kızlar konuya el atmak istedim ;açıkça söyleyeyim bende bir falcıyım daha dogrusu kendımı böyle nıtelemek istemem ama günümüzde yaptıgm şeyn karşılığını vermek zor şöyle açıklayayım ; hiç bir falcı geleceği göremez sadece şimdiyi görür ve yorum yapar olayların gidişatıyla ilgili..geleceği görmek ancak suya bakan kendini yetiştrimş insanlarda mevcuttur ve bunuda tek başına yapmaz bunu bilesiniz.günümüzde ticaret halini almış bu sektöre paralar dökülmesini anlmsız buluyorum;daha doğrusu şimdiyle ilgili bilmek istedikleriniz varsa bu insanlar size yardımcı olabilir onun harici futursuzca atılan kehanetlerden başkası değildir yada tutuyorsada bunu size söyleyen şahıs değil başka bir şeydir..birde bilemedi edemedi demeyin tek gittiğiniz bir falcınız olsun enerji meselesi bu şahsen bende negatif elektrk aldıgım veya birsey hissedemedm insanlarla ilgili birşey söyleyemem ama elektriğin tutguyla ilgilide dökerim herşeyi ortaya ayrıca parasız bakıyorum insanların memnun yuzlerini görmek benm için önemli olan yoksa hayatımı kazanabileceğim çokçok iyi bir mesleğim var..o bakımdan çok para dökmeyin bu işe tutmaz çoğu şarlatan imaj sayılıları var ama parmakla gösterilecek kadar gerçekten kendılerını gelıştrmıs ınsanlar araştrırp bunları bulmalısınız çok sorun ettiğiniz bir durum var ise.
arkadaşlar bu rıtanın telefonunu yada adres bılgılerını banada gonderırmısınız lutfen cok hayra gecıcek emın olun :)
samyel,ben katina bakıyorum işten vakit ayırdığım zamanlarda erenköyde bir cafede bakıyorum orasıda ablamın cafesi detayli bilgi istersen özelden mesaj atabilirsin=)
samyel,ben katina bakıyorum işten vakit ayırdığım zamanlarda erenköyde bir cafede bakıyorum orasıda ablamın cafesi detayli bilgi istersen özelden mesaj atabilirsin=)
Bir arkadaşımız,özelden mesaj atmış.Gerçekten biliyormu diye sormuş...
Şöyle açıklayayım;
Aldatıldığımı bu kadın sayesinde öğrendim.Bana aldatıldığımı,kocamın ayrı bir evi olduğunu,boşanma davası gözüktüğünü söyledi.
Aldatıldım,yakaladım,boşanma davası açtık,eşim ayrı eve çıktı.Sonra ölümden döneceğimi söyledi(oldu),eşimin benden ayrılmamak için yırtınacağını söyledi (oldu) davayı anlaşmalı açmıştık,boşanmak garantiydi...
Bir sürü ayrıntı da cabası ama çok detaya girmek istemiyorum (özel hayat)
sizi bende tebrik ederim. Kendinizi açıkça tanıttığınız için; ve deyindiğiniz konu zaten benim de çok bahsettiğim bir konudur. İnsanları fal adı altında soyan caffeler. Falcılar para kazanıyormu, hayır hiç sanmıyorum, ama caffeeler helede iyi atıyorsa (kusura bakmayın ama bu işi gerçekten ciddi yapanla ve gerçekten atmayanla sadece bir kere denk geldim, o kişide iş stressinden ölen, patron baskısı altında fal bakmaya çalışan ve işletme kuralları gereğince kişi başına sadece 15 dak konuşma hakkına sahip olan, aksi takdirde kendisinden para kesilen (ben öyle tahmin ediyorum) MAHVOLMUŞ bir kızcağızdı; ) falcı acaib kazandırıyor.
Eğer yerinizi ve ücretinizi özelden atabilirseniz gelmek isterim. Katina' nın destesi hakkında çok okudum, hatta kendim de aldım, ancak çok karışık geldi. Kitbap çok yetersiz anlatıyor. Açıkcası zor geldi.
Tşk.
hmm demek katına bakıyosun. ben bundan ıkı yıl once antalyada bı adama katına falı baktırmıstım ılk kez katına ıle o zaman tanıstım yanı ve gercekten sunu dıyebılırım cok dogru cıkan bır fal. hıc unutmuyorum orda adam bana dedıkı yıllar once ayrıldıgın cok sevdıgın bı adam aslan burcundan olan bırı sana gerı donuyor dedı ben ımkansız bız ayrılalı ıkı bucuk yıl oldu dedım telefonlarımı degıstırdım bana ulasması ımkansız dedım. sana on dort gun sonra gelıcegını soyluyorum dedı ve dedıgı gıbı on dort gun sonra bu kısı benı faceden bulup eklemıs ve bana yazdıgı aynen soyleydı slm duygu suandaa yaz mevsımındeyız ve bılıyorum kı sen antalyada yazlıktasındır yarın oraya gelıyorum bu numaram lutfen gorusmemız lazım. ınanabılıyomusunuz kızlar. ve onun dısında daha bır cok seyımı bıldı soyledı dedıklerı harfı harfıne cıktı . bana dedı sen kabul etmıyceksın bır bucuk sene sonra evlenıceksın dedı ve dedıklerı cıktı. yanı dıycegım su katınaya yı gercekten bılen bırı bakarsa cok harıka bır kart falı dıyebılırım. bu arada kafanı sısırdım kusura bakma bana bılgılerını ozelden atarmısın katına baktırmak ıcın gorusmek ısterım tel ve adres bılgılerı olursa sevınırım ılgın ıcın sımdıden tskler
abowwwwwwwwwwww duygu o nasıl bı falcıymış oyle yaa boyle bakan bırını bulsam ınan duamdan hıc ayırmam onu .. verecegım para dısında..
nasıl bır fal turu bu banada acıklayın lutfenn
katina destesi tarotun bir çeşididir, içeriğinde kişi kartları ve hayat kartları bulunur, kişi kartları osmanlı hareminden yüzlerle simgelenmiştr;ayrıca kartların ruhları vardır;bedes isfahan selena ariman..bunlarda bünyelerinde elementleri bulundurur zümrüt yakut vb.. deste enerjsini bunlardan alarak olayları verir ve sizin bulundugunuz durumu iyisiyle kötüsüyle verir gelecekle ilgili kaygılarınızı herturlu cevaplar kartların ruhları oldugu ıcın dogru bır faldır desteye iyi hukmedebilenler enerjisi yuksek buyuculerdır falcılar değillerdir falcılar yanlız kaygılar ve durumlar için desteyi kullanır diğerlerinin ne yaptıgına gırmek sakıncalı
arkadaşlar levent ve metin hangi kafede bilgi verirmisiniz banada lutfen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?