İstanbul'da Fal - Falcılar

valla ben 1 ay önce taksim kadınlar kahvesine gittim, Remziye hanıma fal baktırdım ve ciddi anlamda çok pişman oldum. aslında arkadaşımın tavsiyesiyle gittim, o çok memnun kalmıştı ondan sadece iş hayatıyla ilgili verdiği bir tarih tutmamış.

bana gelince öncelikle 5 dakika baktı sadece falıma ve başladı hızlı hızlı konuşmaya ve kağıtlara anlattıklarını yazmaya. şuan kağıda baktığımda anlayamıyorum bile ne yazdığını

genel-geçer tahminlerle geçiştirdi beni, sonrasını şöyle bir örnekle açıklayayım: 3 ay içinde nişanlanmayı planladığımız için kredi çekmeye çalışan yani bir an önce evlenmemiz için uğraşan sevgilim için bana, "sen evlilik düşünüyosun ama onun hiç aklında bile değil dedi" bunun üzerine ben olmayacak mı bu iş dedim bana "2010 yılında evlilik kesinlikle olmayacak" dedi, zaten 1 ay kalmış 2010'un bitmesine parmağımda nişan yüzüğüm de yok bir de olacak deseydi

bu ve benzeri bir sürü şey, bir de herşeyi bana sordu böyle mi şöyle mi diye öğrenmeye çalıştı... kısacası hiç memnun kalmadım.

önceden de dediğim gibi, birine çok iyi bakan falcı diğer bir kişide aynı performansı gösteremeyebiliyor. o yüzden memnun kaldığınızı kaçırmayın derim.

ben Şeker hanımdan çok memnun kalmıştım, çoğu arkadaşım tavsiye etmemesine rağmen bizim enerjimiz tuttu onunla, herşeyimi bildi. artık bir kez daha onu denerim, eğer o da bozulduysa daha da herkesin memnun kaldığı süper bir falcı olmadığı sürece hiçbir falcıya gitmem, çok para gidiyo ya

Evvet, daha evvelki yorumlarımdan gordugunuz uzere bu topic te asil ismi olan bir kac kisiye gitmis olmakla beraber (Rita, Melahat, Gul) ilgili tecrubelerimi yazmıstım.

En son Rita'ya gidip 35 lira mi vermistim ve kendi kendime lanet etmistim ama cıktı. Bana soyledigi bir yatirim yapacaksin ev isin icinde ama bu ay cok maddi sıkıntı yapacaksın dedi. Evet tesaduf 2 senedir bos olan eve kiraci cikti maddi sıkıntıjm yoktu hatta 1,5 ay kira ve 1 ay depozit aldim fakat evimi gordukten sonra (3 yildir gormemis emlakci kiraya vermisti) bir suru masraf cıktı. Kira artı depozir uctu artı masraflar ve ben o gun Ritaya kizarken gene beni ters koseye yatırdı. O gun fazla bakmadı fakat subatta gelecek demisti Gul ama sen istemeyebilirsin demisti o subatta bekledigimin eski kiz arkadasi ile konustum bugun ayri gecen zamanlarda neler oldugunu ogrendim ve kizla kanki oldum kisacasi artik beni sevsede ya da ben bunu bilsemde o kiza haksizlik yapmam. Ve Rita'da bunu demisti bana detaylı degil ama onun ici senin adini duydugunda sizliyor ama sen 3 yil sonra yani 38 yasinda evleneceksin ve bir yabanci ile Yahudi sanirsam bu. Gul, Subat sonu geliyor (ama iki arada bir derede kaldi Gul) ama istemeyeceksin onu ben israr ettim beni kirmadi aa bunla sevgili olacaksiniz sonunda (cinsellik onunla hic olmadi) ama dedii usteleyince evet onunla dedi bana kiyamadi meleklerini gonderdi!!! Kısacası bugun 10 yildir haber alamadigim eskisinden haberler aldim. Ama o istese bile benim matigimin kabul etmedigini anladim.

Eger Falciya mi gitmek istiyorsunuz. Paraniz fazla demek. Gelecegi Allahtan baska kimse bilmez!! Bu isi sansa birakin Melahat, Rita ve Gul'u deneyin. Ama 1 gunde degil benim gibi aralarında aylar ya da yıllar olmalı.

