İstanbul'da Fal - Falcılar

cok guzel anlatmıssın sana katılmamak elde degıl :) pekı sen nerde ve ne falına bakıyorsun bıraz daha bılgı verebılırmısın :)

samyel,ben katina bakıyorum işten vakit ayırdığım zamanlarda erenköyde bir cafede bakıyorum orasıda ablamın cafesi detayli bilgi istersen özelden mesaj atabilirsin=)

samyel,ben katina bakıyorum işten vakit ayırdığım zamanlarda erenköyde bir cafede bakıyorum orasıda ablamın cafesi detayli bilgi istersen özelden mesaj atabilirsin=)

falcı olduğunuzu açık yüreklilikle dile getirdiğiniz için tebrik ederim. diğer falcılarda bunu dile getirmiş olsa eminim tepki almayacaklar. bizi kızdıran müşteri görünümlü falcılar.

umutluperi, birkaç sayfaya bakınca farkettim zaten evet haklılarda insanların para kazanmaya ihtiyaçları var günümüzde 'meslek' olarak yaptıklarından böyle bir yola başvurmuşlar.parayla baktırmayın demiyorum emek karşılığı vardır zaten çoğu baktırdıgınız cafelerin cebine gidiyor insanların enerjilerinden para kazaniyorlar üniversite döneminde yarı zamanlı fakat hergun çalıştığım için biliyorum bu işin nasıl döndüğünü fal başına cebine 1 tl giren falcı bile var gerisi kira bedeli gibi kesiliyor insanlardan bu işi dürüstçe yapan cafelerde azınlıkta yanlızca fal cafe olarak işleyen cafelere güvenilir diyebilirim onun dışında müşteri çekmek için yapılan trickler fikrimce.

katina ne demek nasıl bı fal türü..
ücretsiz baktıgınızı yazmıştınız yanlış anımsamıyorsam eger... kafede bu mumkun mu ?

ben yeni üye oldum özelden yazamıyorum rica etsem bağcılardaki kadının telefon numarasını özelime msj atabilirmisiniz çok teşekkürler...

cafede oldugum zamanlar ucretlı oluyor fakat benım cebıme genede para girmiyor ablamın yeri oldugundan..cafede olmadığında ücretsiz bakıyorum

sizi bende tebrik ederim. Kendinizi açıkça tanıttığınız için; ve deyindiğiniz konu zaten benim de çok bahsettiğim bir konudur. İnsanları fal adı altında soyan caffeler. Falcılar para kazanıyormu, hayır hiç sanmıyorum, ama caffeeler helede iyi atıyorsa (kusura bakmayın ama bu işi gerçekten ciddi yapanla ve gerçekten atmayanla sadece bir kere denk geldim, o kişide iş stressinden ölen, patron baskısı altında fal bakmaya çalışan ve işletme kuralları gereğince kişi başına sadece 15 dak konuşma hakkına sahip olan, aksi takdirde kendisinden para kesilen (ben öyle tahmin ediyorum) MAHVOLMUŞ bir kızcağızdı; ) falcı acaib kazandırıyor.

Eğer yerinizi ve ücretinizi özelden atabilirseniz gelmek isterim. Katina' nın destesi hakkında çok okudum, hatta kendim de aldım, ancak çok karışık geldi. Kitbap çok yetersiz anlatıyor. Açıkcası zor geldi.

Tşk.

hmm demek katına bakıyosun. ben bundan ıkı yıl once antalyada bı adama katına falı baktırmıstım ılk kez katına ıle o zaman tanıstım yanı ve gercekten sunu dıyebılırım cok dogru cıkan bır fal. hıc unutmuyorum orda adam bana dedıkı yıllar once ayrıldıgın cok sevdıgın bı adam aslan burcundan olan bırı sana gerı donuyor dedı ben ımkansız bız ayrılalı ıkı bucuk yıl oldu dedım telefonlarımı degıstırdım bana ulasması ımkansız dedım. sana on dort gun sonra gelıcegını soyluyorum dedı ve dedıgı gıbı on dort gun sonra bu kısı benı faceden bulup eklemıs ve bana yazdıgı aynen soyleydı slm duygu suandaa yaz mevsımındeyız ve bılıyorum kı sen antalyada yazlıktasındır yarın oraya gelıyorum bu numaram lutfen gorusmemız lazım. ınanabılıyomusunuz kızlar. ve onun dısında daha bır cok seyımı bıldı soyledı dedıklerı harfı harfıne cıktı . bana dedı sen kabul etmıyceksın bır bucuk sene sonra evlenıceksın dedı ve dedıklerı cıktı. yanı dıycegım su katınaya yı gercekten bılen bırı bakarsa cok harıka bır kart falı dıyebılırım. bu arada kafanı sısırdım kusura bakma bana bılgılerını ozelden atarmısın katına baktırmak ıcın gorusmek ısterım tel ve adres bılgılerı olursa sevınırım ılgın ıcın sımdıden tskler

