hayır bakırkoyde tıkky nın orda bakan degıl. serhan abla anadolu yakasında bana uskudarda bıde kadıkoyde bakmıstı ozelden yazamıyorum maılını gonderırsen atarım numarasını msj
sımdı kucuk bir degerlendırme yapalım
gecen hafta batunun soyledıgı cok ta mumkun görünmeyen bir şey gerceklestı
güle tekrar gittim persembe ye kadar 4 aydır hıc aramayan adamın arayacagını soyledı fazla ıddıalı bekleyıp gorecegız.Durum degerlendırmelerı felan ıyıydı gene bekleyelım az zaman var
ve laf cafe çiğdem paranıza yazık sakın ama sakın gelin evde annem baksın sıze,klasık sıradan falcı bende guncelı bıraz bıldı ama arkadasımın falını dınleyınce falın basından sonuna sallamıs bır tek yerınden tutulmuyor...baktırdıgımın en kötüsü diyebilirim....
Şu an favorılerım şengül,gül,hala tarık ve batu....
bu arada levente cok kesın bır soru sormustum cevabı evet yada hayır olabılecek bır soruydu maalesef dogru cıkmadı..Leventı sılmıstım sımdı daha cok sıldım....
batu'ya bende uzun zamandır gitmiyorum...gerçekten iyi olduğunu unutmuşum....tekrar bir gitmek istiyorum esasında:)
Ben batuyu begendım,değişik bir enerjisi var bence falı tatmin edici ve evet cok ımkanlı görünmese de dedıgı gerceklestı:))
sanırsam,istediğin birşey gerçekleşti:)
kızlar ben bugün ömür e baktırdım, yaslı bir teyze. su falı baktırdım 25 lira aldı. Kendisi de bakamadıgının farkında olsa gerek ki parayı verirken 2 defa helal et dedi. Gecmiş ve bugün ile ilgili analizler sıfır. Gelecek ile ilgili olanlardan da acaip süpheliyim. Bosuna para vermeyin derim...
Yani arkadaşlar bu kadar mı kötü olabilir,Cafe özgede MULLAYA GİTTİM BURDA DUYUP GİTTİM AAA SÜPER FALAN DENİLDİ Bİ DENEYEYİM DDEDİM BU KADAR MI OLUR YANİ berbattı.Adam hiçbişiyi bilemedi 0 koca bir sıfır düşünün artık sonra şengüle gittik 2 saat bekledik eh yani olan durumu bildi gelecek ne kadar çıkar bilemiyorum ama kartları okudu yani falcı hisleri yoktu bu kadar övülen şengül bu muydu dedim yani şengül mullaya görebi nebze daha iyiydi ama ikisi de tamin etmedi YOK MU TAKSİM KADIKÖYDE DÜZGÜN FALCI YAAAAAAAAAAAAAA BURCU ANGELS MESELA SÜPER SEYLER DEMİŞTİ AMA ÇIKMADI VE BİLMİŞTİ GEÇMİŞİ AMA BİLEMEDİ OFFFFFFF ŞARLAATAN BUNLAR((
bende denedim gerçekten beğendim çok mükemmel diyemem ama piyasadakilerin çoğundan iyi ve zaten ordada yeni piyasadada yeni taze kan geçmişle ilgili yorumları bence çok iyi gelecek bakıcaz o zaman tekrar yazarız:)sanırım işe yeni başlamış ben bugün ona fal baktırdım ve hem geçmişle ilgili yorumları hemde gelecekle ilgili söledikleri çok mantıklıydı ve çok kısa zamanlarla ve tarihlerle ilgili bilgiler verdi ve kendindende çok emindi umarım söledikleri çıkar bence denemelisiniz.. bu arada herşeyi sölüyor yani sadece pozitif değil duymak sitediklerimizi değilde gerçekleri söleyen bir havada umarım söledikleri olur gerçi bana sevgilimin dönmeyeceğini söledi amabakalım ksımet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?