Bu arada hic birinin telefonu ya da emaili yok bende sadece yol tarifi yapabilirim. Ama hic birinin savunucusu degilim.. Ama Melahat ve Rita asmis. Rita eskisi gibi iyi degil. Melahata en son 2001 yılında gitmistin o bazen kardesi Zeynepe yonlendirir tavsiye etmem Zeynepi.

Kısacası Rita en son 3 hafta evvel gttim duymak istediklerimi soylemedi ve basindan savdi ama simdi farkındayım dogruları soylemis.

Gul: Duymak istedigimi soyledi (aslinda Rita da aynı seyi soyledi aynı cumleyi senin adını duyunca ici sizliyor) subata gelecek segili olacak evleneceksinz dedi. bu bir utopya.

Ama basta dedigim gibi MElahata gitmistim 2003 yılında belki bu 1 ay icinde tekrar gidip fal olayını kapatac<gim.

Ama Rita 2 senedir satilik olan ve satilmayan kiraya verip kiraci cikmayan v.s soyledi ve 1 hafta sonra kiraci cikti.

Rita optimistic. Gul: iyi niyetli. Melahat uzun yıllar gecti ama son bir defa gidecegim.

NoT: adres yada telefon vermem reklam yapmiyorum sadece dusuncelerimi soyluyorum

Sonuc: Rita my best fakat kaprisini cekemem, su an merakettiginiz bir sey varsa GUL derim. Kısacası ben Gul'u cok tuttum ve alevkonun youmlarını bekliyorum cunıku onun tavsiyesine uyarak
gul'e gitmwk icin 1 ayı bekliyorum. Bu arada benim bekledigim ama gelmeyecegini bildigim exin eski sevgilisini de Gul'e goturecegim:)

sımdı kucuk bir degerlendırme yapalım
gecen hafta batunun soyledıgı cok ta mumkun görünmeyen bir şey gerceklestı
güle tekrar gittim persembe ye kadar 4 aydır hıc aramayan adamın arayacagını soyledı fazla ıddıalı bekleyıp gorecegız.Durum degerlendırmelerı felan ıyıydı gene bekleyelım az zaman var
ve laf cafe çiğdem paranıza yazık sakın ama sakın gelin evde annem baksın sıze,klasık sıradan falcı bende guncelı bıraz bıldı ama arkadasımın falını dınleyınce falın basından sonuna sallamıs bır tek yerınden tutulmuyor...baktırdıgımın en kötüsü diyebilirim....
Şu an favorılerım şengül,gül,hala tarık ve batu....

bu arada levente cok kesın bır soru sormustum cevabı evet yada hayır olabılecek bır soruydu maalesef dogru cıkmadı..Leventı sılmıstım sımdı daha cok sıldım....

hayır bakırkoyde tıkky nın orda bakan degıl. serhan abla anadolu yakasında bana uskudarda bıde kadıkoyde bakmıstı ozelden yazamıyorum maılını gonderırsen atarım numarasını msj

serhan abla tam olarak nerde çalışyor??.. bir üsküdar bir kadıköy demişsiniz. :44:

batu'ya bende uzun zamandır gitmiyorum...gerçekten iyi olduğunu unutmuşum....tekrar bir gitmek istiyorum esasında:)

bu arada levente cok kesın bır soru sormustum cevabı evet yada hayır olabılecek bır soruydu maalesef dogru cıkmadı..Leventı sılmıstım sımdı daha cok sıldım....

aynen bende..ilk falı çok iyidi....ama ikincide...ilk söylediklerinin tam tersi birşeyler söyledi....öyle olunca...bende herşey sıfıra iniyor....inancım kalmıyor yaniii.....levent'e bende bir daha gitmem

batuya ben de 2 yıl önce gtmiştim-gerçi yazmıştm daha önce
2 kişi arasında kalıp yeni tanıştığını seçicen demişti -ki tanıştım
ben ikisini de seçmemiştm
şimdi batu bilmiş mi oldu bilememiş mi:44::26:

kızlar gidilmeyecek falcılar'a birini daha ekliyorum. aman dikkat edin ve kesinlikle gitmeyin!!!

bakırköy sahil cafino'da övünç! aman aman!