evet okadar haklısın ki...aktif çalştığım dönemdeki halimi anlattın yetenekleri olan insanları para ile evirip çevirmeye kalkıyolar,halbuki o insanlar kendilerinden bişiler katıyor insanlara ve bunun emek karşılıgı 5 tl olamaz meslek olarak yapılıyorsa bu.
bilgilerimi özelden yazacagım birazdan

abowwwwwwwwwwww duygu o nasıl bı falcıymış oyle yaa boyle bakan bırını bulsam ınan duamdan hıc ayırmam onu .. verecegım para dısında..
nasıl bır fal turu bu banada acıklayın lutfenn

hayır bakmiyorum, yanlış anladınız, kartları aldığımı yazdım ve sadece kartlara bakmaya denedim, ancak çok zor ve karışık geldiğinden (çünkü tarot öylesine 1-2 hafta içerisinde öğrenilecek bir şey asla değil, çok derin ve detaylı bir bilgi gerektiyor-astroloji den, burçlardan ve fal dan da anlamanız gerek) bıraktım. Ancak kartlar hala evimde duruyorlar. Ben normal tarot kartlara da sahibim ama nafile anlayamiyorum bir türlü, gerçek bağlantılar kuramiyorum (belkide bu bana bahşedilmedi) ve bundan dolayı sıkılıyorum. Çok zor geliyor. Belki çok uğraşıp ve ders alsam 1-2 yıl, belki o zaman birşeyler oturacak. Yoksa biraz mümkün değil..Özelden bilgileri yazacağınızı söylemiştiniz, çok teşekkür ederim.

samyel' den alıntı yapıp cevap yazmışsınız, ancak ben (bir ara bilgisayarım takıldı) sanki banamış gibi geldi. pardon tekrar

abowwwwwwwwwwww duygu o nasıl bı falcıymış oyle yaa boyle bakan bırını bulsam ınan duamdan hıc ayırmam onu .. verecegım para dısında..
nasıl bır fal turu bu banada acıklayın lutfenn

katina destesi tarotun bir çeşididir, içeriğinde kişi kartları ve hayat kartları bulunur, kişi kartları osmanlı hareminden yüzlerle simgelenmiştr;ayrıca kartların ruhları vardır;bedes isfahan selena ariman..bunlarda bünyelerinde elementleri bulundurur zümrüt yakut vb.. deste enerjsini bunlardan alarak olayları verir ve sizin bulundugunuz durumu iyisiyle kötüsüyle verir gelecekle ilgili kaygılarınızı herturlu cevaplar kartların ruhları oldugu ıcın dogru bır faldır desteye iyi hukmedebilenler enerjisi yuksek buyuculerdır falcılar değillerdir falcılar yanlız kaygılar ve durumlar için desteyi kullanır diğerlerinin ne yaptıgına gırmek sakıncalı

öyle böyle bir şey değil o cidden. iyi bakan olursa acayip şeyler çıkıyor

katina ciddi enerji gerektirir lahey, dünyaya çok bağlı yaşayan insanlardada genellikle olaylar bu enerjiyi absorbe ettiği için evet fala yoğunlaşamazlar.bu sebepten biraz daha spontene yaşayan insanlar genelde kartlara yogunlasabılır kafaya taktıkları az şey oldugundan fazla fazla enerjılerı vardır bence sen önce gözlerini kapatıp bir süre kendi enerjini keşfetmelisin

arkadaşlar levent ve metin hangi kafede bilgi verirmisiniz banada lutfen ...

samyel, levent ve metin cadde symbolde. yalnız metin bugün izinliymiş. onu çok övdüler. birde ben beklerken bir bayan geldi serkanı sordu. oda izinliymiş. metin'i denemek istiyorum mutlaka. levent'e çok şeker bir çocuk. positif elektriği var. dedikleri çıkar mı bilemem...ama metine mutlaka gitceeemmm :))

Çok doğru, inanılmaz enerji gerektiriyor. Öyle iki dakkika orturayım ve fal açılsın olmaz o. Ev sesiz sakin olmalı, ortam, beden ve ruh temizlenmiş olmalı. Meditasyon yapmış olmak daha da faydalı, mumlar, çok rahatlatıcı ve aynı ritimde çalan bir ezgi vs......Beden temizliği çok kolay, ancak ruh temizliği o herzaman tam manası ile gerçekleşemiyor, beynin tamamen boşalması o ise günün koşulları altında çok zor. Hadi başardın olaya tamamen bağlı kalabilmek, tamamen sadece o kartlara odaklanıp, hedefe doğru sapmadan ilerleyip, derinleşip, kaybolabilmek....işe o gerçekten herkesin harcı değil.......ben beceremedim........maalesef.....ama becerebilenlere hayran kalıyorum..en çok da doğru, isabetli ve dürüst ifadeler,yorumlar yapanlara..........atıp, tutanlara, fal adı altında insanların duyguları ile oynayan, boş ümit ve vaat verenlere acaib kızıyorum ve korkuyorumda böylesinden, çünkü hem parandan oluyorsun hemde, duygularından..........birde çok değerli zamanından, boşu boşuna efor sarf ediyorsun.......yazık değilmi........ama bazende yazık değil diyorum, insanlar uyanık olmalı..........şarlatanlara para kazandırmamalı.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…