çıkmaya başladı...

umarım sana söyledikleri çıkar...fal işinin tabii garantisi yoktur...malum adı zaten fal!!!...

çok tatlı bir bayan...ama ben beğenmemiştim falını...söyedikleri bende çıkmadı...ayrıca arkadaşıma...sen çocuğunun olmasını çok istiyorsun...ama çok sıkıntılı vs. olacak demişti...bu kısım tamamen atmasyon...müthiş bir cimcime oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…