Son düzenleme:

Ben de gittim ve çok genel bir faldı hiç ayrıntı yoktu. Cıvıltı Cafe Suna yı beğendim ona gidenlerin yorumları nedir?

veeeee sonunda yeşilköy'deki tilbe cafe'de gülden'i denedim.

pazartesi hariç hergün akşam beşten 11'e dek oradaymış. zaten gitmek istiyordum telefonda orada olduğunu teyit edince hemen gideyim dedim. yalnız tel.de adam "sıra yok" demişti, acaba iyi bakamıyor mu diye şüphe ettim ama ona rağmen koşa koşa gittim:)

sıra varmış!!! ama faldan memnun kaldım:) zaman vermedi, umut olsun istemem dedi, bi de "allah bilir"le falını söyledi, öyle iddia edenlere gıcık oluyorum "çıkacak, ben hep burdayım, buraya geleceksin, göreceksin, ben bilirim," diyorlar fosssssss. yalancılar (((((

neyse bana birçok şeyi bildi, gülden'in tek kötü yanı bir şey söylemeden önce soruyor, mesela(örnek veriyorum böyle değildi bnm diyaloğum:)) "annenin sağlığı nasıl?" kötü vs. gibi bi cvptan sonra "kalbinde x var. ameliyat olacak" diyor.

ama ben memnunum. enerjisi de güzel. gülden'i tavsiye edebilirim.

Yani arkadaşlar bu kadar mı kötü olabilir,Cafe özgede MULLAYA GİTTİM BURDA DUYUP GİTTİM AAA SÜPER FALAN DENİLDİ Bİ DENEYEYİM DDEDİM BU KADAR MI OLUR YANİ berbattı.Adam hiçbişiyi bilemedi 0 koca bir sıfır düşünün artık sonra şengüle gittik 2 saat bekledik eh yani olan durumu bildi gelecek ne kadar çıkar bilemiyorum ama kartları okudu yani falcı hisleri yoktu bu kadar övülen şengül bu muydu dedim yani şengül mullaya görebi nebze daha iyiydi ama ikisi de tamin etmedi YOK MU TAKSİM KADIKÖYDE DÜZGÜN FALCI YAAAAAAAAAAAAAA BURCU ANGELS MESELA SÜPER SEYLER DEMİŞTİ AMA ÇIKMADI VE BİLMİŞTİ GEÇMİŞİ AMA BİLEMEDİ OFFFFFFF ŞARLAATAN BUNLAR((

arkadaşım ben yazdım o ithal kızılderiliye gitmeyin diye ama görmedin sanırım. biri gitti attı ortaya sonra herkese özelden mesajlar göndermiş. bir dediği diğer dediğiyle tutmuyor o adamın. ancak memnun olanlar da var. yalnız bilsinler ki tutarlı değil kendisi. 2 kez gittim 2 sinde de farklı sonuçlar için ben dediysem olur dedi. o da ayrı saçmalaık sen kimsin ki dediysen olur.

levent'e gidip memnun kalmayanlar var ona da şans diyorum adamın bana dediği şeyler çıkıyor sağolsun 2 senenin özetini çıkarmış bana. anca oluyor...

ben de elimden geldiğince gidilmemesi gereken falcıları listeliyorum arkadaşlar. hani bilememek ayrı ama bir de işi dolandırıcılığa vuruyorlar falan ya özellikle onlara sakın gitmeyin!! şeklinde uyarıyorum. onlara gitmeyin sakın.

bende denedim gerçekten beğendim çok mükemmel diyemem ama piyasadakilerin çoğundan iyi ve zaten ordada yeni piyasadada yeni taze kan geçmişle ilgili yorumları bence çok iyi gelecek bakıcaz o zaman tekrar yazarız:)

çok fal baktırdım son dönemde ve gerçekten kötü olanlar vardı mesela 14şubattaki kadın adını bile hatırlamıyorum ama bu kadarda sallanmazki... mona lisa cafedeki hüseyin beterin beteri var derlerdide inanmazdım gülüp duran her kelimenin sonuna yor katan geliyorlar biliyorlar baydı birde maşallah ne ses varya bağırıp bağırıp duruyor bakalım bakalım ne çıkıcak inşallah iyi çıkıcak sanki niyet çekıyoruz çok berbattı hüseyin.... chılı cafe ozancan tam bir sallamacı diyecek söz bulamıyorum.... kapris cafe roza isminde a varmı e varmı ı varmı i varmı sanki adam asmaca oynuyoruz en berbatıda oydu .... kadınlar kahvesi remziye sölediklerinde çıkan birşey hiç olmadı... gibi gibi listeler devam edicek.... umarım hepimiz en iyisini buